951 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Τετ Φεβ 15, 2012 4:51 am
bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τώρα έχει την Κανελη! Τι είχε πριν και λέτε για τη μάνα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
manoula_24xr έγραψε:mamavivo έγραψε:δεν εχω τηλεοραση γαμωτο τι λεει πανω κατω?koukida έγραψε:αν βλεπετε αλφα και σας ενδιαφερει -->Μενεγάκη - δωρεα οργανων
Oυτε γω εχω τηλεοραση γμτη γτ ο εξυπνος ο αντρας μου πηρε καταλαθος μαζι του το τηλεκοντρολ νομιζε ηταν το τηλεφνο!
bell έγραψε:Τώρα έχει την Κανελη! Τι είχε πριν και λέτε για τη μάνα;
natali-maria έγραψε:[b]Καλησπέρα κοπέλες!!Τι κάνετε?
elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα σας!!
mamamatina έγραψε:Καλησπέρα σε όλες. Ρε Βιβή, με το επώνυμο κι εσύ? Εγώ τον έχω με το όνομα. Κάπως αλλιώς τον είχα και μια φορά που με είχε νευριάσει τον άλλαξα! Μαρινάκι, δεν του έκαναν τίποτα του μικρού σήμερα. Ρε κορίτσια, τον είδε ένας χειρούργος. Είδε ότι ανοίγει λίγο το πουλάκι του. Μου είπε ότι είναι πολύ επώδυνο να είναι ξύπνιος και να του το πειράξει με εργαλείο και με αλοιφές κτλ και θα πετάξει από τον πόνο το παιδί. Έτσι συνιστά να του κάνουμε χειρουργείο για να του κόψουν το πετσάκι. Εγώ όμως ξέρω και από την κουμπάρα μου και από άλλη κοπέλα που μου έστειλε μνμ ότι το κατεβάζουν αν ανοίγει. Το κόβουν όταν δεν ανοίγει καθόλου. Μήπως πρέπει να ζητήσω κι άλλη γνώμη? Από την άλλη λέω ότι οι γιατροί στο Παίδων ξέρουν. Λέει ότι θα τον χειρουργήσει ο Χριστόπουλος. Μήπως πρέπει να τον πάω απογευματινό ιατρείο να σκάσω το 75άρι να δώ τί θα μου πουν κι εκεί? Εσείς τί λέτε?
BELL ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΣΟΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΖΕΨΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ Σ ΕΜΙΑ ΦΑΣΗ Κ ΕΤΡΙΒΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΧΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙbell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
marinaki <3 <3 έγραψε:BELL ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΣΟΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΖΕΨΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ Σ ΕΜΙΑ ΦΑΣΗ Κ ΕΤΡΙΒΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΧΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙbell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
Lilliput έγραψε:ματίνα σόρρυ που επεμβαίνω αλλά όταν έκανα εκπαίδευση στο παίδων είχα ακούσει μια παιδίατρο να αναφέρει ότι αν βάζει κάθε μέρα το πουλάκι μέσα σε χαμομήλι και τραβάει σιγά σιγά την πόσθη προσ τα πίσω κάποια στιγμή μετά από λίγο διορθώνεται μόνο του. δε ξέρω αλήθεια κατά πόσο ισχύει απλά είπα να το αναφέρω.
ΧΑΧΑ ΑΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΛΙΘΗΝΕΣΣΣbell έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:BELL ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΣΟΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΖΕΨΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ Σ ΕΜΙΑ ΦΑΣΗ Κ ΕΤΡΙΒΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΧΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙbell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
Τις μύγες μου να τις αφήσεις ήσυχες, γιατί είδα κι έπαθα να τις εκπαιδέυσω να κινούνται σε σχηματισμό
marinaki <3 <3 έγραψε:ΧΑΧΑ ΑΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΛΙΘΗΝΕΣΣΣbell έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:BELL ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΣΟΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΖΕΨΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ Σ ΕΜΙΑ ΦΑΣΗ Κ ΕΤΡΙΒΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΧΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙbell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
Τις μύγες μου να τις αφήσεις ήσυχες, γιατί είδα κι έπαθα να τις εκπαιδέυσω να κινούνται σε σχηματισμό
mamamatina έγραψε:Γειά σου Ιωάννα. Θα το δοκιμάσω κι αυτό αν και τώρα είναι σχεδόν 3 ετών. Κάποια στιγμή βάζαμε flixotide αλοιφή 10 μέρες, επανάληψη σε 1 μήνα και μετά πάλισε 1 μηνα και κατέβαινε κάτω από τη μέση αλλά μόλις περναγε καιρός που τη σταματάγαμε πάλι επανερχόταν. Και τώρα θα το κάνουμε αυτό. Το χειρουργέιο είναι 18 Σεπτέμβρη αν γίνει τελικά.
και εγω το ειδα κα συγκινηθηκα πολυ.κα με ρωτουσε η κορη μου "μαμα γιατι κλαει αυτη η μαμα?"athina24 έγραψε:το ειδα και εγω και με πηραν τα ζουμια....!!!!και επειδη το ειδε και η μαμα μου μου ειπε οτι δεν ξερει εαν θα ειχε τη δυναμη να το κανει.....
manoula_24xr έγραψε:mamavivo έγραψε:δεν εχω τηλεοραση γαμωτο τι λεει πανω κατω?koukida έγραψε:αν βλεπετε αλφα και σας ενδιαφερει -->Μενεγάκη - δωρεα οργανων
Oυτε γω εχω τηλεοραση γμτη γτ ο εξυπνος ο αντρας μου πηρε καταλαθος μαζι του το τηλεκοντρολ νομιζε ηταν το τηλεφνο!
αστα να πανε.koukida έγραψε:τι να κανουμε....τον σταυρό μας μαυτα που βλέπουμε....
mamavivo έγραψε:να πουμε χρονια πολλα στο despoinaki εχει γενεθλεια σημερα
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης