926 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Τετ Φεβ 15, 2012 2:39 am
its a boy
Η ψυχή της παρέας!
egw koritsia mexri tin imera poy pantreytikame ton eixa giannis moy. meta ton gamo ton exw antras moy
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?
τον αντρα σας στο κινητο πως το εχτε περασμενο?
εγω τον εχω με το επωνυμο του και τσαντιζετε.ειναι λογικο αυτο?
δλδ ας πουμε τον λενε παπαδοπουλο και μου λεει γιατι με γραφεις ετσι?μα πως να σε γραψω χρυσε μου κολοκοτρωνη?ετσι δεν σε λενε?
και οποτε το θυματε το λεει .
εσεις πως τον γραφετε?
ειμαι παραλογη ή αυτος?
δλδ ας πουμε τον λενε παπαδοπουλο και μου λεει γιατι με γραφεις ετσι?μα πως να σε γραψω χρυσε μου κολοκοτρωνη?ετσι δεν σε λενε?
εσεις πως τον γραφετε?
ειμαι παραλογη ή αυτος?
αχαχαχαχα αυτο και αν ειναι!αγαπη 25 έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?
εσεις πως τον γραφετε?
ειμαι παραλογη ή αυτος?
Μαρη και εσύ με το επώνυμο τον έχεις γραμμένο τον άνθρωπο τι να σου πει και ευχαριστώ????? μιλάω εγώ βεβαια που άλλαξα προσφατα κινητό και ούτε καν τον έχω περάσει στις επαφές και ούτε το κινητό του ξέρω απ έξω και κάθε φορά που με παίρνει τηλ αναριωτιεμαι ποιος να είναι!!!
florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?
εσεις πως τον γραφετε?
ειμαι παραλογη ή αυτος?
πως ήθελε να τον έχεις δηλαδή; τζουτζουλινάκι μου;;;;;;; ολόκληρος άνδρας!
εγώ τον έχω ΝΙΚ
its a boy έγραψε:xsinomylo? tha to dokimsw agapi.giati exw trelathei.ola mazi me episan xtes to vrady kai akoma ta exw.anagoyles,kaoyres,xsiniles.tosoys mines dene eixa kamia enoxlisi twra vgikan oles poy mpika ston 8 mina.apisteyto.se eyxaristo agapi
εσεις πως τον γραφετε?
ειμαι παραλογη ή αυτος?
αγαπη 25 έγραψε:Έλενα τι καιρό έχει στην αρτα?? συννεφια όπως εδώ??
Εγω τον εχω "αγαπουλα μου" κι αυτος με εχει "γατουλα μου". Μας φαγαν τα κτητικα..elenalamprini έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?
εσεις πως τον γραφετε?
ειμαι παραλογη ή αυτος?
Με το όνομα του τον έχω!!!
Βαλε μεσα ενα μπωλ με χυμο λεμονιου και νερο, και βαλτον να δουλεψει 2-3 λεπτα. Εκτος του οτι καθαριζει, θα διωξει και τις μυρωδιες.KRISTI 1 έγραψε:ε και μενα θα με πειραζε αν με ειχε στο κινητο του με το επιθετο μου!ασχετο κοριτσια τα νευρα μου!χιλιοσαπουνιζω τον φουρνο μικροκυματων αλλα η μυρωδια δεν φευγει!τι να κανω????
και εμενα τιποτα.οπως παντα.elenalamprini έγραψε:mamavivo έγραψε:ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΚΡΑΝΙΟ...ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ P.Clitsakos έγραψε:bell έγραψε:Καλημέρα! Εμένα χθες ο άντρας μου ήρθε με σοκολατάκια καρδούλες Lacta , τις οποίες τσάκισαν με περισσή μανία τα παιδιά!
Και σενα σοκολατα?Κ μενα
Εμένα δεν μου πήρε τίποτα
εσεις πως τον γραφετε?
ειμαι παραλογη ή αυτος?
athina24 έγραψε:καλε και εμενα χθες μετα απο εκατο χρονια που εχουμε να ανταλλαξουμε δωρα....μου εφερε λουλουδια!!!!
αγαπη 25 έγραψε:mamavivo έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?
εσεις πως τον γραφετε?
ειμαι παραλογη ή αυτος?
Μαρη και εσύ με το επώνυμο τον έχεις γραμμένο τον άνθρωπο τι να σου πει και ευχαριστώ????? μιλάω εγώ βεβαια που άλλαξα προσφατα κινητό και ούτε καν τον έχω περάσει στις επαφές και ούτε το κινητό του ξέρω απ έξω και κάθε φορά που με παίρνει τηλ αναριωτιεμαι ποιος να είναι!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Τετ Φεβ 15, 2012 4:34 am, 1 φορά
δεν εχω τηλεοραση γαμωτο τι λεει πανω κατω?koukida έγραψε:αν βλεπετε αλφα και σας ενδιαφερει -->Μενεγάκη - δωρεα οργανων
koukida έγραψε:αν βλεπετε αλφα και σας ενδιαφερει -->Μενεγάκη - δωρεα οργανων
Nena έγραψε:Όσες μπορειτε, βάλτε τη Μενεγάκη, εχει ένα ωραιο θέμα σχετικά με τις μεταμοσχευσεις.
EDIT - Κι εγω αυτο εβλεπα Θανα!
mamavivo έγραψε:δεν εχω τηλεοραση γαμωτο τι λεει πανω κατω?koukida έγραψε:αν βλεπετε αλφα και σας ενδιαφερει -->Μενεγάκη - δωρεα οργανων
manoula_24xr έγραψε:mamavivo έγραψε:δεν εχω τηλεοραση γαμωτο τι λεει πανω κατω?koukida έγραψε:αν βλεπετε αλφα και σας ενδιαφερει -->Μενεγάκη - δωρεα οργανων
Oυτε γω εχω τηλεοραση γμτη γτ ο εξυπνος ο αντρας μου πηρε καταλαθος μαζι του το τηλεκοντρολ νομιζε ηταν το τηλεφνο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης