26 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Σαβ Φεβ 11, 2012 8:54 am
its a boy
Η ψυχή της παρέας!
koritsia sas afeinw exw siderwma.tha ta poyme argotera filia polla
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
KRISTI 1 έγραψε:και πως το καταλαβαινεις αυτο?βγαζει τιποτα περιεργο?ειμαι και λιγο ασχετουμπα..
manoula_24xr έγραψε:Τατιανακι γτ σου ειπε καποια η το αφησε να εννοηθει??????????
Δν μπορω να το πιστεψω οτι πιστεψαν οτι εκανες πλακα...
Υπαρχουν κι ορια με καποια θεματα δν νομιζω οτι χωρανε πλακες!!!!
Ωραιος ο χαβαλες αλλα υπαρχουν κ πολλα αληθινα προβληματα,που ισως ακουγονται απιστευτα,υπαρχουν κι πολλες συμφορουμιτισσες τα ζουν!
Τι να πω εμεινα αφωνη....
manoula_24xr έγραψε:Δν ξερω ποια κι τι,κι ουτε λεπτομερειες,αλλα ειπαμε!
Μιλαμε εξοργιστηκα,ειδικα το Τατιανακι που ξερουμε καλα αρκετες τι περναει κι τι σταυρο κουβαλαει!
Ωρες ωρες απορω πια!
KRISTI 1 έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξεκινησαμε να μην πιστευουμε ακομα και παλια μελη!και η τατιανα παλια δεν ειναι?αν αρχισετε <εμενα με βγαζω εξω γιατι δεν ειμαι τοσο παλια οσο εσεις> να μην πιστευετε η μια την αλλη που μιλατε τοσο καιρο ε τοτε τι κανουμε?θα αρχισω να νομιζω κ γω οτι δεν πιστευετε ουτε εμενα που ειμαι πιο καινουργια αν πω κατι...
tatijana έγραψε:Ενταξει ολα καλα μην ασχοληθουμε αλλο.
stella7778 έγραψε:ρε αντε να μην πω καμια κουβεντα βραδιατικα
τατιανα στα ----- σου κοριτσι μου!!!!!!
manoula_24xr έγραψε:Ειναι αδικο ομως Τατιανα ρε συ εφοσον ξερουν οτι περνας δυσκολα να καθονται να λενε οτι κανεις κι πλακα....
Ειπαμε,αλλο ο χαβαλες κι αλλο αυτο!!!
Μπαινουμε εδω μεσα να πουμε μια κουβεντα,να ξαλαφρωσουμε,κι καθονται κι αμφισβητουν κιολας?
Ειπα δν ξερω ποια πως κι τι,αλλα ο τιτλος του φορουμ λεει ειμαι μαμα,μια μαμα δν γινεται απο μονη της,χρειαζεται εναν συζηγο με τους οποιους πολλες φορες ερχομαστε σε ρηξη κι μπορουν να υπαρξουν πολλα σοβαρα προβληματα σε ενα ζευγαρι,αυτο δλδ τι σημαινει οτι δν εχει δικαιωμα καποια κοπελα να μιλησει να ξαλαφρωσει???Δλδ το προβλημα μπορει να ειναι οτι καηκε το φαι η πως θα βγαλω εναν λεκε???
Ωχ δν γραφω αλλο γτ νευριασα.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης