201 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Κυρ Φεβ 12, 2012 8:55 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πατοκορφα μωρο μου?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Πατοκορφα μωρο μου?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΤΙ Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο Ρ Ε Μ @%$#Κ ΕΣ !!!natali-maria έγραψε:[b]Τι γίνετε ρε παιδιά στο Σύνταγμα ?Μακάρι να ακουστεί το ουρλιαχτό του κόσμου!!!!
blackrose έγραψε:Σκεφτομαι να παω για καφε στον αντρα μου...ηρθαμε βολτα στα πεθερικα...πριν λιγο πηγα στο μπανιο και ανοιξα το συρταρι να παρω σερβιετακι να βαλω και βρηκα κρεμες και σπουνακια μωρουδιακα....Κοριτσια απιστευτο?????
...Παλι οι ιδιες μαλακιες με περισυ.
Παω δεν καθομαι ....να τα γελια μου....σκατα μου βγηκαν.Ξενερωσα.Τα λεμε...
tatijana έγραψε:blackrose έγραψε:Σκεφτομαι να παω για καφε στον αντρα μου...ηρθαμε βολτα στα πεθερικα...πριν λιγο πηγα στο μπανιο και ανοιξα το συρταρι να παρω σερβιετακι να βαλω και βρηκα κρεμες και σπουνακια μωρουδιακα....Κοριτσια απιστευτο?????
Στο πιπι σουυυυυυυ..
blackrose έγραψε:tatijana έγραψε:blackrose έγραψε:Σκεφτομαι να παω για καφε στον αντρα μου...ηρθαμε βολτα στα πεθερικα...πριν λιγο πηγα στο μπανιο και ανοιξα το συρταρι να παρω σερβιετακι να βαλω και βρηκα κρεμες και σπουνακια μωρουδιακα....Κοριτσια απιστευτο?????
Στο πιπι σουυυυυυυ..
Στο πιπι μου? Σε αλλουνου πιπι θα μπει το σαπουνακι και οχι της μπεμπας..!!
Μαλακα
φιλια τα λεμε ε κρατηστε ενα επιπεδο λεμε.
ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ !!1its a boy έγραψε:mariloy kopela yparxoyn merikoi poy tha pane na psifisoyn.min nomizeis oti den tha paei kaneis
natali-maria έγραψε:blackrose έγραψε:tatijana έγραψε:blackrose έγραψε:Σκεφτομαι να παω για καφε στον αντρα μου...ηρθαμε βολτα στα πεθερικα...πριν λιγο πηγα στο μπανιο και ανοιξα το συρταρι να παρω σερβιετακι να βαλω και βρηκα κρεμες και σπουνακια μωρουδιακα....Κοριτσια απιστευτο?????
Στο πιπι σουυυυυυυ..
Στο πιπι μου? Σε αλλουνου πιπι θα μπει το σαπουνακι και οχι της μπεμπας..!!
Μαλακα
φιλια τα λεμε ε κρατηστε ενα επιπεδο λεμε.
mariloy έγραψε:ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ !!1its a boy έγραψε:mariloy kopela yparxoyn merikoi poy tha pane na psifisoyn.min nomizeis oti den tha paei kaneis
τι να κανω εχω να βγω εξω απο την Τετάρτη, τα εχω παιξει με τον αντρα μου ειδαμε στο συνολο τρεις ταινιες αυτο το σκ. Βαρεθηκα μεσα , ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο για να βγω λιγο εξω.its a boy έγραψε:kalispera kopela moy ti kaneis?
stefanakos έγραψε:τι να κανω εχω να βγω εξω απο την Τετάρτη, τα εχω παιξει με τον αντρα μου ειδαμε στο συνολο τρεις ταινιες αυτο το σκ. Βαρεθηκα μεσα , ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο για να βγω λιγο εξω.its a boy έγραψε:kalispera kopela moy ti kaneis?
κρυωμα εχω μωρε..ελπιζω να γινεις και εσυ καλα συντομα, ασχετο αλλα βλεπω οτι οι κλικες καλα κρατουν εδω μέσα.bell έγραψε:stefanakos έγραψε:τι να κανω εχω να βγω εξω απο την Τετάρτη, τα εχω παιξει με τον αντρα μου ειδαμε στο συνολο τρεις ταινιες αυτο το σκ. Βαρεθηκα μεσα , ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο για να βγω λιγο εξω.its a boy έγραψε:kalispera kopela moy ti kaneis?
Καλησπέρα! Τι έπαθες Στεφανἀκο;
Κι εγώ δεν είμαι πολύ καλά... Ἒχω βράσιμο στο στήθος, λίγο βήχα και πόνους στα πόδια, χέρια και δάχτυλα...
Πυρετό ευτυχώς δεν έχω... για να δούμε πως θα είμαι αύριο!
συμβουλες για το κρυωμα θα σου πω τι εκανα εγω και καλυτερεψα λιγο, πολα υγρα και εισπνοες με ευκαλυπτο, επισης τσαι του βουνου και χυμους απο πορτοκαλια..stefanakos έγραψε:κρυωμα εχω μωρε..ελπιζω να γινεις και εσυ καλα συντομα, ασχετο αλλα βλεπω οτι οι κλικες καλα κρατουν εδω μέσα.bell έγραψε:stefanakos έγραψε:τι να κανω εχω να βγω εξω απο την Τετάρτη, τα εχω παιξει με τον αντρα μου ειδαμε στο συνολο τρεις ταινιες αυτο το σκ. Βαρεθηκα μεσα , ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο για να βγω λιγο εξω.its a boy έγραψε:kalispera kopela moy ti kaneis?
Καλησπέρα! Τι έπαθες Στεφανἀκο;
Κι εγώ δεν είμαι πολύ καλά... Ἒχω βράσιμο στο στήθος, λίγο βήχα και πόνους στα πόδια, χέρια και δάχτυλα...
Πυρετό ευτυχώς δεν έχω... για να δούμε πως θα είμαι αύριο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης