301 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Κυρ Φεβ 12, 2012 4:06 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
[b]Ας μας λυπηθεί ο Θεός!!!Μόνο αυτος μπορεί να μας βοηθήσει!!!!Καλό βράδυ..Καλό ξημέρωμα να έχουμε..Τα λέμε αύριο πρώτα ο Θεός!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
α...καταλαβα θα κανεις φονο ?elena25 έγραψε:stefanakos έγραψε:quote] ελενα πως παει στην Καβάλα ολα καλά ?
Θα μάθετε τα νέα μου από τις ειδήσεις!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΒΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΑΥΡΙΛΑ !!stefanakos έγραψε:καλημερα , παλι βρεχει ουφ !!!
καλημερα πως εισαι ?TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερα σας.
black beauty έγραψε:πφφφ κοριτσια να παρτε λιγο απο τον δικο μας ηλιο εδω περα μπας και σας φτιαξει λιγο το κεφι,ο ηλιος μας ειναι τοσο φωτεινος που και στις μαυρες σου να εισαι σου φτιαχνει αμεσως την διαθεση....
βλεπω εχουμε μεινει ολες με το στομα ανοιχτο και δεν ξερουμε τι να πρωτοσχολιασουμε....
Με επιασε η καρδια μου χθες ειδα σε βιντεακια στο youtube να ξεσπανε καποιοι ανθρωποι λογω οσων γινονται και ημουνα χαλια!
Πας να σηκωσεις κεφαλι,να σκεφτεις αισιοδοξα και σου κοβουν τα φτερα...τι φταινε τα παιδια μας ομως να μας βλεπουν ετσι χαλια...μιζερους ε? τι λετε εσεις?
black beauty έγραψε:Καλημερα!
Σκεφτομαι μηπως εκανα λαθος που παρακολουθησα τα γεγονοτα χθες,μηπως ειναι καλυτερα να εισαι στον κοσμο σου....σε τι βοηθαει το ψυχοπλακωμα...λες και δεν ξεραμε οτι θα αποφασιζοταν οτι αποφασιστηκε....κοιμηθηκα με ενα πονο στην καρδια,με μαυρη ψυχη,περιμενοντας να ξημερωσει η επομενη μερα ξεροντας οτι και αυτη θα ειναι αλλη μια μαυρη μερα για την Ελλαδα και τους Ελληνες...
εσεις πως νιωθετε σημερα?
Το μονο καλο σημερα ειναι ο λαμπερος ηλιος που φωτιζει την Κρητη μας!!
Εκτος των αλλων χθες ειδα και αυτο το βιντεακι:
https://www.youtube.com/watch?v=ZuFohEkt6EI
soudi έγραψε:
Εγω στριφογυρνουσα στο κρεβατι και σκεφτομουν σκεφτομουν.Ισως οπως λες θα ηταν καλυτερα να μην εχω ιδεα αλλα ηθελα να ενημερωθω βλεπεις!Τουλαχιστον εχει ηλιο εκει.Εδω μαυρη μαυριλα!Καλη εβδομαδα να εχουμε.
κοριτσια θα σας ελεγα να ακολουθησετε την συμπεριφορα μου, για να μην νιωθετε χαλια. Δεν με απασχολουν τους γραφω , δεν παρακολουθω ειδησεις μονο του star για να γελαω, δεν θα παω εγω απο αγχος ας πανε αυτοι !!!!αι στα τσακιδια ολοι τους !!!boubou έγραψε:soudi έγραψε:
Εγω στριφογυρνουσα στο κρεβατι και σκεφτομουν σκεφτομουν.Ισως οπως λες θα ηταν καλυτερα να μην εχω ιδεα αλλα ηθελα να ενημερωθω βλεπεις!Τουλαχιστον εχει ηλιο εκει.Εδω μαυρη μαυριλα!Καλη εβδομαδα να εχουμε.
Ετσι την πατησα κι εγω!! ειπα να δω τι θα γινει (λες και δν ηξερα ηδη κι εγω η χαζη!!) και μετα με επιασε τετοιο αγχος που δν μπορεσα να κοιμηθω για αρκετες ωρες μετα
soudi έγραψε:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Δευ Φεβ 13, 2012 12:57 am, 1 φορά
stefanakos έγραψε: κοριτσια θα σας ελεγα να ακολουθησετε την συμπεριφορα μου, για να μην νιωθετε χαλια. Δεν με απασχολουν τους γραφω , δεν παρακολουθω ειδησεις μονο του star για να γελαω, δεν θα παω εγω απο αγχος ας πανε αυτοι !!!!αι στα τσακιδια ολοι τους !!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Δευ Φεβ 13, 2012 1:16 am, 1 φορά
δηλαδη τι ψηφιστηκε , για τις μειωσεις στους μισθους δεν λες ????black beauty έγραψε:stefanakos έγραψε: κοριτσια θα σας ελεγα να ακολουθησετε την συμπεριφορα μου, για να μην νιωθετε χαλια. Δεν με απασχολουν τους γραφω , δεν παρακολουθω ειδησεις μονο του star για να γελαω, δεν θα παω εγω απο αγχος ας πανε αυτοι !!!!αι στα τσακιδια ολοι τους !!!
αχ Νινα ολον αυτον τον καιρο την ιδια τακτικη ακολουθουσα και εγω αλλα χθες κυλησα και ειδα ολες τις ειδησεις....αστα να πανε...
αρκετη φανταζομαι !!!!!florentiab έγραψε:πόση βλακεία μπορεί να χωρέσει σε ένα κεφάλι;;;;;;;;;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης