626 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Τρι Φεβ 14, 2012 6:41 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Επειδή έλαβα 2 πμ αυτή τη στιγμή που με ρωτούν ποια μέλη έχω βάλει να γράψω τα ονόματα και δίπλα το λόγο έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις .
μαμά Κατερίνα :επειδή κατά τη γνώμη μου έχει το όνομα αλλά και τη χάρη της (κατινιάς )
εγω εχω το ονομα αλλα εσυ εχεις τη χαρη...γραψε οτι θες για μενα ξερεις πολυ καλα πως και οι φιλες σου δεν σε θελουν πια γιατι σε καταλαβανε...ολες τις εχεις θαψει..ακομη και κοπελες που επαιρνες τηλ για να τις καθησυχασεις υποτιθεται στο προβλημα τους... μια μια εδω μεσα τις εχεις σχολιασει... εισαι μικροπρεπεης και αξεστη ... το μονο σου φαι ειναι το κουτσομπολιο και με αυτο ζεις και αναπνεεις ! δεν εχεις ΖΩΗ!!!! ΒΡΕΣ ΜΙΑ!!!!
Λητσάκος :επειδή είπε σε κάποιο ποστ ότι με αντιπαθεί οπότε δεν βλέπω και το λόγο να έχω καμία επικοινωνία
δεν ξυπνησε ενα πρωι και ειπε να σε αντιπαθησει! ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΙΑ!
Κουκίδα επειδή με έχει χαρακτηρίσει ιντριγκαδόρισα και πολλούς άλλους χαρακτηρισμούς και επειδή θεωρώ ότι μαζί την ckiken θα έπρεπε να είναι σε άλλο χώρο και όχι σε φόρουμ για μαμάδες
ψεμματα ειναι πως εισαι???? hello!???? εισαι αγαπητη μου εισαι δεν βλεπεις την ωρα να ανοιξεις το σκαιπ και να θαψεις!!!!!
και τέλος την Νένα ο λόγος είναι ότι πίσω από ένα δήθεν σοβαρό άτομο στην ουσία είναι ένα πολλή διπρόσωπο άτομο
θα θελες να λες εστω και ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τη Νενα... μιλαει η σοβαρη!!!! εισαι γελοια κοριτσι μου!
και βέβαια την Liliput η οποία έχει προσβάλλει το παιδί μου και ξέρει καλά .
οχιι μη τα λες οπως θες ανοιξες ΕΣΥ θεμα για τη Λιλη οτι ειναι ψευτρα χωρις να σε εχει πειραξει ΚΑΘΟΛΟΥ.. και μετα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ της εστειλες πμ να της πεις πως ειναι τρολλ και μυθομανης! και λιγα σου ειπε! να αγιασει το στομα της!!!
Ανάφερα τα ονόματα αν και πίστευα ότι το ήξεραν για την εν λόγο κίνηση νόμιζα ότι η Βίβιαν είχε ενημερώσει της το είχα πει -οπόυε ότι και να γράφουν δεν τα βλέπω
εισαι 41 χρονων ειναι πια τελειωμενο...μυαλο δεν θα αποκτησεις ποτε... σα δεν ντρεπεσαι για ολα!!!!!
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:
αλλο οι διαφωνιες και αλλο η μικροπρεπεια... και τωρα μπορεις να μου στειλες και εξωδικο οπως εχεις απειλησει κ στο παρελθον!!!!!!! αντε γειααααααααααα!!!!!!!!
Αφού δε βλέπει τι γράφεις, για ποιο λόγο να σου στείλει εξώδικο;
σωστα