601 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Τρι Φεβ 14, 2012 6:12 am
βανια
Πρωταγωνιστής!!
έλα από εδώ θα σταματήσεις να βαριέσαι σίγουρα ο άλλος κάνει πάρτυ μέσα ...tatijana έγραψε:Βαριεμαι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
έλα από εδώ θα σταματήσεις να βαριέσαι σίγουρα ο άλλος κάνει πάρτυ μέσα ...tatijana έγραψε:Βαριεμαι.
tatijana έγραψε:Βαριεμαι.
βανια έγραψε:έλα από εδώ θα σταματήσεις να βαριέσαι σίγουρα ο άλλος κάνει πάρτυ μέσα ...tatijana έγραψε:Βαριεμαι.
its a boy έγραψε:tatiana simera th apame ston gynaikologo na doyme ton mpempi.anypomono na pame na ton dw poso exei megalwsei.den to pistyew oti plisiazei o kairos siga siga poy th agennisw kai tha ton exw agkalia moy
εεεεπ,μονο οι πρωταγωνιστριες ειναι μερος της κλικας.εσυ εισαι νεα ακομη.αγαπη 25 έγραψε:mama katerina έγραψε:Vivian έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:Κουκιδα και Κατερίνα αυτή είναι η αλήθεια και είναι κρίμα να χαλάει όλη η ατμόσφαιρα στο φόρουμ από τρεις συγκεκριμενες! Κατι πρέπει να γίνει επιτέλους! ας μην τους δίνει σημασία κανείς να δούμε τι θα κανουνε! αλλά θα βρουν λύση....τα πμ για να το παίξουν αθωες περιστερες την στιγμή που.το κουτσομπολιο πάει συνννεφοοοοο!!!!!δεν ντρεπομαστε λέω γω μεγάλες γυναίκες!!!!
Αγαπη ποσο μου ελειψες!!!!!!!
και μενα μου λειψε η αγαπη!!! ειναι απο τα ατομα που εκτιμω πολυ εδω μεσα
Σε ευχαριστώ κατερινακι μου για τα καλά σου λόγια άλλωστε τώρα είμαι και εγώ ένα μέρος της κλικας!! κέρδισαν την θέση με το σπαθί μου!
βανια έγραψε:Λοιπόν ο καθένας μπορεί να έχει συμπάθειες και αντιπάθειες , μέχρι σήμερα δεν έχω προσβάλλει με χαρακτηρισμούς κανένα μέλος αλλά έχω αμφισβητήσει 2 άτομα και μερικά τρολλ . Δεν με απασχολεί ποια είναι η γνώμη της κάθε μιας για το άτομο μου εδώ μέσα αλλά επειδή είδα ότι με ορισμένα άτομα δεν μπορώ να έχω την παραμικρή επικοινωνία επέλεξα να κάνω χρήση του δικαιώματος μου που μου δίνει το εν λόγω φόρουμ να βάλω στην λίστα με τους εχθρούς τα άτομα τα οποία με έχουν προσβάλλει κατά επανάληψη χωρίς να τους έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε προσωπικό επίπεδο .
Αγάπη μίλησες για κάποια άτομα που δημιουργούν εντάσεις χωρίς να αναφέρεις ,τα ονόματα τους αυτή είναι η άποψη σου και πρέπει να είναι σεβαστή αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια από αυτά τα άτομα έχουν μιλήσει για σένα και που ; γιατί άλλο είναι να μην χωνεύω να μην γουστάρω την Α και τη Β επειδή έχω ατομικό θέμα και άλλο επειδή έχει άλλη άποψη .
'Όπως ανάφερα πιο πάνω έχω επιλέξει εδώ και ένα μήνα περίπου να βάλω συγκεκριμένα μέλη στους εχθρούς απλά και μόνο επειδή δεν με απασχολεί τη γράφουν και στη προσωπική μου ζωή δεν θα ήθελα να έχω επαφές .
Όσο αφορά τα πμ που ανάφερε η Αγάπη μέσα από το φόρουμ πολλές φορές έχει γίνει λόγος να γράφουμε τις τυχόν διαφωνίες έτσι ώστε να μην δημιουργούνται θέματα άρα δεν βλέπω που είναι το κακό αν θα μου στείλει ένα μέλος πμ η αν στείλω όσο για το αν τα παλιότερα μέλη προσπαθούν να πλευρίσουν τα νεότερα μέσω πμ αυτό μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο και κάπου έτσι μειώνουμε την αντίληψη και την νοημοσύνη των νέων μελών . Ο καθένας έχει την κρίση να σκεφτεί και να βγάλει μια εικόνα για το κάθε άτομο .
Είμαι στη διάθεση όλων των μελών πλην αυτών που της έχω αποκλείσει (άλλωστε δεν μπορώ να δω τη γράφουν αν και κάποια στιγμή με ενημέρωσαν κάποια άλλα μέλη για το τρόπο που μιλάνε και την χυδαιολογία που χρησιμοποιούν , αν και δεν θα το ήθελα εσκεμμένα θέλησα να ΄χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη δυνατότητα οπότε δεν βλέπω το λόγο ) να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις , ξαναλέω διαφωνίες θα υπάρχουν και αυτό άλλωστε είναι και το φόρουμ -καταγραφή των απόψεων μας .
mama katerina έγραψε:
αλλο οι διαφωνιες και αλλο η μικροπρεπεια... και τωρα μπορεις να μου στειλες και εξωδικο οπως εχεις απειλησει κ στο παρελθον!!!!!!! αντε γειααααααααααα!!!!!!!!
ενω αυτο που κανεις εσυ τωρα δεν ειναι κατινια?βανια έγραψε:Επειδή έλαβα 2 πμ αυτή τη στιγμή που με ρωτούν ποια μέλη έχω βάλει να γράψω τα ονόματα και δίπλα το λόγο έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις .
μαμά Κατερίνα :επειδή κατά τη γνώμη μου έχει το όνομα αλλά και τη χάρη της (κατινιάς )
Λητσάκος :επειδή είπε σε κάποιο ποστ ότι με αντιπαθεί οπότε δεν βλέπω και το λόγο να έχω καμία επικοινωνία
Κουκίδα επειδή με έχει χαρακτηρίσει ιντριγκαδόρισα και πολλούς άλλους χαρακτηρισμούς και επειδή θεωρώ ότι μαζί την ckiken θα έπρεπε να είναι σε άλλο χώρο και όχι σε φόρουμ για μαμάδες και τέλος την Νένα ο λόγος είναι ότι πίσω από ένα δήθεν σοβαρό άτομο στην ουσία είναι ένα πολλή διπρόσωπο άτομο και βέβαια την Liliput η οποία έχει προσβάλλει το παιδί μου και ξέρει καλά .
Ανάφερα τα ονόματα αν και πίστευα ότι το ήξεραν για την εν λόγο κίνηση νόμιζα ότι η Βίβιαν είχε ενημερώσει της το είχα πει -οπόυε ότι και να γράφουν δεν τα βλέπω
όχι δεν είναι απλά με ρώτησαν κάποια μέλη επειδή δεν είχαν απαντήσεις και το έβαλα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις . Να σε βάλω στη κλίκα; γιατί; επειδή μπορεί να συμφωνείς μαζί τους; άλλωστε είπαμε ότι δεν υπάρχουν κλίκες απλά συμπάθειες και αντιπάθειεςTΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ενω αυτο που κανεις εσυ τωρα δεν ειναι κατινια?βανια έγραψε:Επειδή έλαβα 2 πμ αυτή τη στιγμή που με ρωτούν ποια μέλη έχω βάλει να γράψω τα ονόματα και δίπλα το λόγο έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις .
μαμά Κατερίνα :επειδή κατά τη γνώμη μου έχει το όνομα αλλά και τη χάρη της (κατινιάς )
Λητσάκος :επειδή είπε σε κάποιο ποστ ότι με αντιπαθεί οπότε δεν βλέπω και το λόγο να έχω καμία επικοινωνία
Κουκίδα επειδή με έχει χαρακτηρίσει ιντριγκαδόρισα και πολλούς άλλους χαρακτηρισμούς και επειδή θεωρώ ότι μαζί την ckiken θα έπρεπε να είναι σε άλλο χώρο και όχι σε φόρουμ για μαμάδες και τέλος την Νένα ο λόγος είναι ότι πίσω από ένα δήθεν σοβαρό άτομο στην ουσία είναι ένα πολλή διπρόσωπο άτομο και βέβαια την Liliput η οποία έχει προσβάλλει το παιδί μου και ξέρει καλά .
Ανάφερα τα ονόματα αν και πίστευα ότι το ήξεραν για την εν λόγο κίνηση νόμιζα ότι η Βίβιαν είχε ενημερώσει της το είχα πει -οπόυε ότι και να γράφουν δεν τα βλέπω
μαλλον μπηκα και εγω στην λιστα.
βανια έγραψε:
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! (το κατάλαβες ή να ρίξω μετάφραση
Έλα τώρα...
Κουκίδα επειδή με έχει χαρακτηρίσει ιντριγκαδόρισα και πολλούς άλλους χαρακτηρισμούς και επειδή θεωρώ ότι μαζί την ckiken θα έπρεπε να είναι σε άλλο χώρο και όχι σε φόρουμ για μαμάδες
Πού; Εκεί που συχνάζεις εσύ;;; Δε νομίζω να σου κάνουν τη χάρη. Υπάρχει μεγάλη διαφορά επιπέδου.
και τέλος την Νένα ο λόγος είναι ότι πίσω από ένα δήθεν σοβαρό άτομο στην ουσία είναι ένα πολλή διπρόσωπο άτομο
Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχει μόνο ένα πρόσωπο! Στη συνάντηση τουλάχιστον αυτό είδα! Εκτός αν είχε το δεύτερο καθαριστήριο!
και βέβαια την Liliput η οποία έχει προσβάλλει το παιδί μου και ξέρει καλά . Ανάφερα τα ονόματα αν και πίστευα ότι το ήξεραν για την εν λόγο κίνηση νόμιζα ότι η Βίβιαν είχε ενημερώσει της το είχα πει -οπόυε ότι και να γράφουν δεν τα βλέπω
βανια έγραψε:Επειδή έλαβα 2 πμ αυτή τη στιγμή που με ρωτούν ποια μέλη έχω βάλει να γράψω τα ονόματα και δίπλα το λόγο έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις .
Γιατι γλυκεια μου? Εμενα με εχεις βαλει στην κλικα απο παλια μονο και μονο επειδη εκανα παρεα με την Κουκιδα. Ήξερες τι κουμασι ειμαι, ε?βανια έγραψε:..Να σε βάλω στη κλίκα; γιατί; επειδή μπορεί να συμφωνείς μαζί τους; άλλωστε είπαμε ότι δεν υπάρχουν κλίκες απλά συμπάθειες και αντιπάθειες
βανια έγραψε:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vivian στις Τρι Φεβ 14, 2012 6:41 am, 1 φορά
mamavivo έγραψε:Βρε Αία Βρε Αία !!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης