401 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Δευ Φεβ 13, 2012 6:58 am
supermom
Η ψυχή της παρέας!
θα προσπαθήσω να σας πω κι εγώ την γνώμη μου αν και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω γιατί στο μυαλό μου επικρατεί ένα μπέρδεμα...λοιπόν...ειδήσεις δεν παρακολουθώ, δεν θεωρώ ότι ενημερώνουν αντικειμενικά και εφ'όλης της ύλης. διαβάζω κάποια άρθρα στο διαδίκτυο και κάποια σε εφημερίδες που πέφτουν στα χέρια μου. Δεν δουλεύω, είμαι σχεδόν όλη την ημέρα στο σπίτι με την κορούλα μου και περνώ αρκετή ώρα στο διαδίκτυο. Δεν πήγα στην διαδήλωση εχθές και γενικότερα έχω να πάω σε διαδήλωση από το 1992 που πήγαμε με το σχολείο για την Μακεδονία. Δεν με εξέφραζαν ποτέ οι διαδηλώσεις και τα τελευταία χρόνια κάθε φορά που γίνονται ενώ λεώ...μήπως να πάω; τελικά μετά το πέρας της διαδήλωσης λέω ευτυχώς. μένω σε κεντρικό σημείο της πόλης από το οποίο θα περάσει ΠΑΝΤΑ η όποια διαδήλωση, έχω πετύχει πολλές φορές πορειές στο δρόμο και επίσης με το που βγαίνω από την πόρτα της πολυκατοικίας μου βλέπω τα απομεινάρια...ρε κορίτσια...δεν υπάρχει διάθεση...δεν υπάρχει παιδεία...δεν ξέρω τι σκατά δεν υπάρχει. βαρέθηκα να ακούω τα συνθήματα ποδοσφαίρου και γηπέδων στις πορείες...βαρέθηκα να βλέπω τις σημαίες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. δεν ανέχομαι να πρέπει να είμαι με το μέρος κάποιου κομπλεξικού για να βρίσω κάποιον περισσότερο κομπλεξικό. δεν ανέχομαι να πάρω μέρος στις πορείες όπου οι συμμετέχοντες περνώντας από τις καφετέριες κλωτσάνε τα τραπεζοκαθίσματα και βρίζουν τους πελάτες και σπάνε τα τζάμια γιατί έτσι...δεν θέλω να συμμετέχω σε πορείες που καταλήγουν πάντα σε φασαρίες, δακρυγόνα και κάψιμο ξένης περιουσίας. ξέρω...όλοι όσοι συμμετέχουν στις πορείες δεν σημαίνει ότι συναινούν σε ό,τι συμβαίνει. και ξαναγυρίζω στο ότι δεν υπάρχει διάθεση. ποιοι είναι τελοσπάντων αυτοί οι 50 μπαχαλάκηδες, γνωστοί άγνωστοι, τραμπούκοι που τα κάνουν όλα κώλο; γιατί δεν τους μαζεύουν; ποιος θα τους μαζέψει; εγώ; εμείς; αφού δεν γίνεται...δεν μπορούμε. αν δεν υπάρξει ένας άνθρωπος εκ των έσω να σπάσει το απόστημα...να γίνει η αρχή...μα όλοι οι μπάτσοι είναι διεφθαρμένοι;;όλοι; εγώ αγωνίζομαι για την οικογένειά μου, βοηθάω όπως μπορώ τον συνάνθρωπό μου, φροντίζω να μην είμαι κάφρο ελληνίδα και εύχομαι μια μέρα να βγω και εγώ στο δρόμο να φωνάξω, να προλάβω να τους πεθάνω εγώ, πριν με πεθάνουν αυτοί.
πραγματικά ελπίζω να μην θεωρηθεί ότι υποννοώ κάτι για όσους ανθρώπους συμμετέχουν με αγνή καρδιά και προθέσεις στις διαδηλώσεις...
και επειδή το ζουμί της υπόθεσης είναι το τι ψηφίστηκε...τι κάνουμε τώρα; ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει και να ζήσει την οικογένειά του και όταν κληθούμε να ψηφίσουμε δεν ψηφίζουμε κανέναν από αυτούς τους λεχρίτες που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για το αδιέξοδό της χώρας.
πραγματικά ελπίζω να μην θεωρηθεί ότι υποννοώ κάτι για όσους ανθρώπους συμμετέχουν με αγνή καρδιά και προθέσεις στις διαδηλώσεις...
και επειδή το ζουμί της υπόθεσης είναι το τι ψηφίστηκε...τι κάνουμε τώρα; ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει και να ζήσει την οικογένειά του και όταν κληθούμε να ψηφίσουμε δεν ψηφίζουμε κανέναν από αυτούς τους λεχρίτες που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για το αδιέξοδό της χώρας.