676 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! Τρι Φεβ 21, 2012 4:21 am
its a boy
Η ψυχή της παρέας!
mamamatina simera me ponaei o sverkos moy einai fysiologiko? giati pote den eixa thema me ton sverko moy
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamamatina έγραψε:Ναι. Για να κατέβει περπάτα. Μην περιμένεις εκείνη την ώρα μέχρι να κατέβει.
Αργυρώ030509 έγραψε:Με το καλό και με ένα πόνο!!!Εύχομαι τα καλύτερα!!!
Vivian έγραψε:
Ειχαμε και ενα θεματακι με την μικρουλα δεν το γλιτωσαμε το κλισμα μετα απο 4 μερες που δεν καναμε κακακια!!
Αληθεια ρε κοριτσια εχετε ξανακουσει ποτε οτι η δυσκοιλιοτητα της μαμας περναει στο μωρο με τον θηλασμο;;
γιατι?elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!
Σκέφτομαι να κλείσω το Fb ή να αρχίσω τα μπλοκαρίσματα?
elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!
Σκέφτομαι να κλείσω το Fb ή να αρχίσω τα μπλοκαρίσματα?
elenalamprini έγραψε:μου στέλνουν συνέχεια αιτήματα άτομα που δεν τα ξέρω και είναι και άντρες και στέλνουν και ηλιθια μηνύματα.να μην είχα βάλει οτι είμαι παντρεμένη θα έλεγα οτι φταίω εγώ αλλα τώρα τι φταίει?
elenalamprini έγραψε:Σωστά!!!Τα έχω όλα έχω και τον ξαδερφό μου που ψάχνει ευκαιρία να παίξει ξύλο!Μόλις του είπα τι κάνουν μου λεει πες μου τα προφίλ τους και θα περάσουν καλά.
Ωραίος προστάτης!athina24 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Σωστά!!!Τα έχω όλα έχω και τον ξαδερφό μου που ψάχνει ευκαιρία να παίξει ξύλο!Μόλις του είπα τι κάνουν μου λεει πες μου τα προφίλ τους και θα περάσουν καλά.
εχεις και προστατη!
!!!!!!!!!
elenalamprini έγραψε:Ωραίος προστάτης!athina24 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Σωστά!!!Τα έχω όλα έχω και τον ξαδερφό μου που ψάχνει ευκαιρία να παίξει ξύλο!Μόλις του είπα τι κάνουν μου λεει πες μου τα προφίλ τους και θα περάσουν καλά.
εχεις και προστατη!
!!!!!!!!!
Έχω τον άντρα μου που ανοίγει το προφίλ μου και μόλις βλέπει αίτημα φιλίας το δεχετε και μετά πρέπει να κάθομαι να διαγράφω!
natali-maria έγραψε:[b]Καλησπέρα!!Τι κάνετε ?
εγω μολις την τελειωσα.athina24 έγραψε:natali-maria έγραψε:[b]Καλησπέρα!!Τι κάνετε ?
εγω τρωω σοκολατα!!!!!!!!!!!!!!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εγω μολις την τελειωσα.athina24 έγραψε:natali-maria έγραψε:[b]Καλησπέρα!!Τι κάνετε ?
athina24 έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εγω μολις την τελειωσα.athina24 έγραψε:natali-maria έγραψε:[b]Καλησπέρα!!Τι κάνετε ?
τα μεγαλα πνευματα!!!!!!!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:χθες εβαλα ενα πληντυριο και σημερα δυο.εχει και κατι ασιδερωτα απο την προηγουμενη φορα...
..ποιος θα το κανει το σιδερο?οεο!!!
trilly έγραψε:βιβιαν το επιβεβαιωνω κι εγω αυτο. μας ειχε τυχει περυσι.
φλωρα, αν διαβασεις το βιβλιο του γιωσαφατ εκει μεσα λεει οτι για ΟΛΑ φταινε οι δολιες μανες!
καλησπερα!
mamamatina έγραψε:Σ
υγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του σχολείου.
elena25 έγραψε:trilly έγραψε:βιβιαν το επιβεβαιωνω κι εγω αυτο. μας ειχε τυχει περυσι.
φλωρα, αν διαβασεις το βιβλιο του γιωσαφατ εκει μεσα λεει οτι για ΟΛΑ φταινε οι δολιες μανες!
καλησπερα!
Σίγουρα θα είναι συγγενής του Freud!
florentiab έγραψε:
Σίγουρα θα είναι συγγενής του Freud!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης