851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! Δευ Φεβ 20, 2012 2:13 am
kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!Εγώ εδώ είμαι τώρα που έδρασε το depon!!!!;Άντε να δω για πόσο.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kira έγραψε:Καλημέρα!!Εγώ εδώ είμαι τώρα που έδρασε το depon!!!!;Άντε να δω για πόσο.....
kira έγραψε:Καλημέρα!!Εγώ εδώ είμαι τώρα που έδρασε το depon!!!!;Άντε να δω για πόσο.....
εμείς 18/8 και όπως λες κανείς δεν ξέρει οτι προσπαθούμε 3 χρόνια για μωρό, όλοι τραλαλί λαλό !!boubou έγραψε:
7/7 τον κανονισαμε Αναστασια μου!Ελπιζω να προλαβουμε με αυτα που γινονται γυρω μας
αλήθεια πιστεύεις πως υπάρχει γυναίκα που δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί ; πλάκα μου κάνεις ;boubou έγραψε:κι εγω αυτο το προβλημα ειχα!! κοιτουσα κι αναρωτιομουν ποτε θα δω αυτο που θα πω: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!! χαχαχα τελικα το βρηκα! βεβαια επειδη το πηρα ηλεκτρονικα χωρις να το δοκιμασω δν ξερω και αν πανω μου πω το ιδιο χαχαχαχαχαχα
αλλα εκεινη την μερα μιας και θα ειμαι επαγγελματικα φτιαγμενη πιστευω θα ειμαι μια κουκλα οπως και να ναι!! (ψωνιοοοοοοοοοοοοοοο!!! )
κι εγω δν το εχω πει σε κανεναν απο τους συγγενεις εκτος απο την αδερφη του αντρα μου που στην ουσια αυτη με "ξελογιασε" να ξεκινησω πριν τον γαμο χαχαχαχαχ αλλα δν με νοιαζει τι θα σκεφτονται η τι θα πουν αν δν μπορεσω να κανω τελικα!Δν πιστευω εξαλλου οτι αφορα κανεναν για να δωσω βαση σε λογια! (εκανε αυτα τα λαθη η μαμα μου και απο την φρικη εκανε να μεινει εγκυος 4 χρονια και δν ηθελε καν να κανει παιδια ακομη,απλα για τα λογια των αλλων!!!)
δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, λιτότης λόγο κρίσεις ναιboubou έγραψε:εγω δν μπορω να δωσω 1000ευρω για νυφικο..τσιγκουνευομαι βρε παιδι μου!!
αυτο ειναι
http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=4408
και ο Θεος βοηθος!!!
kira έγραψε:Πολύ ωραίο το νυφικό σου Έλλη μου!!Σημασία έχει να αρέσει πολύ σε σένα,γιατί μόνο έτσι θα νιώθεις άνετη και υπέροχη!!
Είναι καθαρά υποκειμενικό το γούστο!Εγώ ας πούμε ήθελα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε στυλ γοργονέ και δεν κοίταζα τίποτα άλλο!!Τελικά το πήρα και τρελάθηκαν οι πάντες,γιατί εγώ ένιωθα μέσα μου τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λεμονάκι έγραψε:τακούνι εννοώ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης