876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! Δευ Φεβ 20, 2012 4:38 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Αντα επιτελους πεσαμε μουρη με μουρη!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ada έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?
Μπήκα να δω τα νέα σας πριν πέσω για τη μεσημεριανή μου σιέστα
Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τα πάντα, να πω μόνο περαστικά στις αρρωστούλες
Αναστασία θα πάω πρώτη φορά σε αυτόν το γιατρό δεν έχω ξαναπάει για να έχω προσωπική άποψη.Ξέρω όμως ότι είναι κορυφή σε ζητήματα εξωσωματικής.Δυστυχώς δεν έχω το τηλέφωνό του μαζί μου, θυμάμαι μόνο επίθετο κ σε ποιο νοσοκομείο είναι παράλληλα με το ιατρείο.Θες να στα στείλω με ένα π.μ να μη κάνω κ διαφήμιση?
Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια
μπράβο!!!!!να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!!!maroulo έγραψε:κοριττσια εχω καιρο να μπω να μαθω νεα σας. εχω ευχαριστα!!!!!!!!!! περιμενα 10 του μηνα δεν αδιαθετησα εκανα 3 τεστ βγηκαν και 3 πολυ αχνα ουτε καν φαινοταν η μαια μου μου ειπε να κανω χοριακη βγηκε θετικη τα καταφερα αυτον το μηνα ευχομαι να εχουμε πολλα ευχαριστα αυτο το μηνα
καλώς ήρθες γκρινιάρα. σου εύχομαι πολύ σύντομα να κρατάς ένα θετικό τεστάκιγκρινιαρα έγραψε:γεια σας κοριτσια ειμαι καινουργια στην παρεα....και ναι μετα απο μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη προσπαθω ξανα...ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας
γκρινιαρα έγραψε:γεια σας κοριτσια ειμαι καινουργια στην παρεα....και ναι μετα απο μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη προσπαθω ξανα...ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης