Καλημέρα μανούλες!!!! Τέλειος καιρός σήμερα, ελπίζω να το εκμεταλλευτείτε όσες έχετε τη δυνατότητα! Εμείς μάλλον θα βγούμε για φαγητό με τα πεθερικά (στα πλαίσια των προσπαθειών και καλά για ομαλή συνύπαρξη...) και ελπίζω να μη μας χαλάσει η μέρα!
Και μιας και είπα πεθερικά, τις προάλλες που κρατούσαν τη μικρή έμαθα ότι της έδωσαν να φάει μήλο σε μικρά κομματάκια. Ισχυρίστηκαν ότι μάσαγε καλά τα κομματάκια και τα έκανε πολτό πριν τα καταπιεί αλλά εγώ φοβήθηκα και πάλι...
Είμαι παράλογη ή να αρχίσω να της δίνω κι εγώ; Δίνει καμία από εσάς μήλο σε κομματάκια;
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια αν και δεν νομιζω να ειναι κανια μεσα.λοιπον οτι θυμαμαι θα λεω
τα 20 δοντια πρεπει να βγουν μεχρι τα 2.πιστεψτε με κατι παραπανω ξερω,εχω 2 παιδακια.
γεωργια ξερω παιδακι που μιλησε στα 3 και μετα σταματημο δεν ειχε.ενταξει ακους τα αλλα και λες γιατι το δικο μου δεν μιλαει αλλα το ειπαμε πολλες φορες το καθε παιδι εχει τον ρυθμο του.μην ανυσηχεις και εγω ποτε δεν ημουν συμφωνη με το οτι στον χρονο π.χ πρεπει να περπατησει και αλλα τετοια χαζα.
τρελλομαμα η δικια μου τρελενεται για σαπουναδα οταν κανει μπανιο.με τις χουφτες την τρωει.
λενακι γιατι βιαζεσαι να κοψεις το μπουκαλι?μικρη ειναι ακομα μωρε.για τα δοντια το κανεις?λοιπον η πρωτη η παιδιατρος που την εμπιστευομαι τρλλα μου ειπε οτι μεχρι τα 2μιση δεν ισχυει αυτο που λενε οτι στραβωνουν με την πιπιλα.
Χιχι, τουρτίτσα μου τι μανία με τη σαπουνάδα!!! Κάπως έτσι και η μικρή μου και δεν την προλαβαίνω! Και ξέρει ότι δεν πρέπει να φανταστείς γιατί με κοιτάει και μου κάνει "οχι" με το δαχτυλάκι πονηρά...
Όσο για το μπιμπερό, συμφωνώ μαζί σου. Γιατί να πιέσεις από τώρα να το κόψει; Θέλω να πω, προφανώς όσο πιο γρήγορα το κόψει τόσο το καλύτερο, αλλά εγώ τουλάχιστον θα επιδιώξω ομαλή μετάβαση. Δηλαδή να συμβεί κάπως πιο φυσικά και όχι με πίεση. Θα δούμε βέβαια στην πράξη, γιατί από λόγια καλά τα λέω. Τώρα για την πιπίλα είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω αν όντως μέχρι τα 2,5 δεν στραβώνουν τα δόντια. Η ανιψιά μου, που είναι 2,5 και είναι όλη μέρα με μια πιπίλα στο στόμα, έχει κάπως πεταχτά δοντάκια. Σκέφτομαι μήπως είναι από την πιπίλα προσωπικά, αλλά δεν είμαι και γιατρός είπαμε! Σωτηρίαααααα!
Πώς είναι η μικρούλα σου; Ελπίζω καλύτερα!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥς ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Χαχαχαχ, "ανακοίνωση... ανακοίνωση..."!!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:ΤΙΤΙΚΑ Μ' ΑΚΟΥΣ????38,7!!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΛΟ ΣΥΝΑΧΙ!!! ΛΙΓΟ ΒΗΧΑ!!!!! ΔΕΝ ΗΠΙΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ!!!!
Θα κοιμηθώ πάλι δίπλα του απόψε... του έδωσα Algofrem και Depon εναλξ, του βαλά ορό, και περιμένω αυριο τον παιδίατρο... Ακυρωσα τις δουλειές της Δευτέρας... και θα μείνω σπίτι... που σκατά κόλλησε πάλι... γαμώ τον ΧΕΙΜΏΝΑ μου μέσα γαμώ...
Γεωργία μου περαστικά σας!!!
Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα! Αυτός ο χειμώνας ήταν περίεργος και σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη ποιος κόλλησε ποιον... Εξάλλου τα μικρόβια κυκλοφορούν ακόμα και σε αντικείμενα, στον αέρα. Αν έχει ευαισθησία κάποιος οργανισμός (είτε ταλαιπωρημένος από προηγούμενες ιώσεις) ίσως και να κολλάει πιο εύκολα, τι να πω! Πάντως, ελπίζω να περάσει αυτός ο χειμώνας που σας καταταλαιπώρησε και να ανοίξει ο καιρός επιτέλους (σαν σήμερα σιγά-σιγά) να αρχίσουμε τις βολτούλες και να αποχαίρετίσουμε τις ιώσεις!!!
Περαστικά στα αρρωστούλικα!!!!
Ana έγραψε:geia sas manoules. ti kanete? exw kairo na mpw opote tha ta pw apo tin arxi
eimai i ana i mama tis melinas pou mallon einai i megaluteri tis pareas 03.06.2010. se ena mina tha apoktisoume k aderfaki
diavasa ta nea sas k ithela na grapsw prin mia eudomada omws mas etixe ena atuximataki. i mikri xoropidouse sto krevati k kapoia stigmi ithele na pesei mproumita sto maksilari k epese me to stoma sto ksilo tou krevatiou. eno eimoun dipla tis den tin prolava........ vgike apo tin thesi tou to ena donti... tin pira amesos sto mpanio, esproksa to donti piso, tin katharisa apo to aima k pairnw ton giatro. mou leei oti afou esproksa mesa to donti den exw na kanw tipota allo. gia liges meres mono na min dagone tipota k ola kala. i mikri iremise se kanena 10lepto k afou itane vradu koimithike. koimithika mazi tis mesimeri, bradu gia 3 meres. pempti bradu epiase pali pipila xwris pono. stin arxi to donti pou xtipise san na itane stravo k pio piso, simera omws san na min egine tipota... makari i istoria mou na min sas einai poteee xrisimi...
genikos twra i mikri einai polu kali. exei na arostisei apo ton oktovri. arguse ligo na perpatisei alla milaei polu kai apo noris. einai xaroumeni k gelaei oli mera
min agxoneste kai min koitate ti kanoun ta alla paidakia. to kathe paidi einai ksexoristo k exei to rithmo tou. min ta zorizoume.
auta apo'mena. tha prospathisw na mpw pio sixna na ta leme. fillia polla
Καλημέρα Ana, καλωσήρθες και πάλι!!! Με το καλό να υποδεχτείτε το 2ο παιδάκι σας!!! Φαντάζομαι θα ζορίζεσαι να κυνηγάς τη μεγάλη με μια κοιλιά ως απέναντι!!! Εύχομαι πολύ-πολύ κουράγιο!!!
Πωπω, τι πάθατε με το δοντάκι!!! Απορώ πως κατάφερες να μείνεις ψύχραιμη, εγώ δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει!!!
Πάντως, έκανες αυτά που έπρεπε, οπότε ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά με το θέμα! Το μόνο καλό σε αυτή την ιστορία είναι ότι το δοντάκι αυτό δεν είναι το μόνιμο! Δεν πάτε όμως και μια βόλτα από το γιατρό να το δει;
Μπράβο για το κοριτσάκι σου που είναι τόσο καλή και χαρούμενη και λέει λογάκια πολλά, ελπίζω να παραμείνει έτσι χαρούμενη και με το νέο μέλος, γιατί συνήθως περνάνε περίεργη φάση τα πρώτα παιδάκι με τον ερχομό του 2ου. Την έχετε προετοιμάσει φαντάζομαι για το μωράκι που θα έρθει; Αλήθεια, τι είναι το 2ο, αγοράκι ή κοριτσάκι; Κι εμείς σκεφτόμαστε να πάμε για 2ο και η αλήθεια είναι ότι με απασχολεί το πώς θα το δεχτεί η Δανάη μας! Θα μου πεις, κάτσε να έρθει πρώτα, αλλά κουβέντα να γίνεται!!!
Ούτε κι εμείς έχουμε αρρωστήσει από τον Ιούνιο (που κολλήσαμε τη μοναδική μας ίωση από βάφτιση) και φυσικά ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αλλά εμείς έχουμε βγάλει λίγα δόντια για την ηλικία μας, οπότε λογικά μας περιμένουν δύσκολες μέρες προσεχώς! Έχεις δίκιο, το κάθε παιδάκι έχει το ρυθμό του, απλά είναι λογικό όταν το βλέπεις να καθυστερεί σε κάτι σε σχέση με το μέσο όρο, εμείς οι μανούλες συνηθίζουμε να αγχωνόμαστε, έστω και παράλογα!
Αυτά για την ώρα, δεν ξέρω πόσες μανούλες ακόμα θα εμφανιστούν σήμερα, καθ' ότι είναι Κυριακή, αλλά από αύριο πρωί-πρωί βλέπω πάλι τις σελιδούλες να γεμίζουν!!!!
Πολλά φιλάκια και να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!!!