crazymommy έγραψε:Ααααααααϊ να 'μαι κι εγώ!!!! Καλέ δεν υπάρχει συνωμοσία, τυχαίο ήταν. Απλά με έχει διαλύσει η μικρή που έχει αλλάξει πολύ συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες, και είχα και έναν αγώνα στον οποίο πήρα μέρος
οπότε δε μου έμεινε και καθόλου χρόνος!
Λοιπόν, ας εξηγηθώ: η μικρή έκανε μια απότομη αλλαγή ξαφνικά μέσα στο σ/κ. Κι από εκεί που απλά ταλιμπάνιζε μέσα στα όρια, τώρα έχει ψιλοξεφύγει! Κορίτσια όλη μέρα (όλη μέρα όμως!) χοροπηδάει -σηκώνεται κανονικά στον αέρα λέμε- και τρέχει κανονικά πλέον,όχι γρήγορο περπάτημα. Κανονικό τρέξιμο! Κάνει διαρκώς αταξίες και δε με υπακούει καθόλου - μα στον τοίχο μιλάω; Και που της θυμώνω αυτή με κοιτάει πονηρά και σκάει στα γέλια... Κι ας μην γελάω εγώ! Έχω ξεμείνει από ιδέες, μιας και δεν θέλω να της φωνάξω, οπότε απλά παλεύω να της αποσπάσω την προσοχή με κάτι άλλο. Δεν πιάνει πάντα και η μικρή δεν ξεγελιέται εύκολα, οπότε έχουμε δράματα! Επίσης όλη μέρα τριγυρνάει με κριτσίνια ή δημητριακά ή ψωμάκι στο χέρι (και επιμένει κιόλας να με ταΐσει με το ζόρι μου το χώνει στο στόμα λέμε!) και κάνει το σπίτι χάλια. Σήμερα μου άδειασε για πολλοστή φορά τα δημητριακά κάτω, καταλαβαίνετε...
Μετά θέλει και να πατήσει πάνω τους!
Επίσης, το άλλο, ξαφνικά άρχισε να μιλάει ακαταλαβίστικα (λέω μιλάει,εννοώ φωνάζει!) και χαχανίζει μόνη της!
Τουλάχιστον χρησιμοποιεί καινούριους φθόγγους, να και κάτι καλό... Τέλος, σήμερα έκανε μια ωραιότατη βουτιά από τον καναπέ με το κεφάλι κάτω. Είχαμε δράματα, τρόμαξε κιόλας. Εγώ παραδόξως πιο ήρεμη, μάλλον συνήθισα, εεε; Αααααα θα κρατήσει πολύ ακόμα αυτό;;; Οκ, μην απαντήσετε! Βιβίκα ειδικά εσύ είσαι ήρωααααας!!!!!
Καλέ έχω πεθάνει πάλι με το θέμα-διάλογο "φακές", χαχα! Καλέ Τιτίκα δεν της είχες κάνει ποτέ της μικρής; Γεωργία μου εγώ βάζω πάντα φρέσκια ντομάτα (εκτός κι αν οι ντομάτες είναι μαύρα χάλια) αλλά δε βάζω ζάχαρη. Μόνο στα γεμιστά προσθέτω λίγη...
Mangio μου τι αθλήτρια καλέ; Ποια είναι η αθλήτρια; Αθλούμενη (φοβερή χαχα) παρούσα! Ναι, πήγα και έτρεξα η τρελή -έπρεπε να αποδείξω ότι αξίζω το όνομα
- αλλά ο αγώνας έγινε στο Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας, σε μια πίστα όλο γκαζόν και είχε και λιακάδα... Ήταν πολύ όμορφα αλλά η σκατουλίτσα μαύρισε (δεν είχα προβλέψει τόση ηλιοφάνεια και δεν πήρα μαζί μου καπελάκι-αντηλιακό!). Παρεμπιπτόντως, ποια Βερούλη και Σακοράφα; Από φωτογραφίες μόνο τις έχω προλάβει!
Annibal καλωσόρισες! Καλά έκανε το αλικάκι (είναι και συνονόματή μου) και σε κάλεσε διότι τα ζουζουνάκια μας είναι σχεδόν ίδια σε ηλικία. Ειδικά με εμάς έχετε 3 μέρες διαφορά!
Αλικάκιιιιιι, κι εγώ την κυνηγάω!!! Δεν ξέρω αν αυτό σε παρηγορεί, χαχαχα!
Γεωργία μου τώρα διάβασα τη συνέχεια (ήμουν έτοιμη να ποστάρω). Κουράγιο εύχομαι, όλα θα πάνε καλά! Ο μικρός πράγματι μπορεί να είχε ανησυχία για 1002 λόγους, συμβαίνει που και που και σ' εμάς, απλά συνέπεσε με όλα τ' άλλα και σε διέλυσε. Εύχομαι απόψε να είναι όλα καλύτερα!!!
Όσο για το θέμα "δόντια" σκέψου ότι εμείς θα τα βρούμε μπροστά μας!
Αχ, κορίτσια, το άλλο που πάθαμε, της κάναμε την τελευταία (προς το παρόν; ) δόση του 6απλού infanrix hexa, το οποίο μας συνταγογράφησε η παιδίατρος. Στο φαρμακείο η φαρμακοποιός μας πήρε τη συνταγή και μας έδωσε το εμβόλιο αλλά 3 μέρες μετά, δηλ την Παρασκευή βραδάκι μας πήρε η φαρμακοποιός για να μας πει ότι το εμβόλιο αυτό είναι πλέον εκτός λίστας και πρέπει να το πληρώσουμε! Ήρθε νέα εγκύκλιος μέσα στο Φλεβάρη (την περιμένανε λέει κανονικά από Δεκέμβρη) η οποία βγάζει κάποια εμβόλια εκτός. Γκρρρρ, πρέπει να σκάσουμε τώρα ένα 50ρικο! Έτυχε κάτι ανάλογο σε άλλη κοπέλα; Μιλάω για το νέο ταμείο ΕΟΠΥΥ...
Αυτά προς το παρόν!!!! Σας φιλώωωωω!!!!!