Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 39]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Αλήθεια μου το λες;!! Φυσικά κ δε χαίρομαι που πέφτει το παιδάκι σου, απλά σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι κ τόσο περίεργο. Τι σου πε ο Παιδιατρος; Θα περιμένω απάντηση όταν μπορείς.

Φυσικά και δεν είναι περίεργο!Βέβαια κι εγώ ανησυχούσα για να μην λέω βλακείες και το παίζω υπεράνω αλλά ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι το τμήμα του εγκεφάλου που επεξεργάζεται αυτές τις κινήσεις δεν έχει ωριμάσει ακόμη.Πρέπει να ωριμάσει για να στείλει μήνυμα στον εγκέφαλο να περπατάνε τα παιδιά.
Και αυτό θα γίνει από τώρα μέχρι την ηλικία των τριών!
Γι'αυτό σου λέω,κουκλίτσα μου...μην γκουγκλάρεις γιατί εκεί μέσα ψάχνεις για στομαχόπονο και στο τέλος σου μένει η ιδέα στο κεφάλι ότι έχεις καρκίνο!!
Και μάλιστα μου είπε ο παιδίατρος ότι έχει παιδάκι που τον επισκέπτεται που ο μπαμπάς του είναι νευροχειρούργος και εκείνος λέει τα ίδια...είχε ανησυχήσει και το έψαχνε!Αλλά τελικά δεν είχε τίποτα το παιδάκι του, απλά αργούν σε αυτήν την ηλικία να σταθεροποιηθούν.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα μου,γι αυτό σε ρώτησα πώς το εννοείς ότι εξαφανίζεται το παιδάκι σου όταν σε βλέπει,για να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς!
Αλλά εντάξει,κατάλαβα!Ξέρεις τι???Εσύ δεν αντιδράς παράλογα,απλά ο μπαμπάκας σας πρέπει να καταλάβει ότι όλα τα πράματα δεν είναι παιχνίδια.Μερικά είναι και επικύνδυνα.Όλες τις καταστάσεις δεν πρέπει να τις παίρνουμε στο χαλαρό.
Καμιά φορά κι εγώ το ίδιο κάνω..τα παίρνω τα περισσότερα για πλάκα αλλά δεν είναι έτσι.Είναι λάθος αυτό...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mangioύλα μου!!!Όλα καλά!!!!Κι εγώ πλάκα έκανα!!!
Σου φαίνομαι για παρεξηγησιάρα???? Very Happy
Πολλά φιλάκια!!!!!!!

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αλικακι σ' ευχαριστώ και μόνο που ασχολείσαι με τις χαζες φοβίες μου. Έχεις δίκιο, δε πρέπει να ψάχνω άλλο. Απο βδομάδα θα πάμε για εμβόλιο κ θα μιλήσω με τον παιδιατριο.
Ευχαριστώ όλες τις μαμάδες που μου απάντησαν. Να είστε όλες καλα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Τιτικα μου,ρίξε μια ματιά εδώ και θα σου πω κι άλλα καλά για τον γιατρούλη μου!!Πω,πω,λόξυγκα θα'χει!!!! Very Happy

http://forum.eimaimama.gr/t9235-topic

χαχαχαχαχα οκ σε ευχαριστω

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρονια πολλά καλέ!!!!Γιορτάζουμε(και καλά Very Happy !!).Ή μηπως με τόσο τρέξιμο ξεχασαμε οτι είμαστε και γυναικες??
Α βρε τωρα καταλαβα!!Ειμαστε ολες κοριτσάκια,γι΄αυτο δε γιορταζουμε ακομα Laughing !!
Σας γραφω πολύ γρηγορα και φευγω, διοτι έχουμε παιδιατρο το βραδακι, κατι που συνεπαγεται κλαμα, κλάμα, κλάμα Sad !!
Γεωργια, να σου πω κατι σχετικο με τις φωνες που λες.Αν πιάνουν ολα αυτα που θες να περασεις στο παιδι χωρις φωνες, γιατι να μπεις στη διαδικασια να φωναξεις??Εγω επειδη βλεπω καποια νηπιακια μου να μην έχουν καθολου ορια,χανω λιγο την υπομονη μου Embarassed και εχω φωναξει αρκετες φορες, δεν το κρυβω.Το προσπαθω μεσα μου να το ελαττωσω, ξερω οτι δεν ειναι και ό,τι καλύτερο.Στο σχολειο ενα παιδι που εξακριβωμενα ετρωγε ξυλο στο σπιτι,εδερνε συνεχως τα υπολοιπα,αυτο ειχε μαθει το παιδι οτι ηταν το σωστο.Μιλησα εμμεσα στη μαμα και ειπα οτι ειναι ο μικρος επιθετικος και μου ειπε η ίδια:ξερεις ποσο τον δερνω για να σταματησει να δερνει τα παιδια Shocked ??Οταν πια δεν άντεξα της ειπα ευθεως, με ευγενικο τροπο εννοειται να συνεργαστουμε και οι δυο για τοκαλο του παιδιου και να ακολουθησουμε μια κοινη τακτικη, δηλ με το διαλογο.Ειδα αποτελεσματα!!Δεν δερνει πολύ τουλαχιστον, κατι ειναι και αυτο,θα φτιαξει με τον καιρο!Δεν θελω να φτασω στο σημειο να δειρω το παιδι μου, αλλά ποτε δεν πρεπει να λεμε ποτε!Ελπιζω να σου ερχονται τα πραγματα οπως θες και να εισαι παντα ηρεμη!!
Προχτες ξεκινησα την τιμωρια, να το πω, μεσα στο παρκο επειδη ετρεχε πανω στον καναπε.Με τις 5 φορες το καταλαβε!Αυτο ηταν για την Τριτη ε???Την επομενη μερα εκανε τα ιδια παλι!
Ανιμπαλ, νομιζω οτιειναι πολύ νωρις να μιλάμε για διασπαση προσοχης, αυτο που περιγραφεις δεν ειναι κατι περιεργο Very Happy !!Καμια φορα γονεις-παθερικα ειναι τσο υπερπροστατευτικοι και η διαχρονικη ατακα:"εμεις δε μεγαλωσαμε παιδια",νομιζουν οτι τους δινει το αλαθητο!!
Βιβη,θα ταλαιπωρηθηκες πολύ τοτε, περασμενα και αγυριστα!
Οσο για το φαγητο, τιποτα σε λαδερο??Φασολακια με πατατες??Το λεω επειδη το εκενα σημερα χιχιχι!!!
Οι υπολοιπες κοπελες τι κανουν??
Το σεντονι μου και εγω σας αποχαιρετούμε και σας ευχομαστε ενα ευχαριστο απογευμα!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου Καλησπέρα..... πωπω τι βροχή σήμερα εδω... μουλιάσαμε...!!!
Είμαστε πολύ καλά,(αν και έκανε την εμφάνιση του ένα ύποπτο χουρχουριτό, αλλά θα το αναποθέσω στο καιρό, και θα το αγνοήσω προς το παρόν), κατα τα άλλα ήρθε σήμερα η αδερφή μου με το ανηψάκι μου (15 μηνών), και παίξανε πολύ τα δύο τους, δηλαδή τι παίξανε ο ένας κυνηγούσε τον άλλον να του πάρει ότι κρατούσε στα χέρια και μετά τους βάζαμε τραγούδια και χορεύανε... τα γλυκούλια μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 29 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 29 215994

Στα δικά μας...
Αλικάκι μου να μην στεναχωριέσαι δεν χρειάζεται να σχολιάσεις τον άντρα μου τον σχολίασα εγώ δια ζόσης...

Αλλά και εγώ όταν ανάφερα φόβο δεν ενοούσα να σε τρέμει το παιδί σου και να μην σε θέλει. Ούτε συγκρίνω τον σεβασμό με τον φόβο, σίγουρα όλοι τον σεβασμό επιδιώκουμε και όχι τον φόβο, αλλά σε αυτήν την ηλικία ο εγκέφαλος τους δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά για να αντιληφθούν το αίσθημα του σεβασμού, ενώ άλλα συναισθήματα τα αντιλαμβάνονται, και ένα από αυτά είναι και ο φόβος.
Για να μην παρεξηγηθώ, όταν λέω φόβος εννοώ, ο θόρυβος που θα τραβήξει την προσοχή του παιδιού και θα το αποτρέψει να κάνει κάτι που δεν πρέπει... και αυτός ο θόρυβος θέλει εκπαίδευση, γιατι εκείνη την στιγμή που πρέπει να επιβληθείς, είτε γιατί είναι θέμα κανόνων (π.χ. ύπνος, όπως έχει θέμα η Γραμματική), είτε είναι θέμα επικινδυνότητας, (όπως έχει θέμα η Βιβίκα και εγώ) είτε είναι θέμα σωστής συμπεριφοράς (για αργότερα) δεν έχεις την πολιτέλεια να εξηγήσεις, να νουθετήσεις, ή να κάνεις κύρηγμα, αυτά πρέπει να έρθουν πολύ πριν ή μετά... Άσε που εδώ θα ήθελα να τονίσω πρώτον ότι εγώ, όπως νομίζω περίπου στην ίδια περίπτωση πρέπει να ανήκει και η Βιβή δεν έχω την δυνατότητα να εξηγήσω τίποτα αναλυτικά στον μικρό, γιατι πολύ απλά δεν θα το καταλάβει, σίγουρα κάποια στιγμή άμεσα θέλω να πιστεύω αυτό θα αλλάξει...αλλά μέχρι τότε (θυμάστε που είχα αναφέρει πόσο δύσκολο είναι να μην μπορείς να επικοινωνήσεις με το παιδί σου), το μόνο που μπορώ να πω και καταλαβαίνει είναι "Μην εκεί θα κάνεις, μπουπ", αλλά και από την άλλη να το δεις και πάλι για να τον αποτρέψουμε του περνάμε φόβους και με τις εξηγήσεις (που βέβαια είναι αλήθεια αλλά δεν παύουν να είναι φόβοι), φόβος του πόνου, του νοσοκομείου και άλλα...
Κανείς δεν θέλει να τρομοκρατεί το παιδί του και δεν νομίζω ότι καμιά από μας (όπως ούτε ο άντρας μου), είναι υστερική και αρχίζει να φωνάζει το παιδί της με την πρώτη... Θα φωνάξει αν έχει δοκιμάσει ΌΛΑ τα άλλα και δεν έχει πιάσει τίποτα... και θα φωνάξει γιατί μπορεί να το έχει κάνει μια φορά και έχει πιάσει...

γιατι ερωτώ τι κάνεις αν έχει αρχίσει ο ταλιμπανισμός και δεν αφήνει τίποτα όρθιο??? Και ξέρεις ότι μόνο η φωνή έχει αποδόσει μέχρι τώρα... θα κάνεις όλα τα άλλα, αλλά στο τέλος τι θα κάνεις???? (έχω να πω και εγώ Βιβή μου παραδείγματα σαν τα δικά σας.... ουουουουου... είπαμε τα δικά μας ανήκουν στην ίδια κατηγορία)

Αυτά περί φόβου... εντελώς φιλικά Αλίκη μου, μην μου θυμώσεις... αν θέλεις μπορούμε να το κόψουμε και να συμφωνήσουμε ότι απλά διαφωνούμε...και μετά πάλι φίλες... ε???

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξεκίνησα καινούριο μήνυμα αφενός για να απαντήσω στην τρελομάνα και στις υπόλοιπες και αφετέρου γιατί ανακάλυψα ότι αν τα σεντόνια μου τα είχα μοιράσει σε πολλά μνμ τώρα θα ήμουν και εγώ μια star!!!

Λοιπόν τρελομάνα, μίλησα σήμερα με τον ΣΥΦΑΑ τον δικό μας, (άσε είχαν και απεργία και γινόταν της, πόρνης) anyway η απόφαση που βγήκε είναι η απόφαση 4086/21-2-2012. Σου στέλνω το link να την δεις, που αναφέρει ρητά ότι όλα τα εμβόλια του Ε.Π.Ε. (Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού) έχουν 0% συμμετοχή.
http://www.fsk.gr/wordpress/?p=5514

Αλλά άκου τι έχει γίνει έχουν βάλει τώρα όλους τους συμβεβλημένους γιατρούς να βγάλουν ένα κλειδάριθμό στο e-ΔΑΠΥ (πρωην ΙΚΑ-ΤΕΑΜ) για να μπορούν να συνταγογραφούν και σχεδόν όλοι τους εδώ και μια βδομάδα έχουν πρόβλημα στην συνταγογράφηση.... οπότε παίζει να μην είναι θέμα συμμετοχής αλλά συνταγής... είναι και ένα από τους λόγους που σήμερα και αύριο απεργούν τα φαρμακεία. Αν θέλεις πάρε την απόφαση και πάντην στον φαρμακοποίο σου, όχι για να κατινιαστείς για 50 ευρώ, αλλά για να σου πει αν εννοεί κάτι άλλο, πάντως εγώ την δική μου την εκτέλεσα κανονικά την συνταγή... βέβαια εγώ είμαι ΕΟΠΥΥ αλλά από τον ΟΑΕΕ και όχι από το ΙΚΑ.

Αnnibal να σου πω και εγώ γιατι χτες δεν πρόλαβα, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς για το μικρό, γιατί αφενός είναι πολύ μικρός για διάγνωση (άσε που αν κρίνεις από τα δικά μας, μια χαρά φυσιολογικό είναι το παιδί), και εφετέρου ακόμα και αν έχει θα έρθει η ώρα που θα πάρεις συμβουλές από ένα ειδικό, και δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό... απλά το μικράκι σου θα χρειαστεί ένα ακόμα συγκεκριμένο χειρισμό, αυτό είναι όλο... εδώ μεγάλωσαν γενιές και γενιές με ΔΠ και κανείς δεν είχε ιδέα, σήμερα που υπάρχουν τόσες πληροφορίες βιβλία και ειδικοί δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, πίστεψέ μας...

Τα φιλιά μου σε όλες...
Βιβήκα και Τιτίκα, και εγώ του φώναξα πρώτη φορά σήμερα όταν πήγε να βουτήξει για 14η φορά από το καναπέ στο πάρκο με το κεφάλι... Shocked Shocked Shocked Shocked , και μια χαρά το κατάλαβε, κλαψούρισε λίγο και σταμάτησε (τώρα για αύριο δεν ξέρω), πάντως όλο το απόγευμα δεν το ξαναέκανε, μάλωσα και με την μάνα μου γιατί μου είπε "Και γιατί δεν παίρνεις το πάρκο από εκεί", μα αυτός είναι ο σκοπός ρε κορίτσια συνέχεια να κάνουμε μετακόμιση??? και άντε σπίτι μας, έξω τι θα κάνουμε??? μετακόμιση σε ξένα σπίτια και μαγαζιά... Οχι είμαι κάθετη πρέπει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να αρχίσει να ακούει, πριν έχουμε κανένα ατύχημα....

Σόρυ για το σεντόνι πάλι...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 29 417472

annibal

Ευχαριστώ παρα πολυ Γιωργια και mangio. Εύχομαι να έχετε δίκιο. Απο βδομάδα θα μιλήσω κ με τον παιδιατρο. Να είστε καλα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια γρήγορη καλησπέρα για να την κάνω κι εγώ (χρειάζομαι ύπνοοοοοοοο)! Very Happy

Κορίτσια σε ο,τι αφορά στις φωνές, πιστεύω ότι δεν είναι κακό να φωνάζεις αρκεί να μην χάνεις τον έλεγχο. Κι εγώ της φωνάζω λιγάκι τις τελευταίες μέρες, αλλά δε βγαίνω εκτός εαυτού και γενικότερα δεν αντιδρώ ακραία. Βέβαια, δεν ξέρω πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό αν το παιδάκι σου εξακολουθεί να μην ακούει. Εγώ όταν εξακολουθεί να μην ακούει απλά πηγαίνω και την παίρνω θυμωμένη. Και κάθομαι από πάνω της για αρκετή ώρα, για να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι κακό... Δεν μπορώ να της φωνάξω υπερβολικά και εκτός εαυτού γιατί ακόμα κι αν εκείνη τελικά δεν το θυμάται μετά, εγώ θα νιώθω σίγουρα χάλια... Απλά όταν με εκνευρίζει πολύ που δεν μ' ακούει αρχίζω και γελάω για να εκτονοθώ... pirat

Γεωργία μου, συμφωνώ πως όλα τα εμβόλια που ανήκουν στη λίστα εθνικού προγράμματος εμβολιασμού έχουν μηδενική συμμετοχή. Το θέμα είναι ότι (κατά τη φαρμακοποιό - και όχι μόνο αυτή, ρωτήσαμε κι αλλού) το Infanrix Hexa (προσοχή, για το Hexa μιλάω γιατί υπάρχουν και άλλα Infanrix) φαίνεται να έχει εξαιρεθεί από τη λίστα. Συγκεκριμένα, άλλος φαρμακοποιός μας είπε ότι τα 5 από τα 6 δραστικά συστάτικά του εξακολουθούν να είναι μέσα στη λίστα ως ξεχωριστά εμβόλια, το 6ο δεν καλύπτεται και υποθέτω γι' αυτό το βγάλαν από τη λίστα (είπαμε αν ισχύει αυτό). Η συνταγή μας είπε ότι εκτελείται κανονικά (η παιδίατρος μας είναι ιδιώτης συμβεβλημένος με το νέο ταμείο ΕΟΠΥΥ) αλλά το πρόβλημα παρουσιάζεται μετά, όταν προσπαθεί να περάσει το συγκεκριμένο εμβόλιο σε κάποιο σύστημα γιατί βγάζει ότι το εμβόλιο είναι πλέον εκτός λίστας. Αυτά έχω καταλάβει και είμαι περίεργη για το πώς θα εξελιχθεί η δικιά σας περίπτωση. Εσύ που την έχεις γνωστή τη φαρμακοποιό, μήπως μπορείς κάπως να βρεις αυτή την περιβόητη λίστα (ανανεωμένη κατά την τελευταία απόφαση) μήπως βγάλουμε κι εμείς άκρη τι γίνεται; Γιατί και να της πάω την απόφαση της φαρμακοποιού μας, πάλι τα ίδια που σου έγραψα θα μας πει... Είναι και πολύ αγχωτική και τα ψειρίζει αυτή... Θα περιμένω να με ενημερώσεις για τυχόν εξελίξεις και σ' ευχαριστώ που το έψαξες!!! I love you

Αυτά... Δεν ήταν και τόσο σύντομη η καλησπέρα μου, χαχαχα, καλώς το δεχτήκατε το σεντόνι μου!!! Razz Σας φιλώ γλυκά!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου,καλημέρα!!!!
Καταρχην,Γεωργία μου,όχι!!!Δεν θα το σταματήσω εδώ!!!Τι???Δεν θα μαλλιοτραβηχτούμε????? Very Happy
Έλα,πλάκα κάνω!!!Τώρα κατάλαβα το νόημα των λεγόμενών σου..κι εσένα Βιβήκα(στο είπα και χτες) και αυτό έγινε μέσα από τον διάλογο που είχαμε..αλλιώς πώς???
Κοίτα,μπορεί να μπερδεύτηκα λιγάκι αλλά λέγοντας "φόβο" κατάλαβα "φόβο"...!
Συμμφωνώ μαζί σου,Ζορζέτ!!Αλήθεια!!!Τα ίδια πράματα έχω κι εγώ στο μυαλό μου και ομολογώ σε εσάς κοριτσάκια μου,ότι ο τρόπος που διαπαιδαγωγώ τον γιο μου δεν κλείνει πάντα μέσα του την έννοια "διάλογος"!!
Γι'αυτό και άλλωστε σας είπα ότι πριν μέρες ξέφυγα κι εγώ και με έφαγε η στεναχώρια.Και δεν το λέω απλά για να το πω και να το κλείσουμε το θέμα.Συμφωνώ,πραγματικά!!
Φίλες???? Very Happy ε???

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Αλικακι σ' ευχαριστώ και μόνο που ασχολείσαι με τις χαζες φοβίες μου. Έχεις δίκιο, δε πρέπει να ψάχνω άλλο. Απο βδομάδα θα πάμε για εμβόλιο κ θα μιλήσω με τον παιδιατριο.
Ευχαριστώ όλες τις μαμάδες που μου απάντησαν. Να είστε όλες καλα

Άντε καλέ,που ευχαριστείς!!!Γι'αυτό δεν είμαστε εδώ?????Για να βοηθάμε και να συμβουλεύουμε η μία την άλλη!!!!
Να'σαι και συ καλά!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σας ρωτήσω κάτι..Δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξανασυζητήσει...τι αφρόλουτρο χρησιμοποιείτε για τα ζουζούνια σας????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;στο θεμα φοβου που λετε εμενα πλεον επειδη εχει αρχισει και γινετια πολυ ατιθαση και οποτε θελει να κανει μια βλακεια κοιταει πονηρα και λεει μη απο μονη της επειδη ξερει οτι θα της πω εγω μη μονο με φωνη σταματαει να κανει κατι.φωνη σε νορμαλ πλαισια ομως ετσι;δηλαδη της λεω με εντονο υφος οχι κακο αυτο και σταματαει.δε γιενται αλιως κοριτσια γιατι η βλακεια παει συννεφο τις τελευταιες ημερες.χτες το βραδυ προσπαθουσε να σκαρφαλωσει στο τραπεζακι του σαλονιου λεω ελεος .οσο για το αφρολουτρο αλικακι αναλογα παιρνω ή τζονσον ή προδερμ οτι βρω βασικα και μου αρεσει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ.Γραμματικούλα μου..τώρα έχω μπει κάπου και διαβάζω για την επικινδυνότητα των προιόντων που χρησιμοποιούμε για τα παιδάκια μας και έχω φρίξει!!!
Τα τζόνσον???Απλά τα χειρότερα!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αχ.Γραμματικούλα μου..τώρα έχω μπει κάπου και διαβάζω για την επικινδυνότητα των προιόντων που χρησιμοποιούμε για τα παιδάκια μας και έχω φρίξει!!!

ναι μου το ειχε πει και η παιδιατρος αυτο για τα τζονσον αλλα θεωρουσα οτι αυτο ισχυε μονο οταν ηταν μωρο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αχ.Γραμματικούλα μου..τώρα έχω μπει κάπου και διαβάζω για την επικινδυνότητα των προιόντων που χρησιμοποιούμε για τα παιδάκια μας και έχω φρίξει!!!

ναι μου το ειχε πει και η παιδιατρος αυτο για τα τζονσον αλλα θεωρουσα οτι αυτο ισχυε μονο οταν ηταν μωρο.

Όχι,δυστηχώς!Η επικυνδινότητα ισχύει και τώρα,ακόμα και για μας τους μεγάλους.Ξέρεις πόσα επώνυμα προιόντα,ας πούμε τα pantene,χρησιμοποιούν βλαβερά συστατικά???Και εγώ τζόνσον χρησιμοποιώ στον μικρό αλλά θα το πετάξω!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Όχι,δυστηχώς!Η επικυνδινότητα ισχύει και τώρα,ακόμα και για μας τους μεγάλους.Ξέρεις πόσα επώνυμα προιόντα,ας πούμε τα pantene,χρησιμοποιούν βλαβερά συστατικά???Και εγώ τζόνσον χρησιμοποιώ στον μικρό αλλά θα το πετάξω!!

και τι να παρουμε ρε συ;προδερμ ειναι καλα τουλαχιστον;γιατι και απο αυτα παιρνω

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γραμματικούλα,μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα κατέληξα στα εξής προιόντα...weleda,a-derma,avene pediatril,lavera,logona..
Oι εξής τρεις,weleda,lavera,logona,πρόκειται για γερμανικές μάρκες με πιστοποίηση από τον οργανισμό BDIH,ο οποίος είναι από τους πιο σοβαρούς οργανισμούς.
Επίσης η ελληνική μάρκα bio plasis,είναι από τις καλές..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Γραμματικούλα,μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα κατέληξα στα εξής προιόντα...weleda,a-derma,avene pediatril,lavera,logona..
Oι εξής τρεις,weleda,lavera,logona,πρόκειται για γερμανικές μάρκες με πιστοποίηση από τον οργανισμό BDIH,ο οποίος είναι από τους πιο σοβαρούς οργανισμούς.
Επίσης η ελληνική μάρκα bio plasis,είναι από τις καλές..

ολα αυτα απο φαρμακειο ειναι ετσι δεν ειναι;γιατι θα εινια και πανακριβα.καποια στιγμη τις ειχα παρει φρεζυντερμ που ειναι πολυ καλα ειναι πανακριβα ρε συ.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από το φαρμακείο,ναι.Θα πάω σήμερα να πάρω και θα σου πω τιμούλες...
Πάντως,αν είναι να λούζω το παιδάκι μου με χημικά,προτιμώ καλύτερα να πληρώνω κάτι παραπάνω και ας βάζω και λιγότερη ποσότητα για οικονομία!
Συμφωνείς??????? Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Από το φαρμακείο,ναι.Θα πάω σήμερα να πάρω και θα σου πω τιμούλες...
Πάντως,αν είναι να λούζω το παιδάκι μου με χημικά,προτιμώ καλύτερα να πληρώνω κάτι παραπάνω και ας βάζω και λιγότερη ποσότητα για οικονομία!

α ναι δεν το συζητω αν καιε γω με το ιδιο πλενω σωμα και κεφαλι.της φρεζυντερμ παντως ειχε γυρω στα 15 ευρω νομιζω.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Από το φαρμακείο,ναι.Θα πάω σήμερα να πάρω και θα σου πω τιμούλες...

α ναι δεν το συζητω αν καιε γω με το ιδιο πλενω σωμα και κεφαλι.της φρεζυντερμ παντως ειχε γυρω στα 15 ευρω νομιζω.

Θα ρωτήσω για της weleda το αφρόλουτρο πόσο έχει και βλέπουμε...άμα μου πει καμιά τρελλή τιμή θα δω και τα υπόλοιπα.Θα σου πω το μεσημεράκι...
15 ευρώ,δεν είναι και υπερβολικά ακριβό,ε????

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Τι μου κάνετε; Είναι Παρασκευή!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Λοιπόν, δε νομίζω να υπάρχει μανούλα που να μην φωνάζει καθόλου στο παιδάκι της σε αυτή την ηλικία πλέον. Όλα είναι πολύ ατίθασα και αντιδραστικά (Οϊμεεεεεε) Αρκεί ίσως να υπάρχουν κάποια όρια και στις φωνές. Δηλαδή να πρέπει να μας συγχίσουν τελείως για να σταματήσουν την ταρζανιά;

Όσο για τα σαμπουάν, τη λούζω κανονικά με της Frezyderm, αλλά την τελευταία φορά που είχα ξεμείνει (και δεν βρήκα στο φαρμακείο) της πήρα ένα οργανικό κάπως earth friendly κάτι τέτοιο... Δεν ήταν κακό, τώρα ξαναπήρα της Frezy. Όσο για τα Weleda, μας πήραν δώρο όταν γεννήθηκε η μικρή και κατά τη γνώμη μου (και του άνδρα μου) μυρίζαν απαίσια. Ε, δεν αντέχω να την κάνω μπανάκι με ένα προϊόν που είναι μεν φυσικό αλλά μυρίζει απαίσια. Καλεντούλα ή κάτι τέτοιο ήταν και καλά και πραγματικά δεν το αντέχαμε...
Τα λούζετε με διαφορετικό για τα μαλλιά; Εγώ χτες της έκοψα λίγο τη φράντζα γιατί έμπαινε στα μάτια, αλλά επειδή κουνιόταν βγήκε κάπως, χαχαχα! Εεεε, τι να κάνουμε δεν είμαι και κομμώτρια!!!! Razz

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Θα ρωτήσω για της weleda το αφρόλουτρο πόσο έχει και βλέπουμε...άμα μου πει καμιά τρελλή τιμή θα δω και τα υπόλοιπα.Θα σου πω το μεσημεράκι...
15 ευρώ,δεν είναι και υπερβολικά ακριβό,ε????

Weleda μου έχουν πει πως είναι ακριβά... Για κάνε όμως κι εσύ μια ερώτηση, δε χάνεις τίποτα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις