Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 39]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα,τώρα που το θυμηθηκα...
Mangio,αυτή η μαμά που είπες...έδερνε το παιδάκι της για να σταματήσει να δέρνει τα άλλα παιδάκια????? affraid ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 30 585182

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Από το φαρμακείο,ναι.Θα πάω σήμερα να πάρω και θα σου πω τιμούλες...
Πάντως,αν είναι να λούζω το παιδάκι μου με χημικά,προτιμώ καλύτερα να πληρώνω κάτι παραπάνω και ας βάζω και λιγότερη ποσότητα για οικονομία!
Συμφωνείς??????? Very Happy

α ναι δεν το συζητω αν καιε γω με το ιδιο πλενω σωμα και κεφαλι.της φρεζυντερμ παντως ειχε γυρω στα 15 ευρω νομιζω.

Θα ρωτήσω για της weleda το αφρόλουτρο πόσο έχει και βλέπουμε...άμα μου πει καμιά τρελλή τιμή θα δω και τα υπόλοιπα.Θα σου πω το μεσημεράκι...
15 ευρώ,δεν είναι και υπερβολικά ακριβό,ε????

τι να σου πω ρε συ;αν σκεφτεις οτι τα αλλα εχουν μιση τιμη και οτι εγω το αφρολουτρο το χρησιμοποιω σε καθε αλλαγη πανας ;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αα!!!Εγώ ξέρεις τι θα κάνω???Για τον ποπό θα κρατήσω ένα πιο οικονομικό.Άλλωστε πόση ποσότητα βάζουμε????Και για το σώμα και τα μαλλιά θα πάρω ένα καλό.

Καλώς το Αλικάκι μας!!!!!!Αυτό με τα μαλλιά το είχε κάνει κι ο άντρας μου και κάθε φορά που τον κοίταζε του έλεγε...πώς σε έκανε έτσι ο μπαμπάς?????? Sad
Πολύ γέλιο!!!!!!!! Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αααα,τώρα που το θυμηθηκα...
Mangio,αυτή η μαμά που είπες...έδερνε το παιδάκι της για να σταματήσει να δέρνει τα άλλα παιδάκια????? affraid ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 30 585182

Άστα να πάνε, πέραν από κάθε λογική!!! Shocked Shocked Shocked

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αα!!!Εγώ ξέρεις τι θα κάνω???Για τον ποπό θα κρατήσω ένα πιο οικονομικό.Άλλωστε πόση ποσότητα βάζουμε????Και για το σώμα και τα μαλλιά θα πάρω ένα καλό.

Καλώς το Αλικάκι μας!!!!!!Αυτό με τα μαλλιά το είχε κάνει κι ο άντρας μου και κάθε φορά που τον κοίταζε του έλεγε...πώς σε έκανε έτσι ο μπαμπάς?????? Sad

Καλώς σας βρήκα! I love you Χαχα, κάπως έτσι! Την κοίταζα χτες (είμαι περίεργη πώς θα είναι τώρα που θα πάω να την ξυπνήσω Razz ) και έλεγα χμμμ πώς σε έκανε έτσι η μαμά; Να δω τι αντίδραση θα έχει και η μάνα μου όταν τη δει, χαχαχα! Laughing

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ Αλικάκι με ένα τον κάνω μπάνιο.Και για τα μαλλιά και για το σώμα το ίδιο..
Αλήθεια μύριζε χάλια???Ααααα,θα το μυρίσω πρώτα!!Καλά που μου το είπες....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια.

εμεις κανουμε μπανακι με fissan ή proderm .Τωρα τελευταια μου εδωσε η φαρμακοποιος ενα βιολογικο.δεν θυμαμαι πως λεγετε.θα το κοιταξω και θα σας πω .ειναι και πολυ οικονομικο και μου φαινετε καλο.

Κατα τα αλλα τι κανετε? Very Happy Very Happy δεν θυμαμαι και τι ειπατε εντωμεταξυ Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αα!!!Εγώ ξέρεις τι θα κάνω???Για τον ποπό θα κρατήσω ένα πιο οικονομικό.Άλλωστε πόση ποσότητα βάζουμε????Και για το σώμα και τα μαλλιά θα πάρω ένα καλό.

Καλώς σας βρήκα! I love you Χαχα, κάπως έτσι! Την κοίταζα χτες (είμαι περίεργη πώς θα είναι τώρα που θα πάω να την ξυπνήσω Razz ) και έλεγα χμμμ πώς σε έκανε έτσι η μαμά; Να δω τι αντίδραση θα έχει και η μάνα μου όταν τη δει, χαχαχα! Laughing

Και εσύ κι ο άντρας μου... πειράματα κάνετε στα παιδάκια μας?????χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Από το φαρμακείο,ναι.Θα πάω σήμερα να πάρω και θα σου πω τιμούλες...
Πάντως,αν είναι να λούζω το παιδάκι μου με χημικά,προτιμώ καλύτερα να πληρώνω κάτι παραπάνω και ας βάζω και λιγότερη ποσότητα για οικονομία!

α ναι δεν το συζητω αν καιε γω με το ιδιο πλενω σωμα και κεφαλι.της φρεζυντερμ παντως ειχε γυρω στα 15 ευρω νομιζω.

Θα ρωτήσω για της weleda το αφρόλουτρο πόσο έχει και βλέπουμε...άμα μου πει καμιά τρελλή τιμή θα δω και τα υπόλοιπα.Θα σου πω το μεσημεράκι...

τι να σου πω ρε συ;αν σκεφτεις οτι τα αλλα εχουν μιση τιμη και οτι εγω το αφρολουτρο το χρησιμοποιω σε καθε αλλαγη πανας ;
Εγώ αφρόλουτρο μόνο στο βραδινό μπανάκι της (αλλά κάνουμε καθημερινά). Μέσα στη μέρα μόνο με νεράκι, είναι και κοριτσάκι μην κάνει καμιά ξηρότητα η περιοχή..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

εχεις δικιο ετσι θα κανω και εγω μου φαινετια τελικα.αλλα αν ειναι να παρω θα παρω φρεζυντερμ που μυριζει και τελεια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

εχεις δικιο ετσι θα κανω και εγω μου φαινετια τελικα.αλλα αν ειναι να παρω θα παρω φρεζυντερμ που μυριζει και τελεια.

Ναι!!Έτσι να κάνεις!!
Τα φρέζυντερμ είναι καλά???Θα κάνω τώρα μια μίνι έρευνα.....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ναι!!Έτσι να κάνεις!!
Τα φρέζυντερμ είναι καλά???Θα κάνω τώρα μια μίνι έρευνα.....

απο οτι εχω ακουσει ειναι τα καλυτερα ναι.και αντιηλιακη το καλοκαιρι φρεζυντερμ της ειχα παρει.
οποτε για μπιντε που λεω και εγω θα της βαζω το κλασικο το φτηνο και για μπανακι φρεζυντερμ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την grammatiki στις Παρ Μαρ 09, 2012 12:09 am, 1 φορά

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Βιβήκα!!!!! Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Εγώ αφρόλουτρο μόνο στο βραδινό μπανάκι της (αλλά κάνουμε καθημερινά). Μέσα στη μέρα μόνο με νεράκι, είναι και κοριτσάκι μην κάνει καμιά ξηρότητα η περιοχή..

και εγω το ιδιο κανω.μου το ειπε ο παιδιατρος.μονο το βραδυ τον πλενω ,καλα και αν εχει κανει τον πατο του απο κακα.Δεν πρεπει λεει να ευαισθητοποιησω το δερμα.Και τελικα μονο το βραδυ του βαζω λιγο bepatholκαι τιποτα αλλο.και εχει σταματησει τα συγκαματα και τις κοκκινιλες.θα δειξει .Παντως ειμαστε πολυ καλυτερα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Εγώ Αλικάκι με ένα τον κάνω μπάνιο.Και για τα μαλλιά και για το σώμα το ίδιο..
Αλήθεια μύριζε χάλια???Ααααα,θα το μυρίσω πρώτα!!Καλά που μου το είπες....
Κι εγώ με ένα, αλλά καταλάθος ο άντρας μου πήρε μια φορά το σαμπουάν (και όχι αφρόλουτρο) και μας έχει μείνει. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα...
Τώρα, για τη μυρωδιά, όλα είναι υποκειμενικά φαντάζομαι! Κάποιοι το αντέχουν. Γενικά να ξέρεις, τα φυσικά ή φυτικά προϊόντα δε μυρίζουν το ίδιο καλά με τα υπόλοιπα, λογικό είναι!

αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Και εσύ κι ο άντρας μου... πειράματα κάνετε στα παιδάκια μας?????χαχαχαχαχαχα!!!!!!!
Χαχαχα, ευκαιρία να πειραματιστούμε τώρα που δεν καταλαβαίνει και πολλά! Razz Αλλά δε φταίω κι εγώ βρε παιδί μου, όλο μου γύριζε το κεφάλι, κι επίσης τελικά το ψαλίδι που χρησιμοποίησα δεν έκοβε καλά τρίχες. Στο τέλος πήρα το δικό της αλλά ήταν ήδη αργά... Embarassed

Καλημέρα Βιβήκα!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Βιβήκα!!!!! Very Happy

καλημερα κοριτσακιααα Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα βιβη τι κανεις;εγω κοριτσια σε καθε αλλαγη πανας της πλενω κανονικα και της βαζω και κρεμα .μεχρι στιγμης μην το ματιασω ουτε κοκκινιλες ειχε ουτε ξηροτητα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και εγω το ιδιο κανω.μου το ειπε ο παιδιατρος.μονο το βραδυ τον πλενω ,καλα και αν εχει κανει τον πατο του απο κακα.Δεν πρεπει λεει να ευαισθητοποιησω το δερμα.Και τελικα μονο το βραδυ του βαζω λιγο bepatholκαι τιποτα αλλο.και εχει σταματησει τα συγκαματα και τις κοκκινιλες.θα δειξει .Παντως ειμαστε πολυ καλυτερα.

Βιβήκα κι εγώ ακριβώς τα ίδια κάνω! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 30 215994

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,εντάξει Αλικάκι μου...δεν φταίς εσύ...το ψαλίδι έφταιγε..και το παιδί έφταιγε...και ο καιρός επίσης!!!!! Razz

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβη τι κανεις;εγω κοριτσια σε καθε αλλαγη πανας της πλενω κανονικα και της βαζω και κρεμα .μεχρι στιγμης μην το ματιασω ουτε κοκκινιλες ειχε ουτε ξηροτητα.

καλημερα my love..

και εγω ετσι εκανα αλλα ειναι ευαισθητουλης ο κωλαρινος μας και το σταματησαμε μετα απο συμβουλη γιατρου να δουμε τι θα κανει.Πρεπει να σκληραγωγηθει λιγο το κωλαρακι μας.Το ειχα πεθανει το παιδι στην sudocream ,μεγα λαθος μου.Τωρα τιποτα μονο το βραδυ.Το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο μωρε stadar.
καλα κανεις εσυ.συνεχισε αφου ολα ειναι οκ.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβη τι κανεις;εγω κοριτσια σε καθε αλλαγη πανας της πλενω κανονικα και της βαζω και κρεμα .μεχρι στιγμης μην το ματιασω ουτε κοκκινιλες ειχε ουτε ξηροτητα.

Καλά, σίγουρα δε σημαίνει πως θα κάνει απαραίτητα. Αλλά κι εσένα πχ δε σου έχει πει ο γυναικολόγος να μην πλένεσαι συνεχώς μέσα στη μέρα με σαπούνια στην περιοχή; Και αν χρησιμοποιήσεις να είναι κατάλληλο και προορισμένο για την περιοχή; Ειδικά σε μια φάση μετά τη γέννα που είχα πολλή ξηρότητα, ο γιατρός μου επέβαλε πλύσιμο μόνο με νεράκι. Οκ, δεν τον άκουσα τελείως... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 30 4872

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ναι,εντάξει Αλικάκι μου...δεν φταίς εσύ...το ψαλίδι έφταιγε..και το παιδί έφταιγε...και ο καιρός επίσης!!!!! Razz

Χαχαχα, πού το ήξερες αλήθεια για τον καιρό; Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ με προιόν τον πλένω μόνο πρωί και βράδυ (αν δεν κάνουμε μπανάκι).
Ενδιάμεσα ε μωρομάντηλο αλλά θα τα κόψω κι αυτά και θα τον κάνω με νεράκι....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω ρε κοριτσια ισως σιγα σιγα να της κοψω την τοσο πολυ κρεμα ειδικα προς το καλοκαιρι που λεω να της προσπαθησω το γιογιο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ναι,εντάξει Αλικάκι μου...δεν φταίς εσύ...το ψαλίδι έφταιγε..και το παιδί έφταιγε...και ο καιρός επίσης!!!!! Razz

Χαχαχα, πού το ήξερες αλήθεια για τον καιρό; Razz

Αχαχχαχαχαχ!!!!!!!!!!Είδες???Μάντης!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις