Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 39]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβη τι κανεις;εγω κοριτσια σε καθε αλλαγη πανας της πλενω κανονικα και της βαζω και κρεμα .μεχρι στιγμης μην το ματιασω ουτε κοκκινιλες ειχε ουτε ξηροτητα.

Καλά, σίγουρα δε σημαίνει πως θα κάνει απαραίτητα. Αλλά κι εσένα πχ δε σου έχει πει ο γυναικολόγος να μην πλένεσαι συνεχώς μέσα στη μέρα με σαπούνια στην περιοχή; Και αν χρησιμοποιήσεις να είναι κατάλληλο και προορισμένο για την περιοχή; Ειδικά σε μια φάση μετά τη γέννα που είχα πολλή ξηρότητα, ο γιατρός μου επέβαλε πλύσιμο μόνο με νεράκι. Οκ, δεν τον άκουσα τελείως... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 31 4872
καλα παιζει ρολο και τι κρεμουλα βαζεις.εγω το πεθανα το παιδι.τιτικα τι βαζεις εσυ?

Α βαζω και healing cream καμια φορα το βραδυ.κορυφη κρεμουλα-αλοιφουλα.
Εχω παρει και κεραλοιφη καλου κακου. Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Εγώ με προιόν τον πλένω μόνο πρωί και βράδυ (αν δεν κάνουμε μπανάκι).
Ενδιάμεσα ε μωρομάντηλο αλλά θα τα κόψω κι αυτά και θα τον κάνω με νεράκι....

Χμμ, και το μωρομάντιλο μας το είχαν απαγορέψει μαία και παιδίατρος. Λόγω συγκαμάτων. Επίσης, μια φίλη μου που χρησιμοποίησε μωρομάντηλο στο μικρό λίγο καιρό πριν, ο μικρός έκανε σύγκαμα (σπιθουράκια και τέτοια), δεν ξέρω τι να πω. Αλλά άμα λειτουργεί ο τρόπος που επιλέγετε, γιατί να τον αλλάξετε κιόλας;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα,κεραλοιφή δεν είναι και η purelan?????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Εγώ με προιόν τον πλένω μόνο πρωί και βράδυ (αν δεν κάνουμε μπανάκι).

Χμμ, και το μωρομάντιλο μας το είχαν απαγορέψει μαία και παιδίατρος. Λόγω συγκαμάτων. Επίσης, μια φίλη μου που χρησιμοποίησε μωρομάντηλο στο μικρό λίγο καιρό πριν, ο μικρός έκανε σύγκαμα (σπιθουράκια και τέτοια), δεν ξέρω τι να πω. Αλλά άμα λειτουργεί ο τρόπος που επιλέγετε, γιατί να τον αλλάξετε κιόλας;

σιγουρα αλλα και εγω ποτε μωρομαντηλα για το λογο που ειπε η αλικη.Ξερετε τι κανω.Βρεχω βαμβακι και τον καθαριζω αντι για μωρομαντηλο. και καμια φορα βαζω και χαμομηλακι για πιο "μποτε"μια στο τοσο.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μαντεύεις επικίνδυνα! Razz

Μάλλον θα έχεις ήδη μαντέψει ότι πρέπει να την κάνω!!! Ωραία (αλλά σύντομη) κουβεντούλα είχαμε πάλι! Σας φιλώ γλυκά και καλή συνέχεια!!!!! Για όσες δεν πετύχω πάλι, εύχομαι ένα τέλειο σ/κ!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 31 215994

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:

Εμείς είμαστε σκληρόπετσοι...δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα...αλλά σκέφτομαι να ελαττώσω τα χημικά....
Με νεράκι μια χαρά θα είναι!!Τι καλύτερο από το νεράκι?????

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Αλικάκι μαντεύεις επικίνδυνα! Razz

Μάλλον θα έχεις ήδη μαντέψει ότι πρέπει να την κάνω!!! Ωραία (αλλά σύντομη) κουβεντούλα είχαμε πάλι! Σας φιλώ γλυκά και καλή συνέχεια!!!!! Για όσες δεν πετύχω πάλι, εύχομαι ένα τέλειο σ/κ!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 31 215994

Εννοείται ότι το μάντεψα κι αυτό!!!Αχαχαχ!!!!Καλή δουλειά!!!!Φιλάκια!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα βιβη τι κανεις;εγω κοριτσια σε καθε αλλαγη πανας της πλενω κανονικα και της βαζω και κρεμα .μεχρι στιγμης μην το ματιασω ουτε κοκκινιλες ειχε ουτε ξηροτητα.

Καλά, σίγουρα δε σημαίνει πως θα κάνει απαραίτητα. Αλλά κι εσένα πχ δε σου έχει πει ο γυναικολόγος να μην πλένεσαι συνεχώς μέσα στη μέρα με σαπούνια στην περιοχή; Και αν χρησιμοποιήσεις να είναι κατάλληλο και προορισμένο για την περιοχή; Ειδικά σε μια φάση μετά τη γέννα που είχα πολλή ξηρότητα, ο γιατρός μου επέβαλε πλύσιμο μόνο με νεράκι. Οκ, δεν τον άκουσα τελείως... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 31 4872
καλα παιζει ρολο και τι κρεμουλα βαζεις.εγω το πεθανα το παιδι.τιτικα τι βαζεις εσυ?

σουντοκριμ της βαζω αυτη η κρεμα που λες τι ειναι;και η κεραλοιφη τι ειναι παλι;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Βιβήκα,κεραλοιφή δεν είναι και η purelan?????
Είναι αλλά εγώ την ήξερα για τις θηλές μας, χαχαχα!

mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:

σιγουρα αλλα και εγω ποτε μωρομαντηλα για το λογο που ειπε η αλικη.Ξερετε τι κανω.Βρεχω βαμβακι και τον καθαριζω αντι για μωρομαντηλο. και καμια φορα βαζω και χαμομηλακι για πιο "μποτε"μια στο τοσο.
Το βαμβάκι είναι όντως καλύτερο! Αυτό έκανε πάντα και η μανούλα μου σ' εμάς... Απλά εγώ βαριέμαι και την πλένω κανονικά με νεράκι... Χιχιχι

Φεύγω λέμεεεεεεεεε!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 31 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Αυτό θα κάνω κι εγώ,Βιβήκα!!!Νεράκι δίπλα μου στην αλλαξιέρα και βαμβακάκι...μια χαρά!!!!!
Αχαχαχαχ!!!Μποτέ......

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

οχι ακριβως.πιο πολυ κατα της ξηροτητας ειναι.εγω την χρησιμοποιησα πολυ λιγο οταν θηλαζα.
Αλλα γενικα κανει για ξηροτητα,στους αγκωνες μας δε ,κανει θαυματα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι,ναι,για τις θηλές μας αλλά ξέρεις για πόσα άλλα πράματα κάνει καλό????Ακόμη και για σκασμένα χέρια!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

οχι ακριβως.πιο πολυ κατα της ξηροτητας ειναι.εγω την χρησιμοποιησα πολυ λιγο οταν θηλαζα.
Αλλα γενικα κανει για ξηροτητα,στους αγκωνες μας δε ,κανει θαυματα.

Αυτό έλεγα τώρα στο Αλικάκι...χαχαχα!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια έφυγα!!!Καλή συνέχεια!!!
Αααα,δεν σας είπα αύριο κλείνω ένα μήνα χωρίς τσιγάρο!!Ζήτω το ηλεκτρονικό!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:

σουντοκριμ της βαζω αυτη η κρεμα που λες τι ειναι;και η κεραλοιφη τι ειναι παλι;

h sudocream ειναι πολυ βαρια αλοιφη και την βαζουμε μονο για το συγκαμα.επαθα και εμαθα που λενε.Τον εκανα πολυ ευαισθητο τελικα με την sudocream.
Σε αντιθεση πηρα bepathol και αυτην την κρεμα που σου λεω ,ειναι πολυ απαλες και αναπλαστικες ,χωρις να ειναι πολυ βαρια για το παιδι.
Μου λεει ο γιατρος ,οση ανοιγουν κατακοιτοι ,βαζουμε sudocream.τα μωρα δεν την χρειαζοντε και να την αποφευγεις .Αυτα μου ειπε ο doctor.Η κεραλοιφη ειναι μια αλοιφουλα απο κερι μελλισας πολυ αναπλαστικη σε περιπτωση εντονου συγκαματος και ανοιγμα δερματος(το οποιο το εχουμε παθει )

θα θυμηθω την κρεμα και θα σου πω

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.pharmacyexpress.gr/images/pharma/27840.jpg&imgrefurl=http://www.pharmacyexpress.gr/index.php%3FcPath%3D53_202_212%26page%3D3&h=300&w=300&sz=23&tbnid=DSkPJHNtObhJ2M:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&docid=5ve-zSs63yqtKM&sa=X&ei=WcBZT9axCcuhOsHIoZEN&ved=0CHoQ9QEwDA&dur=406

αυτη ειναι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:

h sudocream ειναι πολυ βαρια αλοιφη και την βαζουμε μονο για το συγκαμα.επαθα και εμαθα που λενε.Τον εκανα πολυ ευαισθητο τελικα με την sudocream.
Σε αντιθεση πηρα bepathol και αυτην την κρεμα που σου λεω ,ειναι πολυ απαλες και αναπλαστικες ,χωρις να ειναι πολυ βαρια για το παιδι.
Μου λεει ο γιατρος ,οση ανοιγουν κατακοιτοι ,βαζουμε sudocream.τα μωρα δεν την χρειαζοντε και να την αποφευγεις .Αυτα μου ειπε ο doctor.Η κεραλοιφη ειναι μια αλοιφουλα απο κερι μελλισας πολυ αναπλαστικη σε περιπτωση εντονου συγκαματος και ανοιγμα δερματος(το οποιο το εχουμε παθει )

θα θυμηθω την κρεμα και θα σου πω

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.pharmacyexpress.gr/images/pharma/27840.jpg&imgrefurl=http://www.pharmacyexpress.gr/index.php%3FcPath%3D53_202_212%26page%3D3&h=300&w=300&sz=23&tbnid=DSkPJHNtObhJ2M:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&docid=5ve-zSs63yqtKM&sa=X&ei=WcBZT9axCcuhOsHIoZEN&ved=0CHoQ9QEwDA&dur=406

αυτη ειναι.

μαλιστα θα την εχω στα υποψην μου λοιπον
Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι το διαβασα αυτο που μου εστειλες για τον πετρογιαννη.περιμενω να μυο πεις περισσοτερα στοιχεια ομως.δε θυμαμαι αν σε ρωτησα ποσο παιρνει επισκεψη.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι ειστε ολες εξαφανισμενες σημερα;βιβη που εισαι;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:γιατι ειστε ολες εξαφανισμενες σημερα;βιβη που εισαι;

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΟΒΑΡΩ
βλεπω τρειλερ για να κατεβασω ταινιες
Very Happy Very Happy Very Happy

https://www.youtube.com/watch?v=y6gDrRhZMb0

αυτο θα κατεβασω

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΟΒΑΡΩ

αυτο θα κατεβασω

χαχαχαχαχ μια χαρα σε βρισκω

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΟΒΑΡΩ

αυτο θα κατεβασω

βχαχαχαχαχ μια χαρα σε βρισκω

ασε θα δουλεψω και αυριο,γαματα με κεφαλαι γραμματα.

Θα φερω και καμια ταινια μαζι μου μου φαινετε αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ,μεχρι να τελειωσουν τα σεμιναρια.
παει το σαββατο μου Sad

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΟΒΑΡΩ

αυτο θα κατεβασω

βχαχαχαχαχ μια χαρα σε βρισκω

ασε θα δουλεψω και αυριο,γαματα με κεφαλαι γραμματα.

Θα φερω και καμια ταινια μαζι μου μου φαινετε αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ,μεχρι να τελειωσουν τα σεμιναρια.
παει το σαββατο μου Sad

και αυριο ;πικρα ε;πολλες ωρες;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννια με τεσσερις αστα ...ολη μερα εδω θα ειμαι μην χεσω ..οποτε τι κανω?κολοβαρω λεμεεεεεεεεεεεεεε

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:εννια με τεσσερις αστα ...ολη μερα εδω θα ειμαι μην χεσω ..οποτε τι κανω?κολοβαρω λεμεεεεεεεεεεεεεε

καλα κανεις τοτε .ο διονυσακης καλα;οκ με τον υπνο το βραδυ;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:εννια με τεσσερις αστα ...ολη μερα εδω θα ειμαι μην χεσω ..οποτε τι κανω?κολοβαρω λεμεεεεεεεεεεεεεε

καλα κανεις τοτε .ο διονυσακης καλα;οκ με τον υπνο το βραδυ;

καλα ειναι ταλιμπανιζει τρελα.Χτες κοιμηθηκε με τα κοπων και βασανων 23:00.αλλα δεν ξαναξυπνησε μεχρι τις 08:20.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις