Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 39]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:[
ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ...ελπιζω να συνεχισει.οποτε το λεω ξαγρυπναω γαμωτο. Very Happy

Μη στεναχωριέσαι πουλί μου! Δε ματιάζω!!!

mamavivo έγραψε:Με σακοράφα;ποια ειναι η σακοραφα?η γνωστη?αχαχχα η μαρια σακαραφα?

Χαχαχαχχα! Η πολύ χοντρή βελόνα ρε τρελοκομείο...Γραμματικούλα μου, γιατί δεν απαντάς;;;;Αυτή κοροϊδεύει, όχι εγώ!!! Smile

με χοντρη βελονα ναι την πολυ χοντρη ομως.μη κοροιδευεις ρε συ.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια!!!Τι κανετε?Θα μονολογήσω , οπως λέει κ τρελομαμά, εχουμε άλλα ωράρια, τι να κάνουμε Razz ??
Πολύ όρεξη έχει η ομαδα σήμερα, πολλά γέλια έκανα πάλι, με αποκορύφωμα τα δρακουλέικα νύχια του Διονύση Laughing Laughing !!Κ μας πολεμος γίνεται, ειδικα στα πόδια, αλλα εχει εναλάβει ο σύζυγος, διοτι εγώ είχα κοψει λίγο το δεματακια του μωρού κ έτρεχε είμα όταν ήταν 2 μηνων κ έτσι φοβαμαι ακομα!
Σωτηρια, καναμε κ μεις χτες μαρτακια στα παιδιά, τους αρεσει καθε χρονο και το φοράνε πάντα!!Εκανα κ ένα του μικρού, αλλά απλά πήγε άδικα ο κόπος Razz !!
Τιτίκα και Αλικάκι θέλετε χαλβά????Πάει αυτός!!!!Last year Laughing !!Και μη βιαστειτε κυριες μου να πειτε ότι τον έφαγα εγώ!!!Κερασα πολλούς!!Εξάλλου δεν εγινε πολύ γλυκος, αδικα πηγε η ορεξη!!
Αλικάκιον,εσύ μου ειχες πει για τα δοντια, το θυμαμαι καλά,γιατι ηταν αρχη τοτε που πρωτοεγραφα και μου έιχες απαντησει!Οσο για τα ιδιαιτερα, θελω πολλά!!!Ειμαι γραμμένη κ στο άλλο μεγάλο φορουμ(με άλλο ονομα Razz ), αλλά δεν μπηκα ποτε στην ομαδα της ηλικιας μας, εδω ειστε η παρεα μου, δεν θελω ούτε εγω να χαλάσει!
Γεωργια, οταν λες αναποδη μητρα, εννοεις σε οπισθα καμψη ε?Οτανπρωτοπηγα σε εναν ηλιθιο γυναικολογο, με ειε τρομοκρατησει λεγοντας μου οτι ειχα τετοια μητρα και οταν γουρλωσα τα ματια κ δεν ηξερα τι ηταν , μου ειπε οτι σε αυτο παλια οφειλοντουσαν οι πολλες αποβολες κ η μη γονιμοτητα.Οι αλλοι ομως γυναικολογοι δεν μου ειχαν πει ποτε κατι τετοιο!Τελικα,επαθα την πρωτη εκδοχή,αλλά δεν θεωρω οτι φταιει αυτο!!
Ζουζουνιτσα, δεν ξερω κατι για την περιπτωση της μικρης, αλλά αφου το λεει ο γιατρος ετσι, κατι θα ξερει!Κοριτσια,εγω ειχα καθηγητη στα 18 μου στο φροντιστηριο που ...τριβόταν πάνω στο θρανιο μπροστα μας, τι λέμε τωρα Embarassed Embarassed !!Αν μιλησα χυδαία, παρακαλώ να με κόψει το ραδιοτηλεοπτικό Razz !!
Θα πατε πουθενα το σ/κ??Εγωλεω να παω το απογευμα κεντρο για μια δουλεια, αν φυσικα σχολάσει νωρις ο άντρας μου Rolling Eyes !
Προς το παρον σας αφηνω, καποια μερα θα σας πετυχω και γω το πρωί, πού θα πάει!! (το σεντόνι τελείωσε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 536304 ).Φιλάκια!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια!!!Τι κανετε?Θα μονολογήσω , οπως λέει κ τρελομαμά, εχουμε άλλα ωράρια, τι να κάνουμε Razz ??
Πολύ όρεξη έχει η ομαδα σήμερα, πολλά γέλια έκανα πάλι, με αποκορύφωμα τα δρακουλέικα νύχια του Διονύση Laughing Laughing !!Κ μας πολεμος γίνεται, ειδικα στα πόδια, αλλα εχει εναλάβει ο σύζυγος, διοτι εγώ είχα κοψει λίγο το δεματακια του μωρού κ έτρεχε είμα όταν ήταν 2 μηνων κ έτσι φοβαμαι ακομα!
ΕΜΕΙς ΚΑΙ οι δυο τον κραταμε και παλι χαμος Σωτηρια, καναμε κ μεις χτες μαρτακια στα παιδιά, τους αρεσει καθε χρονο και το φοράνε πάντα!!Εκανα κ ένα του μικρού, αλλά απλά πήγε άδικα ο κόπος Razz !!εμεις παλι οχι δεν το ηξερα αυτο,μαλλον δεν το θυμομουνΤιτίκα και Αλικάκι θέλετε χαλβά????Πάει αυτός!!!!Last year Laughing !!Και μη βιαστειτε κυριες μου να πειτε ότι τον έφαγα εγώ!!!Κερασα πολλούς!!Εξάλλου δεν εγινε πολύ γλυκος, αδικα πηγε η ορεξη!!
Αλικάκιον,εσύ μου ειχες πει για τα δοντια, το θυμαμαι καλά,γιατι ηταν αρχη τοτε που πρωτοεγραφα και μου έιχες απαντησει!Οσο για τα ιδιαιτερα, θελω πολλά!!!Ειμαι γραμμένη κ στο άλλο μεγάλο φορουμ(με άλλο ονομα Razz ), αλλά δεν μπηκα ποτε στην ομαδα της ηλικιας μας, εδω ειστε η παρεα μου, δεν θελω ούτε εγω να χαλάσει!
Γεωργια, οταν λες αναποδη μητρα, εννοεις σε οπισθα καμψη ε?Οτανπρωτοπηγα σε εναν ηλιθιο γυναικολογο, με ειε τρομοκρατησει λεγοντας μου οτι ειχα τετοια μητρα και οταν γουρλωσα τα ματια κ δεν ηξερα τι ηταν , μου ειπε οτι σε αυτο παλια οφειλοντουσαν οι πολλες αποβολες κ η μη γονιμοτητα.Οι αλλοι ομως γυναικολογοι δεν μου ειχαν πει ποτε κατι τετοιο!Τελικα,επαθα την πρωτη εκδοχή,αλλά δεν θεωρω οτι φταιει αυτο!!
Ζουζουνιτσα, δεν ξερω κατι για την περιπτωση της μικρης, αλλά αφου το λεει ο γιατρος ετσι, κατι θα ξερει!Κοριτσια,εγω ειχα καθηγητη στα 18 μου στο φροντιστηριο που ...τριβόταν πάνω στο θρανιο μπροστα μας, τι λέμε τωρα Embarassed Embarassed !!Αν μιλησα χυδαία, παρακαλώ να με κόψει το ραδιοτηλεοπτικό Razz !!
πες και αλλα κανε περιγραφη το ραδιοτηλοπτικο εχει ρεπο αχχαχαχαΘα πατε πουθενα το σ/κ??Εγωλεω να παω το απογευμα κεντρο για μια δουλεια, αν φυσικα σχολάσει νωρις ο άντρας μου Rolling Eyes !
Προς το παρον σας αφηνω, καποια μερα θα σας πετυχω και γω το πρωί, πού θα πάει!! (το σεντόνι τελείωσε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 536304 ).Φιλάκια!!!
φιλακια πολλααααααααααααα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ...ελπιζω να συνεχισει.οποτε το λεω ξαγρυπναω γαμωτο. Very Happy

mamavivo έγραψε:Με σακοράφα;ποια ειναι η σακοραφα?η γνωστη?αχαχχα η μαρια σακαραφα?

Χαχαχαχχα! Η πολύ χοντρή βελόνα ρε τρελοκομείο...Γραμματικούλα μου, γιατί δεν απαντάς;;;;Αυτή κοροϊδεύει, όχι εγώ!!! Smile

τιτικα μου στο λογο μου δεν κοροιδευω ,δεν το ηξερα αχχαχα μα σακοραφα?γιατι δεν την βγαζανε βερουλη???

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

τιτικα μου στο λογο μου δεν κοροιδευω ,δεν το ηξερα αχχαχα μα σακοραφα?γιατι δεν την βγαζανε βερουλη???

γιατι η σακοραφα ειχε τεραστια διαφορα απο τη βερουλη αν θυμασαι. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

μα τον αγιο δεν θυμαμαι καμια τους. Very Happy Very Happy
να την βγαλεις την παραμανα "μαιρη ποπινς"ειναι και πιο κοντα στα παιδια. Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

να την βγαλεις την παραμανα "μαιρη ποπινς"ειναι και πιο κοντα στα παιδια. Very Happy

μας το παιζεις πιτσιρικα και δε θυμασαι τις τυπισες;χαχααχαχαχαχαχαχα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

βρε μωρο ημουν ακομα.ζουνε αυτες?αχαχαχχαχαχχααχαχα Very Happy Very Happy σαν φορο τιμης την λενε ετσι την παραμανα?α τωρα καταλαβαααα Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

βρε μωρο ημουν ακομα.ζουνε αυτες?αχαχαχχαχαχχααχαχα Very Happy Very Happy σαν φορο τιμης την λενε ετσι την παραμανα?α τωρα καταλαβαααα Very Happy Very Happy Very Happy

δεν ειναι παραμανα ρε χοντρη βελονα ειναι πολυ χοντρη ομως.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

δλδς ποσα κιλα ειναι? Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

ειναι βαρουτσικη θα την ζυγισω να σου πω. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

ειναι βαρουτσικη θα την ζυγισω να σου πω. Very Happy
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 417472

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κούκλες και από εμάς...
Είναι καλύτερα σήμερα ο μικρός, αλλά πάλι ξύπνησε με κλάματα κατα τις 3... κάτι βλέπει στον ύπνο του το καλό μου και ταράζετε...

Κατα τα άλλα μια χαρά!! Βγήκε ήδη μια βόλτα με τον παππού του, μόλις έπιασε 13 βαθμούς έξω, δεν κρατόμουν, τον έστειλα λίγο να πάει στην παιδική χαρά να χαρεί...

Σήμερα έχει γιουβαρλάκια...

Αλικάκι, τρελομάμα μου, και εγώ θέλω να πιστεύω ότι αν έφευγε η τουρτίτσα θα μας το έλεγε... τι να πω εύχομαι ότι και αν συναίβει να περάσει και να γυρίσει γρήγορα εδώ...

Όσο για τον αντρούλη μου, τον καταλαβαίνω μωρέ, αλλά δεν συμφωνω μαζί του, ξέρω ότι έχει στερηθεί πολλά και θέλει στα παιδιά του να δώσει τα πάντα και έχει βάλει ψηλά τον πήχη, αλλά εγώ δεν μεγάλωσα έτσι, είχα τα πάντα αλλά δεν είχα τους γονείς μου γιατί δούλευαν όλη μέρα, επίσης για μένα τα φροντηστήρια και το πανεπιστήμιο ήταν μονόδρομος, όπως και σε πολλά παιδιά της γενιάς μας, τα παιδιά μου δεν θέλω να τα μεγαλώσω έτσι, είμαι κατά των φροντηστηρίων εκτός άμα αυτά θέλουν να σπουδάσουν, αν και χλωμό το βλέπω να θέλουν να σπουδάσουν και να εργαστούν στην Ελλάδα που έρχεται... επίσης θέλω αν μπορούν και αυτά, να μάθουν να βγάζουν τα λεφτά τους απο νωρίς, όχι για να μην επιβαρύνουν εμένα, αλλά για να μάθουν να είναι ανεξάρτητα, ναι πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες εποχές, γι αυτό θα κάνω πολλά παιδιά (ΜΑΚΑΡΙ) και θα τα μάθω να ζουν με λίγα και όχι λίγα παιδιά να μάθουν να ζουν με πολλά... Αυτη είναι η φιλοσοφία μου, γιατι νομίζω η αντίθετη φιλοσοφία, έφερε τον Έλληνα στο σήμερα... (συγνώμη για τα βαριά λόγια... δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκα, αν ναι ειλικρινά συγνώμη... Wink )

Εγώ τα νυχάκια του τα κόβω το βράδυ μετά το μπάνιο που είναι και πιο μαλακά,, και αυτός τάβλα απο την κούραση, του κάνω και ένα μασαζ πριν, και δεν μου αντιστέκεται καθόλου...

Όσ για το γάλα και εγώ σκόνη δίνω ακόμα, το frizogrow, δοκίμασα το advance της δέλτα αλλά δεν το ήπιε, μου έσπρωξε το μπιμπερό με μια απέχθεια, ίσως επειδή δεν είναι τόσο γλυκό, αυτό του Όλυμπου, είναι γλυκό, γιατι δεν ξέρω αν θα το πιει, αν και οικονομικα ρε κορίτσια δεν ξέρω αν συμφέρει με 8 ευρώ που κάνει βγάουμε καμιά 3,5 λίτρα γάλα, σε αυτά πόσο κάνει το λίτρο, γιατι αν βγαίνει κανένα 2ευρω, τσάμπα κόπος, και θα παίρνει από αυτό το γάλα ότι παίρνει από την σκόνη, που έχει ένα κατεβατό από πίσω... Rolling Eyes

Sot2010 έγραψε:

Γεωργία μου, respect στο γιατρό σου που δεν σου είπε τίποτα και δεν σου δημιούργησε άγχος! Άλλος μπορεί να σου πρότεινε μέχρι επέμβαση για να βγάλει λεφτά.....

Ο γυναικολόγος μου είναι σαν μπαμπάς μου όπως έγραψα, δεν ξέρω αν είναι καλός, γιατί δεν έχω αντικειμενική άποψη... δεν έχουμε επαγγελματική σχέση (δεν τον πληρώνω), αλλά νομίζω και εγώ ότι πολύ καλά έκανε και δεν μου το είπε... αν τα βρω σκούρα στο μέλλον, με αυτόν στο πλάι μου νομίζω ότι δεν θα έχω να φοβηθώ τίποτα...

Ζουζουνίτσα μου μην αγχώνεσαι, και μένα η μαμα μου μου είπε ότι το έκανα μικρή και οι αδερφές μου, (όσο για το τι κάνω τώρα Βιβήκα μου, έπαθα κοκομπλόκο, με τις πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας.... Embarassed )
Μην αγχώνεσαι, αν δεν το βλέπεις ερεθισμένο απο την τριβή, και αφου σου είπε και ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό... όλα καλά θα πάνε... Wink

Αυτά από μας, φιλιά σε όλες αλικάκι, τιτίκα , βιβήκα, mangio, σωτηρία ζουζουνίτσα.. και λοιπές πολλά φιλιά αν δεν τα ξαναπούμε καλό σ/κ...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 417472

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε ειπε σημερα ο καιρος θα ηταν ελαχιστα ζεστος εδω εχει αερακι....κρυωνο..

αν ζεστανει μετα θα βγαλω τιν μικρη μου βολτιτσα!!!

γεωργια μου, ναι το ξερω ο γιατρος μου ειπε οτι το κανουν τα περισοτερα παιδακια!!!αλλα ξερεις τωρα πως ειναι να βλεπεις ενα μωρακι να ιδρωνει....

επισης μου ειπε δεν νιωθει κατι σαν κορυφοση...αλλα σαν να τις αρεσει να πιπιλα τιν πιπιλα τις!!!!

κοριτσια χαιρομαι που εχω ατμα εστω και απο το ιντερνετ και με καταλαβενουν!!!

σημερα θα κανω γιουβαρλακια,βαρεθηκα το φαγητο καθε μερα!!!

σας στελνω πολλα φιλακια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!
Χτες πήγαμε σε πάρτυ και περάσαμε τέλεια!!
Την ώρα που τραγουδάγαμε το "Να ζήσεις...." τραγούδαγε κι ο σπορούλης μου μαζί,χαχαχαχα!!!!!!
Ο μικρός έπαιξε με τα άλλα παιδάκια και εγώ τον κυνήγαγα,συνέχεια, να μην μου πέσει και να μην μου τον πατήσουν με τα ποδήλατα τα μεγαλύτερα... Very Happy
Εντωμεταξύ,μόνο μια άλλη μανούλα έτρεχε πίσω αό την κόρη της,3 χρ.Οι άλλες μανούλες ,με παιδιά 2 χρ.,και 4 χρ.,και 5 χρ. καθόντουσαν και πίνανε το ποτάκι τους...
Τελικά εγώ μόνο είμαι η παράλλογη που δεν πολυεμπιστεύομαι το ζουζουνάκι μου και θέλω να το ελέγχω???
Τέλος πάντων,περιττό να σας πω ότι μόλις γυρίσαμε τον έβαλα για ύπνο και γω,από την κούραση ξεράθηκα στον καναπέ!!!!

Mangio μου,η καλύτερη παρέα ever!!Να μην φύγει καμιά!!!!
Δεν υπάρχουν άλλα φόρουμς,λέμεεεεεεεε,χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Τουρτίτσα μας ,δώσε μας ένα στίγμα γιατι ανησυχούμε.....

Γεωργία μου,έτσι είναι όπως τα λες...
Σκέφτομαι κι εγώ πολλά περί παιδιών,περί σπουδών,περί απαραιτήτων ,περί κτλ,κτλ...και έχω καταλήξει στο ότι αν θέλουν να γινουν κάποιοι γονείς για 2η ή και για 3η φορά θα γίνουν..Είναι και άλλοι λόγοι που δεν προχωράει ένα ζευγάρι.Μπορεί το καμπανάκι να μην χτυπάει...

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!
Σήμερα θα πάμε να ταίσουμε τα περιστεράκια και μετα για φαγητό στους γονείς μου!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 328109

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κορτσουδες τι κανετε;εμεις για μια ακομη κυριακη ξυπνησαμε απο τις 7 παρα.δυο συνεχομενες κυριακες το εχουμε κατι σαν εθιμο μαλλον.τωρα βεβαια κοιμαται η κυρια και εγω κουτουλαω.οταν ξυπνησε θα την παω βολτουλα στις κουνιες.φιλακια σε ολες καλα να περασετε σημερα.

mommy12585

mommy12585
Γεια σας μανούλες...τι μου κάνετε???Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Ωραία μέρα έχει σήμερα αλλά και χτες ήταν πολύ ωραία..επιτέλους γιατί το είχαμε δαγκώσει τις προηγούμενες ημέρες!

Η μικρή μου είναι καλύτερα από την ίωση...έχει μόνο μυξούλες και κάτι φλέμματα τελευταία, αφού προχτές της έδινα το γάλα το βράδυ και την έπιασε ένας βήχας και έκανε εμετό, έγιναν όλα χάλια την βάλαμε για μπάνιο κατευθείαν μέχρι και στα μαλλιά της είχαν πάει..ΚΑι γενικώς με το γάλα κάνει κάτι γουλίτσες μόλις την πιάνει βήχας...θα περάσει που θα πάει...

Χτες πήγαμε με τον άντρα μου το βράδυ και είδαμε το The grey με τον Liam neeson..είναι ταινία επιβίωσης στα βουνά μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα..ήταν απίστευτη ταινία, πραγματικά τα είχε όλα και ο Λιαμ νίσον φοβερός...με συγκινησε

Αυτά από εμάς...Να έχετε μια υπέροχη μέραααααααααα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 215994

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;καλη βδομαδα σε ολες ευχομαι.εμενα η βδομαδα μου δεν ξεκινησε και τοσο καλα.απο χτες το βραδυ η μικρη εχει πυρετο.βγηκε χτες βολτα και ειχε κρυο αερα και μαλλον την αρπαξε απο τη μυτη γιατι εχει και πολλα αερια.τι να πω αυτο το παιδι πραγματικα δεν παιζεται.θα τη βαλω σε μια γυαλα μαλλον τελικα να μην την πιανει τιποτα. Very Happy τουλαχιστον να γλυτωσουμε μη της γυρισει σε βηχα.φιλια σε ολες σας.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!
Γραμματική μου,πραγματικά,τι να πω,τα'χω χαμένα....περαστικά σας,πάλι..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!

εγω να δεις πως τα εχω χαμενα.τουλαχιστον ειναι κεφατη τωρα που μιλησα με την πεθερα μου.ελπιζω ολο αυτο φετος τουλαχιστον να της βγει σε καλο για του χρονου που θα παει παιδικο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

εγω να δεις πως τα εχω χαμενα.τουλαχιστον ειναι κεφατη τωρα που μιλησα με την πεθερα μου.ελπιζω ολο αυτο φετος τουλαχιστον να της βγει σε καλο για του χρονου που θα παει παιδικο.

Ναι,Τιτίκα μου,μακάρι!!Θα έχει χτίσει τόσο γερό οργανισμό και θα έχει φτιάξει αντισώματα,που του χρόνου,πρώτα ο Θεός ,δεν θα χαμπαριάζει τίποτα!!! Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ναι,Τιτίκα μου,μακάρι!!Θα έχει χτίσει τόσο γερό οργανισμό και θα έχει φτιάξει αντισώματα,που του χρόνου,πρώτα ο Θεός ,δεν θα χαμπαριάζει τίποτα!!! Very Happy

απο το στομα σου και στου θεου το αυτι.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα λέμε αύριο,κοπελιές!!
Ο γιος μου τραγουδάει,και με καλεί,χιχιχιχ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 17 604962

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπα,ο γιος μου με δουλεύει!!
Τραγούδαγε..και πήγα με την κάμερα ,κρυφά,να τον πάρω βίντεο..τον ακούω που κλαίει γιατί είχε πετάξει την πιπίλα...του την δίνω και ξανακοιμήθηκε..!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Μπα,ο γιος μου με δουλεύει!!
Τραγούδαγε..και πήγα με την κάμερα ,κρυφά,να τον πάρω βίντεο..τον ακούω που κλαίει γιατί είχε πετάξει την πιπίλα...του την δίνω και ξανακοιμήθηκε..!!!!!!

χαχαχαχαχα τον υπναρα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις