Καλησπέρα κούκλες και από εμάς...
Είναι καλύτερα σήμερα ο μικρός, αλλά πάλι ξύπνησε με κλάματα κατα τις 3... κάτι βλέπει στον ύπνο του το καλό μου και ταράζετε...
Κατα τα άλλα μια χαρά!! Βγήκε ήδη μια βόλτα με τον παππού του, μόλις έπιασε 13 βαθμούς έξω, δεν κρατόμουν, τον έστειλα λίγο να πάει στην παιδική χαρά να χαρεί...
Σήμερα έχει γιουβαρλάκια...
Αλικάκι, τρελομάμα μου, και εγώ θέλω να πιστεύω ότι αν έφευγε η τουρτίτσα θα μας το έλεγε... τι να πω εύχομαι ότι και αν συναίβει να περάσει και να γυρίσει γρήγορα εδώ...
Όσο για τον αντρούλη μου, τον καταλαβαίνω μωρέ, αλλά δεν συμφωνω μαζί του, ξέρω ότι έχει στερηθεί πολλά και θέλει στα παιδιά του να δώσει τα πάντα και έχει βάλει ψηλά τον πήχη, αλλά εγώ δεν μεγάλωσα έτσι, είχα τα πάντα αλλά δεν είχα τους γονείς μου γιατί δούλευαν όλη μέρα, επίσης για μένα τα φροντηστήρια και το πανεπιστήμιο ήταν μονόδρομος, όπως και σε πολλά παιδιά της γενιάς μας, τα παιδιά μου δεν θέλω να τα μεγαλώσω έτσι, είμαι κατά των φροντηστηρίων εκτός άμα αυτά θέλουν να σπουδάσουν, αν και χλωμό το βλέπω να θέλουν να σπουδάσουν και να εργαστούν στην Ελλάδα που έρχεται... επίσης θέλω αν μπορούν και αυτά, να μάθουν να βγάζουν τα λεφτά τους απο νωρίς, όχι για να μην επιβαρύνουν εμένα, αλλά για να μάθουν να είναι ανεξάρτητα, ναι πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες εποχές, γι αυτό θα κάνω πολλά παιδιά (ΜΑΚΑΡΙ) και θα τα μάθω να ζουν με λίγα και όχι λίγα παιδιά να μάθουν να ζουν με πολλά... Αυτη είναι η φιλοσοφία μου, γιατι νομίζω η αντίθετη φιλοσοφία, έφερε τον Έλληνα στο σήμερα... (συγνώμη για τα βαριά λόγια... δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκα, αν ναι ειλικρινά συγνώμη...
)
Εγώ τα νυχάκια του τα κόβω το βράδυ μετά το μπάνιο που είναι και πιο μαλακά,, και αυτός τάβλα απο την κούραση, του κάνω και ένα μασαζ πριν, και δεν μου αντιστέκεται καθόλου...
Όσ για το γάλα και εγώ σκόνη δίνω ακόμα, το frizogrow, δοκίμασα το advance της δέλτα αλλά δεν το ήπιε, μου έσπρωξε το μπιμπερό με μια απέχθεια, ίσως επειδή δεν είναι τόσο γλυκό, αυτό του Όλυμπου, είναι γλυκό, γιατι δεν ξέρω αν θα το πιει, αν και οικονομικα ρε κορίτσια δεν ξέρω αν συμφέρει με 8 ευρώ που κάνει βγάουμε καμιά 3,5 λίτρα γάλα, σε αυτά πόσο κάνει το λίτρο, γιατι αν βγαίνει κανένα 2ευρω, τσάμπα κόπος, και θα παίρνει από αυτό το γάλα ότι παίρνει από την σκόνη, που έχει ένα κατεβατό από πίσω...
Sot2010 έγραψε:
Γεωργία μου, respect στο γιατρό σου που δεν σου είπε τίποτα και δεν σου δημιούργησε άγχος! Άλλος μπορεί να σου πρότεινε μέχρι επέμβαση για να βγάλει λεφτά.....
Ο γυναικολόγος μου είναι σαν μπαμπάς μου όπως έγραψα, δεν ξέρω αν είναι καλός, γιατί δεν έχω αντικειμενική άποψη... δεν έχουμε επαγγελματική σχέση (δεν τον πληρώνω), αλλά νομίζω και εγώ ότι πολύ καλά έκανε και δεν μου το είπε... αν τα βρω σκούρα στο μέλλον, με αυτόν στο πλάι μου νομίζω ότι δεν θα έχω να φοβηθώ τίποτα...
Ζουζουνίτσα μου μην αγχώνεσαι, και μένα η μαμα μου μου είπε ότι το έκανα μικρή και οι αδερφές μου, (όσο για το τι κάνω τώρα Βιβήκα μου, έπαθα κοκομπλόκο, με τις πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας....
)
Μην αγχώνεσαι, αν δεν το βλέπεις ερεθισμένο απο την τριβή, και αφου σου είπε και ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό... όλα καλά θα πάνε...
Αυτά από μας, φιλιά σε όλες αλικάκι, τιτίκα , βιβήκα, mangio, σωτηρία ζουζουνίτσα.. και λοιπές πολλά φιλιά αν δεν τα ξαναπούμε καλό σ/κ...