Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 39]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!!

Annibal μου νομίζω κακώς ανησυχείς! Τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία δέχονται τόσα πολλά ερεθίσματα και δεν ξέρουν σε τι να πρωτοαντιδράσουν. Ανακαλύπτουν τον κόσμο και είναι πολύ λογικό να είναι ανυπόμονα. Έτσι ακριβώς είναι και η κόρη μου. Θα έλεγα να μη δίνεις σημασία σε παπουδογιαγιάδες, είναι και μεγαλύτεροι σε ηλικία, με πιο περιορισμένες αντοχές και το παιδί δεν είναι δικό τους. Συχνά βγάζουν βιαστικά και λανθασμένα συμπεράσματα. Σου ξαναλέω, δε μας περιέγραψες τίποτα περίεργο, επομένως μην ανησυχείς!

Γεωργία μου, το infanrix hexa κοστίζει γύρω στα 50 ευρώπουλα. Σύμφωνα με τη φαρμακοποιό (και άλλους φαρμακοποιούς που ρωτήσαμε) δεν καλύπτεται καθόλου πλέον, άρα πληρώνεις και τα 50. Έχει βγει εκτός λίστας, νομίζω όμως πως αν κάνεις χωριστά τις ουσίες που έχει (είναι το γνωστό 6-πλο) καλύπτεσαι για τα 5 από τα 6... Πες μου όμως κι εσύ τι έμαθες όταν ξαναμιλήσεις με φαρμακοποιό. Το θέμα δεν είναι αν θα μπορέσει να εκτελέσει τη συνταγή (μπορεί) αλλά μετά αν μπορεί να τα περάσει στο άλλο σύστημα. Εκεί ήταν το πρόβλημα, αν κατάλαβα καλά. Και δε νομίζω ότι είναι κάτι παροδικό των ημερών (μακάρι να κάνω λάθος) διότι βασίζεται στη νέα εγκύκλιο που παρέλαβαν οι φαρμακοποιοί μέσα στο Φλεβάρη. Αυτά έμαθα ρωτώντας... Rolling Eyes

Βιβίκα μου δεν πρόλαβα να διαβάσω καλά το τελευταίο σου μήνυμα πριν φύγω το πρωί, στενοχωρήθηκα πολύ για το κοριτσάκι! Sad Επίσης, σχετικά με όσα πέρασες πριν την εγκυμοσύνη, περασμένα ξεχασμένα και αγύριστα!!!!

Τιτίκα μου ξέχασα να σου απαντήσω το πρωί. Σ' ευχαριστώ (που μας είπες εξυπνούλες) I love you αλλά πιστεύω ότι τόσο έξυπνα είναι όλα τα παιδάκια σήμερα. Ίσως και να έχουμε λίγο περισσότερη αδυναμία στο συγύρισμα, αν και δεν το πιστεύω και πολύ, βλέποντας το σπίτι αυτή τη στιγμή (βομβαρδισμένο τοπίο που πρέπει να συμμαζέψω!!!)

Σε ο,τι αφορά στις φωνές, κι εγώ το απόγευμα πρώτη φορά της ύψωσα κάπως τη φωνή, αλλά η μικρή φαίνεται πως δε μασάει... Χαχάνιζε για την ακρίβεια clown Πρέπει με κάποιο τρόπο να τους θέσουμε τα όρια (το λέω και το ξαναλέω για να το πάρω απόφαση!). Σίγουρα ξεκινάμε εξηγώντας το γιατί δεν πρέπει να κάνουν αυτό που κάνουν. Το επαναλαμβάνουμε, το ξαναεπαναλαμβάνουμε, ε, στο τέλος θα βάλουμε και καμιά φωνή, εεεεε; Πώς θα γίνει; Να την αφήσω δηλαδή να κάνει αναρρίχηση στα συρτάρια; Εεεεε; Razz

Αυτά, σας αφήνω τώρα για να συμμαζέψω!!! Καλή νύχτα να έχουμε (δίχως νυχτοπερπατήματα!!!)

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

ρε φωναξα πολυ,φρικαρα ,εβριζα μονη μου ,με εβγαλε απο τα ρουχα μου και μετα ενω σταματησε να κλαιει με αναφιλητα,επαιρνε βαθιες ανασες και μου χαιδευε το προσωπο.Ειμαι σκυλα ρε γαμωτο,το πληγωσα το παιδι με την συμπεριφορα μου.Προσπαθω να ελεγχομαι οσο μπορω αλλα πολλες φορες δεν την παλευω πραγματικα.

αμ δεν το βλεπω να το ξεχναει .δεν με πολυ ηθελε το πρωι.Γενικα νομιζω οτι με φοβαται ,με τον πατερα του ειναι πολυ πιο ανετος.αν του πει ο σπυρος ερχετε η μαμα ,προσπαθει να εξαφανιστει.Πως θα το ελεγξω αυτο?γινετε να ειμαι χαλαρη συνεχεια σαν τον πατερα του ,που και να γκρεμιζει τον κοιταει αταραχος?

Βιβήκα μου,βρέθηκα κι εγώ στην ίδια θέση πριν καιρό και σε καταλαβαίνω.Με είχαν φάει οι τύψεις και η στεναχώρια αλλά έκανα το εξής που νομίζω ότι με ανακούφισε λιγάκι.Την επόμενη μέρα του ζήτησα συγγνώμη και του είπα ότι η μαμά έκανε λάθος και αντέδρασε έτσι.Επίσης υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην το ξανακάνω ποτέ,ποτέ,ποτέ.
Ναι μπορείς να το ελέγξεις.Βάλε τα δυνατά σου και κάθε φορά που θα πας να ξεφύγεις σκέψου το μουτράκι του γιου σου εκεινην την μέρα.
Τονίζω ότι μιλάμε για περιπτώσεις που η μαμά ξεφευγει και όχι απλά περίπτωση που η μαμά υψώνει την φωνή της.
Αυτό που λες ότι ο μικρός προσπαθεί να εξαφανιστεί όταν σε βλέπει..το εννοείς???Δηλαδή,σε φοβάται???
Αν ναι,και αυτό σε ενοχλεί τότε κάνε κάτι να αλλάξεις την συμπεριφορά σου.Φιλικά στα λέω έτσι???
Αυτό που λέει η Τιτίκα ότι είναι φυσιολογικό να αισθάνονται αλλιώς με τον μπαμπά να το δεχτώ αλλά όχι έτσι ακριβώς όπως το εξηγείς εσύ...
Τώρα έγινε,όμως.Και γω το έχω συνέχεια στο μυαλό μου και δεν αλλάζει αλλά μπορούμε απο δω και μπρος να αποδείξουμε ότι κάναμε λάθος ,το αναγνωρισαμε και προχωράμε στα καλύτερα!
Άμα θες να φτιάξουμε και ενα γκρουπ θέραπυ...ε????Καλή η ιδέα μου???χιχιχιχ!!!Σε φιλώ και μην στεναχωριέσαι!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Διάβασα πρίν τη συζήτηση περί γυναικολόγων..
Για αυτό τον Πετρογιάννη νομίζω τον είχε η κοπέλα ήταν στο διπλανό κρεβάτι! Ήταν και ωραίος γοητευτικός απόσο θυμάμαι, αλλά μας είχε πει η κοπέλα η οποία γέννησε φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο και τέτοια, ότι ο συγκεκριμένος ΔΕΝ κάνει! Μου φάνηκε λίγο βάρβαρο αυτό..δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά 'ετσι μου είχε πει και λέω από μέσα μου, δεν τρελάθηκα ακόμα! Razz Razz

Εντελώς,όμως,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!!!!!
Να κάπως έτσι ανακυκλώνεται ένα κακό σχόλιο και επηρεάζει την φήμη του γιατρού...
Γι'αυτό καλό είναι να παίρνουμε και 2 και 3 και 103 γνώμες πριν επισκεφτούμε κάποιον γιατρό για πρώτη φορά.
Αυτό δεν ισχύει,όπως όλες καταλάβατε!
Ο άνθρωπος ουδεμία νίξη περί επισκληριδίου δεν μου έκανε σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης που με παρακολουθούσε.
Από την άλλη για το μοναδικό που τάσσεται υπέρ και είναι κάθετος είναι για την καισαρική.
Γι'αυτό με είχε 12 ώρες,μέχρι να γεννήσω, και όσο και να τον παρακαλούσα δεν με πήγε από την εύκολη οδό.
Αυτά,για την αποκατάσταση της αλήθειας....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Γεια σας μανουλες! Κοντευω να σκάσω... Ήμασταν στη πεθερά μου με το μωρο. Τον αφήσαμε εκεί για μια ώρα κ όταν γυρίσαμε ο πεθερος μου λέει: 'ο μικρός είναι πολυ ανυπομονος, δε μπορώ να τον ικανοποιησω με τίποτα. Μου ζητάει να του τραγουδησω και με το που ξεκιναω να τραγουδαω λέει μαμ και στο καπακι μπορει να ζητησει λατι αλλο'. Δεν είναι υπερβολικός ο πεθερος μου, όντως ο μικρός είναι πολυ ανυπομονος. Όλο το χειμώνα έχει κολλήσει με τα ξύλα και κάθε φορα που πάμε στην πεθερά μου θέλει να τον πηγαίνει στην αποθήκη να βλέπει τα ξύλα( όχι μια κ δυο φορές). Είναι ανυσηχητικα όλα αυτά; Θα σκάσω! Μου μπαίνουν ιδέες για διάσπαση προσοχης.

Συζήτησε το με τον παιδίατρό σας να σου φύγει το άγχος και η ιδέα.Εγώ πάντως σου είπα και μένα ο μικρός ,σχεδόν,τα ίδια κάνει!
Για την διάσπαση προσοχής που λες,το έψαξες στο γκούγκλε???Τι ξέρεις για αυτό???Αν δεν βαριέσαι μου λες,ε??? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 28 417472

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ευχαριστώ πολυ zouzounitsa κ crazymommy, ελπίζω να είναι όπως τα λέτε.
Αλικακι έχει πολυ καιρό που ψάχνω κ διαβάζω για αυτο το θεμα κ πολλα συμπτώματα νομίζω ότι ταιριάζουν στο παιδάκι μου. Το θεμα ειναιοτι είναι πολυ μικρος καιειναι πολυ λογικό κάποια συμπτώματα να ταιριάζουν. Γενικά δε ξέρω, έχω μπερδευτεί. Ας πούμε πέφτει πολυ εύκολα πολλές φορές τη μέρα, γιατί να είναι τοσο απροσεκτος. Η αλήθεια είναι ότι αν δε έλεγαν τα πεθερικά μου κάτι, δε θα τα σκεφτόμουν όλα αυτά.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;και ναι σημερα αισθανομαι και εγω τυψεις.της εβαλα τις φωνες χτες σε σημειο να την πιασει κλαμα εντονο αλλα εκανε βλακειες και δεν ηθελε να της αλλαξω την πανα και στριφογυρναγε πανω στην αλλαξιερα με κινδυνο να πεσει κατω.μετα την ειχε πιασει και παραπονο και την λυπηθηκα πολυ.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:.................................................Όσο για τις φωνές... Να σας πω ότι για αυτό το λόγω πλακώθηκα χτες με τον άντρα μου και του μίλησα ξανά σήμερα το πρωί, δεν ήθελα να το αναφέρω αλλά αφού το άνοιξε το θέμα η Βιβήκα είπα τελικά δεν είμαστε μόνο εμείς σατράπιδες σε όλα τα σπίτια συμβαίνουν...

Ναι,κοριτσάκι μου.Σε όλα τα σπίτια συμβαίνουν!

Το θέμα είναι το εξής... εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να φωνάξω στον Γαβριήλ, το έκανα μια φορά και όχι πολύ και ημουν χάλια... Ξέρω ότι έχω μεγάλο ψυχολογικό και με μια φίλη που μίλησα σήμερα που έχει ένα αγοράκι 7 χρονών, μου είπε ότι πρέπει να φωνάζουμε για να βάλουμε όρια, και σε αυτή την ηλικία μόνο με τον φόβο γίνεται γιατί δεν ξέρουν ακόμα το αίσθημα του σεβασμού... και λίγο μετά θα πρέπει να το κάνεις να ντραπεί για να καταλάβει...

Αυτό που λέει η φίλη σου να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσε!!Τι πάει να πει "μόνο με τον φόβο γίνεται"?????
Δηλαδή ,είναι φυσιολογικό να μας φοβούνται???Εγώ αυτό δεν το δέχομαι!!!!Και ενίσταμαι!!!! Very Happy
Κορίτσια,εγώ αυτό που επαναλαμβάνω στον μικρό όταν πάει να κάνει μια αταξία είναι ότι .."Η μαμά το δικό σου το καλό κοιτάει,γι'αυτό και δεν σε αφήνω να πχ.να πάρεις το μαχαίρι στα χέρια σου!!Θέλεις να κοπείς και να κάνεις μίμι???Μετά θα τρέχει αίμα και θα πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο να κάνουμε ράμματα.Αυτό θες??Να πονάς????"
Και βλέπεις,τον μικρό να αφήνει το μαχαίρι,και όχι απλά να το αφήνει αλλά κάθε φορά που το βλέπει να μου λέει"Μαμά!!Μίμι,μείο(νοσοκομείο)..."
Αυτό που θέλώ εγώ να περάσω στο παιδί μου είναι να βάζει από τώρα το μυαλουδάκι του να δουλεύει,να γίνει ώριμος και να ακούει την μαμά και να την σέβεται(και τον μπαμπά εννοείται!Άλλωστε στο ιδιο μήκος κύμματος κινούμαστε)
Αν είναι να τον κάνω να με φοβάται,συγγνώμη αλλά αυτό μου είναι πολύ εύκολο να το κάνω και δεν θα πάρω!
Το θέμα είναι να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδιά μας και όχι απλά να τα μεγαλώσουμε...Σωστά????
Επίσης,από πότε ο σεβασμός και ο φόβος πάνε πακέτο?????Αυτό δεν το 'πιασα!!!! Rolling Eyes

Δεν ξέρω ρε κορίτσια, όπως έχω ξαναπεί έχω φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ξύλο μικρή και δεν μιλάμε για σφαλιάρες μιλάμε για ΞΥΛΟ... (ζώνη, πλάστρη, σκούπα κλπ.) και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να μεγαλώσω το παιδί με το αίσθημα του φόβου, κομπλάρω....

Αν το έχεις ξαναπεί,όπως λες,συγγνώμη αλλά δεν το ήξερα και λυπάμαι τόσο πολύ γι αυτό!!Έχω στον περίγυρό μου κοπέλα που τα πέρασε αυτά και μπορώ να καταλάβω λιγάκι τι πέρασες.Έχεις απόλυτο δίκιο που τα νιώθεις αυτά!Το αίσθημα του φόβου δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να περάσεις στο παιδάκι σου!!

ξέρω είναι τρελό δεν γίνεται να μην το φωνάξεις, άνθρωπος είσαι και σε λίγο που θα αρχίσουν να αντιμιλάμε τι θα κάνουμε, όμως όταν άκουσα χτες τον άντρα μου στον παιδίατρο να του φωνάζει να ηρεμήσει....

Τον είχε αγκαλιά, και αφού τον είχε πάρει με το καλό, και ο μικρός είχε βαλαντώσει μετά το εμβόλιο σε σημείο παραλίγο να κάνει εμέτο... (πρώτη φορά, και όχι εκείνη την στιγμή που τον τσίμπησε... μετά) του πατάει μια φωνή μέσα στο αυτί... "ΗΡΕΜΗΣΕΕΕΕ", τα έπαιξα... και όταν φύγαμε και πήγα να του την πω γυρνάει και μου λέει ένα "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!!", έπαθα δεύτερο σοκ!!! Δεν είπα τίποτα γιατι ήταν μπροστά το μωρό και θα κάναμε γερό καβγά... το βράδυ όταν ηρέμησε ήρθε όλο γαλιφιές στο κρεβάτι να ζητήσει συγνώμη... δεν ενέδωσα... του είπα μόνο να σκεφτεί τι σημαίνει να μεγαλώσει το παιδί του με φόβο γιατι δεν ξέρει... και τι μηνύματα μπορεί να παίρνει το παιδί αν ο μπάμπας του μιλάει έτσι στην μαμά του...
Σήμερα βέβαια η φίλη μου μου είπε, ότι πάντα όταν μαλώνει ο ένας γονιός ό άλλος πάντα λάθος το βλέπει, και ο ίδιος μπορεί να κάνει τα ίδια και χειρότερα, και ότι φταίω και εγώ που άνοιξα την συζήτηση μπροστά στο παιδί, γιάτι έτσι όπως ήταν αρπαγμένος μου απάντησε...

Βέβαια τρελάθηκε στις τύψεις και μπήκε 10 φορές χτες το βράδυ στο μωρό, και σήμερα που άφησα το μικρό στην μαμά μου (να κάνω και καμιά δουλειά) έχει τρελαθεί από την ώρα που ήρθα στα σ'αγαπώ, του έκανα και εγώ μια ωραία συζήτηση καμιά ώρα και βάλαμε κάποιους κανόνες, να ξεπεράσω και εγώ τις φοβίες μου, να βάλει και αυτός ένα φρένο στα νεύρα του... όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί με το ρόλο του καλού και του κακού, ο μικρός όντως τον αποφεύγει εδώ και καιρό, δεν το θέλω....

Αυτά από μας, Τιτίκα καλή τύχη στην επιλογή σου... εύχομαι τα καλύτερα...

Αλίκη, τρελομάνα, εγώ δεν πήγα ακόμα συνταγή στην φαρμακοποίο από βδομάδα θα πάω και θα σου πω, σήμερα δεν πρόλαβα να τηλ γιατι πνιγόμουν, θα τηλ αύριο, αν και την είπα να έχει το νου της και για να μην πήρε λογικά δεν θα έχει νέα... Πάντως 50 ευρώ για ένα εμβόλιο πολλά δεν είναι δηλαδή πόσο κάνει και πόσο συμετοχή έχει??? Μήπως το έκανε ο σύλλογος να κάτω στην Αθήνα να μην δέχονται συνταγές αυτές τις μέρες γιατι δεν πληρώνονται???Λέω εγώ, γιατί ούτε στο internet είδα κάτι....

Αυτά... τα φιλιά μου σε όλες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 28 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 28 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 28 417472
Υ.Γ. Βιβή μου δεν ήξερα για την περιπέτεια σου π.Δ. (...προ Διονυσάκη)... Περαστικά και αγύριστα κούκλα μου... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα για την συμπεριφορά του άντρα σου.
Καταλαβαίνω,όμως,ότι είσαι επηρεασμένη από το παρελθόν και το κάθετί που λέει ο άντρας σου,πως να το πω,υπάρχει περίπτωση να το παιρνεις αλλιώς και να το μεγαλοποιείς....Καισε αυτό που λέει η φίλη σου,συμφωνώ όταν ο άλλος είναι αρπαγμένος δεν ανοίγουμε συζητήσεις.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 28 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Ευχαριστώ πολυ zouzounitsa κ crazymommy, ελπίζω να είναι όπως τα λέτε.
Αλικακι έχει πολυ καιρό που ψάχνω κ διαβάζω για αυτο το θεμα κ πολλα συμπτώματα νομίζω ότι ταιριάζουν στο παιδάκι μου. Το θεμα ειναιοτι είναι πολυ μικρος καιειναι πολυ λογικό κάποια συμπτώματα να ταιριάζουν. Γενικά δε ξέρω, έχω μπερδευτεί. Ας πούμε πέφτει πολυ εύκολα πολλές φορές τη μέρα, γιατί να είναι τοσο απροσεκτος. Η αλήθεια είναι ότι αν δε έλεγαν τα πεθερικά μου κάτι, δε θα τα σκεφτόμουν όλα αυτά.

Καλημερα,Άνιμπαλ,αν και βιάζομαι γιατί ξύπνησε ο μικρός μου θα στα πω γρήγορα...ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙΣ!!!!!
Αν ανησυχείς επισκέψου έναν γιατρό αλλά σταμάτα να βασανίζεσαι μέσω νετ.
Όσο για το ότι πέφτει ο μικρός σου,χαίρομαι ιδιαιτέρως(όχι επειδή πέφτει Very Happy )αλλά γιατί βρήκα κι εγώ μια ομοιοπαθούσα μανούλα!!!Και εμείς πέφτουμε συνέχεια και έχω συμβουλευτεί γιατρό!!!Θα σου γράψω όταν μπορέσω!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου .

Το θεμα με τον φοβο αλικακι το εννοω σε φυσιολογικα πλαισια οχι οτι με τρεμει το παιδι.Απλα ειναι πολυ πιο Free με τον πατερα του ,ο οποιος τον αφηνει να κανει τα παντα.Ας πουμε του δινει εργαλεια να κραταει οταν κανει δουλεια που εγω ειμαι καθετη σε αυτο γιατι 1ο)μπορει να χτυπησει,να κοπει,2ο)ειναι πολυ βρωμικα λογικά και δεν ειναι οτι καλυτερο.Ενα παραδειγμα σου δινω.Επισης χτες θεωρησε καλο και αστείο να σκαρφαλωσει στον καναπε ,να σκαρφαλωσει στην καμαρα της κουζινας και να βγει πανω στο τραπεζι.Οκ θεωρειτε αυτο φυσιολογικο?επαθα ανακοπη.Του εξηγησα 2456987523 φορες οτι δεν κανει να το κανει αυτο ,και ο μικρος επεμενε.Ε...ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΜΑΙ ΦΩΝΗ?νΑ ΤΟΝ ΑΑΦΗΣΩ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩς?δεν ειναι οτι νευριασα και φωναξα,του εναντιον.Φοβηθηκα πολυ οτι θα σακατευτει.Δεν υπαρχει το αισθημα του φοβου σε τιποτα ομως.Μετα πηρε ενα κατσαρολακι και εκανε βολτες.σκουντουφλαει πεφτει πανω στο κατσαρολακι με δυναμη και εκανε ενα καρουμπαλο τεραστιο .Του εβαλα βουτυρο αλλα τιποτα.Εχει μια τεραστια κοκκινη γραμμη τωρα .Παροαυτα ,ξαναπηρε το κατσαρολακι και συνεχισε να τρεχει.Πηγε στο τζακι(θα το ξηλωσω αυτο)ανεβηκε στο μαραμαρο και πηδαγε κατω.Δλδ απιυδησα πραγματικα.Αυτα τωρα τα εκανε το ενα μετα το αλλο.Ειχα μια ωρα που ετρεχα πανικοβλητη.Καταλαβαινετε οτι ειναι ενα παρα πολυ ζωηρο και δυσκολο παιδι και καποια στιγμη πρεπει να μαθει να υπακουει να το πω?να προσεχει?Ενταξει ειναι πολυ μικρος αλλα τι να κανω?ξερεις τι ειναι να τον τραβας να του αποσπας την προσοχη ,να περιμενει ενα λεπτο και μετα χαμογελοντας να ξαναπηγαινει να το κανει?Πολυ δυσκολα.Φωναζω οταν φοβαμαι για κατι πιο πολυ .Τα νευρα μου τα κουμανταρω προς το παρον.Μετραω απο μεσα μου και κλεινω και τα αυτια μου οταν φωναζει για να μην εκτροχιαστω.
Δεν θελω να με τρεμει το παιδι μου ,προς θεου ετσι?

Οσο για διασπαση προσοσχης ειναι πολυ νωρις για ολα αυτα.Τα υπερκινητικα παιδια το εχουν αυτο,και φανταστειτε οτι ειναι παιδια που ζουν σε διαμερισμα και φριτουν τα περισσοτερα.Εμενα κανει 10 διαφορετικα πραγματα σε 5 λεπτα.Μην αγχωνεσε κοριτσακι ακομα.

Γεωργια ,οι αντρες μας θα μαθουν ,αργα αλλα θα μαθουν .Θελουν και αυτοι εκπαιδευση οπως τα μωρα μας.Ολες σκοτωνομαστε για την συμπεριφορα στα παιδια.Δεν καταλαβαινω,πιτουρα εχουν στο κεφαλι τους ωρες ωρες????? Very Happy Very Happy Very Happy

Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω .Θα επανελθω.

Α αλικακι και ο ΤΡΥΦΟς υπερ φυσιολογικου με χιλια ειναι.Να μου πεις συναδελφοι και φιλοι με τον Πετρογιαννη. Very Happy Very Happy Very Happy

annibal

Αλήθεια μου το λες;!! Φυσικά κ δε χαίρομαι που πέφτει το παιδάκι σου, απλά σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι κ τόσο περίεργο. Τι σου πε ο Παιδιατρος; Θα περιμένω απάντηση όταν μπορείς.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;και ναι σημερα αισθανομαι και εγω τυψεις.της εβαλα τις φωνες χτες σε σημειο να την πιασει κλαμα εντονο αλλα εκανε βλακειες και δεν ηθελε να της αλλαξω την πανα και στριφογυρναγε πανω στην αλλαξιερα με κινδυνο να πεσει κατω.μετα την ειχε πιασει και παραπονο και την λυπηθηκα πολυ.

συμπασχουσα καλημερα.Νομιζω οτι αυτα τα παιδια δλδ ΕΛΕΟΟΟΟΣ πια.Υπομονη και μη στεναχωριεσαι .Θυμασαι τι μου ελεγες χτες.?Που να ειχες τον Διονυσακη ,θα ειχες πηδηχτει απο το παραθυρο αχαχχαχα Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Αλήθεια μου το λες;!! Φυσικά κ δε χαίρομαι που πέφτει το παιδάκι σου, απλά σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι κ τόσο περίεργο. Τι σου πε ο Παιδιατρος; Θα περιμένω απάντηση όταν μπορείς.

εγΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ορεστη μακρη που εχω σπιτι αλλα μου ειπε ειναι φυσιολογικο.καποια παιδια αργουν να βρουν το κεντρο βαρους τους κατι τετοιο.Τωρα 19 μηνων και κατι ειναι πολυ καλυτερα βλεπω στο θεμα σκουντουφλαω.Οταν νυσταζει ειναι πιο εντονο.ή οταν εχει κουραστει?(πως αλλιως αλλωστε μετα απο τοσες αναριχησεις?) Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περιμενω απο την αλικη να μου πει τα δικα της για τον γιατρο σου.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;και ναι σημερα αισθανομαι και εγω τυψεις.της εβαλα τις φωνες χτες σε σημειο να την πιασει κλαμα εντονο αλλα εκανε βλακειες και δεν ηθελε να της αλλαξω την πανα και στριφογυρναγε πανω στην αλλαξιερα με κινδυνο να πεσει κατω.μετα την ειχε πιασει και παραπονο και την λυπηθηκα πολυ.

συμπασχουσα καλημερα.Νομιζω οτι αυτα τα παιδια δλδ ΕΛΕΟΟΟΟΣ πια.Υπομονη και μη στεναχωριεσαι .Θυμασαι τι μου ελεγες χτες.?Που να ειχες τον Διονυσακη ,θα ειχες πηδηχτει απο το παραθυρο αχαχχαχα Very Happy Very Happy

οντως θα ειχα πηδηχτει.και σημερα τα ιδια κανει δε θελει με τιποτα να αλλαξει πανα.τι να πω με αυτο το παιδι.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:περιμενω απο την αλικη να μου πει τα δικα της για τον γιατρο σου.
για τον δικο μου ?μαλλον εννοεις τον πετρογιαννη να σου πει .

και το lidiaki τον εχει ,που εχει τις διδυμουλες?Στειλτης ενα μηνυματακι ,θα στα πει ολαααα..ειναι πολυ καλος γιατρος ο Πετρογιαννης χωρις πλακα,πραγματικα. Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:περιμενω απο την αλικη να μου πει τα δικα της για τον γιατρο σου.

και το lidiaki τον εχει ,που εχει τις διδυμουλες?Στειλτης ενα μηνυματακι ,θα στα πει ολαααα..ειναι πολυ καλος γιατρος ο Πετρογιαννης χωρις πλακα,πραγματικα. Very Happy Very Happy

για τον γιατρο της ναι.ειμαι σε εξαλλη κατασταση απο το πρωι με την μικρη που δεν καθεται με τιποτα να αλλαξει πανα.στριφογυιρζει στην αλλαξιερα και φοβαμαι οτι θα πεσιε κατω.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

βαλτην στο κρεβατι σου πανω να την αλλαξεις .Τα παιδια μεγαλωνουν ποσο θα κατσουν στην αλλαξιερα αλλωστε?αν ειναι και ζωρα ,εφτασε το πληρωμα του Χρονου.Εγω τον αλλαζω πανω στο κρεβατι του πολυ καιρο τωρα.Γιατι γυρναγε μπρουμυτα απο την αλλαξιερα και κατεβαινε σιγα σιγα και θα σκοτωνοτανε..Ημαρτον δλδ

για τον γιατρο της ναι.ειμαι σε εξαλλη κατασταση απο το πρωι με την μικρη που δεν καθεται με τιποτα να αλλαξει πανα.στριφογυιρζει στην αλλαξιερα και φοβαμαι οτι θα πεσιε κατω.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το εθμα ειναι οτι το σπιτι μου εινια μεζονετα και μου ειναι καπως καθε φορα να να ανεβοκατεβαινω.ελπιζω να της περασει και να μη με βαλει στη διαδικασια να ανεβοκατεβαινω.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:το εθμα ειναι οτι το σπιτι μου εινια μεζονετα και μου ειναι καπως καθε φορα να να ανεβοκατεβαινω.ελπιζω να της περασει και να μη με βαλει στη διαδικασια να ανεβοκατεβαινω.

μεζονετα?καπιταλααααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy
ωραια αλλαζετην πανω στο καναπε και βαλτης να βλεπει μικυ μαους ,κατι τελος παντων. Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:το εθμα ειναι οτι το σπιτι μου εινια μεζονετα και μου ειναι καπως καθε φορα να να ανεβοκατεβαινω.ελπιζω να της περασει και να μη με βαλει στη διαδικασια να ανεβοκατεβαινω.

μεζονετα?καπιταλααααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy
ωραια αλλαζετην πανω στο καναπε και βαλτης να βλεπει μικυ μαους ,κατι τελος παντων. Very Happy Very Happy

θα την δειρω ρε Very Happy .εχει γινει πολυ ατιθαση με ενα οχι ειναι στο στομα για τα παντα.της εχει γυρισει το ματι κανα 2 μερες τωρα και δε ξερω για ποσο θα το κανει αυτο.
ναι καπιταλα τρελη τι να λεμε. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι μαγειρεψατε?
εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο με πρασο και πατατα ...καλα πολυ νοστιμο λεμεεεε..τα σπαει.Ηδη το πρωι που γυρισε ο συζυξ εφαγε την μιση κατσαρολααααααα Very Happy Very Happy

Για αυριο τι να φτιαξω ...ιδεες?(ενημερωνω οτι ηδη εχω φτιαξει φακες-κοτοπουλο γιουβετσακι-ψαροσουπα και το μοσχαρακι)αυριο?????
πες τε ιδεες. Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:τι μαγειρεψατε?
εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο με πρασο και πατατα ...καλα πολυ νοστιμο λεμεεεε..τα σπαει.Ηδη το πρωι που γυρισε ο συζυξ εφαγε την μιση κατσαρολααααααα Very Happy Very Happy

Για αυριο τι να φτιαξω ...ιδεες?(ενημερωνω οτι ηδη εχω φτιαξει φακες-κοτοπουλο γιουβετσακι-ψαροσουπα και το μοσχαρακι)αυριο?????

ρωταω η συνταγη που μου ειπες χτες ειναι για κιμα οχι για κεφτεδακια ετσι; Very Happy φασολακια για αυριο ή αρακα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

ρωταω η συνταγη που μου ειπες χτες ειναι για κιμα οχι για κεφτεδακια ετσι; Very Happy φασολακια για αυριο ή αρακα.
Για κεφτεδακια γκουρμε ειναι .Τιτικα με δουλευεις? Very Happy Very Happy Very Happy δλδ its ιποσίμπλ Very Happy Very Happy Very Happy Φτιαχτο εσυ για κεφτεδακια και αν γινουν σφυρα μου αχαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχχαχα ΚΙΜΑΣ HELLO ΚΙΜΑΣ Very Happy Very Happy Very Happy

φασολακια και αρακα δεν το πλησιαζουν καν οι αντρες του σπιτιου.
αλλο?
λες να κανω τα κεφτεδακια?αχαχαχχαχαχαχαχαχχα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Για κεφτεδακια γκουρμε ειναι .Τιτικα με δουλευεις? Very Happy Very Happy Very Happy δλδ its ιποσίμπλ Very Happy Very Happy Very Happy Φτιαχτο εσυ για κεφτεδακια και αν γινουν σφυρα μου αχαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχχαχα ΚΙΜΑΣ HELLO ΚΙΜΑΣ Very Happy Very Happy Very Happy

φασολακια και αρακα δεν το πλησιαζουν καν οι αντρες του σπιτιου.
αλλο?
λες να κανω τα κεφτεδακια?αχαχαχχαχαχαχαχαχχα

ναι κανε κεφτεδακια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτικα μου,ρίξε μια ματιά εδώ και θα σου πω κι άλλα καλά για τον γιατρούλη μου!!Πω,πω,λόξυγκα θα'χει!!!! Very Happy

http://forum.eimaimama.gr/t9235-topic

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις