Κορτσούδια μου καλησπέρα, δεν προφταίνεστε σήμερις...
Καταρχάς, τα συλλυπητήρια μου Βιβίκα και την Σωτηρια για τις απώλειες τους... Κουράγιο και υπομονή στους δικούς τους ανθρώπους... Πολύ λυπήθηκα... Ζωη σε σας....
Στα δικά μας..., ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά σας λόγια για το θηριάκι μου... εγώ δεν τον ταίζω τίποτα ιδιαίτερο... τα συνηθυσμένα, αλλά η μαμά μου νομίζω ότι κρυφά του ρίχνει λίπασμα....
όχι πέρα από την πλάκα.. αν και γεννήθηκε 3330 έβαλε πολύ γρήγορα βάρος, βέβαια και εγώ τον θήλαζα αποκλειστικά 6 μήνες, εκτός από ένα γεύμα από 4-6 μηνών που του έδινα για να ενεργείτε, γιατι ήταν δυσκοίλιος, από την πρωτη βδομάδα που άρχισε να θηλάζει έβαζε πολύ βάρος... σε 1,5 μήνα είχε γίνει διπλάσιο...
εγώ και ο άντρας μου είμαστε φυσιολογικοί, βέβαια το υπόλοιπο σόι μου, δεν είναι και εμένα ο γιατρός με λέει ψηλή αλλά είμαι 1,72... το γέλιο το είχε ο γιατρός χτες, που τον εξέταζε και είδε τα πόδια του και μας είπε... το ξέρετε ότι θα γίνει ψηλός ε??? όχι τόσος θα μείνει... ήθελα να τον πω... αφού το παιδί φαίνεται, βέβαια φτου φτου να το φτύσω ρε κορίτσια αλλά με τα ρούχα δεν την παλεύω άλλο τα φορούσαμε, 2-3 φορές και όλο άλλαγμα... οπότε απίβδησα και εγώ και πήγα και του πήρα το 4 νούμερα, καλύτερα μεγάλα να τα έχουμε και του χρόνου...
Όσο για τις φωνές... Να σας πω ότι για αυτό το λόγω πλακώθηκα χτες με τον άντρα μου και του μίλησα ξανά σήμερα το πρωί, δεν ήθελα να το αναφέρω αλλά αφού το άνοιξε το θέμα η Βιβήκα είπα τελικά δεν είμαστε μόνο εμείς σατράπιδες σε όλα τα σπίτια συμβαίνουν...
Το θέμα είναι το εξής... εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να φωνάξω στον Γαβριήλ, το έκανα μια φορά και όχι πολύ και ημουν χάλια... Ξέρω ότι έχω μεγάλο ψυχολογικό και με μια φίλη που μίλησα σήμερα που έχει ένα αγοράκι 7 χρονών, μου είπε ότι πρέπει να φωνάζουμε για να βάλουμε όρια, και σε αυτή την ηλικία μόνο με τον φόβο γίνεται γιατί δεν ξέρουν ακόμα το αίσθημα του σεβασμού... και λίγο μετά θα πρέπει να το κάνεις να ντραπεί για να καταλάβει...
Δεν ξέρω ρε κορίτσια, όπως έχω ξαναπεί έχω φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ξύλο μικρή και δεν μιλάμε για σφαλιάρες μιλάμε για ΞΥΛΟ... (ζώνη, πλάστρη, σκούπα κλπ.) και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να μεγαλώσω το παιδί με το αίσθημα του φόβου, κομπλάρω.... ξέρω είναι τρελό δεν γίνεται να μην το φωνάξεις, άνθρωπος είσαι και σε λίγο που θα αρχίσουν να αντιμιλάμε τι θα κάνουμε, όμως όταν άκουσα χτες τον άντρα μου στον παιδίατρο να του φωνάζει να ηρεμήσει....
Τον είχε αγκαλιά, και αφού τον είχε πάρει με το καλό, και ο μικρός είχε βαλαντώσει μετά το εμβόλιο σε σημείο παραλίγο να κάνει εμέτο... (πρώτη φορά, και όχι εκείνη την στιγμή που τον τσίμπησε... μετά) του πατάει μια φωνή μέσα στο αυτί... "ΗΡΕΜΗΣΕΕΕΕ", τα έπαιξα... και όταν φύγαμε και πήγα να του την πω γυρνάει και μου λέει ένα "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!!", έπαθα δεύτερο σοκ!!! Δεν είπα τίποτα γιατι ήταν μπροστά το μωρό και θα κάναμε γερό καβγά... το βράδυ όταν ηρέμησε ήρθε όλο γαλιφιές στο κρεβάτι να ζητήσει συγνώμη... δεν ενέδωσα... του είπα μόνο να σκεφτεί τι σημαίνει να μεγαλώσει το παιδί του με φόβο γιατι δεν ξέρει... και τι μηνύματα μπορεί να παίρνει το παιδί αν ο μπάμπας του μιλάει έτσι στην μαμά του...
Σήμερα βέβαια η φίλη μου μου είπε, ότι πάντα όταν μαλώνει ο ένας γονιός ό άλλος πάντα λάθος το βλέπει, και ο ίδιος μπορεί να κάνει τα ίδια και χειρότερα, και ότι φταίω και εγώ που άνοιξα την συζήτηση μπροστά στο παιδί, γιάτι έτσι όπως ήταν αρπαγμένος μου απάντησε...
Βέβαια τρελάθηκε στις τύψεις και μπήκε 10 φορές χτες το βράδυ στο μωρό, και σήμερα που άφησα το μικρό στην μαμά μου (να κάνω και καμιά δουλειά) έχει τρελαθεί από την ώρα που ήρθα στα σ'αγαπώ, του έκανα και εγώ μια ωραία συζήτηση καμιά ώρα και βάλαμε κάποιους κανόνες, να ξεπεράσω και εγώ τις φοβίες μου, να βάλει και αυτός ένα φρένο στα νεύρα του... όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί με το ρόλο του καλού και του κακού, ο μικρός όντως τον αποφεύγει εδώ και καιρό, δεν το θέλω....
Αυτά από μας, Τιτίκα καλή τύχη στην επιλογή σου... εύχομαι τα καλύτερα...
Αλίκη, τρελομάνα, εγώ δεν πήγα ακόμα συνταγή στην φαρμακοποίο από βδομάδα θα πάω και θα σου πω, σήμερα δεν πρόλαβα να τηλ γιατι πνιγόμουν, θα τηλ αύριο, αν και την είπα να έχει το νου της και για να μην πήρε λογικά δεν θα έχει νέα... Πάντως 50 ευρώ για ένα εμβόλιο πολλά δεν είναι δηλαδή πόσο κάνει και πόσο συμετοχή έχει??? Μήπως το έκανε ο σύλλογος να κάτω στην Αθήνα να μην δέχονται συνταγές αυτές τις μέρες γιατι δεν πληρώνονται???Λέω εγώ, γιατί ούτε στο internet είδα κάτι....
Αυτά... τα φιλιά μου σε όλες...
Υ.Γ. Βιβή μου δεν ήξερα για την περιπέτεια σου π.Δ. (...προ Διονυσάκη)... Περαστικά και αγύριστα κούκλα μου... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!