Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:για πες τωρα σεφ τον κιμα με μακαρονια πως τον φτιαχνεις στον μικρο;γιατι εμενα μου βγηκε ανοστο μια φορα που τον εφτιαξα. Very Happy

βραζω το κιμα με ελαχιστο νερακι ,αντι για λαδι στην αρχη εννοω,ριχνω τριμενο κρεμμυδακι(λιγο)και τριμμενο καροτακι,αλατακι,ελαχιστο λαδακι,δλδ 2 κουταλιες της σουπας(ο κιμας βγαζει ουτως ή αλλως),λιγο πιπερακι και τοματοπολτο και ζαχαριτσα.,μπορεις να βαλεις και πιπερια (επισης πολυ ωραιο γινετε)

του εχω βαλει και πρασο (καλα εκει ο κιμας τα σπαει)μεχρι και αντρας μου τρελενετε...

ολα που ειπες εκτος απο το πρασο τα βαζω και εγω.την πιπερια την φοβαμαι ρε γαμωτο.πρασινη βαζεις ή πορτοκαλι;το πρασο το βραζεις κανονικα με τον κιμα δηλαδη;το κοβεις σε κομματακια μικρα και το βαζεις απο αρχη;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:για πες τωρα σεφ τον κιμα με μακαρονια πως τον φτιαχνεις στον μικρο;γιατι εμενα μου βγηκε ανοστο μια φορα που τον εφτιαξα. Very Happy

βραζω το κιμα με ελαχιστο νερακι ,αντι για λαδι στην αρχη εννοω,ριχνω τριμενο κρεμμυδακι(λιγο)και τριμμενο καροτακι,αλατακι,ελαχιστο λαδακι,δλδ 2 κουταλιες της σουπας(ο κιμας βγαζει ουτως ή αλλως),λιγο πιπερακι και τοματοπολτο και ζαχαριτσα.,μπορεις να βαλεις και πιπερια (επισης πολυ ωραιο γινετε)

του εχω βαλει και πρασο (καλα εκει ο κιμας τα σπαει)μεχρι και αντρας μου τρελενετε...

ολα που ειπες εκτος απο το πρασο τα βαζω και εγω.την πιπερια την φοβαμαι ρε γαμωτο.πρασινη βαζεις ή πορτοκαλι;το πρασο το βραζεις κανονικα με τον κιμα δηλαδη;το κοβεις σε κομματακια μικρα και το βαζεις απο αρχη;

πραασινη βαζω και το πρασο το σοταρω μαζι με τον κιμα.βαλτης κανα φυλλο δαφνης ή μαιντανο για εξτρα νοστιμια.
Ο διονυσης τρελεινετε,οπως επισης για κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες (το αγαπημενο του).

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

πραασινη βαζω και το πρασο το σοταρω μαζι με τον κιμα.βαλτης κανα φυλλο δαφνης ή μαιντανο για εξτρα νοστιμια.
Ο διονυσης τρελεινετε,οπως επισης για κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες (το αγαπημενο του).

και το κοτοπουλο πως το κουμανταρει ρε συ;το μασαει κανονικα;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

κανονικοτατα ,ψωμακι και λιγη φετα και τρωει 2 πιατα.Μασαει πολυ καλα εχει ολα τα δοντακια του

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

να τα βαλω ολα αυτα μαζι δηλαδη στον κιμα;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

κανονικοτατα ,ψωμακι και λιγη φετα και τρωει 2 πιατα.Μασαει πολυ καλα εχει ολα τα δοντακια του

α για αυτο ποτε θα τα βγαλει και η δικια μου να δω ρε γαμωτο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βαλε μαιντανο-πρασινη πιπεριαωιλοκκομενη,ψιλοκομμενο πρασο,ντοματουλα,ζαχαριτσα,λιγο αλατακι-πιπερακι ,κρεμυδακι.Μπορεις να βαλεις φρεσκο κρεμμυδι που ειναι πιο νοστιμο και οχι τοσο βαρυ.

Θα της αρεσει.

ποσα δοντια εχετε τωρτα εσεις?θα βγουν μην φοβου ...σε ταλαιπωρει ε?ταλαιπωρειται και αυτο.

Νιωθω τυψεις που φωναξα στον διονυση,ολο αυτο σκεφτομαι.Ειμαι σκυλα ρε παιδι μου ωρες ωρες.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ναι βαλε μαιντανο-πρασινη πιπεριαωιλοκκομενη,ψιλοκομμενο πρασο,ντοματουλα,ζαχαριτσα,λιγο αλατακι-πιπερακι ,κρεμυδακι.Μπορεις να βαλεις φρεσκο κρεμμυδι που ειναι πιο νοστιμο και οχι τοσο βαρυ.

Θα της αρεσει.

ποσα δοντια εχετε τωρτα εσεις?θα βγουν μην φοβου ...σε ταλαιπωρει ε?ταλαιπωρειται και αυτο.

Νιωθω τυψεις που φωναξα στον διονυση,ολο αυτο σκεφτομαι.Ειμαι σκυλα ρε παιδι μου ωρες ωρες.
εχουμε 9 δοντια.μην νιωθεις τυψεις καποιες φορες χρειαζεται και η φωνη εγω καθε βραδυ της φωναζω για να κοιμηθει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ναι βαλε μαιντανο-πρασινη πιπεριαωιλοκκομενη,ψιλοκομμενο πρασο,ντοματουλα,ζαχαριτσα,λιγο αλατακι-πιπερακι ,κρεμυδακι.Μπορεις να βαλεις φρεσκο κρεμμυδι που ειναι πιο νοστιμο και οχι τοσο βαρυ.

Θα της αρεσει.

εχουμε 9 δοντια.μην νιωθεις τυψεις καποιες φορες χρειαζεται και η φωνη εγω καθε βραδυ της φωναζω για να κοιμηθει.
ρε φωναξα πολυ,φρικαρα ,εβριζα μονη μου ,με εβγαλε απο τα ρουχα μου και μετα ενω σταματησε να κλαιει με αναφιλητα,επαιρνε βαθιες ανασες και μου χαιδευε το προσωπο.Ειμαι σκυλα ρε γαμωτο,το πληγωσα το παιδι με την συμπεριφορα μου.Προσπαθω να ελεγχομαι οσο μπορω αλλα πολλες φορες δεν την παλευω πραγματικα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Θα της αρεσει.

ρε φωναξα πολυ,φρικαρα ,εβριζα μονη μου ,με εβγαλε απο τα ρουχα μου και μετα ενω σταματησε να κλαιει με αναφιλητα,επαιρνε βαθιες ανασες και μου χαιδευε το προσωπο.Ειμαι σκυλα ρε γαμωτο,το πληγωσα το παιδι με την συμπεριφορα μου.Προσπαθω να ελεγχομαι οσο μπορω αλλα πολλες φορες δεν την παλευω πραγματικα.

δεν εισαι σκυλα βρε χαζο ανθρωποι ειμαστε και εμεις και χανουμε τον ελεγχο καποιες φορες.τα παιδακια αμεσως τα ξεχνανε αυτα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Θα της αρεσει.

δεν εισαι σκυλα βρε χαζο ανθρωποι ειμαστε και εμεις και χανουμε τον ελεγχο καποιες φορες.τα παιδακια αμεσως τα ξεχνανε αυτα.
αμ δεν το βλεπω να το ξεχναει .δεν με πολυ ηθελε το πρωι.Γενικα νομιζω οτι με φοβαται ,με τον πατερα του ειναι πολυ πιο ανετος.αν του πει ο σπυρος ερχετε η μαμα ,προσπαθει να εξαφανιστει.Πως θα το ελεγξω αυτο?γινετε να ειμαι χαλαρη συνεχεια σαν τον πατερα του ,που και να γκρεμιζει τον κοιταει αταραχος?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Θα της αρεσει.

αμ δεν το βλεπω να το ξεχναει .δεν με πολυ ηθελε το πρωι.Γενικα νομιζω οτι με φοβαται ,με τον πατερα του ειναι πολυ πιο ανετος.αν του πει ο σπυρος ερχετε η μαμα ,προσπαθει να εξαφανιστει.Πως θα το ελεγξω αυτο?γινετε να ειμαι χαλαρη συνεχεια σαν τον πατερα του ,που και να γκρεμιζει τον κοιταει αταραχος?

kai emena με φοβαται και ειναι λογικο αυτο.οι μπαμπαδες το παιζουν πιο φιλοι για αυτο.

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Θα της αρεσει.

Καλησπέρα!!! Very Happy Very Happy Very Happy Καλέ Βιβή κάποιον πρέπει να φοβάται το παιδί,αλλιώς την βάψαμε! Όσο και να σε 'φοβάται', εσύ είσαι η μαμά του και σε λατρεύει όσο κανέναν άλλον στη ζωή του! Είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις αυτό!!

Διάβασα πρίν τη συζήτηση περί γυναικολόγων..εμένα λοιπόν το Ιασώ μου πήρε 2400, έκανα επισκληρίδιο και καισαρική και στον γιατρό μου έδωσα 1500 ευρώ για αυτόν και την μαία του, που ο θεός να την έχει καλά την κοπέλα, μεγάλη στήριξη..

Για αυτό τον Πετρογιάννη νομίζω τον είχε η κοπέλα ήταν στο διπλανό κρεβάτι! Ήταν και ωραίος γοητευτικός απόσο θυμάμαι, αλλά μας είχε πει η κοπέλα η οποία γέννησε φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο και τέτοια, ότι ο συγκεκριμένος ΔΕΝ κάνει! Μου φάνηκε λίγο βάρβαρο αυτό..δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά 'ετσι μου είχε πει και λέω από μέσα μου, δεν τρελάθηκα ακόμα! Razz Razz

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χωρις επισκληριδιο;ο χριστος και η παναγια καλε.οχι οχι δεν υπαρχει περιπτωση τετοια.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.star.gr/perierga

sto link που σας στελνω κατω στην σελιδα εχει ενα βιντεακι με τιτλο ποιος λεει οτι τα γαιδουρακια ειναι τα πιο υπομονετικα ζωα;δειτε το να πεθανετε στο γελιο.

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γιωργια μας περνάτε 3 κιλά και 3 πόντους. Μπράβο στο μικρο σου.
Βιβήκα, λυπηθηκα πολυ με το κοριτσάκι που έγραψες. Κάποιες φορές είναι πολυ δύσκολο να λέμε την αλήθεια, αλλα τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν για τα πάντα... Λυπηθηκα πολυ και για τον φίλο σου.

annibal

Όντως κάποιον πρέπει να φοβούνται τα παιδιά, αλλιώς τη βάψαμε! Μη νιώθεις τύψεις... Είμαστε μαμάδες που αγαπάμε τα παιδιά μας, αλλα είμαστε και άνθρωποι με τα όρια μας και τα νεύρα μας. Λίγο πολυ όλες έχουμε ξεφύγει.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Όντως κάποιον πρέπει να φοβούνται τα παιδιά, αλλιώς τη βάψαμε! Μη νιώθεις τύψεις... Είμαστε μαμάδες που αγαπάμε τα παιδιά μας, αλλα είμαστε και άνθρωποι με τα όρια μας και τα νεύρα μας. Λίγο πολυ όλες έχουμε ξεφύγει.

ναι δεν το συζητω εγω σχεδον καθε βραδυ υψωνω φωνη για να κοιμηθει γιατι χαζευει πιανει συζητηση χαχανιζει και με εκνευριζει ανθρωπος ειμαι και εγω θελω να ξεκουραστω λιγο.αλλα αυτο δ ελεει κατι καθε πρωι εμενα ζηταει παλι.μανα ειναι μονο μια αλλωστε.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="annibal"]Γιωργια μας περνάτε 3 κιλά και 3 πόντους. Μπράβο στο μικρο σου.
Βιβήκα, λυπηθηκα πολυ με το κοριτσάκι που έγραψες. Κάποιες φορές είναι πολυ δύσκολο να λέμε την αλήθεια, αλλα τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν για τα πάντα... Λυπηθηκα πολυ και για τον φίλο σου.

[/quot

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου Very Happy Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μαμαδες!
Πολυ δυσαρεστα νεα σημερα, κριμα!Συλληπητηρια Βιβη για το φιλο σου.Τιεννοεις οτι ειχες καρκινο τραχηλου πρωτου σταδιου?Στην εγκυμοσυνη το επαθες αυτο?
Μια και λέτε για γιατρους να πω και γω, σιγα μη χασω!Παρολο που γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο, χωρις επισκληριδιο εννοειται, δεν κανουν εκει, πήγαινα στα απογευματινα ιατρεια, δηλ 60ευρω τη φορα και δώσαμε και ένα αξιοσέβαστο ποσο στο γιατρο , το οποιο πηρα πισω μετα(δηλ 1000ευρω).ΤΟΤΕ τα ειχαμε τα λεφτα, σε 2-3 χρονια που θα κανω κι άλλο(λέμε!) να δουμε τι θα έχουμε!Μαλλον στο σπιτι θα γεννησω, πινοντας το καφεδακι μου!!
Βρε Γεωργια, τι θηριακι εχεις??Εμεις εχουμε αυριο παιδιατρο,πριν 1 μηνα ειμασταν 82 ποντους κ 10μησι κιλά.
Αλικακι, εννοειται οτι τα πηρες στην πλάκα αυτα που σου έγραφα ε???Γιατι ειχα το εικονιδιακι με το γλωσσαρακι,αυτο που κοροιδευει!!Να αυτο Razz Razz Razz Razz !!!!Γιατι προς στιγμην πηγα να πιστεψω οτι τα πιστεψες με το ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 27 667478 !!
Πρασο στον κιμα Βιβηκα???Μμμμμ θα το δοκιμασω!!
Βρε κοριτσια, η ομαδα αυτη στο φεις ειναι φανερη ετσι??Δηλ οι φιλοι μας βλεπουν ποτε ποτε τι γραφουμε ε??Συγγνωμη, αλλά δεν θα συμμετεχω Embarassed Embarassed , μονο οάντρας μου ξέρει οτι είμαι γραμμένη και ζεν σελω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 27 667478 !!
Σημερα εκανα γω το φακορυζο που κανατε χτες και για αυριο φασολακια με πατατες!
Σας αφηνω, πλησιαζει η ωρα ξυπνηματος, και γω βγαινω πολλες φορες απο τα ορια μου και φωναζω στο μικρο!Ειδικα το πρωι που 7 νταν αρχιζει τα μαμα κλαιγοντας και αντι να ξανακοιμηθει με διαολιζει και μενα Embarassed !!Μολις παω σχολειο το ξεχναω βεβαια, αλλά τι να το κανω που μετα νιωθω τυψεις??Ολες το περναμε αυτο ε??
Φιλακια σε ολες!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Γεια σας μαμαδες!
Πολυ δυσαρεστα νεα σημερα, κριμα!Συλληπητηρια Βιβη για το φιλο σου.Τιεννοεις οτι ειχες καρκινο τραχηλου πρωτου σταδιου?Στην εγκυμοσυνη το επαθες αυτο?
πΡΙΝ ΜΕΙΝΩ εγκυος και εκανα θεραπεια για 6 μηνες και αφου τελειωσα στους 2 μηνες σχεδον εμεινα εγκυοςΜια και λέτε για γιατρους να πω και γω, σιγα μη χασω!Παρολο που γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο, χωρις επισκληριδιο εννοειται, δεν κανουν εκει, πήγαινα στα απογευματινα ιατρεια, δηλ 60ευρω τη φορα και δώσαμε και ένα αξιοσέβαστο ποσο στο γιατρο , το οποιο πηρα πισω μετα(δηλ 1000ευρω).ΤΟΤΕ τα ειχαμε τα λεφτα, σε 2-3 χρονια που θα κανω κι άλλο(λέμε!) να δουμε τι θα έχουμε!Μαλλον στο σπιτι θα γεννησω, πινοντας το καφεδακι μου!!
Βρε Γεωργια, τι θηριακι εχεις??Εμεις εχουμε αυριο παιδιατρο,πριν 1 μηνα ειμασταν 82 ποντους κ 10μησι κιλά.
Αλικακι, εννοειται οτι τα πηρες στην πλάκα αυτα που σου έγραφα ε???Γιατι ειχα το εικονιδιακι με το γλωσσαρακι,αυτο που κοροιδευει!!Να αυτο Razz Razz Razz Razz !!!!Γιατι προς στιγμην πηγα να πιστεψω οτι τα πιστεψες με το ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 27 667478 !!
Πρασο στον κιμα Βιβηκα???Μμμμμ θα το δοκιμασω!!
θα παθεις γινετε πολυ νοστιμος και γλυκος ο κιμας.εγω σημερα θα κανω κοκινιστο κρεας με πατατες και πρασο στην κατσαρολα μιαμ μιαμ Βρε κοριτσια, η ομαδα αυτη στο φεις ειναι φανερη ετσι??Δηλ οι φιλοι μας βλεπουν ποτε ποτε τι γραφουμε ε??Συγγνωμη, αλλά δεν θα συμμετεχω Embarassed Embarassed , μονο οάντρας μου ξέρει οτι είμαι γραμμένη και ζεν σελω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 27 667478 !!ειναι κλειστη δεν βλεπουν οι αλλοι τι γραφουμε μπορεις να γραφεις οτι θελεις Σημερα εκανα γω το φακορυζο που κανατε χτες και για αυριο φασολακια με πατατες!
Σας αφηνω, πλησιαζει η ωρα ξυπνηματος, και γω βγαινω πολλες φορες απο τα ορια μου και φωναζω στο μικρο!Ειδικα το πρωι που 7 νταν αρχιζει τα μαμα κλαιγοντας και αντι να ξανακοιμηθει με διαολιζει και μενα Embarassed !!Μολις παω σχολειο το ξεχναω βεβαια, αλλά τι να το κανω που μετα νιωθω τυψεις??Ολες το περναμε αυτο ε??
Φιλακια σε ολες!!!!
Φιλακια καλη συνεχεια

annibal

Γεια σας μανουλες! Κοντευω να σκάσω... Ήμασταν στη πεθερά μου με το μωρο. Τον αφήσαμε εκεί για μια ώρα κ όταν γυρίσαμε ο πεθερος μου λέει: 'ο μικρός είναι πολυ ανυπομονος, δε μπορώ να τον ικανοποιησω με τίποτα. Μου ζητάει να του τραγουδησω και με το που ξεκιναω να τραγουδαω λέει μαμ και στο καπακι μπορει να ζητησει λατι αλλο'. Δεν είναι υπερβολικός ο πεθερος μου, όντως ο μικρός είναι πολυ ανυπομονος. Όλο το χειμώνα έχει κολλήσει με τα ξύλα και κάθε φορα που πάμε στην πεθερά μου θέλει να τον πηγαίνει στην αποθήκη να βλέπει τα ξύλα( όχι μια κ δυο φορές). Είναι ανυσηχητικα όλα αυτά; Θα σκάσω! Μου μπαίνουν ιδέες για διάσπαση προσοχης.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλησπερα δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο αυτο... ολα τα παιδακια νομιζω θυμονται διαφορα και το λενε!!!μην ανυσηχεις!αλλα ρωτα και τον παιδιατρο σου Very Happy

ειναι καμια μανουλα εδω?

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορτσούδια μου καλησπέρα, δεν προφταίνεστε σήμερις...

Καταρχάς, τα συλλυπητήρια μου Βιβίκα και την Σωτηρια για τις απώλειες τους... Κουράγιο και υπομονή στους δικούς τους ανθρώπους... Πολύ λυπήθηκα... Ζωη σε σας....

Στα δικά μας..., ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά σας λόγια για το θηριάκι μου... εγώ δεν τον ταίζω τίποτα ιδιαίτερο... τα συνηθυσμένα, αλλά η μαμά μου νομίζω ότι κρυφά του ρίχνει λίπασμα.... Razz Razz Razz
όχι πέρα από την πλάκα.. αν και γεννήθηκε 3330 έβαλε πολύ γρήγορα βάρος, βέβαια και εγώ τον θήλαζα αποκλειστικά 6 μήνες, εκτός από ένα γεύμα από 4-6 μηνών που του έδινα για να ενεργείτε, γιατι ήταν δυσκοίλιος, από την πρωτη βδομάδα που άρχισε να θηλάζει έβαζε πολύ βάρος... σε 1,5 μήνα είχε γίνει διπλάσιο... Shocked εγώ και ο άντρας μου είμαστε φυσιολογικοί, βέβαια το υπόλοιπο σόι μου, δεν είναι και εμένα ο γιατρός με λέει ψηλή αλλά είμαι 1,72... το γέλιο το είχε ο γιατρός χτες, που τον εξέταζε και είδε τα πόδια του και μας είπε... το ξέρετε ότι θα γίνει ψηλός ε??? όχι τόσος θα μείνει... ήθελα να τον πω... αφού το παιδί φαίνεται, βέβαια φτου φτου να το φτύσω ρε κορίτσια αλλά με τα ρούχα δεν την παλεύω άλλο τα φορούσαμε, 2-3 φορές και όλο άλλαγμα... οπότε απίβδησα και εγώ και πήγα και του πήρα το 4 νούμερα, καλύτερα μεγάλα να τα έχουμε και του χρόνου...

Όσο για τις φωνές... Να σας πω ότι για αυτό το λόγω πλακώθηκα χτες με τον άντρα μου και του μίλησα ξανά σήμερα το πρωί, δεν ήθελα να το αναφέρω αλλά αφού το άνοιξε το θέμα η Βιβήκα είπα τελικά δεν είμαστε μόνο εμείς σατράπιδες σε όλα τα σπίτια συμβαίνουν...

Το θέμα είναι το εξής... εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να φωνάξω στον Γαβριήλ, το έκανα μια φορά και όχι πολύ και ημουν χάλια... Ξέρω ότι έχω μεγάλο ψυχολογικό και με μια φίλη που μίλησα σήμερα που έχει ένα αγοράκι 7 χρονών, μου είπε ότι πρέπει να φωνάζουμε για να βάλουμε όρια, και σε αυτή την ηλικία μόνο με τον φόβο γίνεται γιατί δεν ξέρουν ακόμα το αίσθημα του σεβασμού... και λίγο μετά θα πρέπει να το κάνεις να ντραπεί για να καταλάβει...

Δεν ξέρω ρε κορίτσια, όπως έχω ξαναπεί έχω φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ξύλο μικρή και δεν μιλάμε για σφαλιάρες μιλάμε για ΞΥΛΟ... (ζώνη, πλάστρη, σκούπα κλπ.) και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να μεγαλώσω το παιδί με το αίσθημα του φόβου, κομπλάρω.... ξέρω είναι τρελό δεν γίνεται να μην το φωνάξεις, άνθρωπος είσαι και σε λίγο που θα αρχίσουν να αντιμιλάμε τι θα κάνουμε, όμως όταν άκουσα χτες τον άντρα μου στον παιδίατρο να του φωνάζει να ηρεμήσει....
Τον είχε αγκαλιά, και αφού τον είχε πάρει με το καλό, και ο μικρός είχε βαλαντώσει μετά το εμβόλιο σε σημείο παραλίγο να κάνει εμέτο... (πρώτη φορά, και όχι εκείνη την στιγμή που τον τσίμπησε... μετά) του πατάει μια φωνή μέσα στο αυτί... "ΗΡΕΜΗΣΕΕΕΕ", τα έπαιξα... και όταν φύγαμε και πήγα να του την πω γυρνάει και μου λέει ένα "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!!", έπαθα δεύτερο σοκ!!! Δεν είπα τίποτα γιατι ήταν μπροστά το μωρό και θα κάναμε γερό καβγά... το βράδυ όταν ηρέμησε ήρθε όλο γαλιφιές στο κρεβάτι να ζητήσει συγνώμη... δεν ενέδωσα... του είπα μόνο να σκεφτεί τι σημαίνει να μεγαλώσει το παιδί του με φόβο γιατι δεν ξέρει... και τι μηνύματα μπορεί να παίρνει το παιδί αν ο μπάμπας του μιλάει έτσι στην μαμά του...
Σήμερα βέβαια η φίλη μου μου είπε, ότι πάντα όταν μαλώνει ο ένας γονιός ό άλλος πάντα λάθος το βλέπει, και ο ίδιος μπορεί να κάνει τα ίδια και χειρότερα, και ότι φταίω και εγώ που άνοιξα την συζήτηση μπροστά στο παιδί, γιάτι έτσι όπως ήταν αρπαγμένος μου απάντησε...

Βέβαια τρελάθηκε στις τύψεις και μπήκε 10 φορές χτες το βράδυ στο μωρό, και σήμερα που άφησα το μικρό στην μαμά μου (να κάνω και καμιά δουλειά) έχει τρελαθεί από την ώρα που ήρθα στα σ'αγαπώ, του έκανα και εγώ μια ωραία συζήτηση καμιά ώρα και βάλαμε κάποιους κανόνες, να ξεπεράσω και εγώ τις φοβίες μου, να βάλει και αυτός ένα φρένο στα νεύρα του... όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί με το ρόλο του καλού και του κακού, ο μικρός όντως τον αποφεύγει εδώ και καιρό, δεν το θέλω....

Αυτά από μας, Τιτίκα καλή τύχη στην επιλογή σου... εύχομαι τα καλύτερα...

Αλίκη, τρελομάνα, εγώ δεν πήγα ακόμα συνταγή στην φαρμακοποίο από βδομάδα θα πάω και θα σου πω, σήμερα δεν πρόλαβα να τηλ γιατι πνιγόμουν, θα τηλ αύριο, αν και την είπα να έχει το νου της και για να μην πήρε λογικά δεν θα έχει νέα... Πάντως 50 ευρώ για ένα εμβόλιο πολλά δεν είναι δηλαδή πόσο κάνει και πόσο συμετοχή έχει??? Μήπως το έκανε ο σύλλογος να κάτω στην Αθήνα να μην δέχονται συνταγές αυτές τις μέρες γιατι δεν πληρώνονται???Λέω εγώ, γιατί ούτε στο internet είδα κάτι....

Αυτά... τα φιλιά μου σε όλες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 27 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 27 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 27 417472
Υ.Γ. Βιβή μου δεν ήξερα για την περιπέτεια σου π.Δ. (...προ Διονυσάκη)... Περαστικά και αγύριστα κούκλα μου... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!

annibal

Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να μη το σκέφτομαι κ έχω αγχωθει πολυ. Δε ξέρω πως είναι αλλα παιδάκια σε αυτή την ηλικία για να μπορώ να καταλάβω αν αυτη η συμπεριφορά είναι φυσιολογική. Αυτο που με ανυσηχει είναι ότι βλέπω και τα πεθερικά να προβληματίζονται άρα ίσως δεν είναι και τόσο φυσιολογική.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις