Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΑΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ

Εμένα ο γιατρός για καισαρική το ίδιο θα μου έπερνε.
Τελος πάντων,αν σου πάει τα ίδια καλύτερα σε ιδιωτικό,Τιτίκα μου,και αναλόγως και ο γιατρός που εμπιστεύεσαι που είναι.Για σένα που θέλεις να αλλάξεις σκέψου τα καλά όλα αυτά!

βασικα αν εχουν πεσει οι τιμες στα ιδιωτικα και εχουν ανεβει στο δημοσιο δεν το συζητω θα παω στον γιατρο που λετε που τοσες πολλες λενε καλα για αυτον.

Ε,ναι δεν το συζητώ!!Σε ποιόν λες??Στον Πετρογιάννη???

ναι σε αυτον.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΑΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ

Τελος πάντων,αν σου πάει τα ίδια καλύτερα σε ιδιωτικό,Τιτίκα μου,και αναλόγως και ο γιατρός που εμπιστεύεσαι που είναι.Για σένα που θέλεις να αλλάξεις σκέψου τα καλά όλα αυτά!

βασικα αν εχουν πεσει οι τιμες στα ιδιωτικα και εχουν ανεβει στο δημοσιο δεν το συζητω θα παω στον γιατρο που λετε που τοσες πολλες λενε καλα για αυτον.

ναι σε αυτον.
πολυ καλος ιατρος ειναι.να πας και ρωτα και το οικονομικο δεν χανεις τιποτα

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σου πω κάτι Τιτίκα μου???Όλα αυτά που ζητάς είναι λογικο να τα ζητάς.Ο γυναικολόγος μας παίζει σπουδαίο ρόλο στην εγκυμοσύνη.Αν πας σε αυτόν δεν θα χάσεις!!Και τώρα που δεν μας ακούει και η Βιβήκα....ο Πετρό είναι καλύτερος από τον δικό της...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ούπς!!!Εδώ είσαι Βιβήκα???? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 26 4872

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:

ναι σε αυτον.
πολυ καλος ιατρος ειναι.να πας και ρωτα και το οικονομικο δεν χανεις τιποτα

το ιατρειο του που ειναι αλικη;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχει 2.Ένα στην Νίκαια και ένα στην πλ.Μαβίλη.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Έχει 2.Ένα στην Νίκαια και ένα στην πλ.Μαβίλη.

μαλιστα μια χαρα.ειναι γελαστος κοινωνικος;γιατι δε τους μπορω και τους πολυ σοβαρους. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Να σου πω κάτι Τιτίκα μου???Όλα αυτά που ζητάς είναι λογικο να τα ζητάς.Ο γυναικολόγος μας παίζει σπουδαίο ρόλο στην εγκυμοσύνη.Αν πας σε αυτόν δεν θα χάσεις!!Και τώρα που δεν μας ακούει και η Βιβήκα....ο Πετρό είναι καλύτερος από τον δικό της...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!

εμενα ειναι ΘΕΟΟΟΟΣ .πιο πανω απο τον ΘΕΟ υπαρχει?δεν υπαρχει. Very Happy Very Happy Very Happy Ειχα δυο αποκκολησεις ,ειχα καρκινο τραχηλου πρωτου σταδιου,ειχα ινομυωμα και ομως ο thikn possitive ηταν παντα εκει .Και στην αμνιο με φιλαγε ,μου κραταγε το χερι και μου ελεγε "βιβικα τελειωνουμε,τα πας πολυ καλα,ο παιδαρας ειναι καλα".
δΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.γεννησα και με τρελανε στα φιλια ,εβγαζε φωτο τον μπεμπη,ερχοταν 3 φορες την ημερα να με δει και παντα αγκαλιες και φιλια.οι διπλανες ειχαν λυσσαξει .ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟς

αυτα για τον ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ -ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΥΦΟ.

αλικακι ακους? Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Έχει 2.Ένα στην Νίκαια και ένα στην πλ.Μαβίλη.

μαλιστα μια χαρα.ειναι γελαστος κοινωνικος;γιατι δε τους μπορω και τους πολυ σοβαρους. Very Happy

Δεν σου λέω τίποτα...θα πας και θα γυρίσεις ξετρελλαμένη!!Υπάρχουν φορές που δεν μιλιέται όμως ο κακομοίρης από την κούραση...αλλά όχι όσον αφορά το επάγγελμά του,όσον αφορά την όρεξή του.Αν με καταλαβαίνεις...
Είναι αναλυτικός πολύ.Θα σε βάλει κάτω ,θα σου εξηγήσει,μπορεί να σε έχει και μια ώρα μέσα ασχέτως αν έξω έχει 10 άτομα να περιμένουν...σου λέω είναι φοβερός γιατρός!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Να σου πω κάτι Τιτίκα μου???Όλα αυτά που ζητάς είναι λογικο να τα ζητάς.Ο γυναικολόγος μας παίζει σπουδαίο ρόλο στην εγκυμοσύνη.Αν πας σε αυτόν δεν θα χάσεις!!Και τώρα που δεν μας ακούει και η Βιβήκα....ο Πετρό είναι καλύτερος από τον δικό της...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!

εμενα ειναι ΘΕΟΟΟΟΣ .πιο πανω απο τον ΘΕΟ υπαρχει?δεν υπαρχει. Very Happy Very Happy Very Happy Ειχα δυο αποκκολησεις ,ειχα καρκινο τραχηλου πρωτου σταδιου,ειχα ινομυωμα και ομως ο thikn possitive ηταν παντα εκει .Και στην αμνιο με φιλαγε ,μου κραταγε το χερι και μου ελεγε "βιβικα τελειωνουμε,τα πας πολυ καλα,ο παιδαρας ειναι καλα".
δΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.γεννησα και με τρελανε στα φιλια ,εβγαζε φωτο τον μπεμπη,ερχοταν 3 φορες την ημερα να με δει και παντα αγκαλιες και φιλια.οι διπλανες ειχαν λυσσαξει .ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟς

ελα ρε μη με μπερδευετε.ο δικος μου ηρθε μονο την πρωτη ημερα και δεν ξαναηρθε.τοσο παπαρας.εσενα ειναι στο λητω ε;και ιατρειο που εχετε;αμνιο αυτος σου εκανε;και ποσα σου πηρε;πολλες ερωτησες συγγνωμηγ αλλα πρεπει να καταληξω σε γιατρο πριν ξεκινησω προσπαθειες.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

Έλα ρε συ Βιβήκα!!Πλάκα έκανα!!!! Very Happy
Αμέσως να αρπαχτείς!!!!!
Φίλες??????ε?????? Crying or Very sad

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ,κοριτσάκια μου σόρυ!!Δεν μπορώ να μαλλιοτραβηχτώ με την Βιβήκα μου....
Τιτίκα,επέλεξε όποιον θέλεις!! Very Happy
Αλλά ένα θα σου πω....έχω και γω επιχειρήματα υπέρ του γιατρούλη μου(εμ,τι..παίζουμε????)...αλλά πρέπει να πάω να ξυπνήσω τον παίδαρο!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αχ,κοριτσάκια μου σόρυ!!Δεν μπορώ να μαλλιοτραβηχτώ με την Βιβήκα μου....
Αλλά ένα θα σου πω....έχω και γω επιχειρήματα υπέρ του γιατρούλη μου(εμ,τι..παίζουμε????)...αλλά πρέπει να πάω να ξυπνήσω τον παίδαρο!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!

καποια στιγμη οποτε μπορεσεις να μυο πεις και εσυ τα δικα σου.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αχ,κοριτσάκια μου σόρυ!!Δεν μπορώ να μαλλιοτραβηχτώ με την Βιβήκα μου....
Φιλάκια!!!!!!!!

Μπράβο,ρε συ Τιτίκα μου!!Τώρα μιλάς δίκαια,χαχαχα!!!Μπορώ να φύγω ήσυχη!!!!
Τα ακούς Βιβηκουλίνι???
Επί ίσοις όροις!!! Wink

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Φιλάκια!!!!!!!!

Μπράβο,ρε συ Τιτίκα μου!!Τώρα μιλάς δίκαια,χαχαχα!!!Μπορώ να φύγω ήσυχη!!!!
Τα ακούς Βιβηκουλίνι???
Επί ίσοις όροις!!! Wink

ε ναι ετσι ειναι το σωστο.να εχω σφαιρικη αποψη. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ελα ρε μη με μπερδευετε.ο δικος μου ηρθε μονο την πρωτη ημερα και δεν ξαναηρθε.τοσο παπαρας.εσενα ειναι στο λητω ε;και ιατρειο που εχετε;αμνιο αυτος σου εκανε;και ποσα σου πηρε;πολλες ερωτησες συγγνωμηγ αλλα πρεπει να καταληξω σε γιατρο πριν ξεκινησω προσπαθειες.

Λοιπον ολες τις εξετασεις μου τις εκανε αυτος εκτος απο αιματολογικες βεβαιω βεβαιως.Στο ιατρειο του ,εχει εξελιγμενα μηχανηματα(αυχενικη-Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ DOPPLER ΟΛα.
Αμνιο εκανα στο λητώ με ειδικο γιατρο αλλα ηταν και ο τρυφος μαζι μου απο την αρχη (με ειχε αγκαλια και μου κραταγε το χερι και μου μιλαγε για να μην κουνηθω )Εκανε νομιζω 500 ευρω ,κατι τετοιο ,θα τα ψαξω και θα σου πω .Το ιατρειο του ειναι στο ΛΗΤΩ.επισκεψη επαιρνε 40 ευρω και οταν εκανα και μεγαλους υπερηχους νομιζω 80 .Πολυ οικονομικα απο το να τρεχω εξω σε νοσοκομεια..
Ο γιατρος μαζι με μαια μου πηρε 1500 φυσιολογικο τοκετο.Τωρα οι τιμες εχουν πεσει στο ΛΗΤΩ δεν γνωριζω.Οταν ηθελα κατι εξτρα πηγαινε και το εφερνε αυτος και δεν με χρεωνε.Τα πηρα ολα πισω απο το ικα και με το παραπανω οποτε δεν με χαλασε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Λοιπον ολες τις εξετασεις μου τις εκανε αυτος εκτος απο αιματολογικες βεβαιω βεβαιως.Στο ιατρειο του ,εχει εξελιγμενα μηχανηματα(αυχενικη-Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ DOPPLER ΟΛα.
Αμνιο εκανα στο λητώ με ειδικο γιατρο αλλα ηταν και ο τρυφος μαζι μου απο την αρχη (με ειχε αγκαλια και μου κραταγε το χερι και μου μιλαγε για να μην κουνηθω )Εκανε νομιζω 500 ευρω ,κατι τετοιο ,θα τα ψαξω και θα σου πω .Το ιατρειο του ειναι στο ΛΗΤΩ.επισκεψη επαιρνε 40 ευρω και οταν εκανα και μεγαλους υπερηχους νομιζω 80 .Πολυ οικονομικα απο το να τρεχω εξω σε νοσοκομεια..
Ο γιατρος μαζι με μαια μου πηρε 1500 φυσιολογικο τοκετο.Τωρα οι τιμες εχουν πεσει στο ΛΗΤΩ δεν γνωριζω.Οταν ηθελα κατι εξτρα πηγαινε και το εφερνε αυτος και δεν με χρεωνε.Τα πηρα ολα πισω απο το ικα και με το παραπανω οποτε δεν με χαλασε.

τελειο μου ακουγεται ολο αυτο και απο αποψη χρηματων και απο αποψη συμπεριφορας.μονο το λητω με χαλαει λιγο ως νοσοκομειο εχω ακουσει λιγο ασχημα πραγματα για αυτο.συνολο δηλαδη νοσοκομειο και γιατρος ποσο σου πηγε η γεννα;

α και επισης να μου πεις που ειναι το ιατρειο του

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[τελειο μου ακουγεται ολο αυτο και απο αποψη χρηματων και απο αποψη συμπεριφορας.μονο το λητω με χαλαει λιγο ως νοσοκομειο εχω ακουσει λιγο ασχημα πραγματα για αυτο.συνολο δηλαδη νοσοκομειο και γιατρος ποσο σου πηγε η γεννα;

α και επισης να μου πεις που ειναι το ιατρειο του[/quote]

Διεύθυνση: ΣΙΣΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29, χιλτον 11528, ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο: 2107212223
Ειδικότητα: ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ

Στο λητω ηταν καταπληκτικα,το θεμα ειναι τι ζηταει καθε γυναικα βεβαια.μου φερθηκαν αψογα ολοι.το φαι τα εσπαγεεεεεεεεεε,τρικλινο ηταν(ειχα και καλη παρεουλα)οι μαιες πολυ καλες με βοηθησαν και στο θηλασμο.Κατω την ωρα που γενναγα ,οι μαιες η προισταμενη ηταν καταπληκτικεεες.Γενικα περασα καλα ,δεν ειχα κανενα παραπονο.

Α οκ ειχα με την παιδιατρο την οποια την θεωρουσα βλαμενη.Και επαιρνα αλλον παιδιατρο τηλ να μου πει .Και ο τρυφος μου ελεγε."λοιπον βιβη σημερα βγαινεις να πα και καμια βολτα με το παιδι ,μην κλειστεις σπιτι καθολου,το παιδι θελει αερα,ηταν και καλοκαιρακι βεβαια.)

Γενικα επειδη ειμαι και ανθρωπος ,που παντου πρασαρμοζετε και με ολα ,δεν ειχα θεματακια.Αφου το παιδακι μου ηταν καλα ολα τα αλλα ηταν καλυτερα!!!!

αχ ξεχασα συνολο 3500 ευρω μου πηγε .Αλλα τα πηρα ολα πισω και κατι παραπανω .πηρα πισω γυρω στα 4500 συνολο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamavivo στις Τετ Μαρ 07, 2012 1:31 am, 1 φορά

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:[τελειο μου ακουγεται ολο αυτο και απο αποψη χρηματων και απο αποψη συμπεριφορας.μονο το λητω με χαλαει λιγο ως νοσοκομειο εχω ακουσει λιγο ασχημα πραγματα για αυτο.συνολο δηλαδη νοσοκομειο και γιατρος ποσο σου πηγε η γεννα;

Διεύθυνση: ΣΙΣΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29, 11528, ΑΘΗΝΑ

Στο λητω ηταν καταπληκτικα,το θεμα ειναι τι ζηταει καθε γυναικα βεβαια.μου φερθηκαν αψογα ολοι.το φαι τα εσπαγεεεεεεεεεε,τρικλινο ηταν(ειχα και καλη παρεουλα)οι μαιες πολυ καλες με βοηθησαν και στο θηλασμο.Κατω την ωρα που γενναγα ,οι μαιες η προισταμενη ηταν καταπληκτικεεες.Γενικα περασα καλα ,δεν ειχα κανενα παραπονο.

Α οκ ειχα με την παιδιατρο την οποια την θεωρουσα βλαμενη.Και επαιρνα αλλον παιδιατρο τηλ να μου πει .Και ο τρυφος μου ελεγε."λοιπον βιβη σημερα βγαινεις να πα και καμια βολτα με το παιδι ,μην κλειστεις σπιτι καθολου,το παιδι θελει αερα,ηταν και καλοκαιρακι βεβαια.)

Γενικα επειδη ειμαι και ανθρωπος ,που παντου πρασαρμοζετε και με ολα ,δεν ειχα θεματακια.Αφου το παιδακι μου ηταν καλα ολα τα αλλα ηταν καλυτερα!!!!
[/quote]

στο θεμα νοσοκομειο δεν ειχα προβλημα ειμαι πολυ ευκολος ανθρωπος.δε μου ειπες συνολο ποσο πηγε ομως;γιατρος και νοσοκομειο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:[τελειο μου ακουγεται ολο αυτο και απο αποψη χρηματων και απο αποψη συμπεριφορας.μονο το λητω με χαλαει λιγο ως νοσοκομειο εχω ακουσει λιγο ασχημα πραγματα για αυτο.συνολο δηλαδη νοσοκομειο και γιατρος ποσο σου πηγε η γεννα;

Διεύθυνση: ΣΙΣΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29, 11528, ΑΘΗΝΑ

στο θεμα νοσοκομειο δεν ειχα προβλημα ειμαι πολυ ευκολος ανθρωπος.δε μου ειπες συνολο ποσο πηγε ομως;γιατρος και νοσοκομειο.[/quote]
απο πανω σου εγραψα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατσε ρε συ πως τα πηρες ολα πισω;ικα ταμειο δεν εχεις;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:κατσε ρε συ πως τα πηρες ολα πισω;ικα ταμειο δεν εχεις;

1024+2240+850 απο οτι θυμαμαι,αυτα πηρα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:κατσε ρε συ πως τα πηρες ολα πισω;ικα ταμειο δεν εχεις;

1024+2240+850 απο οτι θυμαμαι,αυτα πηρα.

θυμαμαι οτι πηρα και εγω λεφτα απο επιδομα τοκετου και οαεδ αλλα δε θυμαμαι ποσα λεφτα.συν μια ιδιωτικη ασφαλεια που εχουμε στη δουλεια πηρα και απο εκει 500 ευρω.τεσπα πρεπει να το ψαξω πολυ ποσο χρεωνουν τα νοσοκομεια πλεον γιατι απο οτι καταλαβαινω οι γιατροι πανω κατω τα ιδια λεφτα παιρνουν.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για πες τωρα σεφ τον κιμα με μακαρονια πως τον φτιαχνεις στον μικρο;γιατι εμενα μου βγηκε ανοστο μια φορα που τον εφτιαξα. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:για πες τωρα σεφ τον κιμα με μακαρονια πως τον φτιαχνεις στον μικρο;γιατι εμενα μου βγηκε ανοστο μια φορα που τον εφτιαξα. Very Happy

βραζω το κιμα με ελαχιστο νερακι ,αντι για λαδι στην αρχη εννοω,ριχνω τριμενο κρεμμυδακι(λιγο)και τριμμενο καροτακι,αλατακι,ελαχιστο λαδακι,δλδ 2 κουταλιες της σουπας(ο κιμας βγαζει ουτως ή αλλως),λιγο πιπερακι και τοματοπολτο και ζαχαριτσα.,μπορεις να βαλεις και πιπερια (επισης πολυ ωραιο γινετε)

του εχω βαλει και πρασο (καλα εκει ο κιμας τα σπαει)μεχρι και αντρας μου τρελενετε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις