Hallo girls, μια απαντησούλα, ψωμοτύρι για το πρωινό σας!
grammatiki έγραψε: mamavivo έγραψε: grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εχεις δικιο αγαπη μου θα το ξεκινησω για προσπαθεια και βλεπουμε.αν και χτες σε ενα θεμα εδω μεσα για θυροειδη (που τον απεκτησα προσφατα) με αγχωσαν ως προς την γονιμοτητα.
τιτικα η κουμπαρα μου με θυροειδη που απεκτησε στο 1ο παιδι ,επιασε το θηριο αμεσως και το αλλο οταν το αποφασισε και τωρα εχει δυο σκατουλακια στο σπιτακι της μην σε αγχωνει τιποτα .ολα ρυθμιζοντε και ελεγχοντε.
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
μακαρι βιβικα μου απο το στομα σου και στου θεου το αυτι.την μικρη μου την επιασα με τη μια αλλα τοτε δεν ειχα θεμα με τον θυροειδη τωρα θα δουμε τι θα γινει
Τιτίκα μου μην αποκλείεις τίποτα! Αν χρειαστεί θα το ρυθμίσεις και όλα θα πάνε κατ' ευχήν! Δεν είναι πλέον κάτι σπάνιο το να έχεις θυρεοειδή και ευτυχώς είναι πλήρως αντιμετωπίσιμο. Απλώς θα σου λεγα να μην το σκέφτεσαι διότι θα σε αγχώνει και κατά συνέπεια θα δυσκολεύεσαι να συλλάβεις (όταν είναι λέμε!
) Εγώ σου εύχομαι να πιάσεις με την πρώτη!!!
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου!!!Μπουμπουλίνα???Αχαχαχα!!!
Μια χαρά στον παιδίατρο,ε???Τελειώσατε κι εσείς ,προς το παρόν,με τα εμβόλια..μπράβο!!!Αυτό για την πάνα που είπες κάπου το έχω ξανακούσει.Αλλά να σου πω..υπάρχει παιδί την σήμερον ημέρα που δεν είναι έξυπνο??Υπάρχουν τόσα πολλά ερεθίσματα γύρω τους που δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξελιχθούν..
Μην μου πεις ότι αμφιβάλλεις για την νυφούλα μου???Το πιο έξυπνο (και το πιο όμορφο)κορίτσι του κόσμου ειναι!
Φιλάκια πολλά και καλή δουλειά!!!!!
Χαχαχα, αλικάκι μου και νόμισα προς στιγμήν ότι εγώ δεν το διατύπωσα σωστά και θα με περνάς για καραψωνάρα κουκουβάγια!
Βρε μιλάω για τα έξυπνα αλλά και ανεξάρτητα παιδάκια (ταυτόχρονος συνδυασμός). Γιατί ναι, όλα τα φυσιολογικά παιδάκια σήμερα είναι πανέξυπνα -σίγουρα πιο έξυπνα από εμάς τους μεγάλους!- και προφανώς δε θεωρώ τη Δανάη πιο έξυπνη από τ' άλλα παιδάκια. Ίσα-ίσα τη θεωρώ απολύτως φυσιολογική και χαίρομαι γι' αυτό! Τώρα, για την ανεξαρτησία, υποθέτω η παιδίατρος το λέει γιατί όσες φορές έχουμε πάει η μικρή δε με αναζητά, δεν είναι καθόλου προσκολημμένη πάνω μου, αντίθετα, εδώ σου λέω τη γδύσαμε και χόρευε γυμνή στην παιδίατρο! Και γενικότερα δε φαίνεται να χαμπαριάζει, της έκανε το εμβόλιο, έκλαψε εκείνη τη στιγμή, αλλά μερικά δευτερόλεπτα μετά έσκασε ένα τόοοοοσο πονηρό χαμόγελο στην παιδίατρο... Σα να μην έκανε εμβόλιο ένα πράγμα. Δε λέω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση η μικρή, αλλά μάλλον όλα αυτά την κατατάσσουν στην κατηγορία "ανεξάρτητη", βάση της πείρας της παιδιάτρου υποθέτω.
Επίσης, υποθέτω (εκ των υστέρων έτσι όπως το σκέφτομαι) ότι τα ανεξάρτητα παιδάκια αργούν να κόψουν την πάνα διότι... δε δίνουν λογαριασμό σε κανένα για το τι έχουν εκεί μέσα!
Λέω εγώ τώρα... μια σκέψη!!!
Αααααα και ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα σας!!!!! Και ανταποδίδουμε, δε διαλέξαμε τυχαία το γαμπρούλη μας!!!
Είναι κουκλάκι!!!! By the way, να το γράψω εδώ γιατί όλο θέλω να το πω και το ξεχνώ, είναι πολύ φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία να μην είναι υπάκουος. Όλα τα παιδάκια έτσι κάνουν πλέον, συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μου. Αν σε ακούει έστω και λίγο να ξέρεις ότι είσαι τυχερή! Και πολύ καλά κάνεις που προσπαθείς να δείξεις ποιος έχει το πάνω χέρι! Κι εγώ το προσπαθώ... αλλά προς το παρόν στην προσπάθεια έχω μείνει...!
αλικακι έγραψε:Ναι,Γραμματική μου!!Πήγαινε στο φαρμακείο πάρε μία οδοντόβουρτσα και αρχίστε..να δεις που θα της αρέσει κιόλας το μασάζ στα δοντάκια!!
Το ίδιο μου έλεγε και η Mangio,και τελικά είχε δίκιο..
Εγώ θα σου έλεγα μόνο με νεράκι...ξέρω κι εγώ???Ακίνδυνες,ακίνδυνες οι οδοντόκρεμες αλλά είναι καλό να τις τρώνε????Μην με δείρετε οι υπόλοιπες που χρησιμοποιείτε...
Συμφωνώ απόλυτα αλικάκι μου, γι' αυτό κι εμείς τα βουρτσίζουμε ακόμα μόνο με νεράκι- δε θεωρώ απολύτως ακίνδυνες ακόμα και τις παιδικές οδοντόβουρτσες..
Και έχει γέλιο η μικρή γιατί εκτός του ότι μας αντιγράφει με την οδοντόβουρτα, αρπάζει μερικές φορές και το νήμα και... προσπαθεί να καθαρίσει τα δόντια όπως κάνουμε οι ενήλικοι!
grammatiki έγραψε:και εμεις χτες το απογευμα φουλ παιχνιδι και μαγειρεμα βεβαια.εμενα μυο κανει λιγα νερα με το γαλα τις τελευταιες 2 μερες.θα δοκιμασω σημερα να τις ανοιξω περισσοτερο τις τρυπες του μπιμπερο μπας και ειναι αυτο το θεμα της ή βγαζει δοντι γιατι δε θελω να σκεφτομαι το σεναριο να βαρεθηκε το γαλα.
Αααααχ, αμάν πια αυτά τα δοντάκια!!! (και πού είμαστε ακόμα ειδικά εμείς!) Είμαστε εδώ και σχεδόν 1 εβδομάδα με λίγη ευκοιλιότητα και μάλλον από δοντάκια. Πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω και στο τέλος θ' αρχίσω να ανησυχώ (αν και δεν κάνει πιο συχνά κακάκια από το κανονικό) Επίσης, δεν πολυπίνει γάλα σε αυτή τη φάση...
mangio έγραψε:(...)
Κοριτσια σκεφτομαι να του κοψω σιγα σιγα τη σκονη και γω(frisogrow) και να ξεκινησω το Ολυμπος, αφου το πινουμε κ εμεις.τρελομανουλα, εσυ το εδωσες τελικα που έλεγες??Πρεπει να παιρνω το πληρες, το βιολογικο ή το 1,5 λιπαρα που πινουμε κ εμεις?
(...)
Γεια σου mangio μου!!! Της δίνω ακόμα τη σκόνη από το μπιμπερό, αλλά τρώει μαζί μου από ποτηράκι γάλα Όλυμπος με δημητριακά (μας έχει κάνει χάλια το σπίτι από τα δημητριακά που τα τρώει και σκέτα, άντε να της περάσει η φάση!) Βέβαια, της δίνω το 1,5 λιπαρά γιατί αυτό πίνουμε κι εμείς, όπως λες, κανονικά όμως νομίζω πως πρέπει να πίνει το πλήρες. Ας με διορθώσει κάποια αν κάνω λάθος...
Γεωργία μου σ' απαντάω στο επόμενο...