Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 39]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσακια!!Τι κανετε??
Ζουζουνίτσα Χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις και ολα΄να σου πηγαινουν παντα καλά στη ζωη σου!!Να χαιρεσαι την οικογένεια σου και να έχετε την υγεια σας!!(ειδα χτες βραδυ στο φεις οτι εχεις γενεθλια, αλλα ηθελα να σου ευχηθω απο εδω Razz !)!.
Λοιπα κοριτσια τι κανετε?Εμενα ευτυχως κοιμηθηκε ο μικρος σημερα, εχει μιαμησι ωρα χρωστουμενη απο χτες και εκατσα λιγο στο νετ να χαζεψω, παρεα με τον καφε μου!
Αλικάκι, εγω σου ειχα πει για την οδοντοβουρτσα??Θυμαμαι οτι ειχα ρωτησει, αλλα εσυ μου εδωσες ιδεα να του παρω!Πηρα απο σ/μ.με σκετο νερακι, το βλεπει σαν παιχνιδι προς το παρον!
Κοριτσια σκεφτομαι να του κοψω σιγα σιγα τη σκονη και γω(frisogrow) και να ξεκινησω το Ολυμπος, αφου το πινουμε κ εμεις.τρελομανουλα, εσυ το εδωσες τελικα που έλεγες??Πρεπει να παιρνω το πληρες, το βιολογικο ή το 1,5 λιπαρα που πινουμε κ εμεις?
Οι αγνοημένες να εμφανιστουν ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 654655 !!!!ΤΩΡΑ Twisted Evil Twisted Evil !!!!
Ελπιζω να ειστε καλα ολες!Κοριτσια και η Αναστασια δεν έχει καιρο να εμφανιστει??
Αυτα που λετε για το φορουμ, πού τα διαβαζετε?Σε ποιο θεμα Rolling Eyes ??
Γεωργια, σου ευχομαι να κανειςτα 3 παιδακια που θελεις!!Βεβαια, και γω ετσι ελεγα πριν κανω παιδι Sad !!Αλλά με την όλη ταλαιπωρια που περασα, σκεφτομαι οτι φτανουν τα 2!Σκεφτειτε μονο οτι ο μικρος μου ηρθε μετα απο 5 αποβολες και ετσι 2 χρονια ειχα χαλια ψυχολογια!Αλλα ειναι μακρινο παρελθον τωρα Smile !!
Τα αρρωστουλικα τι κανουν?Κοριτσια, παω να φτιαω χαλβα , με επιασε μια ληγουρα, λυσσα-να το πω Embarassed -για γλυκο!Κερναω! Φιλακια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 417472 !!

αχ γιατι το ειπες τωρα αυτο για τον χαλβα;τον θελω σαν τρεληηηηηηηηηηηηηηη.και εμεις σκονη γαλα πινουμε και μου ειπε η παιδιατρος σιγα σιγα απο το καλοκαιρι να το γυρισω σε φρεσκο.ρωτησε την παιδιατρο σου για το γαλα γιατι νομιζω σιγουρα αυτο με τα λιγα λιπαρα δε θα κανει για το μωρο σου.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Σήμερα η μέρα ήταν στο σπίτι και αφιερωμένη στο μωράκι μου... Κάναμε και τον Μάρτη μας από το πρώι, το παραξένεψε στην αρχή που του τον έβαλα και ήθελε να τον βγάλει, αλλά τον σκέπασα με το μανίκι του και τον ξέχασε... Laughing

Χρόνια Πολλά Ζουζού μου!!! Ότι επιθυμείς, να είσαι γερή και να χαίρεσαι το μωράκι και όλη την οικογένεια... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 130627

Κορίτσια ξέρετε τι σκέφτηκα??? μήπως η τουρτίτσα είναι απο τις αποχωρήσασες??? δεν θυμάμαι το τελευταίο θέμα με τις φώτο, χαλαρά δεν το είχε πάρει???
Εύχομαι όλες να είναι καλά!!!

Τιτίκα επειδή η δικιά μας η πρώτη οδοντόβουρτσα τα έπαιξε, πήρα προχτες από τον ΑΒ την παιδική οδοντόβουρτσα της ΑΙΜ λέει από το πρώτο δόντι, άρα θα κάνει και σε εσάς, έχει σε διάφορα χρώματα, και φουξ για τα κοριτσάκια...

Βιβήκα μην φοβού, συμφωνώ με την Τιτίκα, και αν έχει περάσει αυτό το φόρουμ από καβγάδες και μπηχτές... Εξάλλου νομίζω ότι η Ολίβια το είχε πει αυτό όχι για τις διαφωνίες, αλλά επειδή δεν είχε χρόνο λόγω εγκυμοσύνης και παιδιών, να το διαχειριστεί πια, αλλά ανάλαβε η Βιβιαν και όλα καλά....

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας στον "προγραμματισμό" μου, και σε εσάς εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλετε, όσες είναι (Αννα μου), με ένα πόνο, όσες προσπαθούν καλή τυχή... Μην μου αγχώνεσαι Τιτίκα θα το συζητήσεις και με τον ενδοκρινολόγο σου αλλά και τον γυναικολόγο... εγώ έχω ανάποδη μήτρα (δεν το ήξερα) και όταν συνέλαβα ξαφνικά (ήταν ευτύχημα όχι ατύχημα), μου το είπε η κοπέλα όταν πήγαμε να κάνουμε τον πρώτο υπέρηχο, γιατι έψαχνε κανένα τέταρτο το μωρο,και μου την είπε κιόλας. "Γιατι κυρία μου δεν μου το είπατε?", της είπα ότι δεν το ήξερα, και μου απάντησε ότι "Καλά δεν σας το είπε ο γυναικολόγος σας, όταν ξεκινήσατε τις προσπάθειες, για να μην αγχωθείτε αν αργήσετε ?", "ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ???", έπαθε πλάκα μεγάλη όταν της είπα ότι η εγκυμοσύνη προέκυψε... (νομίζω δεν με πολυπίστεψε), ελπίζω να μην ζοριστώ στα υπόλοιπα να συλάβω... θα δούμε... ο γυναικολόγος( -σαν μπαμπάς μου) μου είπε: "Γιατί να στο πω??? το ήξερα από τα 18 σου, αλλά τι θα άλλαζε αν το ήξερές? εξάλλου δεν έχει αποδειχθεί ότι η ανάποδη μήτρα επηρεάζει την σύληψη, αν έμπαινες στην διαδικασία και δεν μπορούσες θα το συζητούσαμε τότε..."
Και καλά έκανε!!! Αυτός είναι και ένας λόγος που θέλω να ξεμπερδέψω με τις εγκυμοσύνες μέχρι τα 33 μου, γιατί μετά φοβάμαι να μην είναι για μένα πολύ δύσκολό...

Κοριτσάκια νύσταξα, σήμερα με ξεθέοσε ο μικρός, αν και τον ευχαριστήθηκα, βγάζουμε και εμείς δόντια και τα χέρια μας είναι όλα μέσα στο στόμα, σήμερα τον έπιασα να χώνει και τις ξυλομπογιές.. Mad Όσο αναφορά το ιατρικό ανακοινωθέν, ο βήχας έχει μείνει λίγο, θα του συνεχίσω τις μάσκες και αύριο, αλλά πιο αραιά, δεν άκουσα κανένα αρρωστούλη σήμερα... οπότε υποθέτω όλα περαστικά... Τα φιλιά μου... Καληνύχτα!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Hallo girls, μια απαντησούλα, ψωμοτύρι για το πρωινό σας! Razz

grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εχεις δικιο αγαπη μου θα το ξεκινησω για προσπαθεια και βλεπουμε.αν και χτες σε ενα θεμα εδω μεσα για θυροειδη (που τον απεκτησα προσφατα) με αγχωσαν ως προς την γονιμοτητα.

τιτικα η κουμπαρα μου με θυροειδη που απεκτησε στο 1ο παιδι ,επιασε το θηριο αμεσως και το αλλο οταν το αποφασισε και τωρα εχει δυο σκατουλακια στο σπιτακι της μην σε αγχωνει τιποτα .ολα ρυθμιζοντε και ελεγχοντε.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοπελίτσες μου!!!!
Ζουζού μου,χρόνια πολλά!!!!!!!!
Να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι την κορούλα σου και τον άντρα σου!!!
Ό,τι επίθυμείς σου εύχομαι ολόψυχα!!!!!Φιλιά!!!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΛΗμερα αλικακι μου.
ποια εχει γενεθλεια να ευχηθουμε?
η ζουζουνιτσα?
να τα χιλιασειιιι σαν τα ψηλα βουνα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μακαρι βιβικα μου απο το στομα σου και στου θεου το αυτι.την μικρη μου την επιασα με τη μια αλλα τοτε δεν ειχα θεμα με τον θυροειδη τωρα θα δουμε τι θα γινει

Τιτίκα μου μην αποκλείεις τίποτα! Αν χρειαστεί θα το ρυθμίσεις και όλα θα πάνε κατ' ευχήν! Δεν είναι πλέον κάτι σπάνιο το να έχεις θυρεοειδή και ευτυχώς είναι πλήρως αντιμετωπίσιμο. Απλώς θα σου λεγα να μην το σκέφτεσαι διότι θα σε αγχώνει και κατά συνέπεια θα δυσκολεύεσαι να συλλάβεις (όταν είναι λέμε! Very Happy ) Εγώ σου εύχομαι να πιάσεις με την πρώτη!!! I love you

αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου!!!Μπουμπουλίνα???Αχαχαχα!!!
Μια χαρά στον παιδίατρο,ε???Τελειώσατε κι εσείς ,προς το παρόν,με τα εμβόλια..μπράβο!!!Αυτό για την πάνα που είπες κάπου το έχω ξανακούσει.Αλλά να σου πω..υπάρχει παιδί την σήμερον ημέρα που δεν είναι έξυπνο??Υπάρχουν τόσα πολλά ερεθίσματα γύρω τους που δεν υπάρχει περίπτωση να μην εξελιχθούν..
Μην μου πεις ότι αμφιβάλλεις για την νυφούλα μου???Το πιο έξυπνο (και το πιο όμορφο)κορίτσι του κόσμου ειναι! Very Happy Φιλάκια πολλά και καλή δουλειά!!!!!

Χαχαχα, αλικάκι μου και νόμισα προς στιγμήν ότι εγώ δεν το διατύπωσα σωστά και θα με περνάς για καραψωνάρα κουκουβάγια! Cool Βρε μιλάω για τα έξυπνα αλλά και ανεξάρτητα παιδάκια (ταυτόχρονος συνδυασμός). Γιατί ναι, όλα τα φυσιολογικά παιδάκια σήμερα είναι πανέξυπνα -σίγουρα πιο έξυπνα από εμάς τους μεγάλους!- και προφανώς δε θεωρώ τη Δανάη πιο έξυπνη από τ' άλλα παιδάκια. Ίσα-ίσα τη θεωρώ απολύτως φυσιολογική και χαίρομαι γι' αυτό! Τώρα, για την ανεξαρτησία, υποθέτω η παιδίατρος το λέει γιατί όσες φορές έχουμε πάει η μικρή δε με αναζητά, δεν είναι καθόλου προσκολημμένη πάνω μου, αντίθετα, εδώ σου λέω τη γδύσαμε και χόρευε γυμνή στην παιδίατρο! Και γενικότερα δε φαίνεται να χαμπαριάζει, της έκανε το εμβόλιο, έκλαψε εκείνη τη στιγμή, αλλά μερικά δευτερόλεπτα μετά έσκασε ένα τόοοοοσο πονηρό χαμόγελο στην παιδίατρο... Σα να μην έκανε εμβόλιο ένα πράγμα. Δε λέω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση η μικρή, αλλά μάλλον όλα αυτά την κατατάσσουν στην κατηγορία "ανεξάρτητη", βάση της πείρας της παιδιάτρου υποθέτω.
Επίσης, υποθέτω (εκ των υστέρων έτσι όπως το σκέφτομαι) ότι τα ανεξάρτητα παιδάκια αργούν να κόψουν την πάνα διότι... δε δίνουν λογαριασμό σε κανένα για το τι έχουν εκεί μέσα! Laughing Λέω εγώ τώρα... μια σκέψη!!! Razz

Αααααα και ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα σας!!!!! Και ανταποδίδουμε, δε διαλέξαμε τυχαία το γαμπρούλη μας!!! Razz Είναι κουκλάκι!!!! By the way, να το γράψω εδώ γιατί όλο θέλω να το πω και το ξεχνώ, είναι πολύ φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία να μην είναι υπάκουος. Όλα τα παιδάκια έτσι κάνουν πλέον, συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μου. Αν σε ακούει έστω και λίγο να ξέρεις ότι είσαι τυχερή! Και πολύ καλά κάνεις που προσπαθείς να δείξεις ποιος έχει το πάνω χέρι! Κι εγώ το προσπαθώ... αλλά προς το παρόν στην προσπάθεια έχω μείνει...! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 911307

αλικακι έγραψε:Ναι,Γραμματική μου!!Πήγαινε στο φαρμακείο πάρε μία οδοντόβουρτσα και αρχίστε..να δεις που θα της αρέσει κιόλας το μασάζ στα δοντάκια!!
Το ίδιο μου έλεγε και η Mangio,και τελικά είχε δίκιο..
Εγώ θα σου έλεγα μόνο με νεράκι...ξέρω κι εγώ???Ακίνδυνες,ακίνδυνες οι οδοντόκρεμες αλλά είναι καλό να τις τρώνε????Μην με δείρετε οι υπόλοιπες που χρησιμοποιείτε... Very Happy

Συμφωνώ απόλυτα αλικάκι μου, γι' αυτό κι εμείς τα βουρτσίζουμε ακόμα μόνο με νεράκι- δε θεωρώ απολύτως ακίνδυνες ακόμα και τις παιδικές οδοντόβουρτσες..
Και έχει γέλιο η μικρή γιατί εκτός του ότι μας αντιγράφει με την οδοντόβουρτα, αρπάζει μερικές φορές και το νήμα και... προσπαθεί να καθαρίσει τα δόντια όπως κάνουμε οι ενήλικοι! Shocked Laughing

grammatiki έγραψε:και εμεις χτες το απογευμα φουλ παιχνιδι και μαγειρεμα βεβαια.εμενα μυο κανει λιγα νερα με το γαλα τις τελευταιες 2 μερες.θα δοκιμασω σημερα να τις ανοιξω περισσοτερο τις τρυπες του μπιμπερο μπας και ειναι αυτο το θεμα της ή βγαζει δοντι γιατι δε θελω να σκεφτομαι το σεναριο να βαρεθηκε το γαλα.

Αααααχ, αμάν πια αυτά τα δοντάκια!!! (και πού είμαστε ακόμα ειδικά εμείς!) Είμαστε εδώ και σχεδόν 1 εβδομάδα με λίγη ευκοιλιότητα και μάλλον από δοντάκια. Πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω και στο τέλος θ' αρχίσω να ανησυχώ (αν και δεν κάνει πιο συχνά κακάκια από το κανονικό) Επίσης, δεν πολυπίνει γάλα σε αυτή τη φάση... Rolling Eyes

mangio έγραψε:(...)
Κοριτσια σκεφτομαι να του κοψω σιγα σιγα τη σκονη και γω(frisogrow) και να ξεκινησω το Ολυμπος, αφου το πινουμε κ εμεις.τρελομανουλα, εσυ το εδωσες τελικα που έλεγες??Πρεπει να παιρνω το πληρες, το βιολογικο ή το 1,5 λιπαρα που πινουμε κ εμεις?
(...)
Γεια σου mangio μου!!! Της δίνω ακόμα τη σκόνη από το μπιμπερό, αλλά τρώει μαζί μου από ποτηράκι γάλα Όλυμπος με δημητριακά (μας έχει κάνει χάλια το σπίτι από τα δημητριακά που τα τρώει και σκέτα, άντε να της περάσει η φάση!) Βέβαια, της δίνω το 1,5 λιπαρά γιατί αυτό πίνουμε κι εμείς, όπως λες, κανονικά όμως νομίζω πως πρέπει να πίνει το πλήρες. Ας με διορθώσει κάποια αν κάνω λάθος...

Γεωργία μου σ' απαντάω στο επόμενο... Wink

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Σήμερα η μέρα ήταν στο σπίτι και αφιερωμένη στο μωράκι μου... Κάναμε και τον Μάρτη μας από το πρώι, το παραξένεψε στην αρχή που του τον έβαλα και ήθελε να τον βγάλει, αλλά τον σκέπασα με το μανίκι του και τον ξέχασε... Laughing

Χρόνια Πολλά Ζουζού μου!!! Ότι επιθυμείς, να είσαι γερή και να χαίρεσαι το μωράκι και όλη την οικογένεια... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 130627

Κορίτσια ξέρετε τι σκέφτηκα??? μήπως η τουρτίτσα είναι απο τις αποχωρήσασες??? δεν θυμάμαι το τελευταίο θέμα με τις φώτο, χαλαρά δεν το είχε πάρει???
Εύχομαι όλες να είναι καλά!!!

Τιτίκα επειδή η δικιά μας η πρώτη οδοντόβουρτσα τα έπαιξε, πήρα προχτες από τον ΑΒ την παιδική οδοντόβουρτσα της ΑΙΜ λέει από το πρώτο δόντι, άρα θα κάνει και σε εσάς, έχει σε διάφορα χρώματα, και φουξ για τα κοριτσάκια...

Βιβήκα μην φοβού, συμφωνώ με την Τιτίκα, και αν έχει περάσει αυτό το φόρουμ από καβγάδες και μπηχτές... Εξάλλου νομίζω ότι η Ολίβια το είχε πει αυτό όχι για τις διαφωνίες, αλλά επειδή δεν είχε χρόνο λόγω εγκυμοσύνης και παιδιών, να το διαχειριστεί πια, αλλά ανάλαβε η Βιβιαν και όλα καλά....

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας στον "προγραμματισμό" μου, και σε εσάς εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλετε, όσες είναι (Αννα μου), με ένα πόνο, όσες προσπαθούν καλή τυχή... Μην μου αγχώνεσαι Τιτίκα θα το συζητήσεις και με τον ενδοκρινολόγο σου αλλά και τον γυναικολόγο... εγώ έχω ανάποδη μήτρα (δεν το ήξερα) και όταν συνέλαβα ξαφνικά (ήταν ευτύχημα όχι ατύχημα), μου το είπε η κοπέλα όταν πήγαμε να κάνουμε τον πρώτο υπέρηχο, γιατι έψαχνε κανένα τέταρτο το μωρο,και μου την είπε κιόλας. "Γιατι κυρία μου δεν μου το είπατε?", της είπα ότι δεν το ήξερα, και μου απάντησε ότι "Καλά δεν σας το είπε ο γυναικολόγος σας, όταν ξεκινήσατε τις προσπάθειες, για να μην αγχωθείτε αν αργήσετε ?", "ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ???", έπαθε πλάκα μεγάλη όταν της είπα ότι η εγκυμοσύνη προέκυψε... (νομίζω δεν με πολυπίστεψε), ελπίζω να μην ζοριστώ στα υπόλοιπα να συλάβω... θα δούμε... ο γυναικολόγος( -σαν μπαμπάς μου) μου είπε: "Γιατί να στο πω??? το ήξερα από τα 18 σου, αλλά τι θα άλλαζε αν το ήξερές? εξάλλου δεν έχει αποδειχθεί ότι η ανάποδη μήτρα επηρεάζει την σύληψη, αν έμπαινες στην διαδικασία και δεν μπορούσες θα το συζητούσαμε τότε..."
Και καλά έκανε!!! Αυτός είναι και ένας λόγος που θέλω να ξεμπερδέψω με τις εγκυμοσύνες μέχρι τα 33 μου, γιατί μετά φοβάμαι να μην είναι για μένα πολύ δύσκολό...

Κοριτσάκια νύσταξα, σήμερα με ξεθέοσε ο μικρός, αν και τον ευχαριστήθηκα, βγάζουμε και εμείς δόντια και τα χέρια μας είναι όλα μέσα στο στόμα, σήμερα τον έπιασα να χώνει και τις ξυλομπογιές.. Mad Όσο αναφορά το ιατρικό ανακοινωθέν, ο βήχας έχει μείνει λίγο, θα του συνεχίσω τις μάσκες και αύριο, αλλά πιο αραιά, δεν άκουσα κανένα αρρωστούλη σήμερα... οπότε υποθέτω όλα περαστικά... Τα φιλιά μου... Καληνύχτα!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 417472

Καταρχήν, η τουρτίτσα μας που είναι, αναρωτιέμαι κι εγώ τόσες μέρες! Ελπίζω να λείπει μόνο για καλό λόγο. Δε νομίζω να αποχώρισε απλώς από το φόρουμ, γιατί 1) θα μας το λεγε κάπως πιστεύω και 2) δεν έχει δώσει σημεία ζωής ούτε και στο fb. Sad Ξαναλέω, ελπίζω να μην είναι τίποτα κακό!!!

Γεωργία μου περαστικάκια στο ζουζούνο σας!!! Σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να πάει κατ' ευχήν ο σχεδιασμός σου, είσαι και μικρούλα και έχεις περιθώρια όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες! Βέβαια, μην είσαι και τόσο αυστηρή με τον αντρούλη σου, έχει κι αυτός τις έγνοιες του! Λογικό είναι! Όλοι το σκεφτόμαστε σε τέτοιους καιρούς, γιατί δεν είναι μόνο να κάνεις τα παιδιά, είναι να τα μεγαλώσεις και να τους προσφέρεις όλα αυτά που χρειάζονται τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθούν. Εμένα δε με αγχώνουν τόσο τα μωρουδιακά χρόνια, είδικά επειδή θα είναι και 2ο -αν... όταν...- θα υπάρχουν ήδη κάποια βασικά. Αλλά πιο πολύ το μετά σκέφτομαι, φροντιστήρια, δραστηριότητες, σπουδές. Δε χρειάζεται να κάνουν 100 πράγματα, αλλά να μπορώ να τους προσφέρω κάποια βασικά. Οπότε, όλα αυτά μου δημιουργούν κάποιους εύλογους προβληματισμούς. Κάπως έτσι νομίζω πως σκέφτεται και ο αντρούλης σου, σωστά; Αν κάνω ζητάω συγγνώμη, απλά φαντάζομαι και προσπαθώ να σου δείξω την εκδοχή του... Smile

Κι όσο για τη μήτρα, πολύ καλά έκανε ο γιατρός σου και δε σου το είπε. Είμαι σίγουρη ότι θα σου δημιουργούσε κάποιο άγχος όλο αυτό, παρόλο που απ' ότι φάνηκε τελικά δε στάθηκε εμπόδιο στο να συλλάβεις. Κάπως έτσι εύκολα εύχομαι και στα υπόλοιπα!!! Τώρα ξέρεις ότι δεν είναι εμπόδιο η ανάποδη μήτρα και θα τα καταφέρεις μια χαρά! Μένει... να πείσεις τον αντρούλη σου, χιχιχι!!!

Αυτά, πολλά έγραψα και νυστάζω τρελά λέμεεεεε!!!!! Σας φιλώ γλυκά!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις χτες καναμε την πρωτη δοκιμη με την οδοντοβουρτσα μας.της πηρα μια aim απο το σουπερ μαρκετ και οταν πηγα να της τα πλυνω με το που ακουμπαγα την οδοντοβουρτσα στα δοντια πεθανε απο τα γελια μαλλον γαργαλιοταν δε ξερω.τα πλυναμε λοιπον με νερακι μονο και ολα καλα.φιλακια σε ολες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις χτες καναμε την πρωτη δοκιμη με την οδοντοβουρτσα μας.της πηρα μια aim απο το σουπερ μαρκετ και οταν πηγα να της τα πλυνω με το που ακουμπαγα την οδοντοβουρτσα στα δοντια πεθανε απο τα γελια μαλλον γαργαλιοταν δε ξερω.τα πλυναμε λοιπον με νερακι μονο και ολα καλα.φιλακια σε ολες.

KALHMERA grammatiki,καλη αρχη λοιπον με την οδοντοβουρτσα.εγω μια το κανω ,μια το ξεχναω.Χτες ο διονυσης ουρλιαζε για να του κοψω τα νυχια που ειχαν γινει σαν του δρακουλα.τον κραταγε ο πατερας του και εγω εκανα κοπτοραπτικη.
Ειμαι πτωμα,θελω να ερθει το σαβατοκυριακο να αραξω (οσο μπορω δλδ)τουλαχιστον θα ειμαι σπιτι.
Λιακαδα σημερα.ελπιζω να κρατησει να βγουμε και λιγο εξω βρε παιδι μου.
Πολλα φιλια στα κοριτσια μας ολααααααααα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα εχει καλο καιρο το σκ λεει και εγω περιμενω να την παω καμια βολτα να ξελαμπικαρει λιγο η καημενη.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελίτσες!!
Τιτίκα μου,κι ο δικός μου την πρώτη φορά γέλαγε!!!Καλή αρχή,λοιπόν!!!
Καλημέρα,Βιβήκα μου!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοπελίτσες!!
Καλημέρα,Βιβήκα μου!!!!

σε ευχαριστω κοριτσακι μου βεβαια μονο νερο της εβαλα αλλα οκ κατι εκανε απο οτι ειδα μετα τα δοντακια της.οσο για το γαλα που ελεγα χτες οτι μου εκανε νερα της μεγαλωσα τις τρυπες στη θηλη του μ πιμπερο και χτες το βραδυ το ρουφηξε. Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια κι από μένα!!! Ωραία μέρα σήμερα! Κρίμα που έχω να πάω δουλίτσα, τουλάχιστον θα κάνει καλό καιρό στο σ/κ! Very Happy

Χαχα, Τιτίκα και αλικάκι πλάκα έχουν τα μικράκια σας που ξεκαρδίστηκαν την πρώτη φορά!!!

Βιβίκα μου τα καταφέρνετε με το κόψιμο των νυχιών; Έστω κι έτσι...; Γιατί εγώ παλεύω κανονικά με τη μικρή. Ίσως όταν τη βάζω να βλέπει τραγουδάκια στο youtube είναι λίγο καλύτερη η κατάσταση, αλλιώς...! Άντε να μαζευτείτε να ξεκουραστείτε στο σ/κ! Κι εγώ χρειάζομαι ξεκούραση!!!!

Τιτίκα μου μπράβο που τα καταφέρατε με το γαλατάκι!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ενα εχω καταλαβει.
σαν να θελουν να κλεισει το φορουμ νιωθω .

πολυ μπηχτη γινετε και πολλες επιθεσεις.

μα τι εχουν να χωρισουν πια?

ελπιζω να μην συμβει αυτο.

Ώρες ώρες νιώθω σαν την μύγα μες στο γάλα...Μ'αρέσει πολύ το παρεάκι μας,μ'αρέσει που μπορώ να μιλάω άνετα σε αυτό,για τα πάντα,χωρίς να αισθάνομαι ότι φέρνω σε δύσκολη θέση τον συνομιλητή μου,μιας και είμαστε όλες μαμάδες,μ'αρέσει που νιώθω ότι "έδεσε" η ομαδούλα μας....έστω κι αν "απ'έξω" βρέχει και χιονίζει,εγώ μέσα στην ομάδα μας,εισπράττω ειλικρίνεια και αισθάνομαι όμορφα!!!!

mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:και εμεις χτες το απογευμα φουλ παιχνιδι και μαγειρεμα βεβαια.εμενα μυο κανει λιγα νερα με το γαλα τις τελευταιες 2 μερες.θα δοκιμασω σημερα να τις ανοιξω περισσοτερο τις τρυπες του μπιμπερο μπας και ειναι αυτο το θεμα της ή βγαζει δοντι γιατι δε θελω να σκεφτομαι το σεναριο να βαρεθηκε το γαλα.

μπορει να ειναι απο τα δοντια.αν και το ενδεχομενο να το βαρεθηκε παιζει.
θα δεις ,αν το βαρεθηκε θα της το δινεις σαν κρεμα μην στεναχωριεσαι.

τι εννοεις σαν κρεμα;οχι ρε θα την τσακισω στο γονατο μεχρι να το πιει ειμαι απολυτη στο θεμα γαλα. Very Happy

και πες λεω εγω τωρα οτι δεν θελει(που το απευχομαι)πως θα της το δωσεις?με ορο? Very Happy Very Happy Very Happy

Αχαχαχχααχ!!!!Έχω λιώσει λέμεε!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Καλημέρα,Βιβήκα μου!!!!

σε ευχαριστω κοριτσακι μου βεβαια μονο νερο της εβαλα αλλα οκ κατι εκανε απο οτι ειδα μετα τα δοντακια της.οσο για το γαλα που ελεγα χτες οτι μου εκανε νερα της μεγαλωσα τις τρυπες στη θηλη του μ πιμπερο και χτες το βραδυ το ρουφηξε. Very Happy

Ναι,Τιτίκα μου και το νεράκι σκέτο κάνει δουλίτσα!!Καλά,για το γάλα μιλάμε ότι έπεσα κάτω απ'τα γέλια!!!!Με την απάντηση της Βιβήκας....!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Καλημέρα,Βιβήκα μου!!!!

Ναι,Τιτίκα μου και το νεράκι σκέτο κάνει δουλίτσα!!Καλά,για το γάλα μιλάμε ότι έπεσα κάτω απ'τα γέλια!!!!Με την απάντηση της Βιβήκας....!!!!

χαχαχχαχα ναι το ειδα.ειναι γεγονος οτι οι διαλογοι με την βιβη ειναι απολαυστικοι οπως και ενα παλιοτερος με τα μανταρινια αν θυμασαι.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου!!!Καλημέρα!!!!!Διαβάζω αυτά που έχασα και σχολιάζω..αλλά σε πήρε το μάτι μου!!Όλα καλά????Φεύγεις για δουλειά,ε???

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα κι εγώ γελάω με τους διαλόγους σας, κορίτσια δίνετε ρεσιτάλ!

Κι όσο για αυτό που έγραψε παραπάνω το αλικάκι για την ομάδα μας, πραγματικά με εκφράζει απόλυτα!!! I love you

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Καλημέρα,Βιβήκα μου!!!!

χαχαχχαχα ναι το ειδα.ειναι γεγονος οτι οι διαλογοι με την βιβη ειναι απολαυστικοι οπως και ενα παλιοτερος με τα μανταρινια αν θυμασαι.

Αχαχαχαχ!!!!Εμ,τι???Τα μανταρίνια δεν θυμάμαι????Κορυφαία συζήτηση!!!!!Αχ,να'στε καλά που μας διασκεδάζετε!!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου!!!Καλημέρα!!!!!Διαβάζω αυτά που έχασα και σχολιάζω..αλλά σε πήρε το μάτι μου!!Όλα καλά????Φεύγεις για δουλειά,ε???

Ναι εδώ είμαι για λίιιιιιγο ακόμα!!! Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Χαχαχα κι εγώ γελάω με τους διαλόγους σας, κορίτσια δίνετε ρεσιτάλ!

Κι όσο για αυτό που έγραψε παραπάνω το αλικάκι για την ομάδα μας, πραγματικά με εκφράζει απόλυτα!!! I love you

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 315810

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω ειμαι πολυ χαρουμενη που συμμετεχω σε αυτη την ομαδα κοριτσακια μου και που ανταλασουμε αποψεις.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου!!!Καλημέρα!!!!!Διαβάζω αυτά που έχασα και σχολιάζω..αλλά σε πήρε το μάτι μου!!Όλα καλά????Φεύγεις για δουλειά,ε???

Να κάνουμε δηλαδή τον σταυρό μας που σε πετύχαμε έστω και για λίγο,ε???
Εγώ συγκεκριμένα,όλο off σε βρίσκω.. Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:και εγω ειμαι πολυ χαρουμενη που συμμετεχω σε αυτη την ομαδα κοριτσακια μου και που ανταλασουμε αποψεις.

Μπράβο,κοριτσάκια μου!!!
Καλά,αν μου το λέγανε πριν πολύ καιρό δεν θα το πίστευα...η ομάδα μας είχε πιάσει αράχνες...και τώρα...πετάει!!!
Αααα,και κάτι άλλο...μην τολμήσει καμιά σας να φύγει έτσι απλά.....σας το λέω...θα σας δείρω....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Χαχαχα, καλέεεεεεε είσαι άδικη!!!!!! Με έχεις πετύχει αρκετά πρωινά ειδικά εσύ! Razz Τι να πούνε και οι άλλες πχ ζουζού, mangio που μπαίνουν αργότερα;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Χαχαχα, καλέεεεεεε είσαι άδικη!!!!!! Με έχεις πετύχει αρκετά πρωινά ειδικά εσύ! Razz Τι να πούνε και οι άλλες πχ ζουζού, mangio που μπαίνουν αργότερα;

Ναι,αυτό είναι αλήθεια...!!!!Για μια καλημέρα,πάντα σε βρίσκω!!!
Αλλά δεν προλαβαίνουμε να κουτσομπολέψουμε σε real time!!!! Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Ναι,αυτό είναι αλήθεια...!!!!Για μια καλημέρα,πάντα σε βρίσκω!!!
Αλλά δεν προλαβαίνουμε να κουτσομπολέψουμε σε real time!!!! Very Happy

Ναι ρε γμτ! Κι εμένα μου τη δίνει που χάνω τους καλύτερους διαλόγους και μετά... μονολογώ!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ και δυστυχώς πάλι πρέπει να φύγω!!!! Αν δε σας πετύχω λέω από τώρα καλό σ/κ!!!! TGIF!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 215994

Σας φιλώ γλυκάααααααα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 15 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις