376 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #4 Παρ Μαρ 02, 2012 12:19 am
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσακια!!Τι κανετε??
Λοιπα κοριτσια τι κανετε?Εμενα ευτυχως κοιμηθηκε ο μικρος σημερα, εχει μιαμησι ωρα χρωστουμενη απο χτες και εκατσα λιγο στο νετ να χαζεψω, παρεα με τον καφε μου!
Μισή ώρα χρωστούμενη??Αχαχαχαχ!!!!!Είδες για να'σαι δασκάλα?????
Αλικάκι, εγω σου ειχα πει για την οδοντοβουρτσα??Θυμαμαι οτι ειχα ρωτησει, αλλα εσυ μου εδωσες ιδεα να του παρω!Πηρα απο σ/μ.με σκετο νερακι, το βλεπει σαν παιχνιδι προς το παρον!
Περίμενε γιατί έχω και το αλτσχάιμερ...εσύ δεν με είχες παροτρύνει να του πλύνω τα δοντάκια???Και μου έλεγες ότι θα γελάει και θα του αρέσει το μασάζ?????
Όχι????Συγγνώμη,κοπελιά,όποια και αν είσαι...δεν θυμάμαι σε ποιάν οφείλω ένα "ευχαριστώ"!!!!!!
Κοριτσια σκεφτομαι να του κοψω σιγα σιγα τη σκονη και γω(frisogrow) και να ξεκινησω το Ολυμπος, αφου το πινουμε κ εμεις.τρελομανουλα, εσυ το εδωσες τελικα που έλεγες??Πρεπει να παιρνω το πληρες, το βιολογικο ή το 1,5 λιπαρα που πινουμε κ εμεις?
Εμείς το κόψαμε στον χρόνο,και του παίρνω πλήρες για τον λόγο οτι τα άλλα έχουν υποστεί περισσότερη επεξεργασία,για να φύγουν τα λιπαρά(το λέω απλά,αλλά κάπως έτσι το διάβασα,κάπου)
Οι αγνοημένες να εμφανιστουν !!!!ΤΩΡΑ !!!!
Ελπιζω να ειστε καλα ολες!Κοριτσια και η Αναστασια δεν έχει καιρο να εμφανιστει??
Η Αναστασία είναι και εγγυούλα,οπότε δικαιολογείται..
Αυτα που λετε για το φορουμ, πού τα διαβαζετε?Σε ποιο θεμα ??
Άαααα,καλά...εσύ θες ιδιαίτερα...αχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!
Γεωργια, σου ευχομαι να κανειςτα 3 παιδακια που θελεις!!Βεβαια, και γω ετσι ελεγα πριν κανω παιδι !!Αλλά με την όλη ταλαιπωρια που περασα, σκεφτομαι οτι φτανουν τα 2!Σκεφτειτε μονο οτι ο μικρος μου ηρθε μετα απο 5 αποβολες και ετσι 2 χρονια ειχα χαλια ψυχολογια!Αλλα ειναι μακρινο παρελθον τωρα !!
Σοβαρά????Ταλαιπωρήθηκες,ε???Το αποτελεσμα ,όμως,σε αντάμειψε..μπράβο σου!!!Για την δύναμή σου!!!
Τα αρρωστουλικα τι κανουν?Κοριτσια, παω να φτιαω χαλβα , με επιασε μια ληγουρα, λυσσα-να το πω -για γλυκο!Κερναω! Φιλακια !!
Εμείς είμαστε μια χαρά,οι μυξούλες υποχώρησαν!!!Γιούπι!!!
Χαλβά?????ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!Φιλάκια!!!!