Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
532 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 532 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 39]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσακια!!Τι κανετε??
Λοιπα κοριτσια τι κανετε?Εμενα ευτυχως κοιμηθηκε ο μικρος σημερα, εχει μιαμησι ωρα χρωστουμενη απο χτες και εκατσα λιγο στο νετ να χαζεψω, παρεα με τον καφε μου!

Μισή ώρα χρωστούμενη??Αχαχαχαχ!!!!!Είδες για να'σαι δασκάλα????? Razz

Αλικάκι, εγω σου ειχα πει για την οδοντοβουρτσα??Θυμαμαι οτι ειχα ρωτησει, αλλα εσυ μου εδωσες ιδεα να του παρω!Πηρα απο σ/μ.με σκετο νερακι, το βλεπει σαν παιχνιδι προς το παρον!

Περίμενε γιατί έχω και το αλτσχάιμερ...εσύ δεν με είχες παροτρύνει να του πλύνω τα δοντάκια???Και μου έλεγες ότι θα γελάει και θα του αρέσει το μασάζ????? Rolling Eyes
Όχι????Συγγνώμη,κοπελιά,όποια και αν είσαι...δεν θυμάμαι σε ποιάν οφείλω ένα "ευχαριστώ"!!!!!!

Κοριτσια σκεφτομαι να του κοψω σιγα σιγα τη σκονη και γω(frisogrow) και να ξεκινησω το Ολυμπος, αφου το πινουμε κ εμεις.τρελομανουλα, εσυ το εδωσες τελικα που έλεγες??Πρεπει να παιρνω το πληρες, το βιολογικο ή το 1,5 λιπαρα που πινουμε κ εμεις?

Εμείς το κόψαμε στον χρόνο,και του παίρνω πλήρες για τον λόγο οτι τα άλλα έχουν υποστεί περισσότερη επεξεργασία,για να φύγουν τα λιπαρά(το λέω απλά,αλλά κάπως έτσι το διάβασα,κάπου)

Οι αγνοημένες να εμφανιστουν ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 16 654655 !!!!ΤΩΡΑ Twisted Evil Twisted Evil !!!!
Ελπιζω να ειστε καλα ολες!Κοριτσια και η Αναστασια δεν έχει καιρο να εμφανιστει??

Η Αναστασία είναι και εγγυούλα,οπότε δικαιολογείται..

Αυτα που λετε για το φορουμ, πού τα διαβαζετε?Σε ποιο θεμα Rolling Eyes ??

Άαααα,καλά...εσύ θες ιδιαίτερα...αχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!

Γεωργια, σου ευχομαι να κανειςτα 3 παιδακια που θελεις!!Βεβαια, και γω ετσι ελεγα πριν κανω παιδι Sad !!Αλλά με την όλη ταλαιπωρια που περασα, σκεφτομαι οτι φτανουν τα 2!Σκεφτειτε μονο οτι ο μικρος μου ηρθε μετα απο 5 αποβολες και ετσι 2 χρονια ειχα χαλια ψυχολογια!Αλλα ειναι μακρινο παρελθον τωρα Smile !!

Σοβαρά????Ταλαιπωρήθηκες,ε???Το αποτελεσμα ,όμως,σε αντάμειψε..μπράβο σου!!!Για την δύναμή σου!!!

Τα αρρωστουλικα τι κανουν?Κοριτσια, παω να φτιαω χαλβα , με επιασε μια ληγουρα, λυσσα-να το πω Embarassed -για γλυκο!Κερναω! Φιλακια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 16 417472 !!

Εμείς είμαστε μια χαρά,οι μυξούλες υποχώρησαν!!!Γιούπι!!!
Χαλβά?????ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!Φιλάκια!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Αχ και δυστυχώς πάλι πρέπει να φύγω!!!! Αν δε σας πετύχω λέω από τώρα καλό σ/κ!!!! TGIF!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 16 215994

Σας φιλώ γλυκάααααααα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 16 417472

Φιλάκια!!!!!Καλό ΣΚ!!!!!ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΎ ΣΟΥ!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Αλικάκι,τι είναι το του,τζου,άι εφ????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:και εγω ειμαι πολυ χαρουμενη που συμμετεχω σε αυτη την ομαδα κοριτσακια μου και που ανταλασουμε αποψεις.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΕ BEST OMADA EVER ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

ΟΛΟΙ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Βρε Αλικάκι,τι είναι το του,τζου,άι εφ????
ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤ T G FRIDAYS ΜΗΠΩς ?
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑ Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου!!!Καλημέρα!!!!!Διαβάζω αυτά που έχασα και σχολιάζω..αλλά σε πήρε το μάτι μου!!Όλα καλά????Φεύγεις για δουλειά,ε???

Ναι εδώ είμαι για λίιιιιιγο ακόμα!!! Razz

Να κάνουμε δηλαδή τον σταυρό μας που σε πετύχαμε έστω και για λίγο,ε???
Εγώ συγκεκριμένα,όλο off σε βρίσκω.. Very Happy

Χαχαχα, καλέεεεεεε είσαι άδικη!!!!!! Με έχεις πετύχει αρκετά πρωινά ειδικά εσύ! Razz Τι να πούνε και οι άλλες πχ ζουζού, mangio που μπαίνουν αργότερα;

Ναι,αυτό είναι αλήθεια...!!!!Για μια καλημέρα,πάντα σε βρίσκω!!!
Αλλά δεν προλαβαίνουμε να κουτσομπολέψουμε σε real time!!!! Very Happy

Ναι ρε γμτ! Κι εμένα μου τη δίνει που χάνω τους καλύτερους διαλόγους και μετά... μονολογώ!!!!

Δεν πειράζει,Αλικάκι μου..σε όλες συμβαίνει να χάνουν κάτι!!Τι..εδώ μέσα θα'μαστε συνέχεια???? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 16 328109

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Βρε Αλικάκι,τι είναι το του,τζου,άι εφ????
ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤ T G FRIDAYS ΜΗΠΩς ?
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑ Very Happy Very Happy Very Happy

Αχαχαχαχαχαχ!!!!!Ρε Βιβήκα!!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Σήμερα η μέρα ήταν στο σπίτι και αφιερωμένη στο μωράκι μου... Κάναμε και τον Μάρτη μας από το πρώι, το παραξένεψε στην αρχή που του τον έβαλα και ήθελε να τον βγάλει, αλλά τον σκέπασα με το μανίκι του και τον ξέχασε... Laughing

Αααα,εμείς δεν κάναμε!!!Ζηλεύω!!!Καλό μήνα και σε σένα και σε όλες!!!!!

Κορίτσια ξέρετε τι σκέφτηκα??? μήπως η τουρτίτσα είναι απο τις αποχωρήσασες??? δεν θυμάμαι το τελευταίο θέμα με τις φώτο, χαλαρά δεν το είχε πάρει???
Εύχομαι όλες να είναι καλά!!!

Ρε κορίτσια,θυμάστε πριν μέρες που είχα πει ότι πρέπει να το κλεισω το ρημάδι το λαπτοπ κάποια στιγμή γιατί είναι κόλλημα???Εεεε,μου 'χε πει η Τουρτίτσα..."
Δεν πιστεύω να ενοχλείσαι από τις φασαρίες???Αν,ναι,μη δίνεις σημασία βρε....!!!"
Τώρα τι λέτε???Να μου είπε έτσι και να ενοχλήθηκε η ίδια,λίγες μέρες μετά?, ή να ενοχλήθηκε που φαίνονται οι φωτό στο γκούγκλε ή με την Όλιβ?????Ουφ....μπερδεύτηκα!!!!!

Βιβήκα μην φοβού, συμφωνώ με την Τιτίκα, και αν έχει περάσει αυτό το φόρουμ από καβγάδες και μπηχτές... Εξάλλου νομίζω ότι η Ολίβια το είχε πει αυτό όχι για τις διαφωνίες, αλλά επειδή δεν είχε χρόνο λόγω εγκυμοσύνης και παιδιών, να το διαχειριστεί πια, αλλά ανάλαβε η Βιβιαν και όλα καλά....

Όλα καλά,ε???Μακάρι!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας στον "προγραμματισμό" μου, και σε εσάς εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλετε, όσες είναι (Αννα μου), με ένα πόνο, όσες προσπαθούν καλή τυχή... Μην μου αγχώνεσαι Τιτίκα θα το συζητήσεις και με τον ενδοκρινολόγο σου αλλά και τον γυναικολόγο... εγώ έχω ανάποδη μήτρα (δεν το ήξερα) και όταν συνέλαβα ξαφνικά (ήταν ευτύχημα όχι ατύχημα), μου το είπε η κοπέλα όταν πήγαμε να κάνουμε τον πρώτο υπέρηχο, γιατι έψαχνε κανένα τέταρτο το μωρο,και μου την είπε κιόλας. "Γιατι κυρία μου δεν μου το είπατε?", της είπα ότι δεν το ήξερα, και μου απάντησε ότι "Καλά δεν σας το είπε ο γυναικολόγος σας, όταν ξεκινήσατε τις προσπάθειες, για να μην αγχωθείτε αν αργήσετε ?", "ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ???", έπαθε πλάκα μεγάλη όταν της είπα ότι η εγκυμοσύνη προέκυψε... (νομίζω δεν με πολυπίστεψε), ελπίζω να μην ζοριστώ στα υπόλοιπα να συλάβω... θα δούμε... ο γυναικολόγος( -σαν μπαμπάς μου) μου είπε: "Γιατί να στο πω??? το ήξερα από τα 18 σου, αλλά τι θα άλλαζε αν το ήξερές? εξάλλου δεν έχει αποδειχθεί ότι η ανάποδη μήτρα επηρεάζει την σύληψη, αν έμπαινες στην διαδικασία και δεν μπορούσες θα το συζητούσαμε τότε..."
Και καλά έκανε!!! Αυτός είναι και ένας λόγος που θέλω να ξεμπερδέψω με τις εγκυμοσύνες μέχρι τα 33 μου, γιατί μετά φοβάμαι να μην είναι για μένα πολύ δύσκολό...

Όλα καλά να σου πάνε κοριτσάκι!!Αφού έμεινες έγκυος μια φορά,φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα!!!!Στο εύχομαι!!!!

Κοριτσάκια νύσταξα, σήμερα με ξεθέοσε ο μικρός, αν και τον ευχαριστήθηκα, βγάζουμε και εμείς δόντια και τα χέρια μας είναι όλα μέσα στο στόμα, σήμερα τον έπιασα να χώνει και τις ξυλομπογιές.. Mad Όσο αναφορά το ιατρικό ανακοινωθέν, ο βήχας έχει μείνει λίγο, θα του συνεχίσω τις μάσκες και αύριο, αλλά πιο αραιά, δεν άκουσα κανένα αρρωστούλη σήμερα... οπότε υποθέτω όλα περαστικά... Τα φιλιά μου... Καληνύχτα!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 16 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 16 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 16 417472

Καλή ανάρρωση στον μικρούλη σου!!!!!
Φιλιά!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="crazymommy"]Hallo girls, μια απαντησούλα, ψωμοτύρι για το πρωινό σας! Razz

[quote="αλικακι"]Χαχαχα, αλικάκι μου και νόμισα προς στιγμήν ότι εγώ δεν το διατύπωσα σωστά και θα με περνάς για καραψωνάρα κουκουβάγια! Cool Βρε μιλάω για τα έξυπνα αλλά και ανεξάρτητα παιδάκια (ταυτόχρονος συνδυασμός). Γιατί ναι, όλα τα φυσιολογικά παιδάκια σήμερα είναι πανέξυπνα -σίγουρα πιο έξυπνα από εμάς τους μεγάλους!- και προφανώς δε θεωρώ τη Δανάη πιο έξυπνη από τ' άλλα παιδάκια. Ίσα-ίσα τη θεωρώ απολύτως φυσιολογική και χαίρομαι γι' αυτό! Τώρα, για την ανεξαρτησία, υποθέτω η παιδίατρος το λέει γιατί όσες φορές έχουμε πάει η μικρή δε με αναζητά, δεν είναι καθόλου προσκολημμένη πάνω μου, αντίθετα, εδώ σου λέω τη γδύσαμε και χόρευε γυμνή στην παιδίατρο! Και γενικότερα δε φαίνεται να χαμπαριάζει, της έκανε το εμβόλιο, έκλαψε εκείνη τη στιγμή, αλλά μερικά δευτερόλεπτα μετά έσκασε ένα τόοοοοσο πονηρό χαμόγελο στην παιδίατρο... Σα να μην έκανε εμβόλιο ένα πράγμα. Δε λέω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση η μικρή, αλλά μάλλον όλα αυτά την κατατάσσουν στην κατηγορία "ανεξάρτητη", βάση της πείρας της παιδιάτρου υποθέτω.
Επίσης, υποθέτω (εκ των υστέρων έτσι όπως το σκέφτομαι) ότι τα ανεξάρτητα παιδάκια αργούν να κόψουν την πάνα διότι... δε δίνουν λογαριασμό σε κανένα για το τι έχουν εκεί μέσα! Laughing Λέω εγώ τώρα... μια σκέψη!!! Razz

Πω,πω,τι ωραία που τα λες!!!
Μ'αρέσει που τα αναλύεις...
Αλλά δεν σε πέρασα για κουκουβάγια,να το ξέρεις,αν και δεν είναι και τόσο κακό αλλά υπέθεσα ότι ψιλοανησυχείς για την κοράκλα σου....μπερδέψαμε τα μπούτια μας μου φαίνεται...χαχαχαχαχ!!!!!!!
Δεν εξηγώ περαιτέρω γιατί τα ίδια λέμε!!!!Συμφωνώ μαζί σου!!!!

Αααααα και ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα σας!!!!! Και ανταποδίδουμε, δε διαλέξαμε τυχαία το γαμπρούλη μας!!! Razz Είναι κουκλάκι!!!!

Ευχαριστούμε!!!! Embarassed
By the way, να το γράψω εδώ γιατί όλο θέλω να το πω και το ξεχνώ, είναι πολύ φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία να μην είναι υπάκουος. Όλα τα παιδάκια έτσι κάνουν πλέον, συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μου. Αν σε ακούει έστω και λίγο να ξέρεις ότι είσαι τυχερή! Και πολύ καλά κάνεις που προσπαθείς να δείξεις ποιος έχει το πάνω χέρι! Κι εγώ το προσπαθώ... αλλά προς το παρόν στην προσπάθεια έχω μείνει...! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 16 911307

Έλα να σου κάνω μαθηματα,χαχαχαχ!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα παρεακι!!!

τι κανετε?

εμεις κοριτσια σημερα ειμαστε κακα κοριτσακια,δεν λεει να ξεχασει το θεμα αυανισμου,δεν ξερω απο εχθες συνεχεια το κανει.... Crying or Very sad αρχιζει και ιδρωνει και στεναχωριεμαι...

αχ δεν ξερω ,μαλλον φταιει που ολο σπιτι ημαστε και για αυοτ το θυμαται...αντε να ανοιξει ο καιρος να τιν βγαλο να το ξεχασει λιγο...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα παρεακι!!!

τι κανετε?

εμεις κοριτσια σημερα ειμαστε κακα κοριτσακια,δεν λεει να ξεχασει το θεμα αυανισμου,δεν ξερω απο εχθες συνεχεια το κανει.... Crying or Very sad αρχιζει και ιδρωνει και στεναχωριεμαι...

αχ δεν ξερω ,μαλλον φταιει που ολο σπιτι ημαστε και για αυοτ το θυμαται...αντε να ανοιξει ο καιρος να τιν βγαλο να το ξεχασει λιγο...

τι εννοεις αυνανισμου;τι κανει;

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα γραμματικη μου οταν λεω αυανιζετε ...τριβετε καθιστη στο παμπερσ...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις ρωτησει τον παιδιατρο;δε νομιζω οτι εινια κατι κακο αυτο.μπορει να το κανει και απο βαρεμαρα.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ναι το εχω μιλησει με τον γιατρο μου ειπε ειναι φυσιολογικο και δεν ειναι κατι ωστε να ανυσηχησω απλα δειχνει οτι ολα λειτουργουν καλα....

επισης μου ειπε οτι το κανουν το 70 τισ εκατο τον παιδιων...

αλλα εμενα τωρα το κανει συνεχεια..προσπαθω να τιν αποσπαω τιν προσοχη αλλα εκει αυτη..μπορει να το κανει επειδη βαριεται...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ναι το εχω μιλησει με τον γιατρο μου ειπε ειναι φυσιολογικο και δεν ειναι κατι ωστε να ανυσηχησω απλα δειχνει οτι ολα λειτουργουν καλα....

αλλα εμενα τωρα το κανει συνεχεια..προσπαθω να τιν αποσπαω τιν προσοχη αλλα εκει αυτη..μπορει να το κανει επειδη βαριεται...

αυτο πιστευω και εγω οτι το κανει γιατι βαριεται.αντε αυριο φτιαχνει ο καιρος να την πας καμια βολτα.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
πως και πως περιμενω να τιν βγαλω!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ναι το εχω μιλησει με τον γιατρο μου ειπε ειναι φυσιολογικο και δεν ειναι κατι ωστε να ανυσηχησω απλα δειχνει οτι ολα λειτουργουν καλα....

βρε μην ανησυχεις ..παροδικο ειναι και εγω το εκνα μικρη μου ελεγε η μαμα μου...ακομα το κανω αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα Very Happy

Sot2010

Sot2010
Κοριτσάκια μου καλησπέρααααααααααα!!!Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Χθες ο ζουζούνος μου ήρθε με βραχιολάκι στο σπίτι. Τους έβαλε η δασκάλα "Μάρτη"! Καλά, ο δικός μου ήταν ο τελευταίος που έβαλε γιατί δεν το δεχόταν με τίποτα πάλι, αλλά στο τέλος τον κατάφερε όταν είδε οτι έβαλαν όλα τα παιδάκια αλλά και η δασκάλα!

Mangio μου, γαλατάκι θα δώσεις πλήρες! Εγώ είχα ρωτήσει την παιδίατρο και μου είχε πει ΟΧΙ ελαφρύ! Δοκίμασε το Βιολογικό Όλυμπος.Είναι πολύ ωραίο!

Γραμματική thanks για το tip για το άνοιγμα στη θηλή. Θα το δοκιμάσω σήμερα γιατί κι ο δικός μου μου κάνει νερά τελευταία!

Γεωργία μου, respect στο γιατρό σου που δεν σου είπε τίποτα και δεν σου δημιούργησε άγχος! Άλλος μπορεί να σου πρότεινε μέχρι επέμβαση για να βγάλει λεφτά.....

Αν δεν διαβάσω άλλα νέα σας,από παρούσες και μη, σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο Σ/Κ!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρααααααααααα!!!Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Χθες ο ζουζούνος μου ήρθε με βραχιολάκι στο σπίτι. Τους έβαλε η δασκάλα "Μάρτη"! Καλά, ο δικός μου ήταν ο τελευταίος που έβαλε γιατί δεν το δεχόταν με τίποτα πάλι, αλλά στο τέλος τον κατάφερε όταν είδε οτι έβαλαν όλα τα παιδάκια αλλά και η δασκάλα!

Mangio μου, γαλατάκι θα δώσεις πλήρες! Εγώ είχα ρωτήσει την παιδίατρο και μου είχε πει ΟΧΙ ελαφρύ! Δοκίμασε το Βιολογικό Όλυμπος.Είναι πολύ ωραίο!

Γραμματική thanks για το tip για το άνοιγμα στη θηλή. Θα το δοκιμάσω σήμερα γιατί κι ο δικός μου μου κάνει νερά τελευταία!

Γεωργία μου, respect στο γιατρό σου που δεν σου είπε τίποτα και δεν σου δημιούργησε άγχος! Άλλος μπορεί να σου πρότεινε μέχρι επέμβαση για να βγάλει λεφτά.....

Αν δεν διαβάσω άλλα νέα σας,από παρούσες και μη, σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο Σ/Κ!!!

ναι δοκιμασε το μπορει αυτο να φταιει και σε εσας για το γαλα.εμεις απο χτες το βραδυ το πινουμε με τη μια γιατι εχει πλεον αρκετα γρηγορη ροη η θηλη του μπιμπερο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρααααααααααα!!!Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Χθες ο ζουζούνος μου ήρθε με βραχιολάκι στο σπίτι. Τους έβαλε η δασκάλα "Μάρτη"! Καλά, ο δικός μου ήταν ο τελευταίος που έβαλε γιατί δεν το δεχόταν με τίποτα πάλι, αλλά στο τέλος τον κατάφερε όταν είδε οτι έβαλαν όλα τα παιδάκια αλλά και η δασκάλα!

που εισαι γιατρε μου? Very Happy Very Happy Καλο ξεχνιαστο σαβατοκυριακο σου ευχομαι . Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
ναι δοκιμασε το μπορει αυτο να φταιει και σε εσας για το γαλα.εμεις απο χτες το βραδυ το πινουμε με τη μια γιατι εχει πλεον αρκετα γρηγορη ροη η θηλη του μπιμπερο.

Θα το δοκιμάσω σήμερα το βράδυ και θα σας ενημερώσω τη Δευτέρα. Με τι την άνοιξες την τρύπα;Με σακοράφα;

mamavivo έγραψε:
που εισαι γιατρε μου? Very Happy Very Happy Καλο ξεχνιαστο σαβατοκυριακο σου ευχομαι . Very Happy Very Happy

Εδώ είμαι ομορφιά μου!!!Καλό Σ/Κ και σ'εσένα και εύχομαι να καταφέρεις να ξεκουραστείς λίγο! Τι έγινε ο Διονυσάκος με τον ύπνο;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Θα το δοκιμάσω σήμερα το βράδυ και θα σας ενημερώσω τη Δευτέρα. Με τι την άνοιξες την τρύπα;Με σακοράφα;

mamavivo έγραψε:

Εδώ είμαι ομορφιά μου!!!Καλό Σ/Κ και σ'εσένα και εύχομαι να καταφέρεις να ξεκουραστείς λίγο! Τι έγινε ο Διονυσάκος με τον ύπνο;
ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ...ελπιζω να συνεχισει.οποτε το λεω ξαγρυπναω γαμωτο. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Θα το δοκιμάσω σήμερα το βράδυ και θα σας ενημερώσω τη Δευτέρα. Με τι την άνοιξες την τρύπα;Με σακοράφα;ποια ειναι η σακοραφα?η γνωστη?αχαχχα η μαρια σακαραφα?
mamavivo έγραψε:

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:[
ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ...ελπιζω να συνεχισει.οποτε το λεω ξαγρυπναω γαμωτο. Very Happy

Μη στεναχωριέσαι πουλί μου! Δε ματιάζω!!!

mamavivo έγραψε:Με σακοράφα;ποια ειναι η σακοραφα?η γνωστη?αχαχχα η μαρια σακαραφα?

Χαχαχαχχα! Η πολύ χοντρή βελόνα ρε τρελοκομείο...Γραμματικούλα μου, γιατί δεν απαντάς;;;;Αυτή κοροϊδεύει, όχι εγώ!!! Smile

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:[

Μη στεναχωριέσαι πουλί μου! Δε ματιάζω!!!

mamavivo έγραψε:Με σακοράφα;ποια ειναι η σακοραφα?η γνωστη?αχαχχα η μαρια σακαραφα?

Χαχαχαχχα! Η πολύ χοντρή βελόνα ρε τρελοκομείο...Γραμματικούλα μου, γιατί δεν απαντάς;;;;Αυτή κοροϊδεύει, όχι εγώ!!! Smile

απορια λεγετε με γελωτα μαζι Very Happy Very Happy γραμματικη μην μου τα χωσεις Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις