Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
675 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 675 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 39]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω καμαρι μου
πηρα τον γιατρο ,ορους ,υδρατμους για να το προλαβουμε μου ειπε και να μην φοβηθω να φυγουμε κανονικα τριημερο λεει.Αν δω οτι ειναι για 3 μερες στην ιδια κατασταση να τον ξαναπαρω ή αν επιδινωθει .αυτα ειπε ο γιατρος ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ Very Happy

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:ευχαριστω καμαρι μου
πηρα τον γιατρο ,ορους ,υδρατμους για να το προλαβουμε μου ειπε και να μην φοβηθω να φυγουμε κανονικα τριημερο λεει.Αν δω οτι ειναι για 3 μερες στην ιδια κατασταση να τον ξαναπαρω ή αν επιδινωθει .αυτα ειπε ο γιατρος ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ Very Happy

Και σιροπάκι μαζί σου γιατί αν είναι ίωση μπορεί να κάνει και πυρετό...πράγμα το οποίο απεύχομαι! Έτσι ακριβώς ξύπνησε ο δικός μου την προηγούμενη Κυριακή. Μυξούλες, βηχαλάκι και κακή διάθεση....μετά έκανε και πυρετό και τη Δευτέρα διαγνώστηκε η ωτίτιδα.....
Όλα να πάνε καλά κουκλίτσα μου γλυκιά και ο super-Dionyman να το περάσει στο πόδι....Να περάσετε υπέροχα το τριήμερο!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα διαθεση εχει μου λεει η αδελφη μου ταλιμπανιζει τρελα.τωρα θα του κανει υδρατμους και μολις ξυπνησει ο αντρας μου θα του κανει μπανιο με υδρατμους και θα του βαλει ορο η αδελφη μου δεν μπορει.
απλα δεν πολυτρωει μου λεει αλλα οκ της ειπα να μην τον πιεζει.

depon kai ponstan σιροπια εχω και ναι θα τα παρω μαζι μου.βεβαια θα δω πως θα ειναι μεχρι αυριο το πρωι και αποφασιζω αν θα φυγουμε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ρε κοριτσια με πηρε η αδελφη μου και μου λεει οτι ο διονυσακης του τρεχει η μυτη και ψιλοβηχει.
Καναμε αμβολιο αντιγριπικο πριν 10 μερες και ανεμοβλογιας.λετε να παιζει ρολο?ή κρυωσε?

θελουμε αυριο να φυγουμε τριημερο γαμωτο τι να κανω?

θα παρω τον παιδιατρο τωρα να μου πει

δε θελω να σε απογοητευσω βιβη μου αλλα μαλλον κρυωσε ή κολλησε την ιωση με τη μυξα και τον βηχα.δε νομιζω οτι μετα απο τοσες μερες θα επηρεαζαν τα εμβολια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ρε κοριτσια με πηρε η αδελφη μου και μου λεει οτι ο διονυσακης του τρεχει η μυτη και ψιλοβηχει.
Καναμε αμβολιο αντιγριπικο πριν 10 μερες και ανεμοβλογιας.λετε να παιζει ρολο?ή κρυωσε?

θελουμε αυριο να φυγουμε τριημερο γαμωτο τι να κανω?

θα παρω τον παιδιατρο τωρα να μου πει

δε θελω να σε απογοητευσω βιβη μου αλλα μαλλον κρυωσε ή κολλησε την ιωση με τη μυξα και τον βηχα.ποια ειναι αυτη η ιωση ?κανει και πυρετο?γιατι ρε γαμωτο τωρα?μια χαρα ηταν δε νομιζω οτι μετα απο τοσες μερες θα επηρεαζαν τα εμβολια.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:μια χαρα διαθεση εχει μου λεει η αδελφη μου ταλιμπανιζει τρελα.τωρα θα του κανει υδρατμους και μολις ξυπνησει ο αντρας μου θα του κανει μπανιο με υδρατμους και θα του βαλει ορο η αδελφη μου δεν μπορει.

depon kai ponstan σιροπια εχω και ναι θα τα παρω μαζι μου.βεβαια θα δω πως θα ειναι μεχρι αυριο το πρωι και αποφασιζω αν θα φυγουμε.

Το ότι του κόπηκε η όρεξη είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πού είπες οτι θα πάτε τριήμερο;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:μια χαρα διαθεση εχει μου λεει η αδελφη μου ταλιμπανιζει τρελα.τωρα θα του κανει υδρατμους και μολις ξυπνησει ο αντρας μου θα του κανει μπανιο με υδρατμους και θα του βαλει ορο η αδελφη μου δεν μπορει.

Το ότι του κόπηκε η όρεξη είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πού είπες οτι θα πάτε τριήμερο;
ζακυνθο θα πηγαιναμε αλλα αν ειναι ετσι δεν νομιζω φοβαμαι.

Sot2010

Sot2010
Ωωωω..ρε γαμώτο....ήττααααα!!!
Κι εγώ στη θέση σου θα φοβόμουν να πάω σε νησί με το παιδί αδιάθετο.....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

ναι δεν κανει πυρετο απλα πολυ βηχα και συναχι.παρε παιδιατρο πες τι να του δωσεις και πηγαινε κανονικα την εκδρομη σου.απλα το παιδακι σου θα ειναι αδιαθετο μωρε.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

ναι δεν κανει πυρετο απλα πολυ βηχα και συναχι.παρε παιδιατρο πες τι να του δωσεις και πηγαινε κανονικα την εκδρομη σου.απλα το παιδακι σου θα ειναι αδιαθετο μωρε.
αμα ειναι ετσι καθομαι και εδω ...ασε μην χειροτερεψει και εχω αλλα μετα.ελπιζω να μην ειναι τιποτα.μακαρι δλδ.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

αμα ειναι ετσι καθομαι και εδω ...ασε μην χειροτερεψει και εχω αλλα μετα.ελπιζω να μην ειναι τιποτα.μακαρι δλδ.

ευχομαι να ειναι κατι τυχαιο και να μην ειναι η περιβοητη ιωση.

Sot2010

Sot2010
Είδες Βιβάκι; Η Γραμματική κι εγώ που έχουμε φάει τις ιώσεις με το κουτάλι αυτό το χειμώνα, τις ξέρουμε όλες και με τ'όνομα τους! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα μανουλες μου!!!

τι μου κανετε? εμεις καλα καναμε δουλειες ρε βαρεθηκα πια ολο με ενα ξεσκονοπανο στα χερια ειμαι...

εμενα απο εχθες η μικρη μου φτερνιζετε ευχομαι να μη αρωστησει ...δεν θα το αντεξω κοριτσια!!!

και τωρα φοβαμαι...

σημενα θα κανω σουπιτσα κρεατοσουπα,και μια πιτουλα με κιμα και πρασσο

σας φιλω γλυκα ζουζουνες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 417472

Sot2010

Sot2010
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα μανουλες μου!!!

τι μου κανετε? εμεις καλα καναμε δουλειες ρε βαρεθηκα πια ολο με ενα ξεσκονοπανο στα χερια ειμαι...

εμενα απο εχθες η μικρη μου φτερνιζετε ευχομαι να μη αρωστησει ...δεν θα το αντεξω κοριτσια!!!

και τωρα φοβαμαι...

Καλημέρα χρυσοχέρα ζουζουνίτσα!!! Κακός οιωνός το φτέρνισμα αν είναι συνεχόμενο.....εύχομαι να μην σου αρρωστήσει η μπουμπούκα σου! Φιλιά!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα μανουλες μου!!!

και τωρα φοβαμαι...

Καλημέρα χρυσοχέρα ζουζουνίτσα!!! Κακός οιωνός το φτέρνισμα αν είναι συνεχόμενο.....εύχομαι να μην σου αρρωστήσει η μπουμπούκα σου! Φιλιά!

αχ ζουζουνιτσα μου και εσεις?και μενα φτερνιζετε τρελα και εχει μια μικρη καταρροη .τωρα με πηρε η αδελφη μου και μου ειπε μετα τους υδρατμους ο διονυσης εβγαλε μυξουλα και σταματησε για λιγο η καταρροη .για να δουμε
σιγα μην ειναι τοσο απλο

περαστικα μας λοιπον.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
μακαρι να ειναι απλο κρυωμα ρε βιβηκα και να σταματησει,ρε γαμοτο ενα μπαμ εκανε και ολη αρωστη ειναι ,ακουω απο παντου αρωστος ο ενας αρωστος ο αλλος!!!εμενα δεν εχει μυξουλες αλλα φτερνιζετε και τις προαλες ετσι ηταν με μυξουλες ομως και εφυγε γρηγορα το κρυωμα!!περαστικουλια !!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να προλάβω να γράψω για να μην πάρω την απουσία μου, φεύγουμε σε καμιά ώρα για Χαλκιδική, και πολύ φοβάμαι ότι θα σούρνετε πάλι το internet...

Καλημέρα, σήμερα ο μικρός σαν υποτροπίασε... τρέχουν πάλι οι μύτε και άκουσα και τον ύποπτο βήχα....
Βιβήκα, και ζουζουνίτσα περαστικά σε εσάς....

αλικακι έγραψε:Καλημέρα κοπελιές!!!!Τι μου κάνετε????

Mangio μου,δεν πειράζει που μειώθηκε ο υπνος του μικρού αρκεί που έμαθε να κοιμάται στην κούνια.Το ότι μειώθηκε μπορεί να είναι της ηλικίας,γιατί κι ο δικός μου έτσι,από την μια μέρα στην άλλη τον μείωσε τον ύπνο.

συμφωνώ... θέλει κάποιο διάστημα προσαρμογής...

Καλά να περάσετε στο καρναβάλι!!!!

Επίσης ,δεν θυμάμαι να είπα εγώ κάτι κακό σχετικά με την γαλοπούλα....δεν θυμάμαι!!!!Αν την τρώει να της δίνεις,δεν είναι τραγικό,συμφωνώ!!!!
Να της δίνεις ότι θέλει, αν της αρέσει, κι εγώ θεωρώ την γαλοπούλα ακίνδυνη σε σχέση με άλλα...
Καλά να περάσετε κι εσείς!!!!Αν και την Καθαρά Δευτέρα διέγνωσαν βροχούλες,γμτ!!!Μακάρι να έχει καλό καιρό!!!!

Γεωργία μου,ευτυχώς που είναι καλά ο μικρούλης σου!!Έτσι,κοριτσάκια μου,μόνο καλά νέα να έχουμε!!!

Γεωργία έγραψε.....
1 Ο μικρός μου μιλάει ΠΛΕΟΝ Laughing ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 911307 Laughing όλη μέρα (κανείς δεν τον καταλαβαίνει, αλλά κανείς δεν το δείχνει)

Μπράβο,Γεωργία μου,μπράβο!!!!!

Ευχαριστώ πολύ Αλικάκι μου, να είσαι καλά, αλλά όπως έγραψα εμείς κυλήσαμε πάλι.... γαμώτο... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 654655

mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου.

Οι λεξουλες πανε και ερχονται.και μενα μιλαει ακαταπαυστα αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει .του επαναλαμβανω πολλες λεξεις αλλα δεν μου τις λεει ,συνεχιζει τα δικα του.

Να τον φέρεις με το δικό μου, μπορεί να συνεννοηθούνε... Laughing

Αλλη μια ωυχτα ξενυχτησμενη.Ξυπνησε και εκλαιγε ,εγω νομιζα οτι το εβλεπα στον υπνο μου ( η γαιδουρα συνεχιζα και κοιμονουν )και ξαφνικα καποια στιγμη πεταχτηκα και πηγα να δω και παθαινω σοκ δεν ηταν στο κρεβατι ,ειχε παει στο σαλονι σε μια γωνια και εκλειγε.Φρικαρα σοβαρα,τον πηρα αγκαλια και πηγαμε και ξαπλωσαμε μαζι του στο κρεβατι.Πρεπει να του βαλω πορτακι ασφαλειας γιατι πολυ γυρναει.λετε να υπνοβατει?μου περασε απο το μυαλο .

με εχουν φαει οι τυψεις .

Very Happy

Να μην στεναχωριέσαι Βιβήκα μου όπως βλέπω σχεδόν σε όλες έχει συμβεί... και σε μένα και μάλιστα χτες το βράδυ, κάποια στιγμή κατα τις 3 έκλαιγε στον ύπνο του, στην αρχή νόμιζα ήταν όνειρο...

Να σου πω, δεν ξέρω αν ισχύει... μήπως περνάει σύνδρομο αποχωρισμού... συνήθως αυτό αργει να εκδηλωθεί 1-2 βδομάδες, μέχρι να καταλάβουν ότι μια κατάσταση είναι οριστική... Πριν την κούνια που την είχες????

[quote="γεωργία02/07/10"]Κοριτσάκια μου μια βιαστική καλησπέρα και απο μένα, γιατί ήταν γεμάτη η μέρα και είμαι κομάτια...

Σωτηρία, (συντοπίτισσα)
ΠΡΕΠΕΙ να σε γνωρίσω να πιούμε καφέ...
Άλλαξα βρακί με το σβηστό τζάκι...
(έχει ξαναειπωθεί αλλά...) τι άτομο είσαι ρε ΕΣΥ!!!!????!!!!

Όποτε θέλεις γλυκιά μου!!!

1 Ο μικρός μου μιλάει ΠΛΕΟΝ Laughing ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 911307 Laughing όλη μέρα (κανείς δεν τον καταλαβαίνει, αλλά κανείς δεν το δείχνει)

Είδες;;;Τσάμπα αγχώνεσαι! Δεν υπάρχει λόγος! Δώσε χρόνο και θετική ενέργεια γιατί όπως σου έχω ξαναπεί τα καταλαβαίνουν ΟΛΑ!!!
[quote="Sot2010"][quote="mangio"]

Σωτηρία μου, ευχαριστώ για τα περαστικά και την θετική ενέργεια, θα σου στείλω πμ από βδομάδα για να κανονίσουμε εκείνο τον καφέ...
Φιλιά και στις υπόλοιπες...
καλά κούλουμα και καλή Σαρακοστή...
πάω να κάνω βαλίτσες όσο κοιμάται ο μικρός... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="γεωργία02/07/10"]Να προλάβω να γράψω για να μην πάρω την απουσία μου, φεύγουμε σε καμιά ώρα για Χαλκιδική, και πολύ φοβάμαι ότι θα σούρνετε πάλι το internet...

Καλημέρα, σήμερα ο μικρός σαν υποτροπίασε... τρέχουν πάλι οι μύτε και άκουσα και τον ύποπτο βήχα....
Βιβήκα, και ζουζουνίτσα περαστικά σε εσάς....

αλικακι έγραψε:Καλημέρα κοπελιές!!!!Τι μου κάνετε????

Mangio μου,δεν πειράζει που μειώθηκε ο υπνος του μικρού αρκεί που έμαθε να κοιμάται στην κούνια.Το ότι μειώθηκε μπορεί να είναι της ηλικίας,γιατί κι ο δικός μου έτσι,από την μια μέρα στην άλλη τον μείωσε τον ύπνο.

συμφωνώ... θέλει κάποιο διάστημα προσαρμογής...

Καλά να περάσετε στο καρναβάλι!!!!

Επίσης ,δεν θυμάμαι να είπα εγώ κάτι κακό σχετικά με την γαλοπούλα....δεν θυμάμαι!!!!Αν την τρώει να της δίνεις,δεν είναι τραγικό,συμφωνώ!!!!
Να της δίνεις ότι θέλει, αν της αρέσει, κι εγώ θεωρώ την γαλοπούλα ακίνδυνη σε σχέση με άλλα...
Καλά να περάσετε κι εσείς!!!!Αν και την Καθαρά Δευτέρα διέγνωσαν βροχούλες,γμτ!!!Μακάρι να έχει καλό καιρό!!!!

Γεωργία μου,ευτυχώς που είναι καλά ο μικρούλης σου!!Έτσι,κοριτσάκια μου,μόνο καλά νέα να έχουμε!!!

Γεωργία έγραψε.....

Μπράβο,Γεωργία μου,μπράβο!!!!!

Ευχαριστώ πολύ Αλικάκι μου, να είσαι καλά, αλλά όπως έγραψα εμείς κυλήσαμε πάλι.... γαμώτο... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 654655

mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου.

Οι λεξουλες πανε και ερχονται.και μενα μιλαει ακαταπαυστα αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει .του επαναλαμβανω πολλες λεξεις αλλα δεν μου τις λεει ,συνεχιζει τα δικα του.

Να τον φέρεις με το δικό μου, μπορεί να συνεννοηθούνε... Laughing

Αλλη μια ωυχτα ξενυχτησμενη.Ξυπνησε και εκλαιγε ,εγω νομιζα οτι το εβλεπα στον υπνο μου ( η γαιδουρα συνεχιζα και κοιμονουν )και ξαφνικα καποια στιγμη πεταχτηκα και πηγα να δω και παθαινω σοκ δεν ηταν στο κρεβατι ,ειχε παει στο σαλονι σε μια γωνια και εκλειγε.Φρικαρα σοβαρα,τον πηρα αγκαλια και πηγαμε και ξαπλωσαμε μαζι του στο κρεβατι.Πρεπει να του βαλω πορτακι ασφαλειας γιατι πολυ γυρναει.λετε να υπνοβατει?μου περασε απο το μυαλο .

με εχουν φαει οι τυψεις .

Very Happy

Να μην στεναχωριέσαι Βιβήκα μου όπως βλέπω σχεδόν σε όλες έχει συμβεί... και σε μένα και μάλιστα χτες το βράδυ, κάποια στιγμή κατα τις 3 έκλαιγε στον ύπνο του, στην αρχή νόμιζα ήταν όνειρο...

Να σου πω, δεν ξέρω αν ισχύει... μήπως περνάει σύνδρομο αποχωρισμού... συνήθως αυτό αργει να εκδηλωθεί 1-2 βδομάδες, μέχρι να καταλάβουν ότι μια κατάσταση είναι οριστική... Πριν την κούνια που την είχες????

[quote="γεωργία02/07/10"]Κοριτσάκια μου μια βιαστική καλησπέρα και απο μένα, γιατί ήταν γεμάτη η μέρα και είμαι κομάτια...

Σωτηρία, (συντοπίτισσα)
ΠΡΕΠΕΙ να σε γνωρίσω να πιούμε καφέ...
Άλλαξα βρακί με το σβηστό τζάκι...
(έχει ξαναειπωθεί αλλά...) τι άτομο είσαι ρε ΕΣΥ!!!!????!!!!

Όποτε θέλεις γλυκιά μου!!!

Είδες;;;Τσάμπα αγχώνεσαι! Δεν υπάρχει λόγος! Δώσε χρόνο και θετική ενέργεια γιατί όπως σου έχω ξαναπεί τα καταλαβαίνουν ΟΛΑ!!!
[quote="Sot2010"]
mangio έγραψε:

Σωτηρία μου, ευχαριστώ για τα περαστικά και την θετική ενέργεια, θα σου στείλω πμ από βδομάδα για να κανονίσουμε εκείνο τον καφέ...
Φιλιά και στις υπόλοιπες...
καλά κούλουμα και καλή Σαρακοστή...
πάω να κάνω βαλίτσες όσο κοιμάται ο μικρός... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 417472

γεια σου κοριτσακι καλα να περασετε πρωτα απο ολα .και εμενα ετσι ξεκινησε με συναχι παλι και τελικα ειχαμε πισωγυρισμα στον βηχα.ελπιζω εσενα να ειναι τυχαιο οχι σαν την δικια μου που παλι χαπακωμενη την εχω 2 μερες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΗς και επεσε και χτυπησε -εσκισε το χειλος του .

να του βαλουν κατι?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
βιηκα μου τιποτα δεν μπορεις να βαλεις γιατι ειναι περιεργο το σημειω και εμενα το επαθε και ηταν πολυ βαθυ αφου νομιζα οτι ηθελε ραμματα,δεν τιν εβαλα τιποτα γιατι θα το ετρωγε....φυσικα πρηστικε πολυ!!!αλλα περασε γρηγορα,αμαν μωρε το πουλακι μου δεν φτανει πολυ ειναι αρωστουλη χτυπησε κιολας

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΗς και επεσε και χτυπησε -εσκισε το χειλος του .

να του βαλουν κατι?

παγωμενο νερο μονο

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΗς και επεσε και χτυπησε -εσκισε το χειλος του .

να του βαλουν κατι?

παγωμενο νερο μονο

τι αλλο θα γινει σημερις?

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαιρετω τις γλυκες μανουλες!!
Βιβούλα τι κάνει ο μικρος με το χειλάκιτου??Αχ μωρε αυτα δυστυχως δεν τα γλυτωνουμε!Πριν καιρο την ωρα του διαλειμματος, ένα αγορι έτρεχε και έπεσε πανω σε ενα κοριτσακι.Το χειλάκι του εγινε τεραστιο και μαλιστα φαινοταν και σπασμενο το δοντι!Τελικα το δοντι ηταν σπασμενο απο πιο παλια, λαλά μονο που εβλεπα τη μαθητριουλα μου με το χειλος ετσι τρελαινομουν!Δεν της εβαλα κατι εκοτς απο ξεπλυμα.Οσο ειναι να πρηστει θα πρηστει.
Κοιμηθηκα παλι κοριτσια, δεν ηθελα!Πού έφτασα!!Να εχω τυψεις επειδη κοιμαμαι καταλαθος Mad !
Αλικακι μου μοσχαρι με χαντρες και πατατες, θελεις?? Σκληρυνσεις εννοω να εινα ιπιο τραχυ το δερμα, παρολο που δε φαινεται τιποτα!Σωτηρια, οταν εφαγε ο μικρος χορτα, δεν εκανε καθολου διαρροια, απλά εφαγε 3 φορες μεσα στη μερα, λύσσαξε λεμε!! Αφηστες που εβγαλε και 2 κατακοκκινα σπυρακια σαν να τον τσιμπησε κουνουπι, τι ειναι παλι αυτα??
Τρλομαμαμα και μενα μου εχει βγαλει 2 φορες το φορτιστη απο την πριζα!!Βρε κοριτσια, ποσες φορες πρεπει να επαναλαβουμε κατι για να το καταλαβουν?? Ακυρη ερωτηση, αλλα λεμε τωρα Razz !!
Γεωργια, ειδες που ανησυχουσες αδικα???? Μπραβο σας, και εις ανωτερα!!!
Νομιζω το τριπλο εμβολιο αν εχει παρενεργειες τις κανει 2 εβδομαδες μετα, ή κανω λάθος??
Ευτυχως σημερα δεν πονοκεφαλιασα, αλλά θα μπορουσα ανετα να βρισω συγκεκριμενο ατομο!! Μιλαμε ομως για πολυ βρισιμο Embarassed , να το ευχαριστηθω!!Δεν μπορω να καταπιεζομαι, αλλά αναγκαζομαι κ το κανω!Πού θα πάει???Σε λίγες μερες θα φύγει η καλή η Mangio Twisted Evil !!!Μη μουδινετε σημασια, πρεπει να ξεσπασω λιγακι!!
Εχει διαλυθει ομαδα εδω??Φτου φτου μακρια!!
Κοριτσια, οταν πρωτοεγραψα σε αυτη την ομαδα,δεν υπηρχε κ τοση συμμετοχη θυμαμαι κ ειχα απογοητευτειλιγο!!Αλλά σιγα σιγα άναψαν τα αιματα Laughing !!Ετσι ετσι, καλα το παμε!!
Αντζι συμπεθερα ολα καλά??Εχεις μερες να φανεις.
Σας αφηνω διοτι θα ξυπνησει το ταρζανακι μου τωρα!!
Α!Θυμηθηκα τη συνυφαδα της Ζουζουνιτσας!!δεν παιζεται ομως ε Twisted Evil ??Ζουζουνιτσα εισαι εδω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 9 4872 ??
Φιλακια πολλά και περαστικα στα μπεμπονια!
Ουφ παλι σεντονι εγραψα!!Κια δεν κανω και quote για αυτο το λογο λεει Razz

edrinia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Δεν έχω ξαναγράψει εδώ, αλλά πιστέυω πως εσείς θα μπορέσετε να μου πείτε τη γνώμη σας και να μου δώσετε καμία συμβουλή, μιας και υποθέτω τα έχετε πρόσφατα! Έχω ένα αγοράκι 18 μηνών που πίνει γάλα και νερό ακόμα με μπιμπερό. Θέλω να του μάθω το εκπαιδευτικό ποτηράκι, αλλά όσες φορές προσπάθησα γίναμε όλοι... παπάκια!!! Πώς θα τα καταφέρουμε;;;;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
edrinia έγραψε:Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Δεν έχω ξαναγράψει εδώ, αλλά πιστέυω πως εσείς θα μπορέσετε να μου πείτε τη γνώμη σας και να μου δώσετε καμία συμβουλή, μιας και υποθέτω τα έχετε πρόσφατα! Έχω ένα αγοράκι 18 μηνών που πίνει γάλα και νερό ακόμα με μπιμπερό. Θέλω να του μάθω το εκπαιδευτικό ποτηράκι, αλλά όσες φορές προσπάθησα γίναμε όλοι... παπάκια!!! Πώς θα τα καταφέρουμε;;;;

και εμενα το γαλα ακομη με το μπιμπερο το πινει και το νερο με το καλαμακι.αλλα δεν αγχωνομαι γιατι θεωρω οτι ακομηειναι μικρο για τετοια.εχεις καιρο μπροστα σου.αλλα μπορει καποιε ςκοπελες να σου πουν μια συμβουλη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις