Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
489 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 489 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 39]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Γιατί δεν μπορώ να μπω στο φέις????
Λίγη βοήθεια????

κανεις δε μπαινει και εδω στη δουλεια .καποιο προβλημα θα εχει μαλλον.

Ααααα,σοβαρά???Χάρηκα τώρα...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια,μιλάγατε για αμνιο πιο πριν και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι πάντα απαραίτητη,λόγω ηλικίας...
Η κουμπάρα μου που κανονικά θα έπρεπε να την κάνει δεν την έκανε.Ο γυναικολόγος μας,δηλαδή, δεν της είπε να πάει και αυτό γιατί οι άλλες εξετάσεις ήταν καλές.

ψαχνω για καλο γυναικολογο γιατι απο τον δικο μου δεν εμεινα ικανοποιημενη σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.σε ποιον γεννησες εσυ;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Γιατί δεν μπορώ να μπω στο φέις????
Λίγη βοήθεια????

κανεις δε μπαινει και εδω στη δουλεια .καποιο προβλημα θα εχει μαλλον.

Ααααα,σοβαρά???Χάρηκα τώρα...

ξαναμπες τωρα μπαινει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια,μιλάγατε για αμνιο πιο πριν και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι πάντα απαραίτητη,λόγω ηλικίας...
Η κουμπάρα μου που κανονικά θα έπρεπε να την κάνει δεν την έκανε.Ο γυναικολόγος μας,δηλαδή, δεν της είπε να πάει και αυτό γιατί οι άλλες εξετάσεις ήταν καλές.

ψαχνω για καλο γυναικολογο γιατι απο τον δικο μου δεν εμεινα ικανοποιημενη σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.σε ποιον γεννησες εσυ;

Τιτίκα μου,εγώ γενικά γιατρούς δεν συστήνω αλλά ειδικά για τον γιατρούλη μου αυτόν,βάζω όχι μόνο το χέρι μου στην φωτιά αλλά ολόκληρη μπαίνω!!!!Νίκος Πετρογιάννης,λέγεται.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δεν μπορώ ακόμη....αυτό θα πει όμως οnline επικοινωνία...χαχαχα!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Τιτίκα μου,εγώ γενικά γιατρούς δεν συστήνω αλλά ειδικά για τον γιατρούλη μου αυτόν,βάζω όχι μόνο το χέρι μου στην φωτιά αλλά ολόκληρη μπαίνω!!!!Νίκος Πετρογιάννης,λέγεται.

κατι μου λεει αυτο το ονομα σε ποιο νοσοκομειο ειναι;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Εγώ δεν μπορώ ακόμη....αυτό θα πει όμως οnline επικοινωνία...χαχαχα!!!!

χαχαχαχα οντως δεν το συζητω .προσπαθησε το ξανα καποια στιγμη θα μπεις.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Σίγουρα σου λέει κάτι γιατί έχουμε στήσει ολόκληρο γκρουπάκι εδώ στο φόρουμ για την πάρτυ του,χαχαχαχαχ!!!!Στο ιασω.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Εγώ δεν μπορώ ακόμη....αυτό θα πει όμως οnline επικοινωνία...χαχαχα!!!!

χαχαχαχα οντως δεν το συζητω .προσπαθησε το ξανα καποια στιγμη θα μπεις.

Ναι,σε ευχαριστώ!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Σίγουρα σου λέει κάτι γιατί έχουμε στήσει ολόκληρο γκρουπάκι εδώ στο φόρουμ για την πάρτυ του,χαχαχαχαχ!!!!Στο ιασω.

αααα για αυτο κατι μου λεει χαχαχαχαχα

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!!! Very Happy
Σοβαρά τώρα,εγώ πήρα πολλές γνώμες πριν από πολλά χρόνια όταν ήθελα να αλλάξω γιατρό και κατέληξα σε αυτόν..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αλικακι στις Τρι Μαρ 06, 2012 11:54 pm, 1 φορά

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Καταρχήν τα συλλυπητήρια μου για τον αδερφό του φίλου σου Βιβίκα, το μωράκι Σωτηρία μου αλλά και στενοχωρήθηκα πολύ για το μωράκι που έχασε η συνυφάδα σου μόμμυ μου! Sad Τι συμβαίνει βρε παιδιά, όλα μαζί;

Γεωργία μου σωστό αρνάκι ο δικός σου!!! Καλέ μας τρώει τουλάχιστον 10 πόντους! Shocked Και >4 κιλά! Μπράβο το καμάρι σου!!!

Όσο για την αμνιο, κι εγώ έκανα παρά την ηλικία μου (ήμουν 27 στα 28) διότι οι δείκτες βγήκαν ανεβασμένοι και με απουσία ρινικού οστού βγάλαμε πιθανότητα 1/296. Ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση θεωρούσε απαραίτητη την αμνιο, ο γιατρός μου πάλι έλεγε να μην ανησυχώ τόσο και δεν είναι αναγκαία. Είχε θετική διαίσθηση; Χαχα, εγώ πάντως την έκανα για ένα και μόνο λόγο: για να μου φύγει το άγχος. Κι αυτό έγινε, αφού πήρα τα αποτελέσματα πλέον ηρέμησα μέχρι να γεννήσω. Μου είχε πει τότε ο γιατρό που μου την έκανε (άλλος πάλι) ότι η πιθανότητα αποβολής είναι πιο μικρή απ ότι σου λένε πλέον, λόγω της εμπειρίας των γιατρών. Κινδυνεύουν να αποβάλλουν περισσότερο γυναίκες με εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου, ή όταν ο γιατρός δεν παίρνει καλά δείγμα (ειδικά αν σε τρυπήσει πάνω από 1 φορά!). Τέλος, υπάρχουν και κάποιοι ανεξήγητοι -μέχρι στιγμής- παράγοντες, αλλά κυρίως συμβαίνει λόγω των προηγουμένων. Δεν ξέρω τι να πω και δεν ξέρω τι θα κάνω σε τυχούσα επόμενη εγκυμοσύνη... Rolling Eyes

Κατά τ' άλλα σας έχω χάσει, γράψατε πάλι τόοοοοσα πολλά!!!!! Shocked

Βιβίκα μου το έκανες αυτό που σου ζήτησα στο φέης, δε χρειάζεται να ξαναφτιάξουμε την ομάδα! Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την crazymommy στις Τετ Μαρ 07, 2012 12:04 am, 1 φορά

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Αλικάκι μου!!!! Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Αλικάκι μου!!!! Very Happy

Καλημέρα συμπεθερούλα μου!!!!! Smile Smile Smile

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια,πάντως ομολογώ ότι κι εγώ ακόμη που δεν δουλεύω πολλές φορές πιέζομαι και το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι.."Σας διάβασα όλες και σας αγαπώ αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσωωωωωωωωωω!!!!!!!!! Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, όσο για το εμβόλιο (Γεωργία μου) τελικά πέρασε ο άντρας μου χτες και το πλήρωσε. Μας έδειξε η τύπισσα στο κομπιούτερ της ότι όταν προσπαθούσε να περάσει το συγκεκριμένο εμβόλιο της έβγαζε μήνυμα ότι δεν είναι πλέον στη λίστα ή κάτι τέτοιο, αν κατάλαβα καλά... Επίσης, το πρόβλημα δεν είναι με τη συνταγογράφηση, ούτε είναι πως δεν μπορεί η φαρμακοποιός να το εκτελέσει, το εκτελεί κανονικά αλλά μετά πάει να το περάσει σ' ένα άλλο σύστημα και της βγάζει αυτό. Ρωτήσαμε και σε άλλα φαρμακεία, άλλοι δεν είχαν ιδέα, άλλοι μας είπαν τα ίδια με τη φαρμακοποιό μας... Είμαι όμως περίεργη τι θα σου πούνε κι εσένα...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Κορίτσια,πάντως ομολογώ ότι κι εγώ ακόμη που δεν δουλεύω πολλές φορές πιέζομαι και το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι.."Σας διάβασα όλες και σας αγαπώ αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσωωωωωωωωωω!!!!!!!!! Very Happy Very Happy

Χαχαχα, έρχεσαι στα λόγια μου!!!!!!!!!!!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, Mangio μου (ένα-ένα τα θυμάμαι!) αυτό που κάνει ο μικρός σου με τον καναπέ το κάνει η Δανάη εδώ και πολλούς μήνες!!! Και με τον καναπέ, και με το κρεβάτι (εξ' ου και οι πολλές τούμπες!) και ακόμα και στο τραπεζάκι του σαλονιού ανέβηκε χτες! Shocked Πήγα να πιω ένα ποτήρι νερό και γυρνώ και τη βλέπω όρθια να χαχανίζει! Shocked ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 24 585182 Μέχρι να την πιάσω μου είχε πάει ναααααααα.......!!!! Θέλει πολλή προσοχή με αυτό το.... παιχνίδι! $#^@#^$@^$#^ Γκρρρρρρρρ......

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Κορίτσια,πάντως ομολογώ ότι κι εγώ ακόμη που δεν δουλεύω πολλές φορές πιέζομαι και το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι.."Σας διάβασα όλες και σας αγαπώ αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσωωωωωωωωωω!!!!!!!!! Very Happy Very Happy

Και στεναχωριέμαι,πολλές φορές που δεν απαντώ σε πολλά ποστ....αλλά δεν γίνεται αυτό!!!
Οπότε για να ξηγηθούμε μην παρεξηγηθεί καμιά μας ποτέ γι αυτόν τον λόγο....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου,προλαβαίνεις να έρθεις λίγο φέις????Σόρυ στις υπόλοιπες είναι κάτι προσωπικό....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Και στεναχωριέμαι,πολλές φορές που δεν απαντώ σε πολλά ποστ....αλλά δεν γίνεται αυτό!!!
Οπότε για να ξηγηθούμε μην παρεξηγηθεί καμιά μας ποτέ γι αυτόν τον λόγο....

Ναι ρε συ, κι εγώ αυτό παθαίνω συνεχώς! Γι' αυτό και το έχω γράψει και παλαιότερα να μην παρεξηγηθείτε και... θυμήστε μου ντεεεεεε!!!!!!! Razz

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια να σας ρωτησω θελω να της φτιαξω κιμα με μακαρονακι.πως τον φτιαχνετε τον κιμα στα δικα σας παιδακια τι βαζετε μεσα γιατι μια φορα που της εκανα δεν ηταν και πολυ νοστιμος.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσουδια.

λαλιστατες σημερα βλέπω.ο πετρογιαννης ειναι στο ΝΑΤ μαζι με τον ΤΡΥΦΟ τον δικο μου γιατρο.οι 2 καλυτεροι θεωρω.Και το lidiaki (που εχει χαθει ολο αυτο τον καιρο)ειχα και αυτη τον πετρογιαννη.Και ειναι και στο ΙΑΣΩ.εμενα ο ΤΡΥΦΟΣ στο ΛΗΤΩ.
Τιτικα ανεπιφυλακτα στους συστηνω και τους δυο.

Σημερα ειμαι καλυτερα,χτες το βραδυ μου ηρθε κεραμιδα.Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση.Μεγαλωσαμε μαζι με τον Τακη.Ηταν αστυνομικος,πυροβοληθηκε σε συμπλοκη πριν κανα χρονο.Απο τοτε μπαινωβγαινει στα νοσοκομεια.Κατερρευσε ο οργανισμος του και επαθε ανακοπη.Ο μικρος γιος 4 χρονων νομιζει οτι ειναι ακομα νοσοκομειο.Ειπα στο φιλαρακι μου και αδελφο του ,οτι πρεπει να γνωριζει το παιδι,να θρηνησει .Ειχα προσφατα ενα συμβαν με μια φιλη που εχασε το πατερα της και δεν το ειπε στην κορη της για τον παπου και το παιδι απο την στεναχωρια του που δεν τον εβλεπε του επεσαν ολα τα μαλλια(ναι καλα διαβασατε)το πηγαν σε παιδοψυχολογο και με το που μπαινει μεσα η μαρια(4 χρονων )λεει στον γιατρο"τραβαω τα μαλλια μου και τα βγαζω μονη μου.Ο παππους εχει εξαφανιστει και ολοι γελανε,τι συμβαινει,κανεις δεν ενδιαφερετε για τον παππου μου?"σοκαριστικό?
Οταν λοιπον της το ειπανε ,η μικρη θελησε να θρηνησει,οπως θρηνει ενας μεγαλος ανθρωπος.Ηφιλεναδα μου η μάντω λοιπον περασε ενα πολυ δυσκολο καλοκαιρι που μας περασε με την μικρη μαρια.Ευτυχως την ειδα προχτες και εχει αρχισει και βγαζει παλι μαλακια.

Θα μου πειτε γιατι σας τα λεω αυτα?Πρεπει να γνωριζουμε πως να αντιμετωπισουμε τον θανατο και πως τα παιδια μας θα το εισπραξουν.Δυσκολο κομματι και μακριά απο μας.Αλλα πρεπει να γνωριζουμε γιατι τα παιδια ειναι πανεξυπνα.

Κατα αλλα ο διονυσης ηταν χτες απικο απο τις 00,00 μεχρι τις 03,30 την νυχτα ,ηθελε να κοιμηθει στο γραφειο(που δεν ειναι και οτι καλυτερο για παιδι εκει μεσα),.Και εκανε σαν παλαβος,φρικαρα,φωναξα πολυ ,τον πηγαινα πισω στο κρεβατι του,εκλαιγε με αναφιλητα και καποια στιγμη μετα απο ωρες δεησε και ξαπλωσε.Το πρωι 8 η ωρα ,ανοιξα τα ματια μου (αργησα να ξυπνησω)και τον βλεπω διπλα μου ,ορθιο στο κρεβατι να με κοιταει.Τι ειναι αυτο τωρα το καινουργιο δεν ξερω.Αλλα πραγματικα εχασα την υπομονη μου χτες .

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:κοριτσια να σας ρωτησω θελω να της φτιαξω κιμα με μακαρονακι.πως τον φτιαχνετε τον κιμα στα δικα σας παιδακια τι βαζετε μεσα γιατι μια φορα που της εκανα δεν ηταν και πολυ νοστιμος.

Βάζω κρεμμύδι, φρέσκια ντοματούλα, αλάτι/πιπέρι (όχι μεγάλες ποσότητες εεεεWink και λίγη κανέλλα. Κάποιες φορές μπορεί να βάλω και μαϊντανό... Αυτά! Smile

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:κοριτσια να σας ρωτησω θελω να της φτιαξω κιμα με μακαρονακι.πως τον φτιαχνετε τον κιμα στα δικα σας παιδακια τι βαζετε μεσα γιατι μια φορα που της εκανα δεν ηταν και πολυ νοστιμος.
βραζω το κιμα με ελαχιστο νερακι ,αντι για λαδι στην αρχη εννοω,ριχνω τριμενο κρεμμυδακι(λιγο)και τριμμενο καροτακι,αλατακι,ελαχιστο λαδακι,δλδ 2 κουταλιες της σουπας(ο κιμας βγαζει ουτως ή αλλως),λιγο πιπερακι και τοματοπολτο και ζαχαριτσα.,μπορεις να βαλεις και πιπερια (επισης πολυ ωραιο γινετε)

του εχω βαλει και πρασο (καλα εκει ο κιμας τα σπαει)μεχρι και αντρας μου τρελενετε... Very Happy Very Happy Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamavivo στις Τετ Μαρ 07, 2012 12:23 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις