Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 39]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mangio έγραψε:
Αποπλανηστρα εσυ Laughing Laughing !!
Σου λενε οι άντρες:παει που παει ο ερωτας για την παρτυ μας, τον πηρε που τον πηρε ολο ο/η γιος/κορη, να κανει κι άλλο να μας ξεχασει τελειως???Εγωιστες παιδι μου Razz Razz !!

Μην το γελάς καθόλου! Τους περνάει κι αυτό απ' το μυαλό!!! Ειδικά εγώ, επειδή έπεσα πολύ με τα μούτρα στο παιδί, φοβήθηκε το μάτι του του δικού μου!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω επεσα με τα μουτρα αλλα ειμαι τοσο απολυτη στο θεμα οτι δε θελω να μεινει μοναχοπαιδι και ειναι πιο συζητησιμος ο δικος μου. Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια να σας ρωτησω και κατι αλλο;(ολο αποριες ειμαι σημερα).τα δοντια στα μικρα σας τα πλενετε;γιατι σημερα που την κοιταζα καπως κιτρινισμενα μου φανηκαν τα μπροστινα δοντια της.οχι οτι εχει πολλα 9 δοντια εχει αλλα μηπως πρεπει να της τα πλενω;

lenaki1982

grammatiki έγραψε:ρε κοριτσια να σας ρωτησω και κατι αλλο;(ολο αποριες ειμαι σημερα).τα δοντια στα μικρα σας τα πλενετε;γιατι σημερα που την κοιταζα καπως κιτρινισμενα μου φανηκαν τα μπροστινα δοντια της.οχι οτι εχει πολλα 9 δοντια εχει αλλα μηπως πρεπει να της τα πλενω;
οδοντίατρο που είχα ρωτήσει μου είχε πει 1,5-2 χρονών να δώσουμε μια οδοντόβουρτσα με λίγο νεράκι στο παιδί να το δει πιο πολύ σαν παιχνίδι για να εξικοιωθεί.
την παιδίατρο που ρώτησα χθες μου είπε το ίδιο. αλλά αν θέλω να καθαρίζω τα δοντάκια μπορώ να χρησιμοποιώ μια βρεγμένη γαζούλα. και εμείς 8-9 δοντάκια έχουμε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
grammatiki έγραψε:ρε κοριτσια να σας ρωτησω και κατι αλλο;(ολο αποριες ειμαι σημερα).τα δοντια στα μικρα σας τα πλενετε;γιατι σημερα που την κοιταζα καπως κιτρινισμενα μου φανηκαν τα μπροστινα δοντια της.οχι οτι εχει πολλα 9 δοντια εχει αλλα μηπως πρεπει να της τα πλενω;
οδοντίατρο που είχα ρωτήσει μου είχε πει 1,5-2 χρονών να δώσουμε μια οδοντόβουρτσα με λίγο νεράκι στο παιδί να το δει πιο πολύ σαν παιχνίδι για να εξικοιωθεί.
την παιδίατρο που ρώτησα χθες μου είπε το ίδιο. αλλά αν θέλω να καθαρίζω τα δοντάκια μπορώ να χρησιμοποιώ μια βρεγμένη γαζούλα. και εμείς 8-9 δοντάκια έχουμε.

αρα πρεπει να τα καθαριζουμε πλεον τα δοντακια τους.αρα χωρις οδοντοκρεμα μονο νερο;

lenaki1982

grammatiki έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

αρα πρεπει να τα καθαριζουμε πλεον τα δοντακια τους.αρα χωρις οδοντοκρεμα μονο νερο;
ακριβώς...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ αγαπες.
τι μου κανετε?
βλεπω καλοπερασατε καποιες και καποιες.
περαστικα στα αρρωστούλια.
χθες γυρισαμε τελικα ειχε απαγοερυτικο ,ηρθαμε με 8 μποφορ,ολο το πλοιο τεζα και ο διονυσης περα δωθε χαχαχ.
περασαμε τελειαααα και ο διονυσακης περισσοτερο.διελυσε κατι σπιτια,κυνηγαγε τα κατσικακια της γιαγιας ,το σκυλακι το ξεκανε,ενα λαμπραντορ το ερωτευτηκε και το χαιδευε και το φυλαγε συνεχεια και το σκυλι ολο τον εγλυφε μπλιαχ Very Happy
σε ολο το τριημερο ειχε μυξουλες και λιγο βηχαλακι.του εκανα ορους ,εισπνοες αλλα πηραμε και μουκοσολβαν για τα φλεγματα.ειναι καλυτερα αλλα τον προσεχα.
χαρταετο δεν πεταξαμε γιατι γινοταν χαλασμος κυριου στην ζακυνθο.πολυ στεναχωρηθηκα .
γνωρισε και την μικρη σοφια 2 χρονων και αγκαλιαζονταν συνεχεια πολυ πλακα .της εκλεινε και το ματι.

γενικα ξεσαλωσε με ολη την σημασια της λεξης.Φοβηθηκα οτι θα μου το ματιασουν το παιδι.αλλα ρε παιδι μου τι κοινωνικος αμεσως να παει στα παιδακια να παιξει,να γελαει ,πολυ τον χαρηκαμε. Very Happy
Δεν ξεκουραστηκα καθολου...ετρεχα συνεχεια απο πισω του αλλα χαλαλι του. Very Happy

mommy12585

mommy12585
lenaki1982 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

ακριβώς...

Τιτίκα εγώ της τα πλένω της δικιάς μου αν και είναι πολύ παραπάνω από εννιά..και βάζω οδοντόκρεμα παιδική ελάχιστη ποσότητα..κάθε βράδυ της τα πλένω μόνο. Αν και κανα 2 μέρες τώρα το αφήσαμε γιατί δεν είναι στα καλά της από την ίωση..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

ακριβώς...

παιδικη απο το φαρμακειο ή απο το σουπερ μαρκετ;θα της ξεκινησω και εγω αφου μου λετε ολες οτι το κανετε τελικα. Very Happy

Τιτίκα εγώ της τα πλένω της δικιάς μου αν και είναι πολύ παραπάνω από εννιά..και βάζω οδοντόκρεμα παιδική ελάχιστη ποσότητα..κάθε βράδυ της τα πλένω μόνο. Αν και κανα 2 μέρες τώρα το αφήσαμε γιατί δεν είναι στα καλά της από την ίωση..

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera k apo'mena meta apo meres... emeis meiname spiti to 3imero. vgikame ligo parko k deutera karnavali me vroxi... i mikri omos to xarike: xoros k tragoudi!! eutixos parol'oti mas epiase i vroxi den kriosame. auto tha mou eleipe me oli tin kourasi pou niothw... perastika sta dika sas pou den tin glitosane... ante na ftiaksei ligo o kairos. varethikame to krio k tis vroxes....

gia ta koritsia pou to skeutontai gia 2o paidaki tha elega an to theloun na min to skeutontai allo. den uparxei kali epoxi na kaneis ena paidi. kai emeis mazeoume lepto me lepto gia na geniso methaurio alla pote den metaniosame oti emeina egkuos twra.
twra gia ta koritsia pou prospathoun kalu epituxia k me kala nea sintoma. emeis prospathousame ena xrono sti melina... eimastan etoimi na pame na doume ti simvainei otan vgike epitelous thetiko to test... sto deutero twra mas elege o giatros oti tha piasei grigora k den ton pisteva. gi'auto eipa ston andra mou na ksekinisoume poio noris tis prospathies, mexri tetoio kairo na epiane... me 3 epafes to 1o mina emeina egkuos!!!!!!

egw ksekinisa prwta na tis dosw ena vourtsaki gia tin ilikia tis na paiksei. mas evlepe k'mas k ekane to idio. siga siga arxisa na tis ta plainw egw kanonika me ligi krema paidiki apo farmakeio, fitiki. tis aresei polu. pame sto mpampa meta k tis lew na tou diksei ta dontakia k anoigei to stoma me poli xara Smile apo tote pou ta xtipise exoume stamatisei alla lew na ksekinisoume pali. exoume pia 18 dontia..... den ginetai na minei etsi... kamia fora san na mou mirizei to stomataki tis...

auto k apo emas pros to paron. aurio pame na doume ti kanei k o mikros. minane peripou 3 eudomades. filia apo'mas k kalunixtaaa!!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας ρε κοπελιές...!!!
Τι μου κάνετε... Βλέπω πολλά μίζοντα θέματα... θα ξεκινήσω λοιπόν από αυτά... Δεν θυμάμαι ποιες από εσάς τα ανέφεραν (sorry!!!) Αλλά σαν ξερόλας έχω απάντηση για όλα... Wink

1. Δεν νομίζω η διάροια να επηρεάζει το εμβόλιο, σε περίπτωση που δεν είναι γαστρεντερίτιδα, γιατί εκεί ο οργανισμός είναι συνήθως εξασθενημένος και κάποιοι παιδίατροι το αποφεύγουν, όχι τόσο για να μην πειράξει το μωρό, αλλά για να είναι σίγουροι αν θα κάνει κάποια αντίδραση στο εμβόλιο ότι θα είναι από αυτό και όχι από κάποια ίωση... εξαρτάται βέβαια και από το εμβόλιο...

2.Και εγώ (αν και όχι η μικρότερη, γεννηθείς '85), δεν σκέφτομαι για δευτερο προς το παρών, είπα στον άντρα μου να μπει ο μικρός στα 3, να κόψει πάνες και γάλατα να μην έχω επιπλέον έξοδα και να βγάζω και μια συνενόηση να μην είμαστε όλη την ώρα αγκαλιά, να γεννήσω όταν ο μικρός θα είναι 4 (καλή διαφορά, νομίζω), και το 3ο που θέλω, όταν το 2ο θα είναι 2 θα βάλω μπροστά δηλαδή να γεννηθει το τελευταίο όταν το 2ο θα είναι 3 χρονών και ο μεγάλος 7. Αυτός είναι ο προγραμματισμός, βέβαια ο άντρας μου τα θέλει όλα κοντά, και ενώ στην αρχή ήθελε 3 παιδιά τώρα με την κρίση το διαπραγματεύεται... αλλά εγώ άσκησα veto μεταξύ σοβαρού και αστείου... Του είπα είχαμε πει 3 παιδιά πριν παντρευτούμε, ΕΓΩ 3 θα κάνω, εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις. Ε! Ναι ρε κορίτσια στο θέμα τον παιδιών (ο Θεος να δώσει να πάνε όλα όπως λέω), είμαι κάθετη, αν δεν συντρέχει λόγος υγείας δεν μπορεί να λέει άλλα προ γάμου και άλλα μετά, κάτσε ρε κύριε στο κάτω κάτω της γραφής εγώ θα περάσω το μεγαλύτερο βάρος, πριν δεν σε πείραζε και τώρα σε πειράζει, δεν το δέχομαι, εξάλου το 3ο θα μεγαλώσει με ότι υπάρχει από τα άλλα δύο, και στην τελική, σε 5 χρόνια που ξέρεις πως θα είναι τα πράγματα??? (Συγνώμη αλλά φούντωσα πάλι????)

3. Εμάς ο παιδίατρος μας και η οδοντίατρος μου, μας είπε ότι οδοντόβουρτσα επιτρέπετε από το πρώτο δόντι... Εγώ τον ξεκίνησα από 14 μήνων στα 10 δόντια, περίμενα λίγο να βγούνε τα πολλά για να μην είναι πολύ πρησμένα όλα τα ούλα... του βάζω και την οδοντόκρεμα της chicco είναι για +12m(δεν χρείαζεται φτυσιμο, βάζω ελάχιστο, εξάλλου) με γευση φράουλα, το ξεκινήσαμε κάθε βράδυ στο μπάνιο, αλλά του άρεσε τόσο που όταν αραιώσαμε το μπάνιο, άρχισα να του την δίνω πριν το πάω για ύπνο (σκέτη) και τα κάνει μόνος του, όπως να 'ναι βέβαια, αλλά δεν με πειράζει γιατι στο μπάνιο του τα κάνω εγώ καλά...

4. Περαστικά σε όλα τα μικράκια... Αλικάκι, Ζουζού, mommy και σε όποια ξέχασα... (sorry!!) Αύριο άνοιξη, αλλά αν κρίνω από την ΕΜΥ και το ρητό ΜΑΡΤΗΣ-ΓΔΑΡΤΗΣ... δεν την βλέπω την άνοιξη κοντά....
και εμείς με μασκούλες είμαστε από χτες, προληπτικά γιατι επανήλθε ένας ύποπτος ξερός βήχας...

5. Βιβήκα, αρχικά περαστικά και σε έσάς, τι έγινε και με το χειλάκι όλα καλά???, και δεύτερον...
ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΔΙΟΝΗΣΗ!!!!!!!! Τ Ε Λ Ο Σ!!

Αυτά, σίγουρα ξέχασα πολλά, αλλάφτάνει το σεντόνι για σήμερα... SEE YOU!!! Wink
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Γεια σας ρε κοπελιές...!!!
Τι μου κάνετε... Βλέπω πολλά μίζοντα θέματα... θα ξεκινήσω λοιπόν από αυτά... Δεν θυμάμαι ποιες από εσάς τα ανέφεραν (sorry!!!) Αλλά σαν ξερόλας έχω απάντηση για όλα... Wink

1. Δεν νομίζω η διάροια να επηρεάζει το εμβόλιο, σε περίπτωση που δεν είναι γαστρεντερίτιδα, γιατί εκεί ο οργανισμός είναι συνήθως εξασθενημένος και κάποιοι παιδίατροι το αποφεύγουν, όχι τόσο για να μην πειράξει το μωρό, αλλά για να είναι σίγουροι αν θα κάνει κάποια αντίδραση στο εμβόλιο ότι θα είναι από αυτό και όχι από κάποια ίωση... εξαρτάται βέβαια και από το εμβόλιο...

2.Και εγώ (αν και όχι η μικρότερη, γεννηθείς '85), δεν σκέφτομαι για δευτερο προς το παρών, είπα στον άντρα μου να μπει ο μικρός στα 3, να κόψει πάνες και γάλατα να μην έχω επιπλέον έξοδα και να βγάζω και μια συνενόηση να μην είμαστε όλη την ώρα αγκαλιά, να γεννήσω όταν ο μικρός θα είναι 4 (καλή διαφορά, νομίζω), και το 3ο που θέλω, όταν το 2ο θα είναι 2 θα βάλω μπροστά δηλαδή να γεννηθει το τελευταίο όταν το 2ο θα είναι 3 χρονών και ο μεγάλος 7. Αυτός είναι ο προγραμματισμός, βέβαια ο άντρας μου τα θέλει όλα κοντά, και ενώ στην αρχή ήθελε 3 παιδιά τώρα με την κρίση το διαπραγματεύεται... αλλά εγώ άσκησα veto μεταξύ σοβαρού και αστείου... Του είπα είχαμε πει 3 παιδιά πριν παντρευτούμε, ΕΓΩ 3 θα κάνω, εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις. Ε! Ναι ρε κορίτσια στο θέμα τον παιδιών (ο Θεος να δώσει να πάνε όλα όπως λέω), είμαι κάθετη, αν δεν συντρέχει λόγος υγείας δεν μπορεί να λέει άλλα προ γάμου και άλλα μετά, κάτσε ρε κύριε στο κάτω κάτω της γραφής εγώ θα περάσω το μεγαλύτερο βάρος, πριν δεν σε πείραζε και τώρα σε πειράζει, δεν το δέχομαι, εξάλου το 3ο θα μεγαλώσει με ότι υπάρχει από τα άλλα δύο, και στην τελική, σε 5 χρόνια που ξέρεις πως θα είναι τα πράγματα??? (Συγνώμη αλλά φούντωσα πάλι????)

3. Εμάς ο παιδίατρος μας και η οδοντίατρος μου, μας είπε ότι οδοντόβουρτσα επιτρέπετε από το πρώτο δόντι... Εγώ τον ξεκίνησα από 14 μήνων στα 10 δόντια, περίμενα λίγο να βγούνε τα πολλά για να μην είναι πολύ πρησμένα όλα τα ούλα... του βάζω και την οδοντόκρεμα της chicco είναι για +12m(δεν χρείαζεται φτυσιμο, βάζω ελάχιστο, εξάλλου) με γευση φράουλα, το ξεκινήσαμε κάθε βράδυ στο μπάνιο, αλλά του άρεσε τόσο που όταν αραιώσαμε το μπάνιο, άρχισα να του την δίνω πριν το πάω για ύπνο (σκέτη) και τα κάνει μόνος του, όπως να 'ναι βέβαια, αλλά δεν με πειράζει γιατι στο μπάνιο του τα κάνω εγώ καλά...

4. Περαστικά σε όλα τα μικράκια... Αλικάκι, Ζουζού, mommy και σε όποια ξέχασα... (sorry!!) Αύριο άνοιξη, αλλά αν κρίνω από την ΕΜΥ και το ρητό ΜΑΡΤΗΣ-ΓΔΑΡΤΗΣ... δεν την βλέπω την άνοιξη κοντά....
και εμείς με μασκούλες είμαστε από χτες, προληπτικά γιατι επανήλθε ένας ύποπτος ξερός βήχας...

5. Βιβήκα, αρχικά περαστικά και σε έσάς, τι έγινε και με το χειλάκι όλα καλά???, και δεύτερον...
ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΔΙΟΝΗΣΗ!!!!!!!! Τ Ε Λ Ο Σ!!

Αυτά, σίγουρα ξέχασα πολλά, αλλάφτάνει το σεντόνι για σήμερα... SEE YOU!!! Wink
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:και εγω επεσα με τα μουτρα αλλα ειμαι τοσο απολυτη στο θεμα οτι δε θελω να μεινει μοναχοπαιδι και ειναι πιο συζητησιμος ο δικος μου. Very Happy

Τελικά, όσες περιπτώσεις ξέρω απο μοναχοπαίδια, κανένας δεν θέλει να είναι και το παιδί του μοναχοπαίδι! Οπότε Γραμματικούλα μου δεν υπάρχει κανένα δίλημμα για 'σενα!!!

Τα δοντάκια πρέπει να τα πλένουμε απο τη στιγμή που κάνουν την εμφάνιση τους! Στην αρχή με μια γαζούλα και μετά με την οδοντόβουρτσα που μπαίνει στο δάχτυλο. Εγώ τον είχα ξεκινήσει απο πολύ νωρίς με αυτήν αλλά επειδή τώρα τελευταία άρχισε να μου δαγκώνει το δάχτυλο του πήρα μια κανονική, παιδική, για ηλικίες απο 4-24 μηνών! Ξεκίνα τώρα!!!!

mamavivo έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ αγαπες.
τι μου κανετε?
βλεπω καλοπερασατε καποιες και καποιες.
περαστικα στα αρρωστούλια.
χθες γυρισαμε τελικα ειχε απαγοερυτικο ,ηρθαμε με 8 μποφορ,ολο το πλοιο τεζα και ο διονυσης περα δωθε χαχαχ.
περασαμε τελειαααα και ο διονυσακης περισσοτερο.διελυσε κατι σπιτια,κυνηγαγε τα κατσικακια της γιαγιας ,το σκυλακι το ξεκανε,ενα λαμπραντορ το ερωτευτηκε και το χαιδευε και το φυλαγε συνεχεια και το σκυλι ολο τον εγλυφε μπλιαχ Very Happy
σε ολο το τριημερο ειχε μυξουλες και λιγο βηχαλακι.του εκανα ορους ,εισπνοες αλλα πηραμε και μουκοσολβαν για τα φλεγματα.ειναι καλυτερα αλλα τον προσεχα.
χαρταετο δεν πεταξαμε γιατι γινοταν χαλασμος κυριου στην ζακυνθο.πολυ στεναχωρηθηκα .
γνωρισε και την μικρη σοφια 2 χρονων και αγκαλιαζονταν συνεχεια πολυ πλακα .της εκλεινε και το ματι.

γενικα ξεσαλωσε με ολη την σημασια της λεξης.Φοβηθηκα οτι θα μου το ματιασουν το παιδι.αλλα ρε παιδι μου τι κοινωνικος αμεσως να παει στα παιδακια να παιξει,να γελαει ,πολυ τον χαρηκαμε. Very Happy
Δεν ξεκουραστηκα καθολου...ετρεχα συνεχεια απο πισω του αλλα χαλαλι του. Very Happy

Τίποτα,τίποτα δεν τον σταματά τον ταλιμπάν Διονύση που κάνει και ματιά! Wink
Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα Βιβίκα μου! Και του χρόνου με υγεία!

Καλό μήνα κοριτσάρες μου! Μπήκε η άνοιξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εχεις δικιο αγαπη μου θα το ξεκινησω για προσπαθεια και βλεπουμε.αν και χτες σε ενα θεμα εδω μεσα για θυροειδη (που τον απεκτησα προσφατα) με αγχωσαν ως προς την γονιμοτητα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελίτσες μου!!!!
Ζουζού μου,χρόνια πολλά!!!!!!!!
Να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι την κορούλα σου και τον άντρα σου!!!
Ό,τι επίθυμείς σου εύχομαι ολόψυχα!!!!!Φιλιά!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εχεις δικιο αγαπη μου θα το ξεκινησω για προσπαθεια και βλεπουμε.αν και χτες σε ενα θεμα εδω μεσα για θυροειδη (που τον απεκτησα προσφατα) με αγχωσαν ως προς την γονιμοτητα.

τιτικα η κουμπαρα μου με θυροειδη που απεκτησε στο 1ο παιδι ,επιασε το θηριο αμεσως και το αλλο οταν το αποφασισε και τωρα εχει δυο σκατουλακια στο σπιτακι της μην σε αγχωνει τιποτα .ολα ρυθμιζοντε και ελεγχοντε.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοπελίτσες μου!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΛΗμερα αλικακι μου.
ποια εχει γενεθλεια να ευχηθουμε?
η ζουζουνιτσα?
να τα χιλιασειιιι σαν τα ψηλα βουνα

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια και καλή άνοιξη να έχουμε - αν και επισήμως στις 23 νομίζω, ε;
Λοιπόν, πήγαμε τελικά χτες παιδίατρο και το κάναμε το εμβολιάκι. Ήταν το τελευταίο και πλέον το επόμενο θα είναι όταν πάμε παιδικό σταθμό (ηπατίτιδας Α') Είχατε δίκιο που μου λέγατε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την ευκοιλιότητα, το ίδιο μας είπε η παιδίατρος και αφού η μικρή ήταν απύρετη και μεσ' στην καλή χαρά το κάναμε τελικά. Επίσης, η παιδίατρος μας είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα η ευκοιλιότητα οφείλεται στα δοντάκια που ετοιμάζονται να σκάσουν. Μέτρησε περίπου 4 δοντάκια που ετοιμάζονται πολύ σύντομα... Η μικρή φυσικά πάλι ήταν πολύ χαρούμενη και συνεργάσιμη. Η παιδίατρος μας είπε ότι τη βρίσκει πολύ ανεξάρτητη (δεν μου την αποκαλούν τυχαία μπουμπουλίνα, χαχαχ) και μας είπε το εξής πολύ ενδιαφέρον: συνήθως παιδάκι αρκετά έξυπνα και ανεξάρτητα αργούν κάπως να κόψουν την πάνα. Rolling Eyes Αυτό εμπειρικά. Μωρέ ας είναι έξυπνη η μικρή και ας κόψει την πάνα και στα 10 (που λέει ο λόγος!!!!!) Laughing
Σε ο,τι αφορά τις μετρήσεις μας, φτάσαμε τα 81 ποντάκια και παραμείναμε στα 10600 στο βάρος. Παρόλο που αυτή τη φορά πήγαμε και φαγωμένες. Rolling Eyes Καλά είχα καταλάβει ότι η μικρή είχε αδυνατίσει λιγάκι. Η παιδίατρος δεν ήταν υπέρ του να επιστρέψω στα αλεσμένα προκειμένου να τρώει λίγο παραπάνω (αν θυμάστε το θεματάκι που είχα...). Είπε να την αφήνουμε να τρώει όσο θέλει από κανονική τροφή όμως. Τέλος, για εμάς τουλάχιστον, με τα 4,5 δόντια μας είπε ακόμα να τα πλένουμε με οδοντόβουρτσα και νεράκι. Και αυτό κάνουμε μέχρι στιγμής... Τεσπα, αυτά από χτες...

Τι μου κάνετε; Πώς είναι τα αρρωστούλια; Ελπίζω σήμερα καλύτερα!!!

Απ' ο,τι βλέπω πολλές από την ομάδα μας ετοιμάζονται να βάλουν πλώρη για 2ο, με το καλό εύχομαι να έρθει εύκολα και γρήγορα σε όλες!

Mangio μου προσπαθώ.. να γράφω όσο το δυνατόν περισσότερο! Cool Ο χρόνος μου βλέπεις είναι πολύ περιορισμένος. Και από τη δουλειά δεν πολυθέλω, για να μη δώσω δικαιώματα... Ειδικά από σήμερα που πλέον δεν προστατεύομαι από τη μητρότητα πλέον... Rolling Eyes

Η ζουζουνίτσα μας έχει γενέθλια σήμερα;;; Αν ναι, χρόνια πολλάααααα!!!!!!!!! Να τα 1000άσεις και πάντα με ευτυχία και αγάπη να σε περιτριγυρίζει!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 130627

Αυτά, σας φιλώ γλυκά, να έχετε μια όμορφη μέρα!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 13 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβήκα μου,τι ωραία που περάσατε!!Καλά κάνατε και πήγατε ,εντέλει!!
Και ο Διονυσάκης πέρασε τέλεια στην φύση και εσύ έκανε ςτην γυμναστικούλα σου,χιιχιχιχιχ!!!!!!
Να σε ρωτήσω κάτι το μουκοσολβάν στο εδωσε γιατρός????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Βιβήκα μου,τι ωραία που περάσατε!!Καλά κάνατε και πήγατε ,εντέλει!!
Και ο Διονυσάκης πέρασε τέλεια στην φύση και εσύ έκανε ςτην γυμναστικούλα σου,χιιχιχιχιχ!!!!!!
Να σε ρωτήσω κάτι το μουκοσολβάν στο εδωσε γιατρός????
ναι γιατι εβηχε με φλεγμα ,πηρα το παιδικο για να τα ρευστοποιησει μου ειπε .οπως και εγινε και ηρεμησε κιολας αρκετα,οχι τελειως αλλα αρκετα.
και του αδειαζω την μυτουλα ,οταν δεν την φυσαει μονος του (γιατι το μαθαμε και αυτο παρακαλω)θα το παρουμε για 2,5 μερες μας ειπε,οποτε σημερα το απογευμα τελος.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρονια πολλα ζουζουνιτσα να τα εκατοστησεις να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεωργία μου,τι ωραία που τα γράφεις...και τσαμπουκαλεμένα!!!
Είσαι από τις τυχερές που δεν έχουν πρόβλημα ηλικίας και πραγματικά σου εύχομαι όλα να πάνε όπως τα έχεις στο μυαλό σου!!!
Εγώ,κοριτσάκια μου παρόλο που είμαι όσο είμαι...δεν αγχώνομαι.Ίσως δεν νιώθω κι εγώ έτοιμη ακόμη.Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός αργότερα,να μπορέσω να κάνω ένα ακόμη.Αν δεν...δεν πειράζει!!!Δεν είμαι καθόλου της αποψης ότι ένα ίσον κανένα!!!Παρόλο,που πάντα έλεγα ότι θέλω πολλά παιδιά....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Να σε ρωτήσω κάτι το μουκοσολβάν στο εδωσε γιατρός????

ναι γιατι εβηχε με φλεγμα ,πηρα το παιδικο για να τα ρευστοποιησει μου ειπε .οπως και εγινε και ηρεμησε κιολας αρκετα,οχι τελειως αλλα αρκετα.
και του αδειαζω την μυτουλα ,οταν δεν την φυσαει μονος του (γιατι το μαθαμε και αυτο παρακαλω)θα το παρουμε για 2,5 μερες μας ειπε,οποτε σημερα το απογευμα τελος.

Α,μάλιστα!!Εγώ δεν τον πήγα στον γιατρό.Βήχει ελάχιστα,πυρετό δεν έχει κάνει,μόνο μυξούλες έχει...
Την μυτούλα του κι ο δικός μου την φυσάει αλλά κι εγώ του την καθαρίζω και με το σωληνάκι.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εχεις δικιο αγαπη μου θα το ξεκινησω για προσπαθεια και βλεπουμε.αν και χτες σε ενα θεμα εδω μεσα για θυροειδη (που τον απεκτησα προσφατα) με αγχωσαν ως προς την γονιμοτητα.

τιτικα η κουμπαρα μου με θυροειδη που απεκτησε στο 1ο παιδι ,επιασε το θηριο αμεσως και το αλλο οταν το αποφασισε και τωρα εχει δυο σκατουλακια στο σπιτακι της μην σε αγχωνει τιποτα .ολα ρυθμιζοντε και ελεγχοντε.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοπελίτσες μου!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΛΗμερα αλικακι μου.
ποια εχει γενεθλεια να ευχηθουμε?
η ζουζουνιτσα?
να τα χιλιασειιιι σαν τα ψηλα βουνα

μακαρι βιβικα μου απο το στομα σου και στου θεου το αυτι.την μικρη μου την επιασα με τη μια αλλα τοτε δεν ειχα θεμα με τον θυροειδη τωρα θα δουμε τι θα γινει

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:και εγω επεσα με τα μουτρα αλλα ειμαι τοσο απολυτη στο θεμα οτι δε θελω να μεινει μοναχοπαιδι και ειναι πιο συζητησιμος ο δικος μου. Very Happy

Είσαι από τις τυχερές..οπότε βουρ!!!

Τα πλένω μόνο με νεράκι με οδοντόβουρτσα,την οποία έχει λατρέψει.Θυμάμαι παλιότερα σε συζήτηση με την Mangio,που με παρότρεινε να το κάνω και τότε ξεκίνησα.Και εμείς νομίζω τόσα δοντάκια είχαμε...Όσον αφορά το θέμα οδοντόκρεμα εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω,αν δεν μάθει να λειτουργεί το σύστημα φτυσίματος...!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:

Είσαι από τις τυχερές..οπότε βουρ!!!

Τα πλένω μόνο με νεράκι με οδοντόβουρτσα,την οποία έχει λατρέψει.Θυμάμαι παλιότερα σε συζήτηση με την Mangio,που με παρότρεινε να το κάνω και τότε ξεκίνησα.Και εμείς νομίζω τόσα δοντάκια είχαμε...Όσον αφορά το θέμα οδοντόκρεμα εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω,αν δεν μάθει να λειτουργεί το σύστημα φτυσίματος...!!!

αρα λες να της παρω μια οδοντοβουρτσα και να της τα πλενω ετσι με νερακι μονο για αρχη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις