Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 39]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμος στο φορουμ παλι

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:χαμος στο φορουμ παλι

ναι;σε ποιο θεμα;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η αρχη εγινε με το θεμα φωτο των παιδιων και τωρα συνεχιζετε στο τι σκεφτεσε.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανούλεεεεεεςςςς!!!
Τι κανετε βρε???Σας γραφω πολύ γρήγορα και ό,τι προλάβω, διοτι από τοτε που κοιμαται ομικρος στην κούνια του και όχι στο καρότσι ελάττωσε τον υπνο!!
Δεν προλαβα να τα διαβασω ολα, περαστικα σε τιτικα, Γεωργια και Σωτηρια, με το καλο να αναρρωσουν τα μπεμπονια!
Εγω αυτες τις μερες ειχα πονοκεφαλο οπως σας ειχα πει, αλλά δεν ειναι ημικρανιες Αλικάκι, η κακη ενεργεια καποιων , ξερω ποιων, με εχει τρελανει.Τεσπα, μεγαλο κεφαλαιο!!
Βιβη, τιγελιο με τον Διονυση!!Καλοοοο καλοοοο, τσουπ στο τζακι!!!Στην πυρα!!!
Βρε κοριτσια,εβγαλε το παιδακιμου κατι , οχι εξανθηματα παλι, σκληρυνσεις στα ποδια του στα καλα καθουμενα και προχτες 2 κοκκινα σπυρακια.Δεν πηρα παιδιατρο τηλεφωνο ακομα.Αλικακι νομιζω εσενα και αλλης μια μανουλας εχει ατοπικη δερματιτιδα, πώς εκδηλωνεται??Εβαλα λιγη φουσιντιν, απλά σκεφτομαι μηπως τον πειραξαν κατι χορτα.
Υπομονη στην κλεισουρα, εγω ημουν συνεχως μεσα στα νευραοσο δε δουλευα και τωρα που επεστρεψα ειμα ιακομα πειρισσοτερο Razz !!Γιατι δεν προλαβαινω να κανω αυτα που θελω, τα ξερετε και εσεις αυτα!
Μπλοκαρε το μυαλο μου, δεν θυμαμαι τι να γραψω!Α!Ανα καλωσηρθες, με το καλο το μωρακι σου! Μα εγω θυμάμαι κι άλλα ονόματα μαμαδων εδω, εχουν εξαφανιστει τελειως, οχι αυτες που ειπε το Αλικακιον(παρεπιπτοντως, γιατι με ειπες χρυσοχερα Razz , τι έκανα και δεν το θυμαμαι Razz ).
Την Κυριακη τα μαθητακια μου θα συμμετεχουν στο καρναβαλι εδω, θα παρω και γω το γιοκακι μου (στο καροτσι εννοειται) να περασουμε ωραια, μονο να μας κανει καλο καιρο!
Δε διαβαζω αλλα θεματα για να δω το χαμο,ηξερα οτισε αλλο φορουμ γινοταν αυτο Very Happy !!
Να σας πω επισης οτι νομιζω οτι λεμε λιγες λεξεις σε σχεση με εσας.Ευτυχως εχει τον κιλ (σκυλο) του και παιζει 2 μερες τωρα!Ειναι πιο μεγαλος απο αυτον, αλλά σιγα το πραγμα Laughing !!Εντωμεταξυ εχει πολλη πλακα που απανταει ναι και οσι σε ό,τι τον ρωταμε!Οχι τον σκυλο Razz !!
Να τα να τα , το γνωριμο κλάμα!!Και πολυ αργησε!Φιλακια!!!!!!1

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπήκα στα γρήγορα κι εγώ να σας πω μια καλησπέρα-καληνύχτα μάλλον καλύτερα! Razz Η μικρή κοιμήθηκε επιτέλους κι ελπίζω να το πάει σερί μέχρι το πρωί. Μιλάμε δεν την παλεύω από την κούραση και ο,τι είχε ξεκινήσει καλά η εβδομάδα (κοιμήθηκα αρκετά το προηγούμενο σ/κ και ένιωθα πως είχα πάρει λίγο τα πάνω μου) τώρα πάλι πτώμα είμαι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 688264

Yeap, η μικρή έκανε πρόοδο με τις λεξούλες και βασικά ότι της λέω παλεύει να το επαναλάβει που πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό βήμα. Ακόμα όμως δεν έχουμε καταφέρει να πούμε τη δικιά μας παραλλαγή του "σ' αγαπώ", άντε πότε;!!!!

Σαν τι λέτε να παίζει δηλαδή αυτή την περίοδο; Βασικά λίγο η ηλικία που έχει τα δικά της, λίγο η σχετική κλεισούρα λόγω της εποχής - εδώ εμείς αναστενάζουμε να μας κάνει μια καλή μέρα να πάμε βόλτα στον ήλιο, ε, δε θέλει και πολύ!

Σήμερα η μικρή μόλις είδε τον παππού της που είχε καιρό να δει έκανε κάτι ντροπές ναααα! Στρουθοκαμηλίζει ένα πράγμα! Embarassed Και γενικά νομίζω πως μας έχει βγει λίγο μαζεμένη και ντροπαλούλα μπροστά στον κόσμο!!!

Από φαγητό πάλι έφαγε του σκασμού λέει ο άντρας μου. Και μετά μέχρι το βράδυ όλο ήθελε μπισκότα και βλακείες να μασουλάει... Αλλά βρε κορίτσια το γάλα δεν το θέλει καθόλου σχεδόν πλέον. Αφού ήπιε 10ml απόψε, μετά της έκανα διάφορα κόλπα (τη θαύμαζα τι ωραία που κρατάει και πίνει μόνη της από το μπιμπερό, μιας και δεν το συνηθίζει) και ήπιε έτσι άλλα 20ml. Σπουδαία... Μετά της άνοιξα το καπάκι και ήπιε σαν ποτηράκι άλλα 30ml και τέρμα. Τι φταίει, να το βαρέθηκε αυτό το γάλα, μήπως να το γυρίσω σε φρέσκο; Rolling Eyes

Αλικάκι δίνω γαλοπούλα που είναι το πιο αθώο αλλαντικό αλλά τη δίνω μόνο μέσα στο τοστάκι. Και το κάνω αυτό διότι έχω την αίσθηση ότι η μικρή δεν τρώει αρκετό κρέας, ώστε να συμπληρώσει έστω κι έτσι. Δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό το να φάει λίγη γαλοπούλα, τα άλλα αλλαντικά είναι πολύ χειρότερα.

Τιτίκα μου η μικρή καλύτερα;
Βιβή ο μικρός σου είναι όλα τα λεφτά! Αλλά βέβαια η Σωτηρία είπε το καλύτερο, ακόμα γελάω (βλέπε σβηστό τζάκι), χαχαχαχαχαχ!!!

Mangio μου τι σου κάνανε πάλι; Μη μασάς!!! Και μια χαρά αρκετές λεξούλες λέει το αντράκι σου!!!!

Ζουζουνίτσα μου έχεις απόλυτο δίκιο!!! Κι εγώ θα εκνευριζόμουν πολύ και στην τελική δε θα άφηνα να ξαναγίνει. Καλά τα λέει η Τιτίκα μας!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν να βλέπουμε τέτοια πράγματα από ενήλικες!!!

Τι έγινε πάλι στο φόρουμ, πάλι ανάδρομος θα είναι κάνας πλανήτης!!! Laughing Μη δίνετε σημασία, σ' ένα ζωντανό γυναικείο φόρουμ είναι λογικό να υπάρχουν και ξεκατινιάσματα, χιχιχι! Την υγειά μας να έχουμε κι ας γίνονται και τέτοια! Razz

Κορίτσια έρχεται τριημεράκι, θα κάνετε τίποτα; Εμείς δεν ξέρουμε ακόμα, το Σάββατο έχουμε και δουλίτσες, αλλά σίγουρα τη βολτούλα μας θα την κάνουμε!

Σας φιλώ γλυκά, ξημερώνει Παρασκευή!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 328109

Χμμ.. πολλά έγραψα πάλι!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 850933

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου μια βιαστική καλησπέρα και απο μένα, γιατί ήταν γεμάτη η μέρα και είμαι κομάτια...

Ο μικρός ανάρωσε πλήρως... ευτυχώς... εγώ το έχω ακόμα το μπουκωματάκι μου, εμείς σήμερα σπανακόρυζο, αύριο κοτόπιτα...

Πωπω όντως του ξεκατινιάσματος έγινε σήμερα στο forum, έγινε και επίσημο έγιναν και αποχωρήσεις... (τελικά σαν την Βουλή και εμείς... στο πνεύμα...), έμαθα μια ομαδούλα ξεκληρίστηκε (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!)

Λοιπόν στα δικά μας....

Τιτίκα, μην το γρουσουζέυεις, δεν θα ξανααρρωστήσετε να σκέφτεσαι ΘΕΤΙΚΑ!!!

Σωτηρία, (συντοπίτισσα)
ΠΡΕΠΕΙ να σε γνωρίσω να πιούμε καφέ...
Άλλαξα βρακί με το σβηστό τζάκι...
(έχει ξαναειπωθεί αλλά...) τι άτομο είσαι ρε ΕΣΥ!!!!????!!!!

Αλικάκι, θα ήθελα να μην συνοδεύσω και εγώ τις μανούλες-("πάλι δεν έχω κλείσει μάτι και σε λιγάκι ξημερώνει"), αρκέτα ξενύχτησα αυτές τις μέρες...

Την αμέριστη όμως συμπαράσταση μου και τους ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ χαιρετισμούς στις μάχημες Βιβίκα και τρελομάνα, που όλες ευχόμαστε ολόψυχα τα ξενύχτια τους να ανήκουν στο παρελθόν...

Άσχετο αλλά μόλις ανακάλυψα ότι από τότε που έγινα μάνα η λέξη ξενύχτι έχει αποκτήσει ΆΛΛΟ νόημα...
Τυχαίο... Δεν νομίζω!!!!

Μangio μου, ζουζουνίτσα, Τουρτίτσα (η τελευταία σήμερα ΑΠΟΥΣΙΑ), και στις λοιπές που ξέχασα....

Τα φιλιά μου.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 417472

Υ.Γ.
1 Ο μικρός μου μιλάει ΠΛΕΟΝ Laughing ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 911307 Laughing όλη μέρα (κανείς δεν τον καταλαβαίνει, αλλά κανείς δεν το δείχνει)
2.Μ'αρεσει που είπα η καλησπέρα θα είναι βιαστική...Σορυυυυυ!!!!

Καληνύχτα... Sleep

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοπελιές!!!!Τι μου κάνετε????

Mangio μου,δεν πειράζει που μειώθηκε ο υπνος του μικρού αρκεί που έμαθε να κοιμάται στην κούνια.Το ότι μειώθηκε μπορεί να είναι της ηλικίας,γιατί κι ο δικός μου έτσι,από την μια μέρα στην άλλη τον μείωσε τον ύπνο.
Για την αποφυγή πονοκεφάλων ζητείται να απομακρυνθούν άμεσα οι εμπλεκόμενοι,χαχαχα!!!!Εμ,δεν θα αρρωστήσεις κιόλας για χάρη τους,βρε κοριτσάκι!!
Τι εννοείς σκλησύνσεις στα ποδαράκια???Είναι κάπως άγρια σε εκείνο το σημείο???
Βάζε αλοιφούλα.Εμένα μου είχε δώσει,τις προάλλες την είδα και την θυμήθηκα μια αλοιφή της avenoo(έτσι γράφεται??δεν θυμαμαι!)και όταν βλέπω ότι τα ποδαράκια του είναι άγρια ,μετά το μπανάκι,του βάζω τέτοια.
Του δικού μου η ατοπική εμφανίζεται στα μαγουλάκια,βγάζει κάτι σαν σπινθουράκια και κοκκινίζουν,κιόλας.Αλλά του βάζω αλοιφούλα και περνάει..
Καλά να περάσετε στο καρναβάλι!!!!

Αλικάκι μου,τι γάλα δίνεις στην ντροπαλή,φαγανή και γλυκατζού νυφούλα μου???Μήπως να της δοκίμαζες άλλο γαλατάκι???Έτσι κι αλλιώς αν μιλάμε για 10-20-30 ml...δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις κάτι άλλο και βλέπεις..
Επίσης,μπορείς να βαλεις στην άκρη τώρα το μπιμπερούλι και να πάρεις ποτηράκι.Δοκίμασε να της βάλεις και κουταλάκι και μπισκοτάκια.
Επίσης ,δεν θυμάμαι να είπα εγώ κάτι κακό σχετικά με την γαλοπούλα....δεν θυμάμαι!!!!Αν την τρώει να της δίνεις,δεν είναι τραγικό,συμφωνώ!!!!
Καλά να περάσετε κι εσείς!!!!Αν και την Καθαρά Δευτέρα διέγνωσαν βροχούλες,γμτ!!!Μακάρι να έχει καλό καιρό!!!!

Γεωργία μου,ευτυχώς που είναι καλά ο μικρούλης σου!!Έτσι,κοριτσάκια μου,μόνο καλά νέα να έχουμε!!!

Γεωργία έγραψε.....
1 Ο μικρός μου μιλάει ΠΛΕΟΝ Laughing ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 911307 Laughing όλη μέρα (κανείς δεν τον καταλαβαίνει, αλλά κανείς δεν το δείχνει)

Μπράβο,Γεωργία μου,μπράβο!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου.

crozy και μενα οταν σταματησε το γαλα του εκανα παραλλαγες.τΟΥ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ ΜΕ ΛΑΚΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ με δημητριακα και μπανα και ατ κανω κρεμα.Δοκιμασε και αυτο.

Οι λεξουλες πανε και ερχονται.και μενα μιλαει ακαταπαυστα αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει .του επαναλαμβανω πολλες λεξεις αλλα δεν μου τις λεει ,συνεχιζει τα δικα του.

Αλλη μια ωυχτα ξενυχτησμενη.Ξυπνησε και εκλαιγε ,εγω νομιζα οτι το εβλεπα στον υπνο μου ( η γαιδουρα συνεχιζα και κοιμονουν )και ξαφνικα καποια στιγμη πεταχτηκα και πηγα να δω και παθαινω σοκ δεν ηταν στο κρεβατι ,ειχε παει στο σαλονι σε μια γωνια και εκλειγε.Φρικαρα σοβαρα,τον πηρα αγκαλια και πηγαμε και ξαπλωσαμε μαζι του στο κρεβατι.Πρεπει να του βαλω πορτακι ασφαλειας γιατι πολυ γυρναει.λετε να υπνοβατει?μου περασε απο το μυαλο .

Χτε ςεκανα ενα σκασμο δουλειες και ειχα κουραστει γιαυτο δεν τον ακουσα αμεσως ,δεν δικαιολογουμε απαραδεκτο που δεν σηκωθηκα.με εχουν φαει οι τυψεις .

Αρακα με κοτοπουλο εμεις σημερα.

Ερχετε τριημεροοοο Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα ρε συ Βιβήκα....Το καημενουλάκι μου...στο σαλόνι και έκλαιγε???
Εσύ γιατί έχεις τύψεις???Πόσα λεπτά έκλαιγε??Μιλάμε για λίγα,έτσι??
Εεε,μου έχει συμβεί και μένα!!Νόμιζα κι εγώ ότι το έβλεπα στον ύπνο μου....
Μην στεναχωριέσαι...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες!!!! Τι μου κάνετε;

Ομολογώ πως τελικά διάβασα αυτά που διαδραματίστηκαν μέσα στο φόρουμ και έχω απογοητευτεί λιγάκι... Sad Τεσπα, δε θέλω να δώσω συνέχεια, ελπίζω να μη διαλυθεί η ομαδούλα μας!

Γεωργία μου το ξενύχτι άλλαξε παντελώς το νόημά του! Αλλά τι να κάνουμε, αξίζει για αυτό το μουτράκι!!!!!
Σήμερα η μικρή μου δεν ξύπνησε αλλά και πάλι είμαι πολύ κουρασμένη αλλά και εκνευρισμένη. Το κινητό μου δεν φορτίζει -χτες το τράβηξε η μικρή μου από τον φορτιστή, μου το κάνει συνεχώς αυτό- κι έτσι φοβάμαι πως σήμερα στη δουλειά θα μείνω χωρίς τηλέφωνο, αλλά και γενικότερα θα μείνω χωρίς τηλέφωνο. Γκρρρ....

Αλικάκι μου της δίνω το βιολακ (βιολογικό), το οποίο έπινε μέχρι τώρα. Γιατί να μην το θέλει ξαφνικά; Rolling Eyes Φρέσκο γαλατάκι με δημητριακά πίνει επίσης, αλλά με το κουταλάκι, οπότε γινόμαστε λίγο χάλια. Θα προτιμούσα κάτι πιο εύκολο, ειδικά για το βράδυ που είμαστε πτώματα και η μικρή αράζει ημιξαπλωμένη στον καναπέ... Επίσης με το κουταλάκι πόσο πια να πιει;

Βιβή μου μη στενοχωριέσαι! Το έχω πάθει κι εγώ να νομίζω ότι κλαίει στον ύπνο μου και έκλαιγε στον ξύπνιο. Φυσικά και δεν έκανες τίποτα κακό!!! Αν και ο καημενούλης βρέθηκε αλλού γι' αλλού και δε θα ήταν κακή ιδέα ένα πορτάκι, εκτός κι αν καταφέρνει να το σκαρφαλώνει (είναι και ταλιμπανάκος είπαμε!) Razz Χρειάζεσαι κι εσύ ξεκούραση! Τριήμερο έρχεται, υπομονή!!! Wink

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου.

crozy και μενα οταν σταματησε το γαλα του εκανα παραλλαγες.τΟΥ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ ΜΕ ΛΑΚΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ με δημητριακα και μπανα και ατ κανω κρεμα.Δοκιμασε και αυτο.

Οι λεξουλες πανε και ερχονται.και μενα μιλαει ακαταπαυστα αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει .του επαναλαμβανω πολλες λεξεις αλλα δεν μου τις λεει ,συνεχιζει τα δικα του.

Αλλη μια ωυχτα ξενυχτησμενη.Ξυπνησε και εκλαιγε ,εγω νομιζα οτι το εβλεπα στον υπνο μου ( η γαιδουρα συνεχιζα και κοιμονουν )και ξαφνικα καποια στιγμη πεταχτηκα και πηγα να δω και παθαινω σοκ δεν ηταν στο κρεβατι ,ειχε παει στο σαλονι σε μια γωνια και εκλειγε.Φρικαρα σοβαρα,τον πηρα αγκαλια και πηγαμε και ξαπλωσαμε μαζι του στο κρεβατι.Πρεπει να του βαλω πορτακι ασφαλειας γιατι πολυ γυρναει.λετε να υπνοβατει?μου περασε απο το μυαλο .

Χτε ςεκανα ενα σκασμο δουλειες και ειχα κουραστει γιαυτο δεν τον ακουσα αμεσως ,δεν δικαιολογουμε απαραδεκτο που δεν σηκωθηκα.με εχουν φαει οι τυψεις .

Αρακα με κοτοπουλο εμεις σημερα.

Ερχετε τριημεροοοο Very Happy

καλημερα ελα ρε συ πωπω επαθες τετοιο πραγμα;και εγω ετσι θα ημουν σαν και εσενα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Έλα ρε συ Βιβήκα....Το καημενουλάκι μου...στο σαλόνι και έκλαιγε???
Μην στεναχωριέσαι...

Χαχαχα τελικά δεν είναι και τόσο σπάνιο!!!!

Τι κάνει ο γαμπρούλης μου;;; I love you

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηταν μια φρικη το ομολογω .
Μαλλον πρεπει να τον δενω και στον υπνο. Very Happy Very Happy Very Happy

εχτες ειδαμε το muppets την ταινια.
πολυ του αρεσε ,εκατσε και για λιγο ησυχος . Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ηταν μια φρικη το ομολογω .

το θεμα ειναι τι εχει το παιδι και κλαιει;βγαζει δοντι;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Έλα ρε συ Βιβήκα....Το καημενουλάκι μου...στο σαλόνι και έκλαιγε???
Μην στεναχωριέσαι...

Μια χαρά,κοριτσάκι μου!!!Κοιμάται...τι άλλο???χιχιχι!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου,μπορεί να το βαρέθηκε το γαλάτάκι.Αφού λες ότι πίνει ελάχιστο...Επίσης ο γαμπρούλης σου με το κουταλάκι και με μπισκοτάκια μέσα πίνει περιπου 250 ml..

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Άντε ρε συ, έκατσε να δει και ταινία;;; Μπράβο του!!!

αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Μην στεναχωριέσαι...

Μια χαρά,κοριτσάκι μου!!!Κοιμάται...τι άλλο???χιχιχι!!!!!
Αχαχα γενικότερα εννοούσα! Razz Χιχιχι τον υπναρούλη!!!

Λες να βαρέθηκε το γαλατάκι; Rolling Eyes Μπράβο βρε το θηρίο σου που πίνει και 250ml με το κουταλάκι!!! Μπράβο και στην υπομονή σου!!! Laughing

Καλημέρα Τιτίκα!!!! Πώς είναι η μικρή σήμερα;

Κοριτσάκια σας αφήνω και πάλι! Να δω τι θα γίνει με το κινητό, να θέλει να με πάρει ένα τηλ η μάνα μου για κάτι που μπορεί να χρειαστεί και να μην μπορεί!!!!! Mad

Φιλάκιααααα!!!!!.....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά είναι,γενικότερα,Αλικάκι μου..έχει αρχίσει και μοιαζει στον Διονυσάκη,χιχιχιχ!!!!
Από κοντά τον έχω,αγχώνομαι μην χτυπήσει...μονίμως...!!!!
Υπομονή έχω άπλετη,και ένα παραπάνω ότι δεν δουλεύω,βρε Αλικάκι μου!Δεν μπορώ να πω ότι στο τέλος της ημέρας είμαι λιώμα από κούραση..μάλλον ψυχολογική κούραση έχω!!
Δηλαδή,μπορει να κάτσουμε και μισή ώρα να πιούμε γαλατάκι!!
Τηλέφωνο στην δουλειά δεν έχεις??Να σε πάρει εκεί η μαμά σου??
Φιλάκια και σε σένα και στην όμορφη μπουμπού σου!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

το θεμα ειναι τι εχει το παιδι και κλαιει;βγαζει δοντι;
δεν ξερω ,δεν μπορω να δω .λογικα τα εχει βγαλει ολα μου φαινετε.Σαν να βλεπει εφιαλτη μου μοιαζει.θελει να ειμαι εκει.αμα τον παρω αγκαλια ,γυρναει μου χαιδευει το μαγουλο( η ψυχουλα μου)μου πιανει σφιχτα το χερι και αποκοιμιεται.Αν παω να κουνηθω ξυπναει,απλα καθομαι μεχρι να τον παρει βαθυς υπνος.Μετα παω στο κρεβατι μου.Δεν θελω να πισωγυρισουμε ,εκανα αμαν να βγει απο το κρεβατι μου.και τις πρωτες 2 βδομαδες στο κρεβατακι του μια χαρα ηταν .τωρα τι να εγινε?

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="mangio"]
Δεν προλαβα να τα διαβασω ολα, περαστικα σε τιτικα, Γεωργια και Σωτηρια, με το καλο να αναρρωσουν τα μπεμπονια!

Σ'ευχαριστούμε πολύ πολύ κουκλίτσα μου!!!

Εγω αυτες τις μερες ειχα πονοκεφαλο οπως σας ειχα πει, αλλά δεν ειναι ημικρανιες Αλικάκι, η κακη ενεργεια καποιων , ξερω ποιων, με εχει τρελανει.Τεσπα, μεγαλο κεφαλαιο!!

Σε καταλαβαίνωωωωωωωωωωωωω!!!Ξου ξου κακή ενέργεια! Να πας πίσω σ'αυτούς που σ' έστειλαν!!!

Βρε κοριτσια,εβγαλε το παιδακιμου κατι , οχι εξανθηματα παλι, σκληρυνσεις στα ποδια του στα καλα καθουμενα και προχτες 2 κοκκινα σπυρακια.Δεν πηρα παιδιατρο τηλεφωνο ακομα.Αλικακι νομιζω εσενα και αλλης μια μανουλας εχει ατοπικη δερματιτιδα, πώς εκδηλωνεται??Εβαλα λιγη φουσιντιν, απλά σκεφτομαι μηπως τον πειραξαν κατι χορτα.

Εγώ είμαι η άλλη μανούλα!
Για τα σπυράκια που λες, εγώ πιστεύω οτι τον πείραξαν τα χόρτα. Έίχε και διάρροια;

Καλά να περάσετε το τριήμερο!!!

[quote="crazymommy"]

Από φαγητό πάλι έφαγε του σκασμού λέει ο άντρας μου. Και μετά μέχρι το βράδυ όλο ήθελε μπισκότα και βλακείες να μασουλάει... Αλλά βρε κορίτσια το γάλα δεν το θέλει καθόλου σχεδόν πλέον. Αφού ήπιε 10ml απόψε, μετά της έκανα διάφορα κόλπα (τη θαύμαζα τι ωραία που κρατάει και πίνει μόνη της από το μπιμπερό, μιας και δεν το συνηθίζει) και ήπιε έτσι άλλα 20ml. Σπουδαία... Μετά της άνοιξα το καπάκι και ήπιε σαν ποτηράκι άλλα 30ml και τέρμα. Τι φταίει, να το βαρέθηκε αυτό το γάλα, μήπως να το γυρίσω σε φρέσκο; Rolling Eyes

Εγώ Αλικάκι μου του δίνω φρέσκο απο τότε που χρόνισε αλλά έχει επίσης μια άρνηση στο γάλα τελευταία! Δεν ξέρω τι φταίει αλλά δε στεναχωριέμαι και πολύ γιατί παίρνει αυτά που χρειάζεται απο άλλα πράγματα! Οπότε αφού λες οτι τρώει του σκασμού....don't worry!!!

Τιτίκα μου η μικρή καλύτερα;
Βιβή ο μικρός σου είναι όλα τα λεφτά! Αλλά βέβαια η Σωτηρία είπε το καλύτερο, ακόμα γελάω (βλέπε σβηστό τζάκι), χαχαχαχαχαχ!!!

Χαίρομαι που στην ομαδούλα μας κυριαρχεί το γέλιο και η καλή διάθεση γιατί μ' αυτά που βλέπω τριγύρω..........

[quote="γεωργία02/07/10"]Κοριτσάκια μου μια βιαστική καλησπέρα και απο μένα, γιατί ήταν γεμάτη η μέρα και είμαι κομάτια...

Σωτηρία, (συντοπίτισσα)
ΠΡΕΠΕΙ να σε γνωρίσω να πιούμε καφέ...
Άλλαξα βρακί με το σβηστό τζάκι...
(έχει ξαναειπωθεί αλλά...) τι άτομο είσαι ρε ΕΣΥ!!!!????!!!!

Όποτε θέλεις γλυκιά μου!!!

Είδες;;;Τσάμπα αγχώνεσαι! Δεν υπάρχει λόγος! Δώσε χρόνο και θετική ενέργεια γιατί όπως σου έχω ξαναπεί τα καταλαβαίνουν ΟΛΑ!!!

[quote="mamavivo"]καλημερα κοριτσακια μου.

Να μην έχεις καθόλου τύψεις κοριτσάρα μου! Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα! Άκου τώρα τι μπορεί να συμβαίνει.....απ' ότι θυμάμαι ο Διονυσάκος κοιμόταν μαζί σας πριν την αλλαγή του σπιτιού. Όταν αλλάξατε σπίτι πήγε στο δωμάτιο του (υπερπαραγωγή), ενθουσιάστηκε και κοιμόταν μια χαρά για λίγες μέρες. Όταν όμως κατάλαβε οτι αυτό δεν θα 'ναι για λίγο αλλά είναι μια μόνιμη κατάσταση και δυστυχώς απομακρύνθηκε απο το κρεβάτι των γονιών, αντέδρασε. Ίσως αντιδράει γι' αυτό το λόγο. Δοκίμασε να τον πάρεις μαζί σου το βράδυ και νομίζω οτι θα κοιμηθεί σαν πουλάκι! Εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι (δόντια, ίωση, κλπ)...Δεν ξέρω αν σε συμβουλέυω σωστά αλλά εγώ θα το έκανα.

Φιλιά! Σας έπρηξα λίγο!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να ρωτησω κατι?νομιζω εχω ξαναρωτησω
αν δεν πινει γαλα ποιες ειναι οι αλλες αναλακτικες πηγες ασβεστιου.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:να ρωτησω κατι?νομιζω εχω ξαναρωτησω
αν δεν πινει γαλα ποιες ειναι οι αλλες αναλακτικες πηγες ασβεστιου.

Τυρί, κασέρι, γιαούρτι, μπρόκολο.....

Sot2010

Sot2010
Αλικάκια μουουουουουου...μέχρι ν' απαντήσω σε προηγούμενα posts εξαφανιστήκατε!!! Σας εύχομαι ένα υπέροχο τριήμερο και πρώτα ο Θεός την Τρίτη και πάλι εδώ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 8 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια με πηρε η αδελφη μου και μου λεει οτι ο διονυσακης του τρεχει η μυτη και ψιλοβηχει.
Καναμε αμβολιο αντιγριπικο πριν 10 μερες και ανεμοβλογιας.λετε να παιζει ρολο?ή κρυωσε?

θελουμε αυριο να φυγουμε τριημερο γαμωτο τι να κανω?

θα παρω τον παιδιατρο τωρα να μου πει

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:ρε κοριτσια με πηρε η αδελφη μου και μου λεει οτι ο διονυσακης του τρεχει η μυτη και ψιλοβηχει.
Καναμε αμβολιο αντιγριπικο πριν 10 μερες και ανεμοβλογιας.λετε να παιζει ρολο?ή κρυωσε?

θελουμε αυριο να φυγουμε τριημερο γαμωτο τι να κανω?

θα παρω τον παιδιατρο τωρα να μου πει

Μάλλον κρύωσε...και μάλλον έτσι εξηγείται και ο κακός ύπνος! Περαστικά σας Βιβίκα μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις