176 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #4 Πεμ Φεβ 23, 2012 3:13 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
χαμος στο φορουμ παλι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:χαμος στο φορουμ παλι
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου.
crozy και μενα οταν σταματησε το γαλα του εκανα παραλλαγες.τΟΥ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ ΜΕ ΛΑΚΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΑΛΑ με δημητριακα και μπανα και ατ κανω κρεμα.Δοκιμασε και αυτο.
Οι λεξουλες πανε και ερχονται.και μενα μιλαει ακαταπαυστα αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει .του επαναλαμβανω πολλες λεξεις αλλα δεν μου τις λεει ,συνεχιζει τα δικα του.
Αλλη μια ωυχτα ξενυχτησμενη.Ξυπνησε και εκλαιγε ,εγω νομιζα οτι το εβλεπα στον υπνο μου ( η γαιδουρα συνεχιζα και κοιμονουν )και ξαφνικα καποια στιγμη πεταχτηκα και πηγα να δω και παθαινω σοκ δεν ηταν στο κρεβατι ,ειχε παει στο σαλονι σε μια γωνια και εκλειγε.Φρικαρα σοβαρα,τον πηρα αγκαλια και πηγαμε και ξαπλωσαμε μαζι του στο κρεβατι.Πρεπει να του βαλω πορτακι ασφαλειας γιατι πολυ γυρναει.λετε να υπνοβατει?μου περασε απο το μυαλο .
Χτε ςεκανα ενα σκασμο δουλειες και ειχα κουραστει γιαυτο δεν τον ακουσα αμεσως ,δεν δικαιολογουμε απαραδεκτο που δεν σηκωθηκα.με εχουν φαει οι τυψεις .
Αρακα με κοτοπουλο εμεις σημερα.
Ερχετε τριημεροοοο
αλικακι έγραψε:Έλα ρε συ Βιβήκα....Το καημενουλάκι μου...στο σαλόνι και έκλαιγε???
Εσύ γιατί έχεις τύψεις???Πόσα λεπτά έκλαιγε??Μιλάμε για λίγα,έτσι??
Εεε,μου έχει συμβεί και μένα!!Νόμιζα κι εγώ ότι το έβλεπα στον ύπνο μου....
Μην στεναχωριέσαι...
mamavivo έγραψε:ηταν μια φρικη το ομολογω .
Μαλλον πρεπει να τον δενω και στον υπνο.
εχτες ειδαμε το muppets την ταινια.
πολυ του αρεσε ,εκατσε και για λιγο ησυχος .
crazymommy έγραψε:αλικακι έγραψε:Έλα ρε συ Βιβήκα....Το καημενουλάκι μου...στο σαλόνι και έκλαιγε???
Μην στεναχωριέσαι...
Χαχαχα τελικά δεν είναι και τόσο σπάνιο!!!!
Τι κάνει ο γαμπρούλης μου;;;
Άντε ρε συ, έκατσε να δει και ταινία;;; Μπράβο του!!!mamavivo έγραψε:ηταν μια φρικη το ομολογω .
Αχαχα γενικότερα εννοούσα! Χιχιχι τον υπναρούλη!!!αλικακι έγραψε:crazymommy έγραψε:αλικακι έγραψε:Έλα ρε συ Βιβήκα....Το καημενουλάκι μου...στο σαλόνι και έκλαιγε???
Μην στεναχωριέσαι...
Χαχαχα τελικά δεν είναι και τόσο σπάνιο!!!!
Τι κάνει ο γαμπρούλης μου;;;
Μια χαρά,κοριτσάκι μου!!!Κοιμάται...τι άλλο???χιχιχι!!!!!
δεν ξερω ,δεν μπορω να δω .λογικα τα εχει βγαλει ολα μου φαινετε.Σαν να βλεπει εφιαλτη μου μοιαζει.θελει να ειμαι εκει.αμα τον παρω αγκαλια ,γυρναει μου χαιδευει το μαγουλο( η ψυχουλα μου)μου πιανει σφιχτα το χερι και αποκοιμιεται.Αν παω να κουνηθω ξυπναει,απλα καθομαι μεχρι να τον παρει βαθυς υπνος.Μετα παω στο κρεβατι μου.Δεν θελω να πισωγυρισουμε ,εκανα αμαν να βγει απο το κρεβατι μου.και τις πρωτες 2 βδομαδες στο κρεβατακι του μια χαρα ηταν .τωρα τι να εγινε?grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ηταν μια φρικη το ομολογω .
το θεμα ειναι τι εχει το παιδι και κλαιει;βγαζει δοντι;
mamavivo έγραψε:να ρωτησω κατι?νομιζω εχω ξαναρωτησω
αν δεν πινει γαλα ποιες ειναι οι αλλες αναλακτικες πηγες ασβεστιου.
mamavivo έγραψε:ρε κοριτσια με πηρε η αδελφη μου και μου λεει οτι ο διονυσακης του τρεχει η μυτη και ψιλοβηχει.
Καναμε αμβολιο αντιγριπικο πριν 10 μερες και ανεμοβλογιας.λετε να παιζει ρολο?ή κρυωσε?
θελουμε αυριο να φυγουμε τριημερο γαμωτο τι να κανω?
θα παρω τον παιδιατρο τωρα να μου πει
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης