Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 39]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι εγινε;εξαφανιστηκαν ολες σημερα; Sleep

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:τι εγινε;εξαφανιστηκαν ολες σημερα; Sleep
ξαπλωμενες θα ειναι και θα βλεπουν τηλεοραση?θα μαγειρευουν?θα απλωνουν ρουχα?θα ξεσκονιζουν με τσεμπερι?
μα που ειναι?
η γεωργια τι να κανει με τον μικρο?
εσυ πινεις τιποτα για τον λαιμο?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
ξαπλωμενες θα ειναι και θα βλεπουν τηλεοραση?θα μαγειρευουν?θα απλωνουν ρουχα?θα ξεσκονιζουν με τσεμπερι?
μα που ειναι?

οχι ποτε δεν μου κανουν τιποτα τα σιροπια τουλαχιστον αυτα που εχω παρει μεχρι τωρα.αλλωστε καπνιζω κιολας οποτε τι να σου κανουν και αυτα;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
μα που ειναι?

οχι ποτε δεν μου κανουν τιποτα τα σιροπια τουλαχιστον αυτα που εχω παρει μεχρι τωρα.αλλωστε καπνιζω κιολας οποτε τι να σου κανουν και αυτα;

ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΚΟΣΟΛΒΑΝ ΗΡΕΜΗΣΑ
Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
μα που ειναι?

Very Happy Very Happy

τι να σου πω εγω το πινω με το μπουκαλι και παλι ιτποτα δεν μου κανει .

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εδώ είμαι Βιβίκα μου...
Καλησπέρα κορίτσια, αλλά σήμερα είχε δουλεία, οπότε έπρεπε να περιμένω το διάλειμμα για να σας γράψω...

Ο μικρός όσο παει και καλύτερα γίνεται, την Κυριακή το βράδυ είχε μια απίστευτη υπερδιεργερσή, όλο το βράδυ όρθιο στην κούνια να λέει τα δικά του, και κάθε φορά που έμπαινα μέσα α μου σκάει χαμόγελα... θα με στείλει αυτό το παιδί την μια μέρα να ψήνεται στο πυρετό και την άλλη να είναι έτοιμος για παιχίδια... Και χτες όλη μέρα έτσι πήγε... φουλ όρεξη για παιχνίδι και καθόλου για φαί... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 911307

Και όπως είναι λογικό, αρρώστησα και εγώ... Χτες που έπεσε πτώμα για ύπνο από τις 10 είπα και εγώ θα χορτάσω ύπνο, και άρχισε το συνάχι.... τα νεύρα μου δεν λέγονται... Ποιος με μουτσωσε θα ήθελα να ξέρα...

Αλικάκι μου, και οι δικοί μας διάλογοι είναι κάπως έτσι μόνο, που εγω του λέω... "Ναι... και τι έγινε μετά...?", "α! και εσύ τι έκανες???" και τέτοια, είμαι χαρούμενη όμως γιατι χτες που μιλούσα στο skape με την αδερφή μου πρώτη φορά της πέταξε ακαταλαβίστικα και μετά στο τέλος της έκανε γεια και τις έστειλε φιλιά (μα) δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ!!! τα έκανε μόνος του στο άσχετο άλλα για να χαιρετήσει κάποιον ούτε λόγος... Ξέρω ότι θα με περάσετε για χαζή γιατί ίσως τα δικά σας τα παιδάκια είναι πιο προχωρημένα και λένε και "σ'αγαπώ", (αχχχχχ!!! έλιωσα όταν το διάβασα), αλλά για μένα ήταν η πρώτη φορά και πετάω.. Laughing

Τιτίκα μου, χάρηκα που είσθε και εσείς καλύτερα... ουφ!! φθηνά την γλυτώσαμε αυτή την φορά...

Βιβίκα σε ζηλεύω για το τριήμερο..και εμείς θα πάμε Χαλκιδική στο χωριό... Να πετάξουμε και χαρταετό...

Αννα μου, πολύ συγκινήθηκα με τις αντιδράσεις της μικρής σου... τα φιλιά μου.. και αν δεν σου κάνει κόπο βρε κούκλα μου, μην γράφεις greeklish, μου βγαίνουν τα ματάκια για διαβάσω... (και συγνώμη κίολας εε??)

Φιλιά και στις υπόλοιπες... the break is over!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
μα που ειναι?

Very Happy Very Happy

α ρε ορεστη μακρη αχαχχαχαχχα Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Εδώ είμαι Βιβίκα μου...
Καλησπέρα κορίτσια, αλλά σήμερα είχε δουλεία, οπότε έπρεπε να περιμένω το διάλειμμα για να σας γράψω...

Ο μικρός όσο παει και καλύτερα γίνεται, την Κυριακή το βράδυ είχε μια απίστευτη υπερδιεργερσή, όλο το βράδυ όρθιο στην κούνια να λέει τα δικά του, και κάθε φορά που έμπαινα μέσα α μου σκάει χαμόγελα... θα με στείλει αυτό το παιδί την μια μέρα να ψήνεται στο πυρετό και την άλλη να είναι έτοιμος για παιχίδια... Και χτες όλη μέρα έτσι πήγε... φουλ όρεξη για παιχνίδι και καθόλου για φαί... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 911307

Και όπως είναι λογικό, αρρώστησα και εγώ... Χτες που έπεσε πτώμα για ύπνο από τις 10 είπα και εγώ θα χορτάσω ύπνο, και άρχισε το συνάχι.... τα νεύρα μου δεν λέγονται... Ποιος με μουτσωσε θα ήθελα να ξέρα...

Αλικάκι μου, και οι δικοί μας διάλογοι είναι κάπως έτσι μόνο, που εγω του λέω... "Ναι... και τι έγινε μετά...?", "α! και εσύ τι έκανες???" και τέτοια, είμαι χαρούμενη όμως γιατι χτες που μιλούσα στο skape με την αδερφή μου πρώτη φορά της πέταξε ακαταλαβίστικα και μετά στο τέλος της έκανε γεια και τις έστειλε φιλιά (μα) δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ!!! τα έκανε μόνος του στο άσχετο άλλα για να χαιρετήσει κάποιον ούτε λόγος... Ξέρω ότι θα με περάσετε για χαζή γιατί ίσως τα δικά σας τα παιδάκια είναι πιο προχωρημένα και λένε και "σ'αγαπώ", (αχχχχχ!!! έλιωσα όταν το διάβασα), αλλά για μένα ήταν η πρώτη φορά και πετάω.. Laughing

Τιτίκα μου, χάρηκα που είσθε και εσείς καλύτερα... ουφ!! φθηνά την γλυτώσαμε αυτή την φορά...

Βιβίκα σε ζηλεύω για το τριήμερο..και εμείς θα πάμε Χαλκιδική στο χωριό... Να πετάξουμε και χαρταετό...

Αννα μου, πολύ συγκινήθηκα με τις αντιδράσεις της μικρής σου... τα φιλιά μου.. και αν δεν σου κάνει κόπο βρε κούκλα μου, μην γράφεις greeklish, μου βγαίνουν τα ματάκια για διαβάσω... (και συγνώμη κίολας εε??)

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 417472
κοριτσακι μου μπραβο σε ολα σας.ειδες?θα κανει πολλα τωρα απο εδω και περα θα δεις!!!καλη αναρρωση σας ευχομαι. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
μα που ειναι?

Very Happy Very Happy

α ρε ορεστη μακρη αχαχχαχαχχα Very Happy Very Happy Very Happy

xaxaxa ti να κανω;

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια μου,τι μου κανετε?εγω κοριτσια περιμενω τον αντρα μου να ερθει να φαμε και εχω πεθανει τις πεινας....τελος παντον

ειναι καμια εδω? Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρωνν τι θα φατε λοιπον?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ψαρια και περιμενω να τα φερει ελεος...εγω ηθελα να κανω φασολακια και για εμας και με πηρε τηλ και μου ειπε θα φερω ψαρια να φαμε ,και τωρα μεχρι να ερθει μεχρι να τα κανω καλο βραδυ!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ψαρια και περιμενω να τα φερει ελεος...εγω ηθελα να κανω φασολακια και για εμας και με πηρε τηλ και μου ειπε θα φερω ψαρια να φαμε ,και τωρα μεχρι να ερθει μεχρι να τα κανω καλο βραδυ!!!
τηγανιτα?μπαμ μπαμ γινονται
αν τα κανεις ψητα θα ψιλοαργησεις..πεινας ε?
εγω σημερα εχω μελιτζανες λαδοριγανη στο φουρνο και σαλατα για μενα ,μακαρονια και κιμα για τους αλλους

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
mamavivo έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ψαρια και περιμενω να τα φερει ελεος...εγω ηθελα να κανω φασολακια και για εμας και με πηρε τηλ και μου ειπε θα φερω ψαρια να φαμε ,και τωρα μεχρι να ερθει μεχρι να τα κανω καλο βραδυ!!!
τηγανιτα?μπαμ μπαμ γινονται
αν τα κανεις ψητα θα ψιλοαργησεις..πεινας ε?
εγω σημερα εχω μελιτζανες λαδοριγανη στο φουρνο και σαλατα για μενα ,μακαρονια και κιμα για τους αλλους

ναι τιγανιτα!μια χαρα η μελιτσανες αλλα και μακαρονια με το κιμα δεν παν πισω....αστα να πανε πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και δεν θελω να φαω κατι γιατι να με κοψει τιν πεινα!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φτιαξε μια σαλατα να φας μεχρι να ερθει ή κανα τοστ .εγω θα ετρωγα στην θεση σου αχαχχα και μετα θα ετρωγα και ψαριααααααα

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
και εγω ετσι κανω δηλαδη μεχρι εχθες..... Laughing αλλα λεω σιγα σιγα να σταματησω να σαβουριαζω οτι βρω γιατι τα κιλα μου δεν πανε και τοσο καλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 5 13953 ερχετε και καλοκαιρι sunny

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεωργία02/07/10 έγραψε:

min zitas sugnwmi... egw tha eprepe alla ta ellinika mou sto grapsimo den einai k toso kalaaa... gi'auto k den exw ellinikous xaraktires sto laptop.... spoudasa edw ellada, pantreutika ellina alla eimai apo roumania... an mpw kamia fora apo ton allo upologisti tha prospathisw Smile

na sas pw twra gia tin mikri mou: den leei s'agapw alla erxetai k me pairnei agalia, mou dinei filaki sto magoulo legondas "api, api" diladi agapi. den ginetai na min lioseis meta apo tetoia...

kalo mesimeri

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Εδώ είμαι Βιβίκα μου...

mprabo re συ πολυ χαρηκα και για τον δικο σου.και εγω χαλια ειμαι με εντονο βηχα ρε γαμωτο.μπραβο το αντρακι σου που εστειλε φιλακια τι καλος μωρε.

lenaki1982

εγώ από το πρωΐ που ξ'υπνησα κάνω δουλειές.
σήμερα έφτιαξα αρακά που αρέσει πολύ και σε μένα και στη μικρή.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:εγώ από το πρωΐ που ξ'υπνησα κάνω δουλειές.

δουλειες φουλ ε;τι να κανεις αναγκαστικα.αχ τελειος ο αρακας.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

και μενα μου αρεσει πολυ ,αλλα δεν αρεσει στον διονυση και στον αντρα μου καθολου ομωωωως

lenaki1982

mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και μενα μου αρεσει πολυ ,αλλα δεν αρεσει στον διονυση και στον αντρα μου καθολου ομωωωως
ναι πολύ ωραίος!!!
η μικρή ευτυχώς τρελαίνεται, αλλά ο άντρας μου δεν τον ακουμπάει...

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας βρε μανουλίτσες!!!Τι κάνετε??Μη μου πείτε, ξέρω!!Κοιμαστε!! Και γω για εκεί οδεύω, μάζεψα κουζίνα, σαλόνι, μαγέιρεψα σπετσοφαι για τον αντρα μου και σπανακόρυζο για το γιο μου και είμαι έτοιμη για ύπνο. Ημουν χαλια 2 μερες με τρομερό πονοκέφαλο, κοιμομουν το μεσημερι και ακόμα δεν μου πολυπέρασε.Ο,τι και να έπινα , εκει αυτος!! Δεν σας έχω διαβασει , θα σας διαβασω αυριο το μεσημερι που θα κοιμηθει ο μικρος μου!!
Να σας πω μονο ως γνησια κουκουβαγιομαμα και γω ( όπως και σεις βεβαιως βεβαιως Razz )οτι ο μικρος μου εχει παραποιησει λιγο τις λέξεις, αλλά είπε σήμερα μονος του 2!τιγειο(ψυγειο Razz ) και πετέτα(πετσέτα Razz )!Πριν λίγες μερες ειπε μπουκοτό(μπισκότο),τάτι(τζακι),ωνα(χελώνα)μαιμου(μην κανω μεταφραση ε?) και από τις πρωτες που είπε ήταν ποτατί(πορτατιφ, ναι ναι ακουστε λεξη που πρωτοειπε Laughing )!Λεει κι άλλες πολλές ,επαναλαμβάνει ό,τι ακουει απλά δεν τις λεει καθαρα εννοείται!Αλλες δυο: πουπού(πιπιλα) και νενέ(νερο)και καποιες που δεν θυμαμαι λόγω νυστας!Δενεχουμε φτασει το επιπεδο της Τουρτιτσας που κάνει ολοκληρες φρασεις βεβαια!!
Σας πρήζω,αλλά σήμερα μετά απο καιρό βγήκα έξω, οδηγησα με το αμαξι, ειχα κ αυτόν τον πονοκέφαλο και δεν ειχα αντοχη να κανω τίποτα!Ετσι πήγα μια τρομερή βόλτα στο σούπερ μαρκετ(μιλάμε για χλιδη τωρα, οχι ψευτιες Razz ) , είδα κόσμο και ξεκόλλησε λίγο το μυαλό!Πηρα και μια στολή κλοουν του μικρού(δεν είχαμε βάλει πέρυσι! Ετσι, οταν πηγα σπίτι αργά, το μικρούλι μου κοιμόταν, δεν πρόλαβα να το δω και μου έλειψε!! Και επειδή δεν μπορώ να πάω τώρα να το ξυπνήσω( ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑaffraid ) και κοιμάται και ο άντρας μου, ήθελα να πω κάπου ότι μου έλειψε πολύ Crying or Very sad !!Και το λέω σε σας που με καταλαβαίνετε!!
Καλο βραδυ, ονειρα γλυκά Sleep

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια μου.κοιμαστε?

πινω καφεδακι πριν παω δουλεια.
mangio τιλεξουλες πολλες λετε?μπραβο σας.
τι γλυκια μανουλα εισαι?σου λειπει ε?αχ και εμας!! τα ταρζανακια μας.

πρεπει να καταργησω το τζακι.ολα τα χρησιμα αντικειμενα ειναι πλεον εκει μεσα. Very Happy Very Happy Εχει μια εμμονη να τα πεταει. Very Happy Very Happy Λιωμα παλι χτες απο το παιχνιδι ο ταλιμπαν!!!!εχει 2 βραδυα που κοιματε καλα μπορω να πω. Very Happy Θα ηθελα να βαλω βιντεο να τον δειτε τι κανει αλλα δεν ξερω πως!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελιές!!!!
Σιγά ρε Βιβήκα....ξυπνήστε και ξυπνήστε....με ξύπνησες!!!Ορίστε,τι κατάλαβες τώρα???? Very Happy
Πολύ γέλασα με το τζάκι!!!!!

Επίσης, έχω να δηλώσω ότι χαθήκανε που χαθήκανε πολλές κοπέλες...βλ.siren,Αthand,Ρία,Mommy,Άντζι,κλπ...τώρα εχάθη και η Σωτηρία και η Αλικούλα...πού είστε καλέεεεεεε??????

Άννα,θα ερχόμουν να συμφωνήσω με την Γεωργία σχετικά με τα γκρίκλις αλλά είδα ότι απάντησες.Δεν ξέραμε φυσικά τον λόγο,οπότε από μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα.Να γράφεις όπως σε βολεύει και ξέρεις.Είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσει και η Τζόρτζια.

Ζουζουνίτσα μου,την πάτησες τελικά χθες με το φαγητό ε???Καημενούλα μου!!Τελικά τι ώρα φάγατε???

Λενάκι μου!Φιλάκια!!Έτσι,να μην μας ξεχνάς!!!

Τιτίκα μου,κρύωμα και τσιγάρο ειναι το χειρότερο!Γιατί δεν το γυρνάς σε ηλεκτρονικό??? Very Happy

Mangio μου,χρυσοχέρα μου!!!!
Πονοκέφαλο γιατί είχες δύο μέρες???Υποφέρεις από ημικρανίες????
Αχ,τι καλά!!Ο μικρούλης σου έγινε παπαγαλάκι!!!!Δεν έχει πολύ πλάκα???
Τι γλυκιά μανούλα που είσαι κι εσύ!!Εδώ σε εμάς να τα λες!!Εννοείται ότι σε καταλαβαίνουμε!!
Ευτυχώς,που δεν πήγες να τον ξυπνήσεις τον μικρούλη σου!!χαχαχαχαχ!!!!!
Δεν τα κάνουν αυτά,βραδυάτικα!!!!!Πολύ γέλασα!!!!!
Και να σου πω...κλόουν???Φοβερή στολή!!Πολύ μ'αρέσει!!Λες να καθήσει να του ζωγραφίσεις και το προσωπάκι ???Γλύκας θα είναι!!!!

Φιλάκια σε όλες και ειδικά στις lost!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις