101 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #4 Τρι Φεβ 21, 2012 2:58 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
τι εγινε;εξαφανιστηκαν ολες σημερα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ξαπλωμενες θα ειναι και θα βλεπουν τηλεοραση?θα μαγειρευουν?θα απλωνουν ρουχα?θα ξεσκονιζουν με τσεμπερι?grammatiki έγραψε:τι εγινε;εξαφανιστηκαν ολες σημερα;
mamavivo έγραψε:ξαπλωμενες θα ειναι και θα βλεπουν τηλεοραση?θα μαγειρευουν?θα απλωνουν ρουχα?θα ξεσκονιζουν με τσεμπερι?grammatiki έγραψε:τι εγινε;εξαφανιστηκαν ολες σημερα;
μα που ειναι?
η γεωργια τι να κανει με τον μικρο?
εσυ πινεις τιποτα για τον λαιμο?
grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ξαπλωμενες θα ειναι και θα βλεπουν τηλεοραση?θα μαγειρευουν?θα απλωνουν ρουχα?θα ξεσκονιζουν με τσεμπερι?grammatiki έγραψε:τι εγινε;εξαφανιστηκαν ολες σημερα;
μα που ειναι?
οχι ποτε δεν μου κανουν τιποτα τα σιροπια τουλαχιστον αυτα που εχω παρει μεχρι τωρα.αλλωστε καπνιζω κιολας οποτε τι να σου κανουν και αυτα;
mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ξαπλωμενες θα ειναι και θα βλεπουν τηλεοραση?θα μαγειρευουν?θα απλωνουν ρουχα?θα ξεσκονιζουν με τσεμπερι?grammatiki έγραψε:τι εγινε;εξαφανιστηκαν ολες σημερα;
μα που ειναι?
οχι ποτε δεν μου κανουν τιποτα τα σιροπια τουλαχιστον αυτα που εχω παρει μεχρι τωρα.αλλωστε καπνιζω κιολας οποτε τι να σου κανουν και αυτα;
ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΚΟΣΟΛΒΑΝ ΗΡΕΜΗΣΑ
grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ξαπλωμενες θα ειναι και θα βλεπουν τηλεοραση?θα μαγειρευουν?θα απλωνουν ρουχα?θα ξεσκονιζουν με τσεμπερι?grammatiki έγραψε:τι εγινε;εξαφανιστηκαν ολες σημερα;
μα που ειναι?
τι να σου πω εγω το πινω με το μπουκαλι και παλι ιτποτα δεν μου κανει .
κοριτσακι μου μπραβο σε ολα σας.ειδες?θα κανει πολλα τωρα απο εδω και περα θα δεις!!!καλη αναρρωση σας ευχομαι.γεωργία02/07/10 έγραψε:Εδώ είμαι Βιβίκα μου...
Καλησπέρα κορίτσια, αλλά σήμερα είχε δουλεία, οπότε έπρεπε να περιμένω το διάλειμμα για να σας γράψω...
Ο μικρός όσο παει και καλύτερα γίνεται, την Κυριακή το βράδυ είχε μια απίστευτη υπερδιεργερσή, όλο το βράδυ όρθιο στην κούνια να λέει τα δικά του, και κάθε φορά που έμπαινα μέσα α μου σκάει χαμόγελα... θα με στείλει αυτό το παιδί την μια μέρα να ψήνεται στο πυρετό και την άλλη να είναι έτοιμος για παιχίδια... Και χτες όλη μέρα έτσι πήγε... φουλ όρεξη για παιχνίδι και καθόλου για φαί...
Και όπως είναι λογικό, αρρώστησα και εγώ... Χτες που έπεσε πτώμα για ύπνο από τις 10 είπα και εγώ θα χορτάσω ύπνο, και άρχισε το συνάχι.... τα νεύρα μου δεν λέγονται... Ποιος με μουτσωσε θα ήθελα να ξέρα...
Αλικάκι μου, και οι δικοί μας διάλογοι είναι κάπως έτσι μόνο, που εγω του λέω... "Ναι... και τι έγινε μετά...?", "α! και εσύ τι έκανες???" και τέτοια, είμαι χαρούμενη όμως γιατι χτες που μιλούσα στο skape με την αδερφή μου πρώτη φορά της πέταξε ακαταλαβίστικα και μετά στο τέλος της έκανε γεια και τις έστειλε φιλιά (μα) δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ!!! τα έκανε μόνος του στο άσχετο άλλα για να χαιρετήσει κάποιον ούτε λόγος... Ξέρω ότι θα με περάσετε για χαζή γιατί ίσως τα δικά σας τα παιδάκια είναι πιο προχωρημένα και λένε και "σ'αγαπώ", (αχχχχχ!!! έλιωσα όταν το διάβασα), αλλά για μένα ήταν η πρώτη φορά και πετάω..
Τιτίκα μου, χάρηκα που είσθε και εσείς καλύτερα... ουφ!! φθηνά την γλυτώσαμε αυτή την φορά...
Βιβίκα σε ζηλεύω για το τριήμερο..και εμείς θα πάμε Χαλκιδική στο χωριό... Να πετάξουμε και χαρταετό...
Αννα μου, πολύ συγκινήθηκα με τις αντιδράσεις της μικρής σου... τα φιλιά μου.. και αν δεν σου κάνει κόπο βρε κούκλα μου, μην γράφεις greeklish, μου βγαίνουν τα ματάκια για διαβάσω... (και συγνώμη κίολας εε??)
Φιλιά και στις υπόλοιπες... the break is over!!
mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ξαπλωμενες θα ειναι και θα βλεπουν τηλεοραση?θα μαγειρευουν?θα απλωνουν ρουχα?θα ξεσκονιζουν με τσεμπερι?grammatiki έγραψε:τι εγινε;εξαφανιστηκαν ολες σημερα;
μα που ειναι?
τι να σου πω εγω το πινω με το μπουκαλι και παλι ιτποτα δεν μου κανει .
α ρε ορεστη μακρη αχαχχαχαχχα
τηγανιτα?μπαμ μπαμ γινονταιzoyzoynitsa moy έγραψε:ψαρια και περιμενω να τα φερει ελεος...εγω ηθελα να κανω φασολακια και για εμας και με πηρε τηλ και μου ειπε θα φερω ψαρια να φαμε ,και τωρα μεχρι να ερθει μεχρι να τα κανω καλο βραδυ!!!
mamavivo έγραψε:τηγανιτα?μπαμ μπαμ γινονταιzoyzoynitsa moy έγραψε:ψαρια και περιμενω να τα φερει ελεος...εγω ηθελα να κανω φασολακια και για εμας και με πηρε τηλ και μου ειπε θα φερω ψαρια να φαμε ,και τωρα μεχρι να ερθει μεχρι να τα κανω καλο βραδυ!!!
αν τα κανεις ψητα θα ψιλοαργησεις..πεινας ε?
εγω σημερα εχω μελιτζανες λαδοριγανη στο φουρνο και σαλατα για μενα ,μακαρονια και κιμα για τους αλλους
γεωργία02/07/10 έγραψε:
Αννα μου, πολύ συγκινήθηκα με τις αντιδράσεις της μικρής σου... τα φιλιά μου.. και αν δεν σου κάνει κόπο βρε κούκλα μου, μην γράφεις greeklish, μου βγαίνουν τα ματάκια για διαβάσω... (και συγνώμη κίολας εε??)
γεωργία02/07/10 έγραψε:Εδώ είμαι Βιβίκα μου...
Καλησπέρα κορίτσια, αλλά σήμερα είχε δουλεία, οπότε έπρεπε να περιμένω το διάλειμμα για να σας γράψω...
Ο μικρός όσο παει και καλύτερα γίνεται, την Κυριακή το βράδυ είχε μια απίστευτη υπερδιεργερσή, όλο το βράδυ όρθιο στην κούνια να λέει τα δικά του, και κάθε φορά που έμπαινα μέσα α μου σκάει χαμόγελα... θα με στείλει αυτό το παιδί την μια μέρα να ψήνεται στο πυρετό και την άλλη να είναι έτοιμος για παιχίδια... Και χτες όλη μέρα έτσι πήγε... φουλ όρεξη για παιχνίδι και καθόλου για φαί...
Και όπως είναι λογικό, αρρώστησα και εγώ... Χτες που έπεσε πτώμα για ύπνο από τις 10 είπα και εγώ θα χορτάσω ύπνο, και άρχισε το συνάχι.... τα νεύρα μου δεν λέγονται... Ποιος με μουτσωσε θα ήθελα να ξέρα...
Αλικάκι μου, και οι δικοί μας διάλογοι είναι κάπως έτσι μόνο, που εγω του λέω... "Ναι... και τι έγινε μετά...?", "α! και εσύ τι έκανες???" και τέτοια, είμαι χαρούμενη όμως γιατι χτες που μιλούσα στο skape με την αδερφή μου πρώτη φορά της πέταξε ακαταλαβίστικα και μετά στο τέλος της έκανε γεια και τις έστειλε φιλιά (μα) δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ!!! τα έκανε μόνος του στο άσχετο άλλα για να χαιρετήσει κάποιον ούτε λόγος... Ξέρω ότι θα με περάσετε για χαζή γιατί ίσως τα δικά σας τα παιδάκια είναι πιο προχωρημένα και λένε και "σ'αγαπώ", (αχχχχχ!!! έλιωσα όταν το διάβασα), αλλά για μένα ήταν η πρώτη φορά και πετάω..
Τιτίκα μου, χάρηκα που είσθε και εσείς καλύτερα... ουφ!! φθηνά την γλυτώσαμε αυτή την φορά...
Βιβίκα σε ζηλεύω για το τριήμερο..και εμείς θα πάμε Χαλκιδική στο χωριό... Να πετάξουμε και χαρταετό...
Φιλιά και στις υπόλοιπες... the break is over!!
lenaki1982 έγραψε:εγώ από το πρωΐ που ξ'υπνησα κάνω δουλειές.
σήμερα έφτιαξα αρακά που αρέσει πολύ και σε μένα και στη μικρή.
και μενα μου αρεσει πολυ ,αλλα δεν αρεσει στον διονυση και στον αντρα μου καθολου ομωωωωςgrammatiki έγραψε:lenaki1982 έγραψε:εγώ από το πρωΐ που ξ'υπνησα κάνω δουλειές.
δουλειες φουλ ε;τι να κανεις αναγκαστικα.αχ τελειος ο αρακας.
ναι πολύ ωραίος!!!mamavivo έγραψε:και μενα μου αρεσει πολυ ,αλλα δεν αρεσει στον διονυση και στον αντρα μου καθολου ομωωωωςgrammatiki έγραψε:lenaki1982 έγραψε:εγώ από το πρωΐ που ξ'υπνησα κάνω δουλειές.
δουλειες φουλ ε;τι να κανεις αναγκαστικα.αχ τελειος ο αρακας.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης