Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 39]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με επιασε η μεση μου ρε γαμωτο ασχημα κιολας.ειχε πριν την εγκυμοσυνη να με πιασει και τωρα σκεφτομαι που θα γυρισω σπιτι καιη μανταμ θα θελει γκαλια οπως λεει και αυτη.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:με επιασε η μεση μου ρε γαμωτο ασχημα κιολας.ειχε πριν την εγκυμοσυνη να με πιασει και τωρα σκεφτομαι που θα γυρισω σπιτι καιη μανταμ θα θελει γκαλια οπως λεει και αυτη.
Να κατσεις και να την παρεις αγκαλια να μη πιεστεις.
τι προβλημα εχεις?ειναι συχνο?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:με επιασε η μεση μου ρε γαμωτο ασχημα κιολας.ειχε πριν την εγκυμοσυνη να με πιασει και τωρα σκεφτομαι που θα γυρισω σπιτι καιη μανταμ θα θελει γκαλια οπως λεει και αυτη.

δεν εχω κατι συγκεκριμενο απλα καποιες φορες με πιανει ασχημα ημεση μου.δεν εχω κανει και καποια εξεταση ειναι αληθεια.απλα με βλεπω να χαπακωνομαι για να συνελθω.

για αποσυρση ειμαι μαλλον και δεν το εχω καταλαβει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

δεν εχω κατι συγκεκριμενο απλα καποιες φορες με πιανει ασχημα ημεση μου.δεν εχω κανει και καποια εξεταση ειναι αληθεια.απλα με βλεπω να χαπακωνομαι για να συνελθω.

θες τον συνδετηρα μου??? Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

χαχαχαχαχαχα να σου πω δε θα με χαλαγε. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

χαχαχαχαχαχα να σου πω δε θα με χαλαγε. Very Happy
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχχαχα

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βιβήκα μου, μηηηηηηηηηη!!!!!
Τι ώρα σχολάς, θα περάσει χαλάρωσε....
όσο για τους παιδικούς, περίμενε... κάνε τις αιτήσεις σου αν θέλεις σε δημόσιο αλλά το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους ιδιωτικούς ξεκινάει τον Ιούλιο, ρώτα αν θέλεις σε αυτόν απέναντι αν παίρνουν παιδάκια από πρόγραμμα... να γλιτώσεις και λεφτά... δεν ε΄χει και τόσο σημασία το εισόδημα, μόρια μαζεύεις, και οι εργαζόμενες μητέρες έχουν πολλά μόρια... αν έχει ο άντρας σου χαμηλό εισόδημα... θα μπείτε... αν έχεις απορίες στείλε πμ να σου πω...

Σωτηρία, αυτοί οι διάλογοι εμένα μπορεί να με στείλουν....... χαχαχαχαχχαχαχαχαχα, έλα ρε κάνετε ολόκληρη συζητηση... ζηλεύω.. εμείς annibal να σε ενημερώσουμε για μην στεναχωριέσαι ότι ούτε τις δικές σας λέξεις δεν λέμε... αλλά δεν ανυσηχώ είπαμε....... ανήκουμε στην κατήγορία Διονυσάκη... κάνουμε φέι βολάν....

Αλικάκι και λοιπές η Αντζι εμφανίστηκε στο φεις, άρα να υποθέσω ότι δεν θα την ξαναδούμε εδώ????

Εμείς σήμερα μακαρόνια με κιμά...
Α! Αλικάκι τρελομάνα, και εμείς έχουμε σήμερα εμβόλιο το τελευταίο το infarix, το πήρα από την φαρμακοποιό και επειδή είναι πελάτισα της πάω μετά την συνταγή από το γιατρό... την πήρα μόλις είδα το μνμ σου τηλ, και την ρώτησα, μου είπε δεν τους έχουν ενημερώσει για κάτι τέτοιο και κανονικά δεν έχει συμετοχή καθόλου... το πήρα σήμερα εγώ και δεν θα πληρώσω τίποτα, την έβαλα να τηλ στο φαρμακευτικό σύλογο και να με ενημερώσει... να μου επι το νόμο και τι ισχύει και θα σας πω...

Τα φιλιά μου και στις υπόλοιπες, προς το παρών... θα τα πούμε το βραδάκι....

Υ.Γ. 1. Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε, τέλεια, ξύπνησε 9.30 Laughing
2. Βιβήκα θα ανεβάσω κάποιες φώτο στο φεις στο γκρουπ....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Βιβήκα μου, μηηηηηηηηηη!!!!!
όσο για τους παιδικούς, περίμενε... κάνε τις αιτήσεις σου αν θέλεις σε δημόσιο αλλά το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους ιδιωτικούς ξεκινάει τον Ιούλιο, ρώτα αν θέλεις σε αυτόν απέναντι αν παίρνουν παιδάκια από πρόγραμμα... να γλιτώσεις και λεφτά... δεν ε΄χει και τόσο σημασία το εισόδημα, μόρια μαζεύεις, και οι εργαζόμενες μητέρες έχουν πολλά μόρια... αν έχει ο άντρας σου χαμηλό εισόδημα... θα μπείτε... αν έχεις απορίες στείλε πμ να σου πω...

Σωτηρία, αυτοί οι διάλογοι εμένα μπορεί να με στείλουν....... χαχαχαχαχχαχαχαχαχα, έλα ρε κάνετε ολόκληρη συζητηση... ζηλεύω.. εμείς annibal να σε ενημερώσουμε για μην στεναχωριέσαι ότι ούτε τις δικές σας λέξεις δεν λέμε... αλλά δεν ανυσηχώ είπαμε....... ανήκουμε στην κατήγορία Διονυσάκη... κάνουμε φέι βολάν....

Αλικάκι και λοιπές η Αντζι εμφανίστηκε στο φεις, άρα να υποθέσω ότι δεν θα την ξαναδούμε εδώ????

Εμείς σήμερα μακαρόνια με κιμά...
Α! Αλικάκι τρελομάνα, και εμείς έχουμε σήμερα εμβόλιο το τελευταίο το infarix, το πήρα από την φαρμακοποιό και επειδή είναι πελάτισα της πάω μετά την συνταγή από το γιατρό... την πήρα μόλις είδα το μνμ σου τηλ, και την ρώτησα, μου είπε δεν τους έχουν ενημερώσει για κάτι τέτοιο και κανονικά δεν έχει συμετοχή καθόλου... το πήρα σήμερα εγώ και δεν θα πληρώσω τίποτα, την έβαλα να τηλ στο φαρμακευτικό σύλογο και να με ενημερώσει... να μου επι το νόμο και τι ισχύει και θα σας πω...

γεωργια οταν ερθειη ωρα για το προγραμμα ΕΣΠΑ θελω να μυο πεις και εμενα γιατι σκεφτομαι απο σεπτεμβρη να την στειλω την προκομενη μου

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σας ρωτησω ρε κοριτσια μου εστειλε η babylino κουπονια για πανες βρακακι.εχει δοκιμασει καμια στο παιδακι της;ειναι βολικα γενικοτερα τα βρακακια;γιατι σκεφτομαι να παρω να δοκιμασω.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Βιβήκα μου, μηηηηηηηηηη!!!!!
όσο για τους παιδικούς, περίμενε... κάνε τις αιτήσεις σου αν θέλεις σε δημόσιο αλλά το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους ιδιωτικούς ξεκινάει τον Ιούλιο, ρώτα αν θέλεις σε αυτόν απέναντι αν παίρνουν παιδάκια από πρόγραμμα... να γλιτώσεις και λεφτά... δεν ε΄χει και τόσο σημασία το εισόδημα, μόρια μαζεύεις, και οι εργαζόμενες μητέρες έχουν πολλά μόρια... αν έχει ο άντρας σου χαμηλό εισόδημα... θα μπείτε... αν έχεις απορίες στείλε πμ να σου πω... Οταν ειναι θα σε πρηξω στις ερωτησεις οκΣωτηρία, αυτοί οι διάλογοι εμένα μπορεί να με στείλουν....... χαχαχαχαχχαχαχαχαχα, έλα ρε κάνετε ολόκληρη συζητηση... ζηλεύω.. εμείς annibal να σε ενημερώσουμε για μην στεναχωριέσαι ότι ούτε τις δικές σας λέξεις δεν λέμε... αλλά δεν ανυσηχώ είπαμε....... ανήκουμε στην κατήγορία Διονυσάκη... κάνουμε φέι βολάν....ετσιιιιιιιΑλικάκι και λοιπές η Αντζι εμφανίστηκε στο φεις, άρα να υποθέσω ότι δεν θα την ξαναδούμε εδώ????σοβαρα?γιατι?εγινε κατι?στο φεις μπαινει?Εμείς σήμερα μακαρόνια με κιμά...

Very Happy κανε οτι γουσταριζεις...εγραψε καμια ,δεν εχω και face εδω μαμωτο που εχω και χρονο οσο ναναι ..υπαλληλος .... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:να σας ρωτησω ρε κοριτσια μου εστειλε η babylino κουπονια για πανες βρακακι.εχει δοκιμασει καμια στο παιδακι της;ειναι βολικα γενικοτερα τα βρακακια;γιατι σκεφτομαι να παρω να δοκιμασω.

παρε δεν χανεις τιποτα ...μια μικρη συσκευασια για αρχη Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:να σας ρωτησω ρε κοριτσια μου εστειλε η babylino κουπονια για πανες βρακακι.εχει δοκιμασει καμια στο παιδακι της;ειναι βολικα γενικοτερα τα βρακακια;γιατι σκεφτομαι να παρω να δοκιμασω.

παρε δεν χανεις τιποτα ...μια μικρη συσκευασια για αρχη Very Happy

καλα ναι δεν εχεις και αδικο αλλα τα κουπονια ειανι για την μεγαλη συσκευασια.θα το ρισκαρω και οτι γινει.

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Πολύ στεναχωριέμαι που δε μπαίνω να γράφω συχνά. Σήμερα είμαι πολύ down γιατί η συνυφάδα μου απέβαλλε για 2η φορά. Είχε κάνει ένα εξωμήτριο πριν κανένα χρόνο πέρασε ότι πέρασε...μένει πάλι έγκυος φέτος όλοι χαρά πασχαλιά, θα έκλεινε τον 4ο μήνα τώρα, έκανε μια αμνιοπαρακέντηση επειδή είναι 34 χρονών και σήμερα απέβαλλε, είναι στο Έλενα, να κλαίει ο άντρας της και αυτή χάλια σας λέω, πως θα το ξεπεράσουν πάλι αυτο ρε γμτ Sad Sad

Πιστεύω ότι από το άμνιο απέβαλλε, πολύ κακώς το έκαναν ρε γμτ..επειδή δλδ οι παλιοστατιστικές λένε πιο μεγάλες πιθανότητες για σύνδρομο νταουν είναι απαραίτητο να το κάνεις? Κρίμα κρίμα και περίμεναν κοριτσάκι

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Πολύ στεναχωριέμαι που δε μπαίνω να γράφω συχνά. Σήμερα είμαι πολύ down γιατί η συνυφάδα μου απέβαλλε για 2η φορά. Είχε κάνει ένα εξωμήτριο πριν κανένα χρόνο πέρασε ότι πέρασε...μένει πάλι έγκυος φέτος όλοι χαρά πασχαλιά, θα έκλεινε τον 4ο μήνα τώρα, έκανε μια αμνιοπαρακέντηση επειδή είναι 34 χρονών και σήμερα απέβαλλε, είναι στο Έλενα, να κλαίει ο άντρας της και αυτή χάλια σας λέω, πως θα το ξεπεράσουν πάλι αυτο ρε γμτ Sad Sad

Πιστεύω ότι από το άμνιο απέβαλλε, πολύ κακώς το έκαναν ρε γμτ..επειδή δλδ οι παλιοστατιστικές λένε πιο μεγάλες πιθανότητες για σύνδρομο νταουν είναι απαραίτητο να το κάνεις? Κρίμα κρίμα και περίμεναν κοριτσάκι

κοριτσακι μου καταρχας πολυ λυπαμαι για την συνυφαδα σου.αλλα δε νομιζω κοριτσακι μου να απεβαλλε απο την αμνιοπαρακεντηση το ποσοστο εινια πολυ χαμηλο εκτος και αν ο γιατρος που την εκανε ηταν ασχετος.αναγκαστικα μετα απο καποια ηλικια πρεπει να την κανεις την εξεταση αυτη γιατι ανεβαινουν πολυ τα ποσοστα για συνδρομο νταουν.βεβαια εξω ξερω οτι την κανεις μετα τα 35 αλλα κατι θα ηξερε ο γιατρος για να την κανει.κριμα και παλι κριμα .

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσούδια καλημερα!!Τι κανετε?
Βρε μια μια οι πληροφορίες,δεν μπορεί να κάνει επεξεργασία ο εγκέφαλος ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 22 911307 !Είμαι και μικρή Αλικάκι που λες και δεν μπορω να τα θυμάμαι όλα ε??Γιατί "κάπου" διαβασα να γελάσουν ολες μαζι για την ηλικία μου Razz !!Δεν καταλαβαίνεις χρυσό μου οτι σε συμφέρει και σένα??Εσύ τοτε, επί δοξας των γνωστων αθλητριων, άντε να ήσουν 1-2 χρονών Razz !!Ε??Ε???
Βιβη έφτιαξες ομαδα??Ειμαι και άσχετη με αυτα Embarassed !
Ανιμπαλ, καλωσήρθες, να χαιρεσαι το μωρό σου!!
Σωτηρία, πολλή πλακα ο γιος με την τουαλέτα!!Βρε κοριτσια, κάνουν και προτάσεις δηλαδή εσας?Και μενα μονο σκόρπιες λέξεις!
Α!Το καινουριο κολπο που ανακάλυψε, ανεβαίνει ορθιος στον καναπέ, πηγαινει άκρη, εγω τρεχω σαντρελή νατον προλάβω και ο κύριος γελάει και κάνει το βήμα προς...το κενο!Ευτυχως τον προλαβαινω, αλλά την ιδια μερα άρχισε να καθεται στον καναπε και να θελει να κανει με το κεφάλι τουμπα πάλι προς το κενο!Και ολα αυτά γελώντας ε?Ειναι η ηλικία τωρα, πώς θα τα παλέψουμε πιο μετά Παναγία μου Rolling Eyes ??
Τρελομαμα, συγχαρητήρια για όποια θεση και να πήρες, δεν έχει σημασια ποια!Τωρα που το θυμηθηκα οταν σε ειχα πρωτοδει στο φεις, ειχες κατι κοιλιακους βρε κοπελιά!!!Ακόμα τους έχεις Laughing ??Πες μου ειλικρινά, μπορώ να γίνω και γω έτσι αν κάνω το πολύ 20 κάθε... κάθε....κάθε.....ποτέ Embarassed Razz ??
Τιτιτκα, τα μπειμπιλινο τα εχω παρει πολές φορες λογω κουπονιων, μια χαρα ειναι, εμεις δε φοραμε καθολου παμπερς(συγγνώμη Αλικάκι, σου κάνω σαμποτάζ τωρα ,αλλά να μαθεις να λες ότι εδω γελάμε Laughing Razz !!!) ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 22 417472
Σημερα μπιφτεκάκια με ρυζι το φαγητο μας, να το έκανε!!
Το απογευμα πρεπι να παω κεντρο, αλλαξα εταιρεια στο κινητο κ επαιεδη εσπασα λεει το συμβόλαιο πρεπει να πληρωσω τωρα 50ευρω, αλλιώς δεν μπορω να αλλάξω Twisted Evil !Ευτυχως γιατι μου περισσεύανε και δεν ήξερα τι να τα κάνω Twisted Evil !
Σεντόνι τέλος!Βιβηκα, πώς ακριβως θα σου ειναι χρήσιμος ο συνδετήρας στην καταπολέμηση της βαρεμαρας(καστανη ειμαι!!)? Φιλάκια σε ολες και στα κουκλια σας!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Κοριτσούδια καλημερα!!Τι κανετε?
Βρε μια μια οι πληροφορίες,δεν μπορεί να κάνει επεξεργασία ο εγκέφαλος ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 22 911307 !Είμαι και μικρή Αλικάκι που λες και δεν μπορω να τα θυμάμαι όλα ε??Γιατί "κάπου" διαβασα να γελάσουν ολες μαζι για την ηλικία μου Razz !!Δεν καταλαβαίνεις χρυσό μου οτι σε συμφέρει και σένα??Εσύ τοτε, επί δοξας των γνωστων αθλητριων, άντε να ήσουν 1-2 χρονών Razz !!Ε??Ε???
Βιβη έφτιαξες ομαδα??Ειμαι και άσχετη με αυτα Embarassed !
Ανιμπαλ, καλωσήρθες, να χαιρεσαι το μωρό σου!!
Σωτηρία, πολλή πλακα ο γιος με την τουαλέτα!!Βρε κοριτσια, κάνουν και προτάσεις δηλαδή εσας?Και μενα μονο σκόρπιες λέξεις!
Α!Το καινουριο κολπο που ανακάλυψε, ανεβαίνει ορθιος στον καναπέ, πηγαινει άκρη, εγω τρεχω σαντρελή νατον προλάβω και ο κύριος γελάει και κάνει το βήμα προς...το κενο!Ευτυχως τον προλαβαινω, αλλά την ιδια μερα άρχισε να καθεται στον καναπε και να θελει να κανει με το κεφάλι τουμπα πάλι προς το κενο!Και ολα αυτά γελώντας ε?Ειναι η ηλικία τωρα, πώς θα τα παλέψουμε πιο μετά Παναγία μου Rolling Eyes ??
Τρελομαμα, συγχαρητήρια για όποια θεση και να πήρες, δεν έχει σημασια ποια!Τωρα που το θυμηθηκα οταν σε ειχα πρωτοδει στο φεις, ειχες κατι κοιλιακους βρε κοπελιά!!!Ακόμα τους έχεις Laughing ??Πες μου ειλικρινά, μπορώ να γίνω και γω έτσι αν κάνω το πολύ 20 κάθε... κάθε....κάθε.....ποτέ Embarassed Razz ??
Τιτιτκα, τα μπειμπιλινο τα εχω παρει πολές φορες λογω κουπονιων, μια χαρα ειναι, εμεις δε φοραμε καθολου παμπερς(συγγνώμη Αλικάκι, σου κάνω σαμποτάζ τωρα ,αλλά να μαθεις να λες ότι εδω γελάμε Laughing Razz !!!) ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 22 417472
Σημερα μπιφτεκάκια με ρυζι το φαγητο μας, να το έκανε!!
Το απογευμα πρεπι να παω κεντρο, αλλαξα εταιρεια στο κινητο κ επαιεδη εσπασα λεει το συμβόλαιο πρεπει να πληρωσω τωρα 50ευρω, αλλιώς δεν μπορω να αλλάξω Twisted Evil !Ευτυχως γιατι μου περισσεύανε και δεν ήξερα τι να τα κάνω Twisted Evil !
Σεντόνι τέλος!Βιβηκα, πώς ακριβως θα σου ειναι χρήσιμος ο συνδετήρας στην καταπολέμηση της βαρεμαρας(καστανη ειμαι!!)? Φιλάκια σε ολες και στα κουκλια σας!!

τα babylino της τα φοραω καιρο τωρα απλα ρωταω για την πανα βρακακι αν εχετε δοκιμασει.οσο για τον συνδετηρα ηθελε να αυτοκτονησει με τον συνδετηρα. Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mommy , λυπάμαι για τη συνυφάδα σου, μπορώ να την καταλάβω.Εκανα και γω αμνιοπαρακέντηση στο γιο μου και είχα και 5 αποβολες πριν, αρα εκει θες δε θες το ρισκαρεις.Δε σημαινει οτι φταιει η καθεαυτη διαδικασια, καμια φορα καποια πραγματα ειναι γραφτο να γινουν.Θα ηρεμησει με τον καιρο, θα τα βρει με τον εαυτο της, η ψυχολογια κλονιζεται, αλλά καποια στιγμη θα πραγματοποιηθει το ονειρό της!Στο λεω εγω που 2 χρόνια ήμουν χάλια ψυχολογικά και απλά πιστευα οτι δεν θα κανω ποτε παιδι.ΑΛΛΑ η ώρα του καθενος έρχεται εκει που δεν το περιμενει.Κουραγιο στην κοπέλα και μακάρι σε 3-4 μηνες που πιθανοτατα να τους πουν να ξαναξεκινησουν, να πετυχει και να έρθει η κατάλληλη εγκυμοσυνη.Καλύτερα να την αφησετε λιγο μονη, σιγουρα δεν θα θελει να ακουει και πολλά του στυλ μην στενοχωριεσαικλπ!Εμενα οταν μου τα έλεγαν αυτά ,ηθελα απλά να τους διωξω!Εξω απο το χορο πολλά τραγουδια λεγονται!Αυτα από μενα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΩ ΡΕ κοριτσακι πολυ στεναχωρηθηκα .
ασχημα πραγματα αυτα.και εγω εχω κανει αμνιο.και δεν συνεβει βεβαια κατι αλλα και παλι δεν ξερω απο τι μπορει να προκληθηκε.

Την αγκαλια μας σου στελνουμε Sad Sad

mommy12585

mommy12585
Τιτίκα βολεύουν οι πάνες βρακάκι αρκετά, ειδικά αν δε κάθεται να το αλλάξεις το παιδί.. Εκεί που με εκνευρίζουν οι συγκεκριμένες πάνες είναι αμα κάνει κακα το παιδί! Δεν είναι πολύ φαρδιές πίσω να καλύπτουν ολο το πωπουδάκι όπως οι άλλες και μπορεί να λερωθεί! Τις έχω χρησιμοποιήσει και γω κατά καιρούς, κυρίως για έξω αν βγούμε και αν έχει ήδη κάνει κακά της..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Mommy , λυπάμαι για τη συνυφάδα σου, μπορώ να την καταλάβω.Εκανα και γω αμνιοπαρακέντηση στο γιο μου και είχα και 5 αποβολες πριν, αρα εκει θες δε θες το ρισκαρεις.Δε σημαινει οτι φταιει η καθεαυτη διαδικασια, καμια φορα καποια πραγματα ειναι γραφτο να γινουν.Θα ηρεμησει με τον καιρο, θα τα βρει με τον εαυτο της, η ψυχολογια κλονιζεται, αλλά καποια στιγμη θα πραγματοποιηθει το ονειρό της!Στο λεω εγω που 2 χρόνια ήμουν χάλια ψυχολογικά και απλά πιστευα οτι δεν θα κανω ποτε παιδι.ΑΛΛΑ η ώρα του καθενος έρχεται εκει που δεν το περιμενει.Κουραγιο στην κοπέλα και μακάρι σε 3-4 μηνες που πιθανοτατα να τους πουν να ξαναξεκινησουν, να πετυχει και να έρθει η κατάλληλη εγκυμοσυνη.Καλύτερα να την αφησετε λιγο μονη, σιγουρα δεν θα θελει να ακουει και πολλά του στυλ μην στενοχωριεσαικλπ!Εμενα οταν μου τα έλεγαν αυτά ,ηθελα απλά να τους διωξω!Εξω απο το χορο πολλά τραγουδια λεγονται!Αυτα από μενα.

ποσο χρονων εισαι και εκανες αμνιοπαρακεντηση;ρωταω γιατι σκεφτομαι για 2ο και ειμαι σιγουρη οτι θα μπω σε αυττη τη διαδικασια.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:

τα babylino της τα φοραω καιρο τωρα απλα ρωταω για την πανα βρακακι αν εχετε δοκιμασει.οσο για τον συνδετηρα ηθελε να αυτοκτονησει με τον συνδετηρα. Very Happy [/quote]
Α καλά, τωρα το καταλαβα!Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα τα βρακακια!Ερωτηση κρισεως:Οταν κανουν κακά, δεν πεφτουν Embarassed ??Πώς αυτοκτονούν με τον συνδετηρα Wink ??

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Τιτίκα βολεύουν οι πάνες βρακάκι αρκετά, ειδικά αν δε κάθεται να το αλλάξεις το παιδί.. Εκεί που με εκνευρίζουν οι συγκεκριμένες πάνες είναι αμα κάνει κακα το παιδί! Δεν είναι πολύ φαρδιές πίσω να καλύπτουν ολο το πωπουδάκι όπως οι άλλες και μπορεί να λερωθεί! Τις έχω χρησιμοποιήσει και γω κατά καιρούς, κυρίως για έξω αν βγούμε και αν έχει ήδη κάνει κακά της..

ωχ ναι;ειναι δηλαδη πιο στρινγκ απο τις κανονικες;γιατι αν λερωνουν με τα κακα τοτε δε λεει και πολυ.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:
grammatiki έγραψε:

τα babylino της τα φοραω καιρο τωρα απλα ρωταω για την πανα βρακακι αν εχετε δοκιμασει.οσο για τον συνδετηρα ηθελε να αυτοκτονησει με τον συνδετηρα. Very Happy
Α καλά, τωρα το καταλαβα!Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα τα βρακακια!Ερωτηση κρισεως:Οταν κανουν κακά, δεν πεφτουν Embarassed ??Πώς αυτοκτονούν με τον συνδετηρα Wink ??[/quote]

χαχαχαχαχα κρυφο ταλεντο ησουν εσυ τελικα ε;και τοσο καιρο ερχοσουν ελγες κατι σοβαρο και εφευγες αλλα τελικα εχεις κρυφα χαρισματα. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 22 215994

mommy12585

mommy12585
mamavivo έγραψε:ΠΩ ΡΕ κοριτσακι πολυ στεναχωρηθηκα .
ασχημα πραγματα αυτα.και εγω εχω κανει αμνιο.και δεν συνεβει βεβαια κατι αλλα και παλι δεν ξερω απο τι μπορει να προκληθηκε.

Την αγκαλια μας σου στελνουμε Sad Sad

Ευχαριστώ πολύ Βιβή μου...ε αν είναι να σου κάτσει η στραβή θα σου κάτσει τι να πεις...το ήθελαν τόσο πολύ και πέσαμε όλοι από τα σύννεφα..Ελπίζω να μη το βάλουν κάτω..

Σκέφτομαι πραγματικά ότι τελικά και να έρθει ένα παιδάκι απρόσμενα δεν θα πρέπει καν να σκεφτόμαστε να μη το φέρουμε στο κόσμο γιατί είναι τόσοι πολλοί που ταλαιπωρούνται για να αποκτήσουν ένα και είναι μεγάλη αμαρτία.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
΄Τιτίκα, εγω τώρα είμαι 32μισο, την εκανα πριν 2 χρονια, αρα πες 30μισο.Απλά, δεν την έκανα λόγω ηλικιας, αλλά λογω του ότι είχα ποσοστό για συνδρομο νταουν 1:800, υδρονέφρωση στο μωρο, η οποια εριχνε το ποσοστο στο μισο(δηλ 1:400) και στο παπΕι, η ελευθερη χοριακη μου ήταν τετραπλάσια του κανονικού!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις