Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 39]

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Τιτίκα βολεύουν οι πάνες βρακάκι αρκετά, ειδικά αν δε κάθεται να το αλλάξεις το παιδί.. Εκεί που με εκνευρίζουν οι συγκεκριμένες πάνες είναι αμα κάνει κακα το παιδί! Δεν είναι πολύ φαρδιές πίσω να καλύπτουν ολο το πωπουδάκι όπως οι άλλες και μπορεί να λερωθεί! Τις έχω χρησιμοποιήσει και γω κατά καιρούς, κυρίως για έξω αν βγούμε και αν έχει ήδη κάνει κακά της..

ωχ ναι;ειναι δηλαδη πιο στρινγκ απο τις κανονικες;γιατι αν λερωνουν με τα κακα τοτε δε λεει και πολυ.

χαχαχαχαχαχα είναι κάπως πιο brazil στυλ τους Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mangio έγραψε:Mommy , λυπάμαι για τη συνυφάδα σου, μπορώ να την καταλάβω.Εκανα και γω αμνιοπαρακέντηση στο γιο μου και είχα και 5 αποβολες πριν, αρα εκει θες δε θες το ρισκαρεις.Δε σημαινει οτι φταιει η καθεαυτη διαδικασια, καμια φορα καποια πραγματα ειναι γραφτο να γινουν.Θα ηρεμησει με τον καιρο, θα τα βρει με τον εαυτο της, η ψυχολογια κλονιζεται, αλλά καποια στιγμη θα πραγματοποιηθει το ονειρό της!Στο λεω εγω που 2 χρόνια ήμουν χάλια ψυχολογικά και απλά πιστευα οτι δεν θα κανω ποτε παιδι.ΑΛΛΑ η ώρα του καθενος έρχεται εκει που δεν το περιμενει.Κουραγιο στην κοπέλα και μακάρι σε 3-4 μηνες που πιθανοτατα να τους πουν να ξαναξεκινησουν, να πετυχει και να έρθει η κατάλληλη εγκυμοσυνη.Καλύτερα να την αφησετε λιγο μονη, σιγουρα δεν θα θελει να ακουει και πολλά του στυλ μην στενοχωριεσαικλπ!Εμενα οταν μου τα έλεγαν αυτά ,ηθελα απλά να τους διωξω!Εξω απο το χορο πολλά τραγουδια λεγονται!Αυτα από μενα.

ποσο χρονων εισαι και εκανες αμνιοπαρακεντηση;ρωταω γιατι σκεφτομαι για 2ο και ειμαι σιγουρη οτι θα μπω σε αυττη τη διαδικασια.
εγω ημουν 35 φευγα και εκανα...μετα και απο τα 35 γενικα λενε.

mommy12585

mommy12585
mangio έγραψε:Mommy , λυπάμαι για τη συνυφάδα σου, μπορώ να την καταλάβω.Εκανα και γω αμνιοπαρακέντηση στο γιο μου και είχα και 5 αποβολες πριν, αρα εκει θες δε θες το ρισκαρεις.Δε σημαινει οτι φταιει η καθεαυτη διαδικασια, καμια φορα καποια πραγματα ειναι γραφτο να γινουν.Θα ηρεμησει με τον καιρο, θα τα βρει με τον εαυτο της, η ψυχολογια κλονιζεται, αλλά καποια στιγμη θα πραγματοποιηθει το ονειρό της!Στο λεω εγω που 2 χρόνια ήμουν χάλια ψυχολογικά και απλά πιστευα οτι δεν θα κανω ποτε παιδι.ΑΛΛΑ η ώρα του καθενος έρχεται εκει που δεν το περιμενει.Κουραγιο στην κοπέλα και μακάρι σε 3-4 μηνες που πιθανοτατα να τους πουν να ξαναξεκινησουν, να πετυχει και να έρθει η κατάλληλη εγκυμοσυνη.Καλύτερα να την αφησετε λιγο μονη, σιγουρα δεν θα θελει να ακουει και πολλά του στυλ μην στενοχωριεσαικλπ!Εμενα οταν μου τα έλεγαν αυτά ,ηθελα απλά να τους διωξω!Εξω απο το χορο πολλά τραγουδια λεγονται!Αυτα από μενα.

Έχεις απόλυτο δίκιο όμως, σίγουρα και εγώ έτσι θα ένιωθα και τα λόγια του τύπου μη στεναχωριέσαι και όλα θα πάνε καλά, πιο πολύ θα με εκνεύριζαν παρά θα με παρηγορούσαν, τι να πω πέρασες και εσύ μεγάλο πακέτο με 5 αποβολές.

Εγώ μία έχω περάσει και με έχει 'σημαδέψει' μέσα μου μπορώ να πω..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:΄Τιτίκα, εγω τώρα είμαι 32μισο, την εκανα πριν 2 χρονια, αρα πες 30μισο.Απλά, δεν την έκανα λόγω ηλικιας, αλλά λογω του ότι είχα ποσοστό για συνδρομο νταουν 1:800, υδρονέφρωση στο μωρο, η οποια εριχνε το ποσοστο στο μισο(δηλ 1:400) και στο παπΕι, η ελευθερη χοριακη μου ήταν τετραπλάσια του κανονικού!

μαλιστα καταλαβα οποτε αναγκαστικα την εκανες.για αυχενικη και εγω δεν ειχα πολυ καλη 1:1000 και με ενα δεικτη στην β'επιπεδου κατεβηκα στο μισο αλλα δεν εκανα αμνιοπαρακεντηση.για αυτο τωρα αν ο θεουλης βοηθησει και μεινω εγκυος φοβαμαι παρα πολυ.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:
grammatiki έγραψε:

τα babylino της τα φοραω καιρο τωρα απλα ρωταω για την πανα βρακακι αν εχετε δοκιμασει.οσο για τον συνδετηρα ηθελε να αυτοκτονησει με τον συνδετηρα. Very Happy
Α καλά, τωρα το καταλαβα!Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα τα βρακακια!Ερωτηση κρισεως:Οταν κανουν κακά, δεν πεφτουν Embarassed ??Πώς αυτοκτονούν με τον συνδετηρα Wink ??[/quote]
πιανεις τον συνδετηρα τον τραβας απο εδω τον τραβας απο εκει ,ανοιγεις κλεινεις *(αγχωλιτικο)και μολις σου σπασει σου ερχετε να αυτοκτονησεις!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:

Έχεις απόλυτο δίκιο όμως, σίγουρα και εγώ έτσι θα ένιωθα και τα λόγια του τύπου μη στεναχωριέσαι και όλα θα πάνε καλά, πιο πολύ θα με εκνεύριζαν παρά θα με παρηγορούσαν, τι να πω πέρασες και εσύ μεγάλο πακέτο με 5 αποβολές.

Εγώ μία έχω περάσει και με έχει 'σημαδέψει' μέσα μου μπορώ να πω..

πολυ δυσκολες καταστασεις οι αποβολες.δ εμου εχει συμβει αλλα θεωρητικα και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
mommy12585 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Πολύ στεναχωριέμαι που δε μπαίνω να γράφω συχνά. Σήμερα είμαι πολύ down γιατί η συνυφάδα μου απέβαλλε για 2η φορά. Είχε κάνει ένα εξωμήτριο πριν κανένα χρόνο πέρασε ότι πέρασε...μένει πάλι έγκυος φέτος όλοι χαρά πασχαλιά, θα έκλεινε τον 4ο μήνα τώρα, έκανε μια αμνιοπαρακέντηση επειδή είναι 34 χρονών και σήμερα απέβαλλε, είναι στο Έλενα, να κλαίει ο άντρας της και αυτή χάλια σας λέω, πως θα το ξεπεράσουν πάλι αυτο ρε γμτ Sad Sad

Πιστεύω ότι από το άμνιο απέβαλλε, πολύ κακώς το έκαναν ρε γμτ..επειδή δλδ οι παλιοστατιστικές λένε πιο μεγάλες πιθανότητες για σύνδρομο νταουν είναι απαραίτητο να το κάνεις? Κρίμα κρίμα και περίμεναν κοριτσάκι

ευα μου και εγω αυτο λεω γιατι δηλαδη με αυτες τις πιθανοτητες να κανεις αμιοπ. να τι συμβενει!!!πολυ στεναχωρεθηκα ,το ζευγαρι θελει υποστηριξει !!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ενταξει Βιβή,ευχαριστώ για τις οδηγιες!!Μολις τις εδωσες σε λάθος άτομο , γιατί σε λίγο καιρό από τα νευρα που έχω τώρα τελευταια εκει θα καταφυγω!!!Μηπως έχουμε καμια πανσεληνο Rolling Eyes ??
Τιτικα,για πες για πες!!Τι χαρισματα εχω Razz Razz !!
Κοριτσια, να σας πω παντως κατι!Ολα τα δυσαρεστα θεωρητικα ειναι δυσκολα.Στην πράξη οταν συμβαινουν δε μας αφηνουν και πολλά περιθωρια, διαφορετικά θα τρελαθουμε!Ειναι παλουκι, αλλά και πάλι δεν είναι τίποτα μπροστα σε άλλα που δεν αλλαζουν ποτε, καταλαβαινετε τι εννοω.Ο καθενας το ξεπερναει οπως μπορει, ολοι μπορουν, αρκει να μην αφησουν τον εαυτο τους να πατωσει, μετα ειναι δυσκολο.Δυναμη θελει.Γι αυτο σου λεω Μομμι Ευα, οταν ερθει η καταλληλη στιγμη, η συνυφαδα σου θα ξαναχαμογελασει.Δεν θα εχει ξεγνοιαστη εγκυμοσυνη, πολυ απλά γιατι δεν ξεχνιουνται ολα ετσι απλά.οταν δεν εχεις κ παιδι καθολου και τα παθαινεις, τα βλεπεις ολα μαυρα.Ενα διαστημα μοναχικοτητας χρειαζεται!Κια να μη σκεφτεστε οι υπολοιπες για αποβολες και αγχωνεστε αδικα.Αυτο που βλεπω ειναι οτι ειναι πολυ συχνο φαινομενο δυστυχως, τοσα μωρα χανονται αδικα.
Βρε,θελω να παω να κανω δουλειες Laughing !!!

mommy12585

mommy12585
zoyzoynitsa moy έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Πολύ στεναχωριέμαι που δε μπαίνω να γράφω συχνά. Σήμερα είμαι πολύ down γιατί η συνυφάδα μου απέβαλλε για 2η φορά. Είχε κάνει ένα εξωμήτριο πριν κανένα χρόνο πέρασε ότι πέρασε...μένει πάλι έγκυος φέτος όλοι χαρά πασχαλιά, θα έκλεινε τον 4ο μήνα τώρα, έκανε μια αμνιοπαρακέντηση επειδή είναι 34 χρονών και σήμερα απέβαλλε, είναι στο Έλενα, να κλαίει ο άντρας της και αυτή χάλια σας λέω, πως θα το ξεπεράσουν πάλι αυτο ρε γμτ Sad Sad

Πιστεύω ότι από το άμνιο απέβαλλε, πολύ κακώς το έκαναν ρε γμτ..επειδή δλδ οι παλιοστατιστικές λένε πιο μεγάλες πιθανότητες για σύνδρομο νταουν είναι απαραίτητο να το κάνεις? Κρίμα κρίμα και περίμεναν κοριτσάκι

ευα μου και εγω αυτο λεω γιατι δηλαδη με αυτες τις πιθανοτητες να κανεις αμιοπ. να τι συμβενει!!!πολυ στεναχωρεθηκα ,το ζευγαρι θελει υποστηριξει !!!

Όλα είναι σχετικά ευαγγελία μου, από τη μία λες μήπως έφταιγε η εξέταση από την άλλη το έκαναν σαν δικλείδα ασφαλείας, δε μπορείς να ξέρεις ποτέ. Φαίνεται τόσο απλό μια εγκυμοσύνη αλλά είναι πολύπλοκη υπόθεση τελικά. Μιλάμε σήμερα δεν έχω κάνει τίποτα και δεν έφαγα τίποτα από την ώρα που το έμαθα, με πείραξε και εμένα πολύ και γενικώς όλους τους επηρρέασε αρκετά. Αφού έβγαλα να δω την δική μου αυχενική να το ψάξω, βεβαια εμένα έλεγε 1 στις 6102 για τρισωμία 21 και κάτι άλλα..μόλις συνέλθουν λίγο θα την πάρω να πάμε στον δικό μου γυναικολόγο, τι στο καλό καθηγητής είναι και σε πανεπιστήμια στην Αγγλία και στην Αμερική και άνθρωπος πάνω απόλα. Ο δικός της μπορεί να ήταν και λίγο αδιάφορος. Του είπε ότι είδε μια βλέννα και της είπε να ξεκουραστεί απλά, αντί να της πει έλα να σε βάλουμε μέσα στο νοσοκομείο να παρακολουθήσουμε την κατάσταση... Twisted Evil Twisted Evil

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:

Όλα είναι σχετικά ευαγγελία μου, από τη μία λες μήπως έφταιγε η εξέταση από την άλλη το έκαναν σαν δικλείδα ασφαλείας, δε μπορείς να ξέρεις ποτέ. Φαίνεται τόσο απλό μια εγκυμοσύνη αλλά είναι πολύπλοκη υπόθεση τελικά. Μιλάμε σήμερα δεν έχω κάνει τίποτα και δεν έφαγα τίποτα από την ώρα που το έμαθα, με πείραξε και εμένα πολύ και γενικώς όλους τους επηρρέασε αρκετά. Αφού έβγαλα να δω την δική μου αυχενική να το ψάξω, βεβαια εμένα έλεγε 1 στις 6102 για τρισωμία 21 και κάτι άλλα..μόλις συνέλθουν λίγο θα την πάρω να πάμε στον δικό μου γυναικολόγο, τι στο καλό καθηγητής είναι και σε πανεπιστήμια στην Αγγλία και στην Αμερική και άνθρωπος πάνω απόλα. Ο δικός της μπορεί να ήταν και λίγο αδιάφορος. Του είπε ότι είδε μια βλέννα και της είπε να ξεκουραστεί απλά, αντί να της πει έλα να σε βάλουμε μέσα στο νοσοκομείο να παρακολουθήσουμε την κατάσταση... Twisted Evil Twisted Evil

ποιον γυναικολογο εχεις;γιατι ψαχνω τωρα που σκεφτομαι για δευτερο παιδακι.και που γεννησες;

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:

ποιον γυναικολογο εχεις;γιατι ψαχνω τωρα που σκεφτομαι για δευτερο παιδακι.και που γεννησες;

Τον Στέφανο Χανδακά, στο Ιασώ είναι και νομίζω και στο Αττικό το Πανεπιστημιακό, αλλά εκεί πρέπει να είναι μόνο καθηγητής θα σε γελάσω δεν ξέρω σίγουρα για εκεί. Έχω την ιστοσελίδα αν θες να σου στείλω το λινκ στο φεις! μη νομίζουν ότι κάνω και διαφήμιση!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:

γιατι αλλαζεις γυναικολογο?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
grammatiki έγραψε:
mangio έγραψε:΄Τιτίκα, εγω τώρα είμαι 32μισο, την εκανα πριν 2 χρονια, αρα πες 30μισο.Απλά, δεν την έκανα λόγω ηλικιας, αλλά λογω του ότι είχα ποσοστό για συνδρομο νταουν 1:800, υδρονέφρωση στο μωρο, η οποια εριχνε το ποσοστο στο μισο(δηλ 1:400) και στο παπΕι, η ελευθερη χοριακη μου ήταν τετραπλάσια του κανονικού!

μαλιστα καταλαβα οποτε αναγκαστικα την εκανες.για αυχενικη και εγω δεν ειχα πολυ καλη 1:1000 και με ενα δεικτη στην β'επιπεδου κατεβηκα στο μισο αλλα δεν εκανα αμνιοπαρακεντηση.για αυτο τωρα αν ο θεουλης βοηθησει και μεινω εγκυος φοβαμαι παρα πολυ.

και εγω στιν αυχενικη ειχα 1/50000 και ενω αυτη ηταν καλη μου εδωσε να κανω και μια αλλη που δειχνη για συνδρομο νταουμ και ειχε δειξει 1/524 και ειχαμε φοβηθει αλλα β επιπεδου ηταν καθαρη.εγω νομιζω οτι ολα ειναι ποσοστα και αν παλι βγουν καλες η τιμες πιος σου λεει οτι το μωρο ειναι γερο?θεοι δεν ειναι ετσι μου ειχε πει αυτη στιν β επιπεδου,τωρα τα θυμηθηκα με τον γυναικολογο που ειχα και τα νευριασα,με αγχωνε για ασκοπο λογο

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:

Τον Στέφανο Χανδακά, στο Ιασώ είναι και νομίζω και στο Αττικό το Πανεπιστημιακό, αλλά εκεί πρέπει να είναι μόνο καθηγητής θα σε γελάσω δεν ξέρω σίγουρα για εκεί. Έχω την ιστοσελίδα αν θες να σου στείλω το λινκ στο φεις! μη νομίζουν ότι κάνω και διαφήμιση!

ναι οκ στειλε μου ευχαριστω.

mommy12585

mommy12585
zoyzoynitsa moy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και εγω στιν αυχενικη ειχα 1/50000 και ενω αυτη ηταν καλη μου εδωσε να κανω και μια αλλη που δειχνη για συνδρομο νταουμ και ειχε δειξει 1/524 και ειχαμε φοβηθει αλλα β επιπεδου ηταν καθαρη.εγω νομιζω οτι ολα ειναι ποσοστα και αν παλι βγουν καλες η τιμες πιος σου λεει οτι το μωρο ειναι γερο?θεοι δεν ειναι ετσι μου ειχε πει αυτη στιν β επιπεδου,τωρα τα θυμηθηκα με τον γυναικολογο που ειχα και τα νευριασα,με αγχωνε για ασκοπο λογο

Έχεις απόλυτο δικιο ευαγγελία, τίποτα είναι σίγουρο. Μπορεί να κάνουν και λαθος οι εξετάσεις δε μπορείς να το ξέρεις. Εδώ σε άλλες εχουν πει ότι έχουν μεγάλες πιθανότητες για σύνδρομο νταουν και τελικά γέννησαν υγιέστατα παιδια..

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Mangio σ'ευχαριστώ πολυ. Καιμενα ο γιος μου ακριβώς το ίδιο κάνει. Μας έχουν πάρει χαμπάρι που φοβομαστε και μας παίζουν τα άτιμα!
Mommy λυπηθηκα πολυ για τη συνηφαδα σου. Είναι πραγματικά πολυ δύσκολη αυτή η κατάσταση που περνάει το ζευγάρι.είχα και γω μια αποβολή και τη καταλαβαινω. Εύχομαι ο θεός να τους δώσει δύναμη να το ξεπεράσουν και πολυ σύντομα να αποκτήσουν ένα υγιές παιδάκι.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mommy μου, στεναχωρέθηκα πολύ για την συνυφάδα σου... δηλαδή όλα ήταν καλά στην εγκυμοσύνη και μετά από την άμνιο απέβαλε??? Δεν ήξερα ρε κορίτσια ότι ήταν τόσο επικίνδυνη διαδικασία.... ούτε εγώ χρειάστηκε να κάνω, αλλά τώρα φοβήθηκα...

Αnyway στο κομμάτι της ψυχολογίας θα συμφωνήσω με την mangio αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία, η αδερφή μου είχε 2 αποβολές και το έζησα από κοντά... Κουράγιο χρειάζεται και υπομονή... και κάποιον να τις λέει ανέκδοτα, όχι για να ελαφρύνει την κατάσταση, αλλά για να την κάνει να ξεχαστεί λίγο... εγώ αυτό έκανα στην αδερφή μου... δεν ξέρω αν ήταν σωστό αλλά όταν μου έσκαγε εκείνα τα σφιγμένα χαμόγελα, ήξερα ότι κάνω κάτι καλά....

Στα δικά μας... μόλις γυρίσαμε από το γιατρό... δεν βάλαμε εκατοστό, αλλά βάλαμε 1 κιλό... είμαστε επίσημα 92 πόντους και 15 κιλά... θέλει κανείς αρνάκι για το Πάσχα????
Κάναμε και το εμβόλιο μας το τελευταίο και τώρα θα τα πούμε ξανά τον Αύγουστο με το γιατρό... Επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί επείδη ο μικρός δεν έβαλε γλώσσα μέσα του από την πρώτη στιγμή (τα δικά του βέβαια, κανείς δεν καταλάβαινε), ο γιατρός ενθουσιάστηκε μου είπε ότι πρώτη φορά τον είδε έτσι και ότι από μέρα σε μέρα θα μιλήσει και θα πει πολλά μαζεμένα. Για το προχθεσινό ξενύχτι μου είπε ότι είναι στρες... Shocked Shocked Shocked και ότι δεν χρειάζεται να με ανησυχεί είναι φυσιολογικό, αφού δεν γίνεται συνέχεια αλλά μια φορά στο τόσο είναι εντάξει αν επιμείνει μπορούμε να το ψάξουμε, αλλά το θεωρεί απίθανο σε αυτήν την ηλικία το στρες να προκαλεί διαταραχή ύπνου, εκτός αν γίνει κάτι τρομερό, το οποίο αποκλείεται να μου μείνει απαρατήρητο... Κατα τα άλλα έχουμε 18 δόντια, και είμαστε θηρία, μου είπε ότι η ζωηράδα του, που τελευταία έχει ξεφύγει είναι φυσιολογικοί για παιδάκια που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν καλά, όταν θα αρχίσουμε τους διαλόγους και θα μιλάει και θα ζητάει, θα ηρεμήσει τρομερά... βέβαια τις διαφωνίες θα τις έχουμε, αλλά επείδη για αυτόν θα είναι μια νέα δεξιότητα που δεν είχε πριν όταν ανακαλύψει ότι την έχει θα σπαταλάει πολύ ενέργεια εκεί και σε ερωτήσεις... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 911307 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 911307
ΩΙΜΕ!!! Λέτε σε κανένα τρίμηνο να σας γράφω ότι δεν μπορώ άλλο να τον ακούω????

Αυτά από μας, τα λέμε αύριο φιλιά σε όλες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 417472

Υ.Γ.Βρήκα αυτό σήμερα... έχει πολύ ωραία πράγματα περί παιδοψυχολογίας... δεν ξέρω αν είναι έγκυρο αλλά είναι ενδιιαφέρον,
http://users.sch.gr/babaroutsoup/pareababa/symboules/symboylgon.htm

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις μιλησα με τον παιφικο μου φιλο .εχασε τον αδελφο του απο ανακοπη ..εχω παθει σοκ.δεν ειμαι καλα .

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια!!!Τι κάνετε; Ξέρω! Οι περισσότερες δεν είμαστε και πολύ καλά.......Τι διαβάζουμε πάλι ρε γαμώτο;
Η Εύα με τη συνυφάδα, η Βιβίκα με το φίλο της, εγώ έμαθα οτι η κουμπάρα μου έχασε το μωράκι της...50 ημερών σχεδόν...χάλια, χάλια, χάλια....

Ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όλες τις πονεμένες και πληγωμένες ψυχούλες και να αναπαύσει τις ψυχούλες που έφυγαν......

Καλημέρα

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσια μου!!!πω πω τι εχει γινει μωρε κοριτσια και ακουμε κακα νεα? Shocked ειναι και χαλια ο καιρος Rolling Eyes

γεωργια μου 15 κιλα?ουαου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 328109 εγω θελω αρνακι χιχιχιχιχι πωπω ρε τι το ταιζεις? πες καλε και σε εμας τα μυστικα που εχουμε κολησει στα 12 κιλα!!!

βιβηκα μου συληπητηρια Crying or Very sad
sot πω ρε γαμοτω 50 ημερων?απο τι ρε κοριτσι?σταναχωρεθηκα Sad ο θεος να δωσει κουραγιο στους συγγενεις τους!!!

αλικακι που εισαι καλε?
Rolling Eyes Rolling Eyes

σημερα θα κανω μπριαμ για μενα και για τιν μικρη μου ,ο αντρας μου θα φανε σημερα εξω με του συναδελφους τους!!!

θα μπω μετα φιλακια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα πολυ δυσαρεστα γεγονοτα διαβαζω σημερα η βιβη με τον αδερφο του φιλου της η σωτηρια με την κουμπαρα της.πωπω ρε γαμωτο μακαρι να μην υπηρχαν τετοια δυσαρεστα.βιβικα πιες ενα καφεδακι και σκεψου θετικα πραγματα μην σε παρει απο κατω κριμα ειναι.γεωργια 92 ποντους 15 κιλα;θηριο ρε συ ο δικος σου με την καλη εννοια παντα.φτου φτου σκορδα στο παιδακι.φιλια στις υπολοιπες.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!Έλα ζουζουνιτσα μου,εδώ είμαι!!!!
Διάβαζα τα νέα σας...τι να πω,στενάχωρα μερικά.
Σωτηρουλα μου,τι κρίμα..στεναχωρήθηκα.Και για τον αδερφό του φίλου σου Βιβήκα μου,και για την συννηφάδα σου Mommy,συλληπητήρια σε όλες.

Ζουζουνίτσα μου,με γεια τα σταράκια!!Θέλω κι εγώ!!!! Very Happy

Τιτίκα μου,και μένα μου εστειλαν κουπονάκια αλλά κολλάω λίγο και δεν παίρνω λόγω ότι δεν ξέρω τι νούμερο να πάρω,αν θα του πέσουν στενά και γενικά κολλάω και όλο μαζί μου τα έχω και δεν αγοράζω τελικά.Αν πάρεις πες μας και μας...

Γεωργία μου,πολύ χρήσιμα όλα αυτά που εγραψες.Σ'ευχαριστούμε!!!!Θα μπω και στο λινκ,μετά....

[quote="mangio"]Κοριτσούδια καλημερα!!Τι κανετε?
Βρε μια μια οι πληροφορίες,δεν μπορεί να κάνει επεξεργασία ο εγκέφαλος ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 911307 !Είμαι και μικρή Αλικάκι που λες και δεν μπορω να τα θυμάμαι όλα ε??Γιατί "κάπου" διαβασα να γελάσουν ολες μαζι για την ηλικία μου Razz !!Δεν καταλαβαίνεις χρυσό μου οτι σε συμφέρει και σένα??Εσύ τοτε, επί δοξας των γνωστων αθλητριων, άντε να ήσουν 1-2 χρονών Razz !!Ε??Ε???

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 667478 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 667478 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 667478

Τιτιτκα, τα μπειμπιλινο τα εχω παρει πολές φορες λογω κουπονιων, μια χαρα ειναι, εμεις δε φοραμε καθολου παμπερς(συγγνώμη Αλικάκι, σου κάνω σαμποτάζ τωρα ,αλλά να μαθεις να λες ότι εδω γελάμε Laughing Razz !!!) ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 417472

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 667478 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 667478 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 23 667478

Σημερα μπιφτεκάκια με ρυζι το φαγητο μας, να το έκανε!!
Το απογευμα πρεπι να παω κεντρο, αλλαξα εταιρεια στο κινητο κ επαιεδη εσπασα λεει το συμβόλαιο πρεπει να πληρωσω τωρα 50ευρω, αλλιώς δεν μπορω να αλλάξω Twisted Evil !Ευτυχως γιατι μου περισσεύανε και δεν ήξερα τι να τα κάνω Twisted Evil !

Αχαχχαχαχαχ!!!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί δεν μπορώ να μπω στο φέις????
Λίγη βοήθεια????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Γιατί δεν μπορώ να μπω στο φέις????
Λίγη βοήθεια????

κανεις δε μπαινει και εδω στη δουλεια .καποιο προβλημα θα εχει μαλλον.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια,μιλάγατε για αμνιο πιο πριν και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι πάντα απαραίτητη,λόγω ηλικίας...
Η κουμπάρα μου που κανονικά θα έπρεπε να την κάνει δεν την έκανε.Ο γυναικολόγος μας,δηλαδή, δεν της είπε να πάει και αυτό γιατί οι άλλες εξετάσεις ήταν καλές.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις