Καλησπέρα κοριτσούμπες!!!!
Ιιιιιιιι!!!!! Αρνούμαι να πιστέψω ότι σας άφησα κάπου στη σελίδα 3 και σας βρίσκω στην 8!!! Αχ να με συγχωρήσετε που δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλα αυτά!!! Θέλω να κοιμηθώ και νωρίς γιατί είμαι πτωματάκι... Να εξηγηθώ (και για την απουσία μου): η μικρή τα 2 τελευταία βράδια -και πόσο στοίχημα ότι θα το κάνει και απόψε- ξυπνάει μέσα στο άγριο χάραμα και κλαίει, ένα πράγμα μαμακίαση!!! Όπως καταλαβαίνετε, αντοχές 0 και την παίρνω στο κρεβάτι δίπλα μου. Αλλά αυτό για μένα σημαίνει ότι ποιοτικός ύπνος=τέλος. Σε κάθε της κίνησε τρέμω μην πέσει κάτω ή μην σηκωθεί όρθια καμιά ώρα (αν είναι ξύπνια) και δεν πάρω χαμπάρι, πφφφφ, καλά βρε σεις πώς τα κοιμίζετε σε κρεβάτια δίχως κάγκελα; Άξιες, άξιες!!! οπότε μου είναι αδύνατον να κοιμηθώ κανονικά κι ενώ νυστάζω ελεεινά! Ψυλλιάζομαι τη φάση, δοντάκι θα είναι στάνταρ, τα λεγα εγώ ότι θα τα βρούμε μπροστά μας κι ενώ εσείς θα χετε ξεμπερδέψει! Είναι πρησμένα τα ούλα της και ειδικά τα πάνω πλαϊνά απ' όσο μπορώ να δω όταν τη γαργαλάω... Τα ίδια νυχτερινά ξυπνήματα μου έκανε άλλωστε και όταν έσκασε αυτός ο ξεκάρφωτος τραπεζίτης... Και μετά το πρωί, όταν σηκώνομαι τη σηκώνω να την πάω στο κρεβάτι της κι ενώ κοιμάται του καλού καιρού και έχει καπαρώσει και το μαξιλάρι μου κιόλας
αλλά μόλις την ακουμπάω στην κούνια ξυπνάει και δώστου πάλι κλάμα. Οπότε αναγκαστικά την σηκώνω και την έχω στα πόδια μου και στο μαγείρεμα και όταν ετοιμάζομαι. Πώς να μπω να γράψω έτσι;
Κατά τ' άλλα ήθελα να σας γράψω ότι λέμε επιτέλους και "γιαγιά" και "παππού" αλλά μετά διάβασα τα δικά σας κατορθώματα (mangio - αλικάκι παρεμπιπτόντως μπράβο στο αντράκι σου, ζηλεύω η δόλια πότε θα μου πει κι εμένα!!!!) σχετικά με την ομιλία...
Κάνουμε προόδους τουλάχιστον!!!
Αλικάκι μου κι εμείς κάνουμε τέτοιους φανταστικούς διαλόγους! Καλέ έλεγα ότι αν με έβλεπε κανείς θα με περνούσε για τρελή!!! (μα... είμαι!!!!!!
)
Τουρτίτσα μου το δαχτυλάκι το βάζουμε από πολύ μικρές (κάπου 3 μηνών) και εξαρχής δεν δεχτήκαμε πιπίλα παρόλο που της έδωσα από νωρίς. Αλλά τουλάχιστον όσο θήλαζε το έβαζε πολύ λίγο. Με το που σταμάτησε το θηλασμό, κατευθείαν άρχισε να πιπιλάει πολύ πιο συχνά. Προφανώς με το κόψιμο του θηλασμό έβρισκε εκεί την παρηγοριά της... (και έχουμε και επιπλέον το κουβερτάκι μας για να μην ξεχνιόμαστε, χαχα!) Τι να πω, μάλλον έχει μοιάσει στο μπαμπά της (και σε αυτό!)...
Εμείς τρώμε γαλοπούλα καιρό τώρα ζουζουνίτσα μου (εσύ δεν ρώτησες
! Μέσα στο τοστάκι την τρώμε. Μέχρι στιγμής δεν της έχω δώσει βλακείες σνακ του στυλ γαριδάκια, μόνο τα μπισκοτάκια nutricia και κέικ από γλυκά (όχι σοκολάτα) αλλά τρώει συχνά πατατούλες τηγανιτές, της αρέσουν πολύ. Βέβαια, δεν ξέρω τι της δίνει και η πεθερά όταν την πάει εκεί ο μπαμπάς της. Γιατί είμαι σίγουρη ότι της δίνει, και η μικρή γενικά τρώει τον άμπακο από κουλουράκια, μπισκοτάκια, σαχλαμαράκια...
Και μιας και το πήγα στο φαγητό, τελευταία πίνει ελάχιστα από το γάλα της (μπιμπερό) και θέλει να μου φάει το πρωινό μου (μπωλάκι με γάλα και δημητριακά). Τι να κάνω, της δίνω. Σήμερα μάλιστα δεν χόρτασε και όταν τελείωσε το μπολ πήγε μόνη της και πήρε από το ντουλάπι τα special K, τα άνοιξε και άρχισε να μασουλάει. Κι όλο αυτό ενώ πριν είχε πιει μετά βίας το 1/3 από το γάλα της...
Λέτε να βαρέθηκε και να της δίνω από το δικό μου (φρέσκο Όλυμπος);
Τιτίκα μου είπα για πλυσίματα με αντισηπτικά κλπ γιατί σίγουρα μπορούν να περιορίσουν ως ένα βαθμό τα παθογόνα μικρόβια (και να αλλάζετε ρούχα ιδανικά, δηλαδή ένα μπανάκι είναι ο,τι πρέπει). Φυσικά δεν αποκλείεται να κολλάτε εσείς και από εκεί να κολλάει και η μικρή, αλλά τι να κάνετε πάλι, να φοράτε διαρκώς μάσκες στο σπίτι; Προφανώς αδύνατο! Εδώ είναι ήδη πολύ δύσκολο να μπαίνεις στο σπίτι και να τρέχει να σ' αγκαλιάσει το σκατούλι κι εσύ να του λες περίμενε να πλυθώ πρώτα! Αφού σου έχει λείψει τόσες ώρες!!! Τελικά όμως δεν κατάλαβα αν είναι αλλεργικό ή είναι από ιώσεις... Ο,τι κι αν είναι, να της περάσει γρήγορα και να πάρει λίγο πάνω της ο οργανισμός της!!!
Οι υπόλοιπες μανούλες και παιδάκια νομίζω πως είστε κάπως καλύτερα; Το ελπίζω!!!
Βιβίκα ο ταλιμπανάκος το λατρεύει το τζάκι εεε;
Ana μου με το καλό ο γιος!!!
Άντζυ, άντζυ είσαι εδώ; (κάπου εδώ γύρω σε πήρε το ματάκι μου
παρόλο που δεν... βλέπω από την κούραση!)
Ναι, είναι κι άλλες μανούλες που λείπουν κι ελπίζω όλες να είναι καλά!!!!
Σας φιλώ γλυκά για καληνύχτα! Αύριο το πρωί ίσως πάλι να μην καταφέρω να μπω... Το χω χάσει λιγάκι με τα τελευταία ποστ σας, ξέρω έχω αφήσει αναπάντητα αλλά ελπίζω να επανέλθω κάποια στιγμή!!!