Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 39]

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μανουλες!!!!!!!τι κανετε?εμεις απο τις 6.00 ειμαστε ξυπνιες καναναμε δουλειες,φαγαμε πρωινο και τωρα κοιμαται η μικρη μου και εγω πινω καφε αλλα μου τελιωσαν τα τσιγαρα και δεν εχω, και πρεπει να ερθει ο αντρας μου απο τιν δουλεια το απογευμα για να με φερει....θα προσπαθησω να μην το σκευτομαι :roll

αλικακι εχθες φαγαμε στις 6.30 πεθανα τις πεινας αστα να πανε.....σημερα θα κανω τις μικρης τα ψαρακια τις,μαλλον ψαροσουπα!!!

εχθες ηταν να παμε βολτα στιν μαμα μου,αλλα ηρθαν κατι ξαδερφια απο αθηνα και ετσι καθησαμε να τους δουμε σπιτι!!!
κοριτσια δινετε στα μικρα σας γαλοπουλα?εγω τις δινω και μπορω να πω οτι το τοστ το τρωι σχεδον ολο!!!

εχθες εφαγε του σκασμου το απογευμα, αφου τιν εβλεπα και λεω θα ξερασει τι κασερια,τι γαλοπουλες ,τι πατατες μπισκοτα ,γαριδακια,κρεμα ενα μπολ,και το βραδυ 250 γραμ γαλα,αφου ο αντρας μου λεει θα κανει εμετο αλλα οταν τις τα επερνα εκλεγε επεφτε κατω και χτυπιοταν!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;εμεις απο χτες το βραδυ εχουμε και παλι φουλ βηχα .δεν εχω κοιμηθει σχεδον ολο το βραδυ.μιλησα με την παιδιατρο και μου ειπε αταραξ για 2 μερες.και ξανα singulair μεχριν τον ιουνιο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;εμεις απο χτες το βραδυ εχουμε και παλι φουλ βηχα .δεν εχω κοιμηθει σχεδον ολο το βραδυ.μιλησα με την παιδιατρο και μου ειπε αταραξ για 2 μερες.και ξανα singulair μεχριν τον ιουνιο.
ΤΙ ΛΕς ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ?
τι ειναι αυτο το 2ο ?
να σου πω κατι τιτικα?σε αλλον γιατρο το πηγες το παιδι?
δεν κανεις καμια δοκιμη αλλου?να δεις?
ειναι αλλεργικο δεν θυμαμαι κιολας να μην λεω ασυναρτησιες.Αλλα παρε μαι δευτερη γνωμη .Αυτο πια σας θερισε ελεος φετος.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι ρε συ γιατι να παω σε αλλο γιατρο;πολυ καλη εινια η παιδιατρος απλα το παιδι εχει ευαισθησια στο θεμα του βηχα και την χτυπαει απο παντου .το singulair ειναι κατι φακελακια που τα παιρνεις το βραδυ και οταν εχεις καποια τεοτια ευαισθησια σε προστατευουν καπως.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;εμεις απο χτες το βραδυ εχουμε και παλι φουλ βηχα .δεν εχω κοιμηθει σχεδον ολο το βραδυ.μιλησα με την παιδιατρο και μου ειπε αταραξ για 2 μερες.και ξανα singulair μεχριν τον ιουνιο.

grammatikh μου μηπως το ζουζουνι σου εχει τιποτα αλλεργικο γιατι τις ξαδερφης του αντρα μου το παιδακι εδω και 3 χρονια εβηχε συχνα και πολυ και το ψαξαν καλα,φυσικα αλλαξαν παιδατρο πολλες φορες και τελικα εχει αλλεργικο ασθμα δεν ειναι κατι σοβαρο απλα εκανε μια θεραπεια με κατι μασκες και τωρα ειναι οκ.δεν θελω να σε αγχωσο αλλα λεω τωρα εγω...ελπιζω να μηνσε τρομαξα!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:οχι ρε συ γιατι να παω σε αλλο γιατρο;πολυ καλη εινια η παιδιατρος απλα το παιδι εχει ευαισθησια στο θεμα του βηχα και την χτυπαει απο παντου .το singulair ειναι κατι φακελακια που τα παιρνεις το βραδυ και οταν εχεις καποια τεοτια ευαισθησια σε προστατευουν καπως.

Α ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ αυτα τα singulaιr .οκ εσυ ξερεις καλυτερα ,σορρυ δεν ηθελα να σε αναστατωσω,απλα εγω εχω αλλαξει 3 μεχρι να σταθεροποιηθω καΙ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟς.ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΙΠΑ.Εσυ ξερεις ομως.
περαστικουλια σας και υπομονη ερχετε και η ανοιξη σε λιγο ,θα ηρεμησει πια Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι δε με τρομαξες το εχει και ανιψια μου αυτο και θα το εχει μεχρι να γινει 12.απλα αυτο νομιζω απο οσο θυμαμαι οτι μετα τα 2 μπορεις να κανεις διαγνωση.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:οχι ρε συ γιατι να παω σε αλλο γιατρο;πολυ καλη εινια η παιδιατρος απλα το παιδι εχει ευαισθησια στο θεμα του βηχα και την χτυπαει απο παντου .το singulair ειναι κατι φακελακια που τα παιρνεις το βραδυ και οταν εχεις καποια τεοτια ευαισθησια σε προστατευουν καπως.

Α ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ αυτα τα singulaιr .οκ εσυ ξερεις καλυτερα ,σορρυ δεν ηθελα να σε αναστατωσω,απλα εγω εχω αλλαξει 3 μεχρι να σταθεροποιηθω καΙ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟς.ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΙΠΑ.Εσυ ξερεις ομως.
περαστικουλια σας και υπομονη ερχετε και η ανοιξη σε λιγο ,θα ηρεμησει πια Very Happy Very Happy Very Happy

δε με αναστατωσες απλα ειναι παιδιατρος που την εχουν χρονια παιδακια απο το σοι μου και ειναι εξακριβωμενα καλη.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Συγουρα η καθεμια μας ξερει και κρινει τον καταληλο παιδιατρο για τον παιδια μας...

ο μικρος που επαθε ανυσουσε η μαμα γιατι αρωστενε συνεχεια με πολυ βηχα και οταν ηταν διακοπες ηταν μια γειτονισα παιδιατρος και τις ειπε φερτον να τον εξετασω και τον βρηκε αυτο...που η παιδιατρος που ειχε αλλα ελεγε και νομιζε ηταν κρυωματακια!!!αυτο το ειχε απο μικρο και τωρα που ειναι 3 χρονων καπως το ξεπερασε!!!

αλλα αφου ειναι ο παιδιατρος σου καλος τοτε οκ ξερει τοτε ο γιατρος

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα μανουλες!!!!!!!τι κανετε?εμεις απο τις 6.00 ειμαστε ξυπνιες καναναμε δουλειες,φαγαμε πρωινο και τωρα κοιμαται η μικρη μου και εγω πινω καφε αλλα μου τελιωσαν τα τσιγαρα και δεν εχω, και πρεπει να ερθει ο αντρας μου απο τιν δουλεια το απογευμα για να με φερει....θα προσπαθησω να μην το σκευτομαι :roll

αλικακι εχθες φαγαμε στις 6.30 πεθανα τις πεινας αστα να πανε.....σημερα θα κανω τις μικρης τα ψαρακια τις,μαλλον ψαροσουπα!!!

εχθες ηταν να παμε βολτα στιν μαμα μου,αλλα ηρθαν κατι ξαδερφια απο αθηνα και ετσι καθησαμε να τους δουμε σπιτι!!!
κοριτσια δινετε στα μικρα σας γαλοπουλα?εγω τις δινω και μπορω να πω οτι το τοστ το τρωι σχεδον ολο!!!

εχθες εφαγε του σκασμου το απογευμα, αφου τιν εβλεπα και λεω θα ξερασει τι κασερια,τι γαλοπουλες ,τι πατατες μπισκοτα ,γαριδακια,κρεμα ενα μπολ,και το βραδυ 250 γραμ γαλα,αφου ο αντρας μου λεει θα κανει εμετο αλλα οταν τις τα επερνα εκλεγε επεφτε κατω και χτυπιοταν!!!
αυτα ειναι φουλ μασα τα μικρα...
εξι η ωρα?πω πω πηγε το στομαχι στην πλατη ρε.Εδω ειχα φαει εΓΩ Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:Συγουρα η καθεμια μας ξερει και κρινει τον καταληλο παιδιατρο για τον παιδια μας...

ο μικρος που επαθε ανυσουσε η μαμα γιατι αρωστενε συνεχεια με πολυ βηχα και οταν ηταν διακοπες ηταν μια γειτονισα παιδιατρος και τις ειπε φερτον να τον εξετασω και τον βρηκε αυτο...που η παιδιατρος που ειχε αλλα ελεγε και νομιζε ηταν κρυωματακια!!!αυτο το ειχε απο μικρο και τωρα που ειναι 3 χρονων καπως το ξεπερασε!!!

αλλα αφου ειναι ο παιδιατρος σου καλος τοτε οκ ξερει τοτε ο γιατρος

για αυτον τον λογο μου εδωσε το αταραξ γιατι πλεον το πραγμα παει για αλλεργικο και για αυτον τον λογο μου εδωσε και τα singulair οπου και αυτα ειναι για αλλεργικο ασθμα και γενικοτερα αλλεργιες.απλα αν δω και συνεχισει και του χρονου αυτο θα την παω να την δει ενας πνευμονολογος.

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε;;; Χάθηκα λίγες μέρες γιατί είχα τον μικρούλη μου άρρωστο και κάθησα στο σπίτι.
Ωτίτιδα πάλι!!!Δεν μπορώ άλλο μ' αυτές τις ιώσεις!!!Θέλω να ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙΙΙΙΙΙ!!!

Γραμματική μου, πόσο σε καταλαβαίνω....

Τι άλλο να πω; Σας άφησα στο #3 και σας βρήκα στο #4 και μάλιστα στις 7 σελίδες! Τι να πρωτοδιαβάσω και τι να πρωτοαπαντήσω...........

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε;;; Χάθηκα λίγες μέρες γιατί είχα τον μικρούλη μου άρρωστο και κάθησα στο σπίτι.
Ωτίτιδα πάλι!!!Δεν μπορώ άλλο μ' αυτές τις ιώσεις!!!Θέλω να ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙΙΙΙΙΙ!!!

Τι άλλο να πω; Σας άφησα στο #3 και σας βρήκα στο #4 και μάλιστα στις 7 σελίδες! Τι να πρωτοδιαβάσω και τι να πρωτοαπαντήσω...........

περαστικα σας και εσας κοπελα μου τι να πω.δυσκολος χειμωνας φετος πολυ.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

Σ'ευχαριστώ πουλάκι μου! Επίσης! Δύσκολος δε θα πει τίποτα! Κλειστήκαμε μέσα σαν τα ποντίκια, δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι απο τον Σεπτέμβριο....ουφ! άντε...πλησιάζει ο Απρίλης...αααα, ξέχασα να σου πω κι εμείς παίρναμε singulair για 1 μήνα!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε;;; Χάθηκα λίγες μέρες γιατί είχα τον μικρούλη μου άρρωστο και κάθησα στο σπίτι.

γιατρε μου περαστικα σας! Very Happy και welcome Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Σ'ευχαριστώ πουλάκι μου! Επίσης! Δύσκολος δε θα πει τίποτα! Κλειστήκαμε μέσα σαν τα ποντίκια, δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι απο τον Σεπτέμβριο....ουφ! άντε...πλησιάζει ο Απρίλης...αααα, ξέχασα να σου πω κι εμείς παίρναμε singulair για 1 μήνα!
και εμεις μετα συνηλθε τα σταματησαμε και τελικα μου ειπε πλεον μεχρι ιουνιο ααφου εχει τοση ευαισθησια.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:

γιατρε μου περαστικα σας! Very Happy και welcome Very Happy

Ωωωω!!!Σας ευχαριστώ αγαπητή μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 417472

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

και εμεις μετα συνηλθε τα σταματησαμε και τελικα μου ειπε πλεον μεχρι ιουνιο ααφου εχει τοση ευαισθησια.

tin anoiksi epeidi anthizoun ta louloudia k ta dentra oi anthropoi pou einai alergikoi exoun megalo provlima. gi'auto kalo einai einai na ta pairnei ta singulair mexri ton iounio opos eipe i paidiatros sas. elpizw na sou ta grafei me 10% sumetoxi giati einai akrivoutsika, allios na to peis afou to paidaki exei provlima ap'oti fenetai k to dikaioutai Smile

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ana έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

tin anoiksi epeidi anthizoun ta louloudia k ta dentra oi anthropoi pou einai alergikoi exoun megalo provlima. gi'auto kalo einai einai na ta pairnei ta singulair mexri ton iounio opos eipe i paidiatros sas. elpizw na sou ta grafei me 10% sumetoxi giati einai akrivoutsika, allios na to peis afou to paidaki exei provlima ap'oti fenetai k to dikaioutai Smile

ειναι και στο ικα η γιατρος μου οποτε μου τα γραφει στο βιβλιαριο του ικα οποτε μια χαρα. Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου.... τι μου κάνετε??? Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα και εγω και ο μικρός, αλλά έχω την εντύπωση ότι κόλλησε ο άντρας μου τώρα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 585182 Anyway... την παλεύω τώρα να στρώσω λίγο την όρεξη του μικρού...
Σημερα εχουμε κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατάτες... μιαμ μιαμ... αλλα και για το σπετσοφάι Δώρα μου δεν θα έλεγα όχι...

Σωτηριά μου περαστικά σας...
Ζουζουνίτσα μου, που μένεις κουκλίτσα μου? μιας και είσαι συντοπίτισσα δηλαδή!!! Μηπως σε πήγε ο άντρας σου σε τίποτα βουνά, και δεν μπορείς να πάρεις ούτε τσιγάρα???? χιχιχι

αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοπελιές!!!!
Σιγά ρε Βιβήκα....ξυπνήστε και ξυπνήστε....με ξύπνησες!!!Ορίστε,τι κατάλαβες τώρα???? Very Happy
Πολύ γέλασα με το τζάκι!!!!!

Επίσης, έχω να δηλώσω ότι χαθήκανε που χαθήκανε πολλές κοπέλες...βλ.siren,Αthand,Ρία,Mommy,Άντζι,κλπ...τώρα εχάθη και η Σωτηρία και η Αλικούλα...πού είστε καλέεεεεεε??????

Ναι ρε Αλικάκι έχεις δίκιο, που χάθηκαν??? να ανησυχήσουμε??? Ειδικά για siren που είχε πει ότι δεν ήταν και πολύ καλά...αν ξέρει καμία και μπορεί να πει...

Άννα,θα ερχόμουν να συμφωνήσω με την Γεωργία σχετικά με τα γκρίκλις αλλά είδα ότι απάντησες.Δεν ξέραμε φυσικά τον λόγο,οπότε από μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα.Να γράφεις όπως σε βολεύει και ξέρεις.Είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσει και η Τζόρτζια.

Ναι είμαι μεγαλόψυχη... πλάκα κάνω Αννα μου, δεν ήξερα... σόρυ και βεβαία να γράφεις όπως μπορείς... φτανει να ακούμε νέα μας, και ελπίζω να μιλάω εκ μέρος όλων μας, ανάμεσα μας δεν υπάρουν ρατσίστριες... Αλλά για να ξέρεις όλες κάνουμε ορθογραφικά λάθη, και πάνω από όλες εγώ.. αφου καμιά φορά και η μάμά μου με κοροιδεύει... "Εβγαλες και Πανεπιστήμιο... τρομάρα σου!!!"... Wink Wink Wink

Φιλάκια σε όλες και ειδικά στις lost!!!!!!

zoyzoynitsa moy έγραψε:

Εγω να σου πω την αλήθεια, δεν του δίνω αλλαντικά καθόλου... ξέρω ότι δεν θα έχει πρόβλημα, αλλά επείδη ξέρω ότι όταν μεγαλώσει δεν θα τααποφύγω, όσο μπορώ τα αποφεύγω... Ούτε γαριδάκια και πατατάκια, έχω και την αδερφή μου να με πρήζει (η δίδυμη, καθηγήτρια γιόγκα), ότι σε αυτή την ηλικία τα παιδιά κάνουν τις λιποαποθήκες τους και το έχω φοβηθεί λίγο, αποφεύγω τα πολύ "βρόμικα" φαγητά... μόνο σοκολάτενια μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ του δίνω πότε-πότε...

Ζηλεύω... να σου στείλω τον δικό μου, τώρα που του κόπηκε η όρεξη, μπας και η δικιά σου τα μοιραστεί??? Wink

Περαστικάαααααα, και εμάς μας έμεινε ενα μικρό χουρχουρητο, ακόμα του κάνω μάσκες... αν είναι αλλεργικό τελικά βρε κούκλα μου, ίσως να μην φταίτε εσείς, που στεναχωριόσουν... Crying or Very sad Crying or Very sad τα φιλιά μου να δώσεις...
mamavivo έγραψε:

και εγω άλλαξα ένα παιδίατρο, και καθόλου δεν το μετάνιωσα, τον καινούριο νομίζω ότι είναι τόσο καλός που τον "αγαπώ" σχεδόν... εκτός του ότι είναι πάρα πολύ καλός στην δουλειά του(αλλιώς δεν θα ήταν στο Ιπποκράτειο) είναι και νέος, ξέρει πάρα πολλά πράγματα από ψυχολογία, μας συμβουλεύει συνέχεια με τον άντρα μου, δείχνει ότι νοιάζεται πραγματικά για τον μικρό.. ένα θα σας πω παρόλο που κάναμε την τελευταία φορά 2 εμβόλια στο τέλος ο μικρός πριν φύγουμε του έκανε αγκαλιά.... οπότε respect Respect Respect Respect

Εσείς τι βρήκατε στους παιδιάτρους που καταλήξατε???

Αυτά από μας... τα φιλιά μου σε όλες..... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσούμπες!!!! Very Happy
Ιιιιιιιι!!!!! Αρνούμαι να πιστέψω ότι σας άφησα κάπου στη σελίδα 3 και σας βρίσκω στην 8!!! Αχ να με συγχωρήσετε που δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλα αυτά!!! Θέλω να κοιμηθώ και νωρίς γιατί είμαι πτωματάκι... Να εξηγηθώ (και για την απουσία μου): η μικρή τα 2 τελευταία βράδια -και πόσο στοίχημα ότι θα το κάνει και απόψε- ξυπνάει μέσα στο άγριο χάραμα και κλαίει, ένα πράγμα μαμακίαση!!! Όπως καταλαβαίνετε, αντοχές 0 και την παίρνω στο κρεβάτι δίπλα μου. Αλλά αυτό για μένα σημαίνει ότι ποιοτικός ύπνος=τέλος. Σε κάθε της κίνησε τρέμω μην πέσει κάτω ή μην σηκωθεί όρθια καμιά ώρα (αν είναι ξύπνια) και δεν πάρω χαμπάρι, πφφφφ, καλά βρε σεις πώς τα κοιμίζετε σε κρεβάτια δίχως κάγκελα; Άξιες, άξιες!!! οπότε μου είναι αδύνατον να κοιμηθώ κανονικά κι ενώ νυστάζω ελεεινά! Ψυλλιάζομαι τη φάση, δοντάκι θα είναι στάνταρ, τα λεγα εγώ ότι θα τα βρούμε μπροστά μας κι ενώ εσείς θα χετε ξεμπερδέψει! Είναι πρησμένα τα ούλα της και ειδικά τα πάνω πλαϊνά απ' όσο μπορώ να δω όταν τη γαργαλάω... Τα ίδια νυχτερινά ξυπνήματα μου έκανε άλλωστε και όταν έσκασε αυτός ο ξεκάρφωτος τραπεζίτης... Και μετά το πρωί, όταν σηκώνομαι τη σηκώνω να την πάω στο κρεβάτι της κι ενώ κοιμάται του καλού καιρού και έχει καπαρώσει και το μαξιλάρι μου κιόλας Shocked αλλά μόλις την ακουμπάω στην κούνια ξυπνάει και δώστου πάλι κλάμα. Οπότε αναγκαστικά την σηκώνω και την έχω στα πόδια μου και στο μαγείρεμα και όταν ετοιμάζομαι. Πώς να μπω να γράψω έτσι;

Κατά τ' άλλα ήθελα να σας γράψω ότι λέμε επιτέλους και "γιαγιά" και "παππού" αλλά μετά διάβασα τα δικά σας κατορθώματα (mangio - αλικάκι παρεμπιπτόντως μπράβο στο αντράκι σου, ζηλεύω η δόλια πότε θα μου πει κι εμένα!!!!) σχετικά με την ομιλία... Embarassed Κάνουμε προόδους τουλάχιστον!!!

Αλικάκι μου κι εμείς κάνουμε τέτοιους φανταστικούς διαλόγους! Καλέ έλεγα ότι αν με έβλεπε κανείς θα με περνούσε για τρελή!!! (μα... είμαι!!!!!! Razz )

Τουρτίτσα μου το δαχτυλάκι το βάζουμε από πολύ μικρές (κάπου 3 μηνών) και εξαρχής δεν δεχτήκαμε πιπίλα παρόλο που της έδωσα από νωρίς. Αλλά τουλάχιστον όσο θήλαζε το έβαζε πολύ λίγο. Με το που σταμάτησε το θηλασμό, κατευθείαν άρχισε να πιπιλάει πολύ πιο συχνά. Προφανώς με το κόψιμο του θηλασμό έβρισκε εκεί την παρηγοριά της... (και έχουμε και επιπλέον το κουβερτάκι μας για να μην ξεχνιόμαστε, χαχα!) Τι να πω, μάλλον έχει μοιάσει στο μπαμπά της (και σε αυτό!)...

Εμείς τρώμε γαλοπούλα καιρό τώρα ζουζουνίτσα μου (εσύ δεν ρώτησεςWink! Μέσα στο τοστάκι την τρώμε. Μέχρι στιγμής δεν της έχω δώσει βλακείες σνακ του στυλ γαριδάκια, μόνο τα μπισκοτάκια nutricia και κέικ από γλυκά (όχι σοκολάτα) αλλά τρώει συχνά πατατούλες τηγανιτές, της αρέσουν πολύ. Βέβαια, δεν ξέρω τι της δίνει και η πεθερά όταν την πάει εκεί ο μπαμπάς της. Γιατί είμαι σίγουρη ότι της δίνει, και η μικρή γενικά τρώει τον άμπακο από κουλουράκια, μπισκοτάκια, σαχλαμαράκια...
Και μιας και το πήγα στο φαγητό, τελευταία πίνει ελάχιστα από το γάλα της (μπιμπερό) και θέλει να μου φάει το πρωινό μου (μπωλάκι με γάλα και δημητριακά). Τι να κάνω, της δίνω. Σήμερα μάλιστα δεν χόρτασε και όταν τελείωσε το μπολ πήγε μόνη της και πήρε από το ντουλάπι τα special K, τα άνοιξε και άρχισε να μασουλάει. Κι όλο αυτό ενώ πριν είχε πιει μετά βίας το 1/3 από το γάλα της... Rolling Eyes Λέτε να βαρέθηκε και να της δίνω από το δικό μου (φρέσκο Όλυμπος);

Τιτίκα μου είπα για πλυσίματα με αντισηπτικά κλπ γιατί σίγουρα μπορούν να περιορίσουν ως ένα βαθμό τα παθογόνα μικρόβια (και να αλλάζετε ρούχα ιδανικά, δηλαδή ένα μπανάκι είναι ο,τι πρέπει). Φυσικά δεν αποκλείεται να κολλάτε εσείς και από εκεί να κολλάει και η μικρή, αλλά τι να κάνετε πάλι, να φοράτε διαρκώς μάσκες στο σπίτι; Προφανώς αδύνατο! Εδώ είναι ήδη πολύ δύσκολο να μπαίνεις στο σπίτι και να τρέχει να σ' αγκαλιάσει το σκατούλι κι εσύ να του λες περίμενε να πλυθώ πρώτα! Αφού σου έχει λείψει τόσες ώρες!!! Τελικά όμως δεν κατάλαβα αν είναι αλλεργικό ή είναι από ιώσεις... Ο,τι κι αν είναι, να της περάσει γρήγορα και να πάρει λίγο πάνω της ο οργανισμός της!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 417472
Οι υπόλοιπες μανούλες και παιδάκια νομίζω πως είστε κάπως καλύτερα; Το ελπίζω!!!

Βιβίκα ο ταλιμπανάκος το λατρεύει το τζάκι εεε; Laughing

Ana μου με το καλό ο γιος!!!

Άντζυ, άντζυ είσαι εδώ; (κάπου εδώ γύρω σε πήρε το ματάκι μου Razz παρόλο που δεν... βλέπω από την κούραση!)

Ναι, είναι κι άλλες μανούλες που λείπουν κι ελπίζω όλες να είναι καλά!!!!

Σας φιλώ γλυκά για καληνύχτα! Αύριο το πρωί ίσως πάλι να μην καταφέρω να μπω... Το χω χάσει λιγάκι με τα τελευταία ποστ σας, ξέρω έχω αφήσει αναπάντητα αλλά ελπίζω να επανέλθω κάποια στιγμή!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 850933

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελιές!!Βλέπω οι δύο από τις πολλές lost εμφανίστηκαν!
Σας συγχωρώ γιατί είχατε κι οι δυο σας ντράβαλα με τα πιτσιρίκια!

Σωτηρούλα μου ,περαστικά στον πρίγκηπα!

Αλικάκι μου,να πω και σε σένα περαστικά???Μπορεί να είναι δοντάκι μπορεί να είναι και φάση απλώς..αχχχχ,τα περάσαμε κι εμείς αυτά...και έχουμε ακόμα κι άλλα μπροστά μας αλλά ας ελπίσω ότι θα τα βγάλει τα υπόλοιπα ανώδυνα...
Μπράβο και στο κοριτσάκι σου για τις λεξούλες!Θα δεις από δω και πέρα θα αρχίσει να μιμείται και να λέει κι άλλες ,πολλές!!Να σου πω..πατάτες τηγανιτές είπες ότι ξετρελλαίνουν την μικρή???Και ο δικός μου για πατάτες ξετρελλαίνεται!!!!

Ζουζουνίτσα μου,καλά το ότι φάγατε τελικά στις 6,30 δεν θα το σχολιάσω...Εγώ θα είχα κάνει φόνο,χαχαχαχαχ!!!!!
Όσο για την γαλοπούλα θα συμφωνήσω με την Γεωργία..δεν του έχω δώσει ποτέ αλλαντικά.Το τοστ το κάνω μόνο με τυράκι.Και για τον λόγο που δεν δίνω θα συμφωνήσω μαζί της.Έχει χρόνια μπροστά του να φάει...ουυυυυ.....ένα σωρό!!!Και επίσης από την στιγμή που δεν μου το ζητάει και δεν ξέρει τι είναι αυτό δεν θα στεναχωρηθεί αν δεν φάει...

Γραμματική μου,και σε εσάς περαστικά...ξανά!!!Και ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί τόσο όσο την προηγούμενη φορά.Αν και δεν κατάλαβα καλά..Τελικά είναι αλλεργικό????

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα ομορφοκόριτσα μου! Τι κάνετε;
Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα (όχι που δεν θα 'μασταν, με το μισό φαρμακείο που παίρνουμε κάθε μέρα!!!). Η αντιβίωση όμως τον πειράζει και ενεργείται πολλές φορές. Χθες τα έκανε και μέσα στη ντουζιέρα την ώρα του μπάνιου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 6 606100 Μετά τον πήρα σηκωτό και τον πήγα στη μπανιέρα!!!
Περιμένω να έρθει το τριήμερο μπας και ξεμυτίσουμε λίγο απο το σπιτάκι και περάσουμε όμορφα! Ελπίζω να δεχτεί να βάλει τη στολή του αυτή τη φορά και να πάμε στα καρναβαλάκια! Αν όχι, πάλι θα πάμε αλλά ο "Αλλαντίν" θα καταλήξει στην αποθήκη!

ΥΓ: Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες σας!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις μετα απο ενα εφιαλτικο απογευμα χτες και βραδυ μια απο τα ιδια οπου ξυπναγε συνεχεια και εβηχε σημερα ειμαστε καπως καλυτερα.παιζει να ειναι και αλλεργικη θα δειξει .

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοπελιές!!Βλέπω οι δύο από τις πολλές lost εμφανίστηκαν!
Σας συγχωρώ γιατί είχατε κι οι δυο σας ντράβαλα με τα πιτσιρίκια!

Σωτηρούλα μου ,περαστικά στον πρίγκηπα!

Καλημέρα ομορφιά!!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

αλικακι έγραψε:Όσο για την γαλοπούλα θα συμφωνήσω με την Γεωργία..δεν του έχω δώσει ποτέ αλλαντικά.Το τοστ το κάνω μόνο με τυράκι.Και για τον λόγο που δεν δίνω θα συμφωνήσω μαζί της.Έχει χρόνια μπροστά του να φάει...ουυυυυ.....ένα σωρό!!!Και επίσης από την στιγμή που δεν μου το ζητάει και δεν ξέρει τι είναι αυτό δεν θα στεναχωρηθεί αν δεν φάει...

Κι εγώ θα συμφωνήσω με το Αλικάκι που συμφωνεί με τη Γεωργία!!!Όταν λες τυράκι, εννοείς "κασεράκι" που λέμε εμείς;;;Χιχιχι!!!Κι εγώ το ίδιο κάνω και πολλές φορές βάζω μέσα και ντοματούλα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις