Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
528 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 528 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 39]

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:
edrinia έγραψε:Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Δεν έχω ξαναγράψει εδώ, αλλά πιστέυω πως εσείς θα μπορέσετε να μου πείτε τη γνώμη σας και να μου δώσετε καμία συμβουλή, μιας και υποθέτω τα έχετε πρόσφατα! Έχω ένα αγοράκι 18 μηνών που πίνει γάλα και νερό ακόμα με μπιμπερό. Θέλω να του μάθω το εκπαιδευτικό ποτηράκι, αλλά όσες φορές προσπάθησα γίναμε όλοι... παπάκια!!! Πώς θα τα καταφέρουμε;;;;

και εμενα το γαλα ακομη με το μπιμπερο το πινει και το νερο με το καλαμακι.αλλα δεν αγχωνομαι γιατι θεωρω οτι ακομηειναι μικρο για τετοια.εχεις καιρο μπροστα σου.αλλα μπορει καποιε ςκοπελες να σου πουν μια συμβουλη.
και εμένα επίσης, το γάλα με το μπιμπερό και το νερό με καλαμάκι.

edrinia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
lenaki1982 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
edrinia έγραψε:Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Δεν έχω ξαναγράψει εδώ, αλλά πιστέυω πως εσείς θα μπορέσετε να μου πείτε τη γνώμη σας και να μου δώσετε καμία συμβουλή, μιας και υποθέτω τα έχετε πρόσφατα! Έχω ένα αγοράκι 18 μηνών που πίνει γάλα και νερό ακόμα με μπιμπερό. Θέλω να του μάθω το εκπαιδευτικό ποτηράκι, αλλά όσες φορές προσπάθησα γίναμε όλοι... παπάκια!!! Πώς θα τα καταφέρουμε;;;;

και εμενα το γαλα ακομη με το μπιμπερο το πινει και το νερο με το καλαμακι.αλλα δεν αγχωνομαι γιατι θεωρω οτι ακομηειναι μικρο για τετοια.εχεις καιρο μπροστα σου.αλλα μπορει καποιε ςκοπελες να σου πουν μια συμβουλη.

Αυτό με το καλαμάκι πάλι πώς το καταφέρατε;;;

lenaki1982

edrinia έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Αυτό με το καλαμάκι πάλι πώς το καταφέρατε;;;
εμένα αρνούνταν κατηγορηματικά να πιει νερό με μπιμπερό, οπότε μια μέρα δοκίμασα με καλαμάκι και ήπιε. από 7 μηνών πίνει το νερό μόνο με καλαμάκι.

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!! sas diavazw alla den prolavainw na sas grafw... simera to mesimeri i mikri ksipnise klaigontas. pali donti exoume. an thimaste palia sas elega pos xtipietai otan ponaei... to idio kai twra. mexri na tin piasei to depon ourliazei, klotsaei k den thelei k na tin akoumpisoume. apla prosexw min xtipisei... 2 vgenoun twra k menoun alla 2. na teleiosoume giati den mporw allo na tin vlepw na upoferei....

eimai polu kourasmeni teleutaia. trexw sinexia k den ta prolavainw k ola, doulia, spiti, paidi kai me tin koilia... den teleionoun pote oi doulies??? kalunixta!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Αλικάκια μουουουουουου...μέχρι ν' απαντήσω σε προηγούμενα posts εξαφανιστήκατε!!! Σας εύχομαι ένα υπέροχο τριήμερο και πρώτα ο Θεός την Τρίτη και πάλι εδώ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472

Σωτηρούλα μου!!!!Φιλάκια πολλά,πολλά και εύχομαι κι εγώ επίσης, να περάσεις με την οικογένειά σου ένα τέλειο τριήμερο!!!Καλή ξεκούραση!!!!

[quote="γεωργία02/07/10"][color=green]Να προλάβω να γράψω για να μην πάρω την απουσία μου, φεύγουμε σε καμιά ώρα για Χαλκιδική, και πολύ φοβάμαι ότι θα σούρνετε πάλι το internet...

χιχιχι!!!Έτσι...είδατε τι κάνει ο φόβος της απουσίας???χιχιχιχι!!!!Καλά να περάσετε!!!

Καλημέρα, σήμερα ο μικρός σαν υποτροπίασε... τρέχουν πάλι οι μύτε και άκουσα και τον ύποπτο βήχα....

Ωχχχχ!!!Περαστικά σας..και γρήγορα!!

mamavivo έγραψε:ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΗς και επεσε και χτυπησε -εσκισε το χειλος του .

να του βαλουν κατι?

Περαστικά σας βρε Βιβήκα...εύχομαι να είναι καλά σήμερα...

[quote="mangio"]Χαιρετω τις γλυκες μανουλες!!..........
Αλικακι μου μοσχαρι με χαντρες και πατατες, θελεις??

Ναι,αμέ!!!Στείλτο μου ντιλίβερι!!!Ευχαριστώωωωω,χρυσοχέρα μου!!!Να,βρε γι'αυτό σε είχα πει έτσι...είχες κάνει 2 φαγητά...

Σκληρυνσεις εννοω να εινα ιπιο τραχυ το δερμα, παρολο που δε φαινεται τιποτα!

Εγώ αυτό το λέω ξηροδερμία...

Σωτηρια, οταν εφαγε ο μικρος χορτα, δεν εκανε καθολου διαρροια, απλά εφαγε 3 φορες μεσα στη μερα, λύσσαξε λεμε!! Αφηστες που εβγαλε και 2 κατακοκκινα σπυρακια σαν να τον τσιμπησε κουνουπι, τι ειναι παλι αυτα??

Δεν έχω ιδέα.Γιατί όμως δεν τηλεφωνάς στον παιδίατρο????

Τρλομαμαμα και μενα μου εχει βγαλει 2 φορες το φορτιστη απο την πριζα!!Βρε κοριτσια, ποσες φορες πρεπει να επαναλαβουμε κατι για να το καταλαβουν?? Ακυρη ερωτηση, αλλα λεμε τωρα Razz !!

χιχιχιχι!!!Ό,τι θέλουνε ακούνε τα σκατούλικα....
Αν τους πούμε "έλα να σου δώσω σοκολάτα..τρέχουν..και μια χαρά ακούνε.."

Ευτυχως σημερα δεν πονοκεφαλιασα, αλλά θα μπορουσα ανετα να βρισω συγκεκριμενο ατομο!! Μιλαμε ομως για πολυ βρισιμο Embarassed , να το ευχαριστηθω!!Δεν μπορω να καταπιεζομαι, αλλά αναγκαζομαι κ το κανω!Πού θα πάει???Σε λίγες μερες θα φύγει η καλή η Mangio Twisted Evil !!!Μη μουδινετε σημασια, πρεπει να ξεσπασω λιγακι!!

Ελπίζω στην παρέα μας να παραμείνει η καλή,ε???

Εχει διαλυθει ομαδα εδω??Φτου φτου μακρια!!

Ναι...κρίμα...φτου,φτου...

Κοριτσια, οταν πρωτοεγραψα σε αυτη την ομαδα,δεν υπηρχε κ τοση συμμετοχη θυμαμαι κ ειχα απογοητευτειλιγο!!Αλλά σιγα σιγα άναψαν τα αιματα Laughing !!Ετσι ετσι, καλα το παμε!!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Εγώ θα σε συμβούλευα να μην το κόψεις το μπιμπερό με το γάλα γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην σου ξαναπιεί γάλα μετά.
Κάνε τις προσπάθειές σου μόνο με το νεράκι και έχε λίγη υπομονή.
Μπορείς εκεί που τρώει,στο τραπεζάκι,να ακουμπήσεις και το ποτηράκι,εκτός από το μπιμπερό.
Κάθε μέρα...αλλά να μην το πιέσεις να πιεί από εκεί αν δεν θέλει.
Ξεκίνησε χαλαρά με το νεράκι και θα δεις ότι θα τα καταφέρετε.
Αλλά με το μπιμπερόγαλο,εγώ θα σου έλεγα να το αφήσεις ως έχει.Τι πειράζει να πίνει από εκεί?????Αν το κόψει???Τι θα κάνεις μετά???
Επίσης είδα ότι ρώταγες για το καλαμάκι..εγώ απλά του ακούμπησα στα χείλη το καλαμάκι και άρχισε να ρουφάει.
Δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ να του δώσεις με καλαμάκι???Υπάρχουν και κάτι ωραία παγουρίνα με ενσωματωμένα καλαμάκια.Ο δικός μου από εκεί πίνει νεράκι,πλέον.Τρελλαίνεται για το παγουρί του!!!
Καλή επιτυχία!!!

Ana έγραψε:geia sas koritsia!! sas diavazw alla den prolavainw na sas grafw... simera to mesimeri i mikri ksipnise klaigontas. pali donti exoume. an thimaste palia sas elega pos xtipietai otan ponaei... to idio kai twra. mexri na tin piasei to depon ourliazei, klotsaei k den thelei k na tin akoumpisoume. apla prosexw min xtipisei... 2 vgenoun twra k menoun alla 2. na teleiosoume giati den mporw allo na tin vlepw na upoferei....

eimai polu kourasmeni teleutaia. trexw sinexia k den ta prolavainw k ola, doulia, spiti, paidi kai me tin koilia... den teleionoun pote oi doulies??? kalunixta!!!

Καλή υπομονή κοριτσάκι μου!!!
Έχεις έναν λόγο παραπάνω,το μπεμπάκι σου..μην αγχώνεσαι..οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε γι'αυτό πάρτο χαλαρά το θέμα!!!

Κοριτσάκια μου,καλά να περάσετε!!!
Καλά κούλουμα σε όλες!!!

edrinia

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Θα προσπαθήσω με καλαμάκι και βλέπουμε...!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια Καλησπέρα....
Εμάς στο χωριό ο καιρός είναι σούπερ, ήμασταν όλοι μέρα έξω, χωρίς καρότσι, πήγαμε παιδική χαρά, και βόλτα με τα πόδια... πήγαμε στην φύση, είδε ποταμάκια, δεντράκια πουλάκια, είχαμε πάρει και τα σκυλιά μαζί μας, και τους είχαμε όλους αμολυμένους...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 228222 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 228222 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 38160 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 235182 ΧΑΜΟΣ...

Γυρίσαμε πριν λίγο όλοι πτώμα... αλλά το ευχαριστηθήκαμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 90233 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 90233

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλές μέρες, και επειδή είπαν από Δευτέρα ξαναχαλάει, το απόγευμα θα ξαναβγούμε... Ηρθε και η θεία μου μόλις μπήκαμε σπίτι και μου είπε να μην στεναχωριέμαι την Δευτέρα αν δεν έχει καλό καιρό θα μας ξαναστήσει τα φουσκωτά και τον παιδότοπο στο μαγαζί να πάμε εκεί... ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 315810

Έχει λίγο συνάχι ακόμα, αλλά ο καθαρός αέρας τον οφέλησε, να δείτε κόκκινα μαγουλάκια...

Για να μην ξεχάσω...

Βιβήκα ελπίζω... 1. Να είσθε καλύτερα από χτες 2.Να είναι όλα καλά με τα χειλάκια σας και 3. Να είσθε στο νησί...

Ζουζουνίτσα εσείς τι κάνετε??? Καλύτερα σήμερα???

Αλικάκι ψαρόσουπα για τον μικρό και γαρίδες σαγανάκι και τσιπούρες για το σόι... και επίσης δςν θα διαλυθεί η ομαδούλα μας μην φοβού....

Α! Άνοιξα ένα θεματάκι όσες θέλουν ας γράψουν... http://forum.eimaimama.gr/t10883-topic#342681

Τουρτίτσα που είσαι κούκλα μου????? Ελπίζω να είναι όλα καλά....

Τιτίκα, και εσείς ξανακυλήσατε??? Crying or Very sad περαστικά βρε κούκλα μου...
Τι έγινε στο τι σκέφτεσαι την έπεσε κάποια στην chicken γιατί δεν κατάλαβα και ντραπηκα να ρωτήσω????

Τα φιλιά μου και στις υπόλοιπες....
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια νομίζω ότι το μπιμπερό είναι λίγο νωρίς να το κόψεις, βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος γιατί εγώ έπινα το γάλα με το μπιμπερό μέχρι και το νηπιαγωγείο... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 446177 Ρώτα τον παιδίτρο σου μ΄πως ξέρει και αυτός κανένα κόλπο. Εγω πήγα τις προάλλες και τον ρώτησα γιατι πίνει πάρα πολύ τσαι (ΚΙΝΤΕΡΤΕ) και σχεδόν καθόλου νερό, και μου είπε να μην ανησυχώ φτάνει να παίρνει υγρά. Επίσης εμείς πίνουμε το χυμό με καλάκι, από το κουτί (αυτούς τους παιδικούς), εσείς πως τους πίνετε? Και τώρα θυμήθηκα που είπε ο γιατρός μας ότι τα παιδιά που θήλασαν πιάνουν πιο εύκολα καλαμάκι από ποτηράκι...
Α! Εμείς έχουμε και κάτι ποτηράκια με καπάκι από jumbo με μεγάλο στόμιο... κάμε τις δοκιμές σου με όλα κάτι θα πιάσει... Επίσης αν είναι οριστικό και θέλεις να ξεφορτωθείς τα μπιμπερό, ξέρω ένα κόλπο που έκανε η κουμπάρα μου (όταν η μικρή της ήταν 2 χρονων), την πήρε και πήγαν jumbo μαζί ένα πρωί και της είπε,
"Σήμερα θα πετάξουμε όλα τα μπιμπερό γιατι χάλασαν και θα πάμε να πάρουμε ποτηράκια, θα διαλέξεις εσύ όποιο θέλεις!!!"
Καλη τύχη!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ana έγραψε:geia sas koritsia!! sas diavazw alla den prolavainw na sas grafw... simera to mesimeri i mikri ksipnise klaigontas. pali donti exoume. an thimaste palia sas elega pos xtipietai otan ponaei... to idio kai twra. mexri na tin piasei to depon ourliazei, klotsaei k den thelei k na tin akoumpisoume. apla prosexw min xtipisei... 2 vgenoun twra k menoun alla 2. na teleiosoume giati den mporw allo na tin vlepw na upoferei....

Εσύ Αννα μου δεν είσαι μανούλα... Σουπερ ηρωας είσαι.... Respect
Μπράβο κούκλα μου που τα προλαβαίνεις όλα...
Υπομονή σε σένα και την μικρή σου... όλες αυτό περιμένουμε να ξεμπερδέψουμε με τα δόντια... Αντε αφού έμειναν μόνο δυο... Κουράγιο!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια καλησπέρα στα γρήγορα γιατί από στιγμή σε στιγμή θα επιστρέψει η μικρή από τα πεθερικά! Σήμερα με τέτοια λιακάδα πήγα για τρέξιμο το πρωί και... μαύρισα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 911307 Την Τρίτη όμως το meteo δίνει χιονόνερο!!! Shocked Έτσι είναι όμως ο Μάρτης εεε; Razz

Λοιπόν, κι εγώ δίνω μπιμπερό ακόμα για το γάλα και καλαμάκι για το νεράκι. Εμείς έχουμε πάρει από jumbo της nuby τα ποτηράκια που έχουν καλαμάκι (μπαίνει και βγαίνει) και είναι κατά των διαρροών! Τα προτείνω γιατί μας βόλεψαν.

Βιβή μου τι έπαθε καλέ ο μικρός;

Ωωω σας αφήνω γιατί ήρθεεεε!!! Καλό ΣΚΔ!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλησπερα μανουλες μου !!!τι μου κανετε?εμεις καλα,χαλαρα σπιτακι μας και κατω στιν γιαγια μας,τιν εβγαλα λιγο στιν αυλη μας πεξαμε μπαλιστα!!καλα ειναι η μικρη μου δεν εχειτιποτα σημερα !εμενα ο αντρας μου δουλευει και τελικα δεν θα παμε πουθενα!!!

κοριτσια απο εχθες με εχει πιασει ενα αγχος με αυτην τιν γριπη που πεθανε το αγορακι!!!και φοβαμαι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 534787 pale

lenaki1982

σήμερα η μικρή ήπιε με το μπιμπερό μόνη της!!!!
όλο το γαλατάκι μας!!!!!!!!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου... επιστροφη στην βάση μας...
Σε γενικές γραμμές το τριήμερο ήταν πάρα πολύ καλό, μοναδική παραφωνία ήταν ο καιρός...
Μαζεύτηκε όλο το σόι και παίξανε με τον μικρό που ξεσάλωσε τόσο που το βράδυ έπεφτε ξερός από τις 9 και ξυπνούσε στις 9 το πρωί, μάθαμε και δύο καινούργιες λέξεις το μπάμπα (που σημαίνει μπράβο και κάνουμε και παλαμάκια όταν το κάνουμε (και είναι άλλο απο το μπαμπά) και το bye-bye που το λέμε όταν χαιρετάμε, αν δεν πούμε γεια.... Πλέον χαιρετάει όποτε του ζητήσουμε και στέλνει και φιλιά. Την Κυριακή στο τραπέζι έφερε ο θείος μου το μπουζούκι και του το δώσαμε κάθε φορά που τραβούσε τις χορδές και έβγαινε μελωδία έκανε μπά-μπα (μπράβο) και όλοι χειροκροτούσαμε (και αυτός ξετρελάθηκε), πήγαμε και στον παιδότοπο της θείας και παίξαμε (είχε και άλλα παιδάκια), μάλωσα και ένα κορίτσι (10 χρονών)που όλο έσπρωχνε τον δικό μου, αλλά ένιωσα άσχημα γιατι μετά έμαθα είχε πρόβλημα...
Αυτα από μας...
α!χτες έφαγε ο μικρός ψαρόσουπα και σήμερα του δώσαμε φασολάδα πρώτη φορα... μέχρι στιγμης έκανε μια φορά κακά και όλα καλά... το βράδυ δεν ξέρω τι θα γίνει Wink Wink Wink

Τα λέμε αύριο ... Φιλιά σε όλες και καλή Σαρακοστή να έχουμε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελίτσες!!!Καλή Σαρακοστή να έχουμε!!!!!

Γεωργία,τι ωραία που περάσατε,ε???Και αυτή η θεία σου..τι γλυκιά που είναι!!!!
Μα να στήνει ολόκληρο παιδότοπο για πάρτυ σας μονάχα???Τέλεια!!!!
Όταν διάβαζα το "μπάμπα" του γιού σου,σκέφτηκα τον δικό μου ,που έτσι λέει την μπάλα!!!
Πρέπει να έκλεψε την παράσταση το ζουζουνάκι σου!Με τις μουσικές του ικανότητες εννοώ...χιχιχ!!!Μπράβο του!!!

Και του χρόνου,κορίτσια,με υγεία!!!!

Εμείς τελικά πουθενά δεν πήγαμε λόγω καιρού.Μας τα χάλασε..
Τα υπόλοιπα κοριτσάκια,πού είστε???
Είχε καμιά κοπέλα νέα από την Τουρτίτσα??? Rolling Eyes

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα παρεουλα τι μου κανετε?πως περασετε το τριημερο ?καλε τι κρυο ειναι αυτο?δεν πειραζει θα σκωτοθουν τα μικροβια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 585182

εμεις δεν πηγαμε πουθενα σπιτακι μας,και κατω στιν γιαγια μας καμια βολτα....

σημερα θα κανω μακαρονια με κιμα!!!!

ρε κοριτσια εχετε δουλεψει ποτε δουλεια απο το ιντερνετ?στις αγγελιες γινετε χαμος!!!!

λετε να παρω τηλ..καλο ακουγετε σπιτι και δουλεια!!!!αλλα υσχιει?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια γλυκιά και ζεστή καλημέρα κι από μένα!!! Εδώ μέχρι πριν λίγο χιόνιζε, όχι σπουδαία πράγματα, αλλά... σε σχέση με το Σάββατο που μαύρισα άλλα αντί άλλων!!!!

Κι εμείς περάσαμε ένα όμορφο τριήμερο, το Σάββατο και την Κυριακή το βγάλαμε όλη μέρα έξω. Η μικρή μας μασκαρεύτηκε παπαρούνα και τη χαζεύαμε! Embarassed Χτες λόγω καιρού κάναμε τραπέζι στα πεθερικά (ω ναι, το έκανα κι αυτό) και μετά πήγαμε από γονείς μου. Οπότε σπίτι μπήκαμε πάλι νωρίς το βραδάκι, μια χαρά δηλαδή!!! Χαρταετό φυσικά δεν πετάξαμε αλλά δε νομίζω πως θα καταλάβαινε και πολλά η μικρή, μόνο... την απογείωση! Laughing

Εσείς πώς τα περάσατε; Γεωργία μου μια χαρά σούπερ ο μικρός σας! Κάνει και πρόοδο! Αλικάκι -επειδή δεν είχα προλάβει να σου απαντήσω στο προηγούμενο ποστ- ζωήρεψε ο γαμπρούλης μου; Μην ανησυχείς, ο Διονυσάκης έχει θέσει ψηλά τον πήχυ, χαχα! Πάντως εσύ μανούλα μια χαρούλα τα καταφέρνεις, σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 50580
Αλήθεια η τουρτίτσα που εξαφανίστηκε; Ελπίζω απλά να έλειπε για τριήμερο...
Ζουζουνίτσα μου ναι, πολύ κρύο σήμερα! Ελπίζω η μικρή να είναι καλά!!! Όσο για τις δουλειές μέσω ίντερνετ, εννοείς τις αγγελίες για δουλειά μέσω ίντερνετ ή να δουλεύεις από το σπίτι μέσω ίντερνετ; Στην πρώτη περίπτωση δεν πρέπει να ανησυχείς, για τη 2η απλά δε γνωρίζω... Rolling Eyes

Καλή μας σαρακοστή!!!
Ουφ, μια νέα εβδομάδα -έστω και λειψή- ξεκινάει, ευτυχώς σήμερα έχει άδεια ο αντρούλης μου και τον έχω σπιτάκι. Και βασικά τώρα είναι ξαπλωμένος παρέα με τη μικρή στο κρεβάτι μας (ναι, πάλι μας ήρθε επίσκεψη η σκατουλίτσα!).

Σας φιλώ γλυκά κι εύχομαι να μην έχετε τρεχάματα μέσα στο κρύο σήμερα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κορτισακια μου τι κανετε;πως περασατε;εμεις σαββατο κυριακη βγηκαμε βολτες αλλα απο χτες μεσα με τετοιο καιρο παλι.την κυριακη την πηγα στις κουνιες και εφαγα ενα φλας να την αφησω να περπατησει στα χαλικια.λοιπον το πως εκανε δεν λεγεται.λες και πατουσε σκατα αυγα να το πω.φοβοταν και πηγαινε στις μυτες σχεδον εγω ειχα απομακρυνθει απο κοντα της μπας και περπατησει και αυτη να φωναζει απο μακρυα μαμα γκαλια (αγκαλια).το τι γελιο καναμε με τον αντρα μου δεν λεγεται.μετα της λεω ελα να περπατησουμε οχι στο καροτσι παλι οταν βγηκαμε πλεον κανονικα στην ασφαλτο και ξαφνικα περναει απο διπλα της ενα μεγαλο αδεσποτο σκυλι και να την δεις τι τρεξιμο εκανε για να το φτασει. Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα παρεουλα τι μου κανετε?πως περασετε το τριημερο ?καλε τι κρυο ειναι αυτο?δεν πειραζει θα σκωτοθουν τα μικροβια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 10 585182

εμεις δεν πηγαμε πουθενα σπιτακι μας,και κατω στιν γιαγια μας καμια βολτα....

σημερα θα κανω μακαρονια με κιμα!!!!

ρε κοριτσια εχετε δουλεψει ποτε δουλεια απο το ιντερνετ?στις αγγελιες γινετε χαμος!!!!

λετε να παρω τηλ..καλο ακουγετε σπιτι και δουλεια!!!!αλλα υσχιει?

Εμείς σήμερα κρεατόσουπα!!!
Εγώ δεν έχω ιδέα,ζουζουνίτσα μου...μήπως καμιά άλλη μανούλα μπορει να σε κατατοπίσει!Ωραίο πάντως ακούγεται....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου,παπαρουνίτσα,την ντύσατε την μικρή???Τέλεια πρέπει να ήταν!!!!
Αχ,ζωήρεψε ο γαμπρούλης σου,ναι!!
Ώρες ώρες δεν ακούει καθόλου και εκεί είναι που βγάζω καπνούς από τα αφτιά...θέλω να με ακούει και να με σέβεται!!
Μικρά μικρά αλλά όπως έχουμε ξαναπεί όλα τα καταλαβαίνουν και νομίζω ότι καλό είναι να βάλω τις βάσεις και να θέσω όρια από τώρα...
Τέλος πάντων,σε γενικές γραμμές είναι καλούλικο το μωράκι μου και τις περισσότερες φορλες με ακούει και τουλάχιστον αυτο με χαροποιεί.Τις άλλες τις ελάχιστες που δεν χαμπαριάζει τίποτα...τις δουλεύω....χιχιχιχ!!!!!
Φιλάκια,κουκλίτσα μου!!!

Γραμματική μου,πολύ γέλασα με την ζουζού σου!!!!! Laughing

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Καλή Σαρακοστή! Τι κάνετε; Πώς περάσατε; Κάποιες διάβασα πέρασαν καλά, κάποιες τις έφαγαν οι τέσσερις τοίχοι και κάποιες αγνοούνται!!!
Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα! Το Σάββατο το βράδυ βγήκα με τον αντρούλη μου! Τα δυο μας! Είχαμε να το κάνουμε αυτό 2 χρόνια περίπου....Βάλαμε τον αστερούλη μας για ύπνο και ανέβηκε η πεθερά μου για σκοπιά! Ευτυχώς όλα καλά! Την Κυριακή πήγαμε όλοι μαζί για καφεδάκι μαζί με φίλους και χθες πάλι όλοι μαζί για καφέ με τους κουμπάρους! Μικρά πράγματα που μας γεμίζουν τόσο πολύ......
Σήμερα το ζουζούνι μου πήγε στον παιδικό και είναι πολύ χαρούμενος!
Η αντιβιωσούλα μας τελειώνει αύριο και γενικά είμαστε μια χαρούλα!!!(φτου!φτου!μη μας ματιάξω!)

Σας φιλώ!

ΥΓ: Γεωργία στείλε μήνυμα όποτε θέλεις!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραία περάσατε κι εσείς,Σωτηρούλα μου!!!Μπράβο!!!!Μικρά πράματα αλλά πόσο πολύ τα έχουμε ανάγκη και μας γεμίζουν τις μπαταρίες,όπως λες κι εσύ...
Τι καλά που είναι καλά και το αστεράκι σου...
Όλα καλά,όλα ανθηρά,λοιπόν!!!! Very Happy

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Ωραία περάσατε κι εσείς,Σωτηρούλα μου!!!Μπράβο!!!!Μικρά πράματα αλλά πόσο πολύ τα έχουμε ανάγκη και μας γεμίζουν τις μπαταρίες,όπως λες κι εσύ...

Όλα μια χαρούλα φιλεναδίτσα μου! Εσείς πώς περάσατε;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ωραία περάσατε κι εσείς,Σωτηρούλα μου!!!Μπράβο!!!!Μικρά πράματα αλλά πόσο πολύ τα έχουμε ανάγκη και μας γεμίζουν τις μπαταρίες,όπως λες κι εσύ...

Όλα μια χαρούλα φιλεναδίτσα μου! Εσείς πώς περάσατε;

Φιλεναδίτσα μου,εμείς το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε μια βολτίτσα στα μαγαζιά,τα τρία μας και καθήσαμε για φαγητό.Πόσο πολύ χαίρεται ο μικρός μου όταν βγαίνουμε όλοι μαζί...μας δίνει τα χεράκια του να τον κρατάμε και οι δύο και χοροπηδάει από την χαρά του!!
Την Κυριακή πήγαμε στα πεθερικά και την Καθαρά Δευτέρα,επίσης,και το απόγευμα στους γονείς μου.
Αυτά!!!Καλά ήταν...αλλά αν ήταν καλός ο καιρός θα βγαίναμε και χθες λίγο παραέξω...τέλος πάντων...και του χρόνου με υγεία!!!!!

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:

Φιλεναδίτσα μου,εμείς το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε μια βολτίτσα στα μαγαζιά,τα τρία μας και καθήσαμε για φαγητό.Πόσο πολύ χαίρεται ο μικρός μου όταν βγαίνουμε όλοι μαζί...μας δίνει τα χεράκια του να τον κρατάμε και οι δύο και χοροπηδάει από την χαρά του!!

Ακριβώς το ίδιο κάνει κι ο δικός μου Αλικάκι μου!!!Αχ!Ψυχούλες!!!

Την Κυριακή πήγαμε στα πεθερικά και την Καθαρά Δευτέρα,επίσης,( τύχη βουνό είχες πάλι!!!) και το απόγευμα στους γονείς μου.
Αυτά!!!Καλά ήταν...αλλά αν ήταν καλός ο καιρός θα βγαίναμε και χθες λίγο παραέξω...τέλος πάντων...και του χρόνου με υγεία!!!!!

Πάνω απ' όλα Αλικάκι μου!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Ακριβώς το ίδιο κάνει κι ο δικός μου Αλικάκι μου!!!Αχ!Ψυχούλες!!!

Την Κυριακή πήγαμε στα πεθερικά και την Καθαρά Δευτέρα,επίσης,( τύχη βουνό είχες πάλι!!!) και το απόγευμα στους γονείς μου.

Πάνω απ' όλα Αλικάκι μου!!!

Ψυχούλες,ναι,Σωτηρούλα μου...
χιχιχ,καλό το σχόλιό σου,αλλά δεν έχω θέμα με τα πεθερικά μου Very Happy
Πάω να τον ξυπνήσω τον πάιδαρο γιατί το μεσημέρι θα τραγουδάει,πάλι!!!
Φιλάκια!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις