Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 39]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:
Ψυχούλες,ναι,Σωτηρούλα μου...
χιχιχ,καλό το σχόλιό σου,αλλά δεν έχω θέμα με τα πεθερικά μου Very Happy
Πάω να τον ξυπνήσω τον πάιδαρο γιατί το μεσημέρι θα τραγουδάει,πάλι!!!
Φιλάκια!!!!!!

Καλή συνέχειαααααααααα!!!Να μου τον φιλήσεις τον Μπαμπινάκο!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαμάδεεεεεεεςςς!!!Τι κανετε??Πού είστε καλέ???
Βλέπω καλά περάσατε χαίρομαι!Εμεις μείναμε μεσα χτες λόγω καιρού, πηγαμε την Κυριακη στο καρναβαλι, του αρεσε τοσο πολύ που δεν κοιμηθηκε καθολου το μεσημερι απο την υπερενταση Rolling Eyes !Ειχα τραπεζι εδω και μου έλεγαν οτι δεν πειραζει αφου θα κοιμηθει σερι το βράδυ "λέει"!!Χα!!!Εννοειται οτι ξυπνησε το βραδυ και δεν κοιμοταν κιολας μετα!!Πλέον λεμε ό,τι ακουμε(παραποιημενο εννοειται Very Happy ) με αποκορυφωμα τη λέξη Αλί(και τρισαλι Razz ) που είναι το αυγο!!
Τα αρρωστουλικα ζουζουνια ειναι καλύτερα??
Αλικάκι, γιγαντες σημερα, μη φανταστεις οτι τρελαθηκε, ειχαν μεσα κ καροτο κ πατατα, αλλά δεν του αρεσαν πολύ!
Αγνουουνται κι άλλες εκτος απο Τουρτιτσα!Αντζι,Τρελομαμα, mommy, siren, πού είστε μαμαδες?Ελπίζω ολα καλά!!!
Σας αφηνω, θα τα ξαναπούμε cheers !!

mommy12585

mommy12585
Καλημέραααααααα και Καλή Σαρακοστή σε όλες τις μανούλες!!! Ελπίζω να είστε όλες τέλεια!!! Very Happy

Πως τα περάσατε Καθαρά Δευτέρα?? Πωπω έχω μέρες να μπω και έχω χάσει την μπάλα πάλι!! Εμείς την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε σε ένα αποκριατικο πάρτυ σε ένα παιδότοπο και γινόταν χαμός..διασκέδασε πολύ το κοριτσάκι μου, χόρεψε, έπαιξε, βγάλαμε φωτογραφίες, ήταν πολύ ωραία γενικώς..ΤΟ κακό είναι ότι μετά απο δυο μέρες αρρώστησεεεεεεεεε!!! Και λέω τι τα ήθελα τα αποκριάτικα πάρτυ τέτοια περίοδο που είναι η χαρά των ιώσεων??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Τι να έκανα όμως όλη μέρα μέσα ήθελα λίγο να ξεσκάσει η μικρή.. Μέχρι χτες είχε πυρετό, μυξούλες, βήχα και κακή διάθεση, αλλά ευτυχώς σήμερα ξύπνησε σε καλύτερη κατάσταση και απύρετη..αρχίσαμε ΠΑΛΙ aerolin, ορούς και δεν συμμαζεύεται..αντε να βγει ο παλιοχειμώνας...Καλά έκανε και τρελή παγωνιά αυτές τις ημέρες..χθες χιόνισε λιγάκι και εδώ αλλά τίποτα ιδιαίτερο...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Καλημέραααααααα και Καλή Σαρακοστή σε όλες τις μανούλες!!! Ελπίζω να είστε όλες τέλεια!!! Very Happy

Πως τα περάσατε Καθαρά Δευτέρα?? Πωπω έχω μέρες να μπω και έχω χάσει την μπάλα πάλι!! Εμείς την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε σε ένα αποκριατικο πάρτυ σε ένα παιδότοπο και γινόταν χαμός..διασκέδασε πολύ το κοριτσάκι μου, χόρεψε, έπαιξε, βγάλαμε φωτογραφίες, ήταν πολύ ωραία γενικώς..ΤΟ κακό είναι ότι μετά απο δυο μέρες αρρώστησεεεεεεεεε!!! Και λέω τι τα ήθελα τα αποκριάτικα πάρτυ τέτοια περίοδο που είναι η χαρά των ιώσεων??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Τι να έκανα όμως όλη μέρα μέσα ήθελα λίγο να ξεσκάσει η μικρή.. Μέχρι χτες είχε πυρετό, μυξούλες, βήχα και κακή διάθεση, αλλά ευτυχώς σήμερα ξύπνησε σε καλύτερη κατάσταση και απύρετη..αρχίσαμε ΠΑΛΙ aerolin, ορούς και δεν συμμαζεύεται..αντε να βγει ο παλιοχειμώνας...Καλά έκανε και τρελή παγωνιά αυτές τις ημέρες..χθες χιόνισε λιγάκι και εδώ αλλά τίποτα ιδιαίτερο...

καλημερα κοριτσακι μου δεν την γλυτωσε η δικια σου ε;λογικο σε κλειστους χωρους και ειδικα σε παιδοτοπους συμβαινουν αυτα.περαστικα της και δως της πολλα φιλια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελιές!!!
Αχ,αρρωστήσαμε κι εμείς,με μυξούλες.Το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καλά.Όχι,που θα την γλυτώναμε.Τώρα,λέω να πάω στο φαρμακείο να πάρω ένα σιροπάκι για τον βήχα να βρίσκεται.Από την στιγμή που δεν τον ακούω να βήχει,όμως,δεν θα τον πάω ακόμη στο γιατρό και βλέπουμε....

Mangio μου,καλημέρα!!!!Φαντάζομαι χορό που θα έριξε στο καρναβάλι το ζουζούνι σου!!!Και του χρόνου,με υγεία!!!!
Ααα,το Σάββατο το πρωι πήγαμε κι εμείς σε πάρτυ,αποκριάτικο,το διοργάνωνε ένα σούπερ μάρκετ!!!Τον χορό που έριξε ο μικρούλης μου,δεν μπορώ να σας το περιγράψω,χιχιχ!!!Και έπαθα το ίδιο με σένα,Mangio..λέω θα κοιμηθεί το μεσημέρι...μπαααααα,από την υπερένταση σαν τον δικό σου,μάτι δεν έκλεισε!!!Αλλά ευτυχώς εμενα το βράδυ κοιμήθηκε...μετά από ώρα,φυσικά!!!!
Καλά,να σου πω...το αυγό..αλί???Χαχαχαχα!!!!Τι πλάκα που έχουν!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,mommy και περαστικά σας!!Και εμείς είμαστε κάπως..για να δούμε!!!
Δεν νομίζω ότι έχει και τοση σημασία ο κλειστός χώρος!Δες εμάς...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα σας!!!!τι κανετε ακουω αρωστουλικα παιδακια ε?

περαστικας ευα και αλικακι ευχομαι γρηγορη αναρωση,και εγω αυτο σκευτηκα και δεν τιν πηγα σε παιδοτοπο λεω αν ειναι να το εχω αρωστο καλητερα βολτα στον καθαρο αερα!!!!

περιμενουμε σημερα τιν γιαγια μου απο τον χωριο.....και θα μας φερουν χωριατικα καλουδια για τιν μικρη μου χειροποιητα μακαρονια ,τραχανα κ.α

εντομεταξυ η μικρη μου εχει καιρο να τους δει ..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοπελιές!!!
Αχ,αρρωστήσαμε κι εμείς,με μυξούλες.Το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καλά.Όχι,που θα την γλυτώναμε.Τώρα,λέω να πάω στο φαρμακείο να πάρω ένα σιροπάκι για τον βήχα να βρίσκεται.Από την στιγμή που δεν τον ακούω να βήχει,όμως,δεν θα τον πάω ακόμη στο γιατρό και βλέπουμε....

Mangio μου,καλημέρα!!!!Φαντάζομαι χορό που θα έριξε στο καρναβάλι το ζουζούνι σου!!!Και του χρόνου,με υγεία!!!!
Ααα,το Σάββατο το πρωι πήγαμε κι εμείς σε πάρτυ,αποκριάτικο,το διοργάνωνε ένα σούπερ μάρκετ!!!Τον χορό που έριξε ο μικρούλης μου,δεν μπορώ να σας το περιγράψω,χιχιχ!!!Και έπαθα το ίδιο με σένα,Mangio..λέω θα κοιμηθεί το μεσημέρι...μπαααααα,από την υπερένταση σαν τον δικό σου,μάτι δεν έκλεισε!!!Αλλά ευτυχώς εμενα το βράδυ κοιμήθηκε...μετά από ώρα,φυσικά!!!!
Καλά,να σου πω...το αυγό..αλί???Χαχαχαχα!!!!Τι πλάκα που έχουν!!!

περαστικα σας και σε εσενα αλικακι

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζουνίτσα μου και Γραμματική μου,σας ευχαριστώ!!!
Ζουζού,καλά να περάσετε!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζού,το άβατάρ σου "μαμά 2 παιδιών"....το έβαλες για γούρι??? Very Happy
Καλή επιτυχία!!!!! Wink

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε; Πάλι πάρτυ κάνουν οι ιώσεις,ε;
Περαστικά στα παιδάκια σας Αλικάκι μου και Ευάκι! Άντε...τελευταία μέρα του χειμώνα σήμερα! Αύριο μπαίνει η Άνοιξη!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 328109

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα ηθελα να θεσω το εξης ερωτημα εδω στην ομαδουλα μας.οι μαμαδες που εχουν ενα παιδακι σκεφτονται για δευτερο;ειδικα εμεις που ειμαστε 35αρες πλεον . Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα!!! Απ' ο,τι βλέπω κι εγώ το χει ο καιρός πάλι και έχουμε αρρωστούλικα!!! Περαστικάκιααααα!!!! Εγώ πάλι είμαι λίγο προβληματισμένη γιατί σήμερα έχουμε εμβόλιο (κλείνουμε ακριβώς 1,5 χρόνο!!!) αλλά εδώ και 2-3 μέρες έχει λίγη ευκοιλιότητα η μικρούλα. Δεν είναι νερό, αλλά πολύ μαλακά και... μυρίζουν... (sorry!!!!) Λέτε να μην πρέπει να κάνει σήμερα το εμβόλιο; Θα πάρω και την παιδίατρο πιο μετά, αν δω ότι και σήμερα θα κάνει τα ίδια. Πάντως... από όρεξη χαμός! Χτες είχε διαολιστεί και χοροπηδούσε σε κρεβάτια και πατώματα, σκαρφάλωνε κάγκελα, γέμισε όλο το σπίτι με δημητριακά (κριτς-κρατς όπου κι αν πατούσα και το σιχαίνομαι, κρίμα τη γενική που έκανα 1 μέρα πριν!) και έσκισε και την πάντα της, κρίμα και μας άρεσε! Το μεσημέρι πάλι δεν ήθελε να κοιμηθεί όπως συνήθως και με τα 1000 ζόρια την έβαλε ο μπαμπάς της (ήταν με άδεια) κατά τις 4:30 ενώ συνήθως πέφτει στη 1:30! Τι είναι αυτό πάλι; Shocked Και το βράδυ... μες στην ενέργεια! Κοιμήθηκε στις 12 και στο καπάκι με πήρε ο ύπνος στον καναπέ από την κούραση... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 688264

Κατά τ' άλλα χορέψατε βλέπω, το ευχαριστηθήκατε!!! Και πολύ καλά κάνατε άλλωστε. Και του χρόνου! Συμφωνώ με το αλικάκι ότι δεν κολλάνε πλέον μόνο σε κλειστούς χώρους, αν και η αλήθεια είναι ότι κολλάνε πολύ πιο εύκολα μέσα. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να το προσπεράσετε γρήγορα!!!

Mangio μου εγώ δεν είμαι στις... χαμένες! Razz Απλά γενικότερα γράφω πιο αραιά... Χιχιχι!

Σας φιλώ γλυκά για να προλάβω...!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 417472

mommy12585

mommy12585
Αλικάκι μου περαστικά και σε εσάς!! Αλήθεια πίνετε σιρόπι για τον βήχα? Εμας μόνο μάσκες μας επιτρέπει! Και ένα σιρόπι που μου είχε δώσει την προηγούμενη φορά το xozal εγώ νόμιζα ότι ήταν για το βήχα και τελικά ήταν για την μύτη, για ρινίτιδες και τέτοια!

Ευαγγελία μου τι κάνεις?? Με το καλό να έρθει η γιαγιά σου σήμερα.... Τέλεια είναι τα χωριάτικα προιόντα..και εμένα είχαν ανέβει και η δικοί μου στο χωριό..επέστρεψαν χθες και εφεραν φρεσκα αυγουλάκια, κοτόπουλο χωριάτικα λουκάνικα και διάφορα λαχανικα! σήμερα θα κάνουμε μια ωραιότατη κοτόσουπα, μιας που το επιβάλλει και ο καιρός και η κατάσταση της υγείας μας..γιατί και γω τείνω λίγο προς ιώση, με τα panadol κρατιέμαι! Embarassed Embarassed

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:θα ηθελα να θεσω το εξης ερωτημα εδω στην ομαδουλα μας.οι μαμαδες που εχουν ενα παιδακι σκεφτονται για δευτερο;ειδικα εμεις που ειμαστε 35αρες πλεον . Very Happy

Καλημέρα Τιτίκα μου!!! Εγώ δεν είμαι ακόμα 35άρα, αλλά δυστυχώς μπαίνω στα -άντα πολύ-πολύ σύντομα. Δεν ξέρω αν με πιάνει η κατηγορία! Wink Πάντως, ναι, το σκεφτόμαστε και λέμε τώρα την άνοιξη να ξεκινήσουμε. Η αλήθεια είναι πως ήδη έχουμε... χαλαρώσει κάπως τις προφυλάξεις!!! Razz Αλλά αυτό όταν είναι να έρθει θα έρθει!

mommy12585

mommy12585
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε; Πάλι πάρτυ κάνουν οι ιώσεις,ε;
Περαστικά στα παιδάκια σας Αλικάκι μου και Ευάκι! Άντε...τελευταία μέρα του χειμώνα σήμερα! Αύριο μπαίνει η Άνοιξη!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 328109

Καλημέρααααααα!!! Ναι άντε να έρθει η άνοιξη!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 40746

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
crazymommy έγραψε:Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα!!! Απ' ο,τι βλέπω κι εγώ το χει ο καιρός πάλι και έχουμε αρρωστούλικα!!! Περαστικάκιααααα!!!! Εγώ πάλι είμαι λίγο προβληματισμένη γιατί σήμερα έχουμε εμβόλιο (κλείνουμε ακριβώς 1,5 χρόνο!!!) αλλά εδώ και 2-3 μέρες έχει λίγη ευκοιλιότητα η μικρούλα. Δεν είναι νερό, αλλά πολύ μαλακά και... μυρίζουν... (sorry!!!!) Λέτε να μην πρέπει να κάνει σήμερα το εμβόλιο; Θα πάρω και την παιδίατρο πιο μετά, αν δω ότι και σήμερα θα κάνει τα ίδια. Πάντως... από όρεξη χαμός! Χτες είχε διαολιστεί και χοροπηδούσε σε κρεβάτια και πατώματα, σκαρφάλωνε κάγκελα, γέμισε όλο το σπίτι με δημητριακά (κριτς-κρατς όπου κι αν πατούσα και το σιχαίνομαι, κρίμα τη γενική που έκανα 1 μέρα πριν!) και έσκισε και την πάντα της, κρίμα και μας άρεσε! Το μεσημέρι πάλι δεν ήθελε να κοιμηθεί όπως συνήθως και με τα 1000 ζόρια την έβαλε ο μπαμπάς της (ήταν με άδεια) κατά τις 4:30 ενώ συνήθως πέφτει στη 1:30! Τι είναι αυτό πάλι; Shocked Και το βράδυ... μες στην ενέργεια! Κοιμήθηκε στις 12 και στο καπάκι με πήρε ο ύπνος στον καναπέ από την κούραση... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 688264

Κατά τ' άλλα χορέψατε βλέπω, το ευχαριστηθήκατε!!! Και πολύ καλά κάνατε άλλωστε. Και του χρόνου! Συμφωνώ με το αλικάκι ότι δεν κολλάνε πλέον μόνο σε κλειστούς χώρους, αν και η αλήθεια είναι ότι κολλάνε πολύ πιο εύκολα μέσα. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να το προσπεράσετε γρήγορα!!!

Mangio μου εγώ δεν είμαι στις... χαμένες! Razz Απλά γενικότερα γράφω πιο αραιά... Χιχιχι!

Σας φιλώ γλυκά για να προλάβω...!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 417472

καλημερα κοριτσακι μου!!!μηπως αυτο ειναι απο τα δοντακια?και εμενα μια φορα το επαθε και ειχα τρελαθει γιατι τοτε ειχε κολησει ο πεθερος μου γαστρεντεριτιδα και νομιζα οτι κολησε και η μικρη μου αλλα τελικα τιν ειχα δωσει πολυ μπροκολο και ειχε κανει ετσιη ηταν απο τα δοντακια!!!ρωτα τον παιδιατρο οταν πατε και αν ειναι να το κανετε καλος,μπορει να ειναι και λιγο κρυωμενει!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ναι, ναι! Μόνο που μην βιάζεστε να τα πετάξετε! Μάρτης είναι αυτός...!

Sot2010

Sot2010
Crazymommy καλημέρα!!! Ρώτα και το γιατρό σου βέβαια, αλλά νομίζω πως το εμβόλιο απαγορεύεται μόνο όταν έχουν πυρετό. (Μακριά απο μας!!!)

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλημερα,Σωτηρούλα μου!!!!Ευχαριστούμε για τα περαστικά..μπαίνει η Άνοιξη,ναι,αλλά να δούμε πώς θα μας μπει...

mommy12585

mommy12585
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:θα ηθελα να θεσω το εξης ερωτημα εδω στην ομαδουλα μας.οι μαμαδες που εχουν ενα παιδακι σκεφτονται για δευτερο;ειδικα εμεις που ειμαστε 35αρες πλεον . Very Happy

Καλημέρα Τιτίκα μου!!! Εγώ δεν είμαι ακόμα 35άρα, αλλά δυστυχώς μπαίνω στα -άντα πολύ-πολύ σύντομα. Δεν ξέρω αν με πιάνει η κατηγορία! Wink Πάντως, ναι, το σκεφτόμαστε και λέμε τώρα την άνοιξη να ξεκινήσουμε. Η αλήθεια είναι πως ήδη έχουμε... χαλαρώσει κάπως τις προφυλάξεις!!! Razz Αλλά αυτό όταν είναι να έρθει θα έρθει!

Εγώ το σκεφτομαι για 2ο γενικώς, αλλά όχι τώρα σίγουρα..λόγω χρημάτων και λόγω του οτι θέλουμε να παντρευτούμε κιόλας μέσα στα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον και μετά θα ξαναμιλήσουμε για τέτοιο ζήτημα... Razz

Αλλά η αλήθεια είναι ότι ψυχολογικά αισθάνομαι έτοιμη πλέον για μια 2η εγκυμοσύνη!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy

καλημερα σαν μικροτερη τις παρεουλας γεννηθεις του 86 ναι εχουμε αρχισει τις προσπαθειες αλλα οχι αγχωτικα ...το παμε σιγα σιγα και ας ερθει και στο τελος του καλοκαιριου

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:
crazymommy έγραψε:Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα!!! Απ' ο,τι βλέπω κι εγώ το χει ο καιρός πάλι και έχουμε αρρωστούλικα!!! Περαστικάκιααααα!!!! Εγώ πάλι είμαι λίγο προβληματισμένη γιατί σήμερα έχουμε εμβόλιο (κλείνουμε ακριβώς 1,5 χρόνο!!!) αλλά εδώ και 2-3 μέρες έχει λίγη ευκοιλιότητα η μικρούλα. Δεν είναι νερό, αλλά πολύ μαλακά και... μυρίζουν... (sorry!!!!) Λέτε να μην πρέπει να κάνει σήμερα το εμβόλιο; Θα πάρω και την παιδίατρο πιο μετά, αν δω ότι και σήμερα θα κάνει τα ίδια. Πάντως... από όρεξη χαμός! Χτες είχε διαολιστεί και χοροπηδούσε σε κρεβάτια και πατώματα, σκαρφάλωνε κάγκελα, γέμισε όλο το σπίτι με δημητριακά (κριτς-κρατς όπου κι αν πατούσα και το σιχαίνομαι, κρίμα τη γενική που έκανα 1 μέρα πριν!) και έσκισε και την πάντα της, κρίμα και μας άρεσε! Το μεσημέρι πάλι δεν ήθελε να κοιμηθεί όπως συνήθως και με τα 1000 ζόρια την έβαλε ο μπαμπάς της (ήταν με άδεια) κατά τις 4:30 ενώ συνήθως πέφτει στη 1:30! Τι είναι αυτό πάλι; Shocked Και το βράδυ... μες στην ενέργεια! Κοιμήθηκε στις 12 και στο καπάκι με πήρε ο ύπνος στον καναπέ από την κούραση... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 11 688264

καλημερα κοριτσακι μου!!!μηπως αυτο ειναι απο τα δοντακια?και εμενα μια φορα το επαθε και ειχα τρελαθει γιατι τοτε ειχε κολησει ο πεθερος μου γαστρεντεριτιδα και νομιζα οτι κολησε και η μικρη μου αλλα τελικα τιν ειχα δωσει πολυ μπροκολο και ειχε κανει ετσιη ηταν απο τα δοντακια!!!ρωτα τον παιδιατρο οταν πατε και αν ειναι να το κανετε καλος,μπορει να ειναι και λιγο κρυωμενει!!!

Καλημέρα γλυκιά μου!!! Λες να είναι δοντάκια; Έχει πολύ πρησμένα τα ούλα στα πλαϊνά που μας έχουν βγάλει το λάδι για να σκάσουν!!! Έλεγα κι εγώ μήπως φταίει ο τραχανάς που της είχα δώσει και δεν της έδωσα χτες. Έφαγε ρυζάκι λαπά αλλά επιτέθηκε και στα δημητριακά, έφαγε και ψωμάκι, μπανάνα και δεν ξέρω τι άλλο. Αλλά ο άντρας μου που την άλλαξε λέει πως πάλι ήταν έτσι τα κακάκια της. Σήμερα πάλι λαπά και βλέπουμε. Θα πάρω αργότερα και την παιδίατρο, αλλά να ενεργηθεί πρώτα να δούμε πως πάμε...

Τυχερούλα σας έφεραν καλούδια από το χωριό. Εμάς μας τελειώνει σιγά-σιγά ο τραχανάς και να δω πού θα βρούμε πάλι τέτοιον... Χώρια τα πεντανόστιμα πορτοκάλια από το χωριό κάτω Κρήτη. Καθυστέρησαν να κατέβουν τα πεθερικά και θα καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο να ανέβουν πάλι...

Αυτά! Έφυγαααααααα!!!!!!!

Sot2010

Sot2010

Αχχχχ...καλά που εγώ είμαι πιτσιρίκα και δεν αγχώνομαι!!! Εγώ σκέφτομαι σίγουρα για δεύτερο! Τον άντρα μου δεν ξέρω πως θα πείσω, που θεωρεί οτι με ένα και έχω χάσει τα μυαλά μου!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Crazymommy καλημέρα!!! Ρώτα και το γιατρό σου βέβαια, αλλά νομίζω πως το εμβόλιο απαγορεύεται μόνο όταν έχουν πυρετό. (Μακριά απο μας!!!)

Σ' ευχαριστώ, θα ρωτήσω!!! Φιλάκια!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις