801 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #4 Κυρ Μαρ 11, 2012 11:47 pm
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!
Άννα,περαστικά σας!!!
Γεωργία μου,άκου τι ιδέα έκλεψα από μια κοπελιά...βράζεις νεράκι και γεμίζεις ένα θερμό.Αγοράζεις βαμβακάκι και βουαλά....!!!Έτοιμο νεράκι,προς χρήση όλην την ημέρα,δίπλα στην αλλαξιερα σου!!Και δεν χρειάζεται ούτε να πηγαίνεις στο μπάνιο για πλύσιμο,συνέχεια, ούτε να ανάβεις θερμοσίφωνα όλην την ώρα!!!
Αααα,ωραία η ιδέα σου για το αφρόλουτρο...θα το κάνω κι εγώ!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια!!Εδώ και έναν μήνα περίπου ο μικρούλης μου ξέρει και λέει το "όχι" και μπορώ να πω ότι το διαχειρίζεται και σωστά...από προχθές ,όμως,έμαθε και το "ναι"!!!
Τώρα συννενοούμαστε μια χαρά!!!Αχ,πώς μεγάλωσε,τόσο γρήγορα...
Τα υπόλοιπα κοριτσάκια πού εξαφανιστήκατε???Σωτηρούλα???Ζουζουνίτσα?????Πού είστε καλέ?????
Φιλάκια σε όλες!!!
ΥΓ.Τιτίκα μου,σου έχω απαντήσει στο φέις για τον γιατρούλη...δεν το είδες,ε???
Άννα,περαστικά σας!!!
Γεωργία μου,άκου τι ιδέα έκλεψα από μια κοπελιά...βράζεις νεράκι και γεμίζεις ένα θερμό.Αγοράζεις βαμβακάκι και βουαλά....!!!Έτοιμο νεράκι,προς χρήση όλην την ημέρα,δίπλα στην αλλαξιερα σου!!Και δεν χρειάζεται ούτε να πηγαίνεις στο μπάνιο για πλύσιμο,συνέχεια, ούτε να ανάβεις θερμοσίφωνα όλην την ώρα!!!
Αααα,ωραία η ιδέα σου για το αφρόλουτρο...θα το κάνω κι εγώ!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια!!Εδώ και έναν μήνα περίπου ο μικρούλης μου ξέρει και λέει το "όχι" και μπορώ να πω ότι το διαχειρίζεται και σωστά...από προχθές ,όμως,έμαθε και το "ναι"!!!
Τώρα συννενοούμαστε μια χαρά!!!Αχ,πώς μεγάλωσε,τόσο γρήγορα...
Τα υπόλοιπα κοριτσάκια πού εξαφανιστήκατε???Σωτηρούλα???Ζουζουνίτσα?????Πού είστε καλέ?????
Φιλάκια σε όλες!!!
ΥΓ.Τιτίκα μου,σου έχω απαντήσει στο φέις για τον γιατρούλη...δεν το είδες,ε???