Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 39]

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανουλες!!!
Γραμματικη, πολυ γλυκο το βιντεο, αν και δε μου αρεσει να τα δημοσιοποιουν πολύ αυτα Embarassed !!Ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!
Τι κανετε??
Αννα,περαστικά σου!
Κρυο και βροχη σημερα και εγω πρέπει τωρα να καθαρισω τα γιαχνερα!!Βαριεμαι λεμε Twisted Evil !!
Μαι και ρωτησες κυρια Τιτικα για μπανακι, κ γω στην πρωτη πρωτη τον κανω, τη βαζω στη μπανιερα με νερο και παιχνιδακια, καθομαι στη λεκανη(κλειστη ε Laughing !!!χιχι), το γιοκακι μου παιζει και πλατσουριζει και εγω πλέκω!!Ναι, ναι, πώς θα μαθω αλλιως??
Τι ειπες τωρα για τεστ παπ Crying or Very sad ??Πρωτοπηγα μετα τη γεννα , οταν ο μικρος ηταν 8μηνων, αρα ειναι ωρα για το επομενο!Ξερω οτι πρεπει, αλλά βρε κοριτσια, αυτη η αισθηση του ξεγυμνωματος στο/η γυναικολογο, δεν ξεπερνιεται πωπω!!
Γεωργια, εδω δε χωραει στην αλλαξιερα ο δικος μου που ειναι μινιον, οχι ο δικος σου Razz Razz !!
Αλικακι, το οχι και το ναι το λεμε και μεις αρκετο καιρο, αρχικα για παιχνιδι, αλλά τωρα τις περισσοτερες φορες πετυχαινει κ τη σωστη απαντηση!Το σκατουλι μου αρχιζει και με ξαφνιαζει, επαναλαμβανει συνεχως τις λεξεις που ακουει και δειχνει να εχει ορεξη να τις λεει!Μεγαλώνουνε μωρε Very Happy !!Οι νεες μας λέξεις(κουκουβα κουκουβα!!) ειναι πανι, τυζι(τυρι), ζιζι(ρυζι),μπουμπινο(μπειμπιλινο),κιλι(κοιλια), εσει(βρεχει)και δε θυμαμαι αλλες!Θα τις μαθουν να τις λενε σωστα ε Smile ??
Παω για καθαρισμα, καμια για βοηθεια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 34 4872 ??Καμια ε???Καλάαααααααα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 34 850933 !!Σας χαιρετω!!!!!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera manoules! euxaristw gia ta perastika. telika i mikri einai mia xara. tipota den katalave apo arostia... egw omws eimai xalia Very Happy trexoun ta matia mou k i miti mou, ponokefalo, mexri k zalada eixa simera. tin alli pempti gennaw. elpizw na mou perasei mexri tote.....

gia tin kathariotita tis mikris, pou eixate to thema, egw xrisimopoiw mwromantila mono pampers sensitive omws. ola ta alla tin erethizoun. kremoula atoprel se olo to soma mia fora tin eudomada meta to mpanio kai gia na min sigkaei fissan poudra meta ta kakakia k otan vlepw na kokkinisei. otan itan poio mikri vazame perisotera twra omws ta vrikame etsi...

mpanio tis kanw 2 fores tin eudomada stin megali mpaniera edw kai kairo.. den exoume tipota allo mesa ektos apo ena pataki gia na min glistrisei kai ta papakia tis Smile nero tis vazw na einai mexri ta autakia tis otan ksaplonei. trelenetai gia to mpanio. poli fovamai oti methaurio me to allo mwro pou tha kanei mpanio kathe mera tha mou zitisei to idio... na fantastite to sabato eklege kai fonaze na min tin vgazw apo to mpanio meta apo misi wra!!!! epaize me ton mpampa tis kai mia barbie tosi wra Smile
emeis pou exoume ti thalassa dipla eixame kanei kai arketa mpania to kalokairi kai sinithise amesos ti megali mpaniera.

oson afora ta nai kai ta oxi i melina leei to nai apo noris. to oxi to eipe gia prwti fora prin ena mina kai to leei me metro. mou elege mia fili oti i kori tis apo tote pou emathe to oxi to elege sinexia kai den mporouse na tin kanei kala... eutixos den exoume thema.

(to infanrix hexa to dikaiologousan sto ika mono grammeno apo kentro ugeias i agrotiko giatro. twra me to kainourgio eopyy den to exw koitaksei. an paw aurio sto farmakeio kai den to ksexasw tha to dw)

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελίτσες!!!!Τι κάνετε????
Είχαμε νέα από την Τουρτίτσα.Επικοινώνησε η natalli-maria με μια φίλη της και της είπε ότι της έχει χαλάσει ο υπολογιστής γι αυτό και δεν μπαίνει..
Να σας ρωτήσω κάτι...πόσα και τι φρούτα δίνετε στα παιδάκια σας??/
Επίσης,τους έχετε αγοράσει γραφειάκι για να κάθονται να παίζουν-ζωγραφίζουν-διαβάζουν (και καλά... Very Happy )????Αν,ναι,από πού???Στα τζάμπο έχει τίποτα καλό????
Αυτά...και πάω να διαβάσω τι γράψατε...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρία,Ζουζουνίτσα και Άνιμπαλ πού χαθήκατε????ε?????Γρήγορα στις τάξεις σας για μάθημααααααααααααα!!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα αλικακι μου.δεν της εχω αγορασει αλλα οποτε παει στην ξαδερφουλα της που εχει ενα πολυ ωραιο κιτυ καθεται σαν την κυρια και ζωγραφιζει υποτιθεται.τωρα για τα φρουτα εγω τα δινω ακομη αλεσμενα οποτε δε νομιζω να ειναι το ιδιο με εσενα που τα δινεις κανονικα γιατι τρωει περισσοτερη ποσοτητα ετσι η δικια μου.παρολα αυτα θα σου πω οτι τρωει ενα ακτινιδιο ενα αχλαδι ενα τον χυμο απο ενα πορτοκαλι 1/3 μηλο και ενα μπισκοτο νουτριτσια.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα αλικακι μου.δεν της εχω αγορασει αλλα οποτε παει στην ξαδερφουλα της που εχει ενα πολυ ωραιο κιτυ καθεται σαν την κυρια και ζωγραφιζει υποτιθεται.τωρα για τα φρουτα εγω τα δινω ακομη αλεσμενα οποτε δε νομιζω να ειναι το ιδιο με εσενα που τα δινεις κανονικα γιατι τρωει περισσοτερη ποσοτητα ετσι η δικια μου.παρολα αυτα θα σου πω οτι τρωει ενα ακτινιδιο ενα αχλαδι ενα τον χυμο απο ενα πορτοκαλι 1/3 μηλο και ενα μπισκοτο νουτριτσια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Γραμματικούλα μου!!!
Εγώ του έχω το γραφειάκι που είχα εγώ μικρή αλλά είναι ξύλινο και μικρούλι και θέλουμε να του πάρουμε άλλο..
Φρουτάκια,ναι,καλά λες έχει διαφορά γιατί μη αλεσμένα νομίζω ότι δεν θα μπορεί να τα φάει τόσα πολλά και αν τα φάει το επόμενο γεύμα θα είναι το απόγευμα....χαχαχα!!!!!
Ξέχασα να σου πω για τον γιατρούλη,όταν είναι να πας να τηλεφωνήσεις ένα μήνα πριν για ραντεβού!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Γεια σας μανουλες!!!

Κρυο και βροχη σημερα και εγω πρέπει τωρα να καθαρισω τα γιαχνερα!!Βαριεμαι λεμε Twisted Evil !!

Τι είν'τούτα καλέ????? Rolling Eyes

Μαι και ρωτησες κυρια Τιτικα για μπανακι, κ γω στην πρωτη πρωτη τον κανω, τη βαζω στη μπανιερα με νερο και παιχνιδακια, καθομαι στη λεκανη(κλειστη ε Laughing !!!χιχι), το γιοκακι μου παιζει και πλατσουριζει και εγω πλέκω!!Ναι, ναι, πώς θα μαθω αλλιως??

Κι εγώ εκεί κάθομαι,χαχαχα!!!Αλλά δεν πλέκω...ακαμάτρα,παιδάκι μου,σου λέω.... Very Happy

Τι ειπες τωρα για τεστ παπ Crying or Very sad ??Πρωτοπηγα μετα τη γεννα , οταν ο μικρος ηταν 8μηνων, αρα ειναι ωρα για το επομενο!Ξερω οτι πρεπει, αλλά βρε κοριτσια, αυτη η αισθηση του ξεγυμνωματος στο/η γυναικολογο, δεν ξεπερνιεται πωπω!!

Και δεν έχεις ξαναπάει από τότε????Ιιιιιι,ντροπή σου!!!Να πας όπως και δήποτε!!!!Όλες έτσι νιώθουμε(φαντάζομαι)αλλά πρέπει....

Αλικακι, το οχι και το ναι το λεμε και μεις αρκετο καιρο, αρχικα για παιχνιδι, αλλά τωρα τις περισσοτερες φορες πετυχαινει κ τη σωστη απαντηση!Το σκατουλι μου αρχιζει και με ξαφνιαζει, επαναλαμβανει συνεχως τις λεξεις που ακουει και δειχνει να εχει ορεξη να τις λεει!Μεγαλώνουνε μωρε Very Happy !!Οι νεες μας λέξεις(κουκουβα κουκουβα!!) ειναι πανι, τυζι(τυρι), ζιζι(ρυζι),μπουμπινο(μπειμπιλινο),κιλι(κοιλια), εσει(βρεχει)και δε θυμαμαι αλλες!Θα τις μαθουν να τις λενε σωστα ε Smile ??

Ε,ναι...θα τις μάθουν....και σχολείο θα πάνε και φαντάροι θα πάνε..... Razz
Άχου,μωρέ τα γλυκούλια μου....Πλάκα δεν έχουν τώρα????

Παω για καθαρισμα, καμια για βοηθεια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 34 4872 ??Καμια ε???Καλάαααααααα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 34 850933 !!Σας χαιρετω!!!!!

Αν ήξερα τι πας να κάνεις θα σου έλεγα αν μπορώ να βοηθήσω....χαχαχαχαχ!!!!
Φιλάκια!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άννα,με το καλό και με έναν πόνο!!!!
Να μπαίνεις να μας γράφεις τα νεα σου,έτσι???Φιλάκια!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,Γραμματικούλα μου!!!
Εγώ του έχω το γραφειάκι που είχα εγώ μικρή αλλά είναι ξύλινο και μικρούλι και θέλουμε να του πάρουμε άλλο..
Φρουτάκια,ναι,καλά λες έχει διαφορά γιατί μη αλεσμένα νομίζω ότι δεν θα μπορεί να τα φάει τόσα πολλά και αν τα φάει το επόμενο γεύμα θα είναι το απόγευμα....χαχαχα!!!!!
Ξέχασα να σου πω για τον γιατρούλη,όταν είναι να πας να τηλεφωνήσεις ένα μήνα πριν για ραντεβού!!!!

ααα γινεται χαμος ε;οταν ειναι θα σου πω να μου τηλεφωνο παλι και διευθυνση Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Τιτίκα μου,χαμός!!!!Να μου πεις όποτε είναι....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια.
Very Happy Very Happy Very Happy

τι μου κανετε?
καλο αυτο με το τραπεζακι θα το παρω τωρα το πασχα αν ειναι να δω ,θα κατσει?χλωμο βεβαια αλλα θα προσπαθησω.και πρεπει να παρω και μπογιες?με αυτο φριττω μην αρχισει και βαφει τα παντα . Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια.

τι μου κανετε?
καλο αυτο με το τραπεζακι θα το παρω τωρα το πασχα αν ειναι να δω ,θα κατσει?χλωμο βεβαια αλλα θα προσπαθησω.και πρεπει να παρω και μπογιες?με αυτο φριττω μην αρχισει και βαφει τα παντα . Very Happy Very Happy

οχι μπογιες παναγια μου θα βαψει ολο το σπιτι σας.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Τι μου κάνετε;;;;
Όντως κρύωσε ο καιρός mangio μου, μπρρρρ, αλλά υπομονή, από Πέμπτη θα αρχίσει να ζεσταίνει και πάλι...

Σχετικά με το μπανάκι, κι εγώ τιτίκα θα έλεγα ότι μια πρώτη κίνηση είναι να φέρεις τη μπανιερίτσα μέσα στη μεγάλη μπανιέρα. Καταρχήν για να συνηθίσει το χώρο. Και μετά κάποια στιγμή θα ξαναδοκιμάσετε μέσα στη μεγάλη μπανιέρα... Η δικιά μου κάνει καθημερινά μπανάκι (όπως έχω πει και παλιότερα) και φαίνεται να της αρέσει πολύ ana μου! Μόνο που δεν κολυμπάει εκεί μέσα, αν χωρούσε θα το έκανε κι αυτό! Της δίνω πολλά παιχνιδάκια και πλατσουρίζει, στριφογυρίζει, την αφήνω όσο θέλει (και μισάωρο αν λάχει) μέχρι να εκτονωθεί. Μετά μου ηρεμεί και κοιμάται πολύ εύκολα...

Σχετικά με το infanrix hexa, λογικά το λέω σωστά ότι έχει βγει από τη λίστα, αλλά η συνταγή και πάλι εκτελείται κανονικά. Απλά αν προσέξει εγκαίρως ο φαρμακοποιός ότι έχει βγει από τη λίστα και δεν θα του περαστεί στο άλλο σύστημα λογικά θα αρνηθεί να σου την εκτελέσει (όπως έκανε και σ' εμάς). Mommy εσύ κάνε την πάπια και άσε τον να σου την εκτελέσει. Αν υπάρχει πρόβλημα (αυτό και για σένα Γεωργία μου) λογικά μετά από κανα μήνα θα σε ειδοποιήσει. Δεν ξέρω δηλαδή τι μπορεί να κάνει μετά, αλλά σίγουρα το ταμείο δε θα τον καλύψει και θα αναγκαστεί να τα βάλει από την τσέπη του. Τώρα το αν θα σου πει εσένα να επιστρέψεις τα λεφτά δεν το ξέρω. Και αυτά που λέω ισχύουν για το ΕΟΠΥΥ, δε νομίζω ότι παίζει ρόλο το ΟΑΕΕ... Μακάρι να κάνω λάθος σε όλα αυτά, αλλά δυστυχώς κι εγώ στο ίντερνετ δε βρήκα πλέον καμιά λίστα ΕΠΕ που να περιλαμβάνει το infanrix hexa (6πλο), αλλά μόνο αντ' αυτού το infanrix hepb (4πλο ή 5πλο δεν είμαι σίγουρη). Αυτά...

Ana μου περαστικά σου, ταλαιπωριέσαι τώρα που είσαι στο τέλος!!! Ευτυχώς θα μπεις καισαρική έτσι κι αλλιώς, γιατί αν ήταν για φυσιολογικό θα είχες πρόβλημα με το μπούκωμα...

Αχ, αλικάκι μου σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση για τη Γεωργία (τουρτίτσα). Ας είναι ο υπολογιστής! Ξέρεις, πήγαινε ο νους μου σε χειρότερα, φτου μακριά! Να ναι καλά η κοπέλα και θα φτιάξει και ο υπολογιστής! Smile

Κι όσο για τις λεξούλες, βιάζεσαι πολύ mangio μου, καλά στα λέει το αλικάκι μας! Very Happy Εδώ παλεύουμε να τις πούμε καταρχήν, θέλεις και να τις πούμε σωστά; Εεεεεε; Razz Η μικρή έχει φαγωθεί να μου λέει όλη την ώρα γιαγιά και παππού (είναι από τις τελευταίες της λέξεις και είναι πολύ ενθουσιασμένη). Κατά τ' άλλα συνεχίζει αβέρτα τα ακαταλαβίστικα, αφού λέμε ξένη γλώσσα μιλάει το παιδί; Laughing

Α, όσο για το τραπεζάκι αλικάκι μου, εμείς θα της πάρουμε μάλλον από ikea. Έχουμε ήδη 2 καρεκλίτσες από εκεί (αποφεύγω όμως να τις εμφανίζω γιατί προς το παρόν η μικρή σκαρφαλώνει όρθια πάνω τους!) Δεν ξέρω αν σε βολεύει σαν ιδέα.
Αυτά.........

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

τι μου κανετε?

Χαχαχα, να πάρει τα πλενόμενα!!!!!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

τι μου κανετε?

ειχα δει καπου οτι βαζεις χαρτονι σε τοιχους και του λες να βαφει εκει.και λεω αν δω οτι το χει αχαχχαχχα να βαλω σε ολο τον διαδρομο χαχαχαχ

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

τι μου κανετε?

χαχαχαχ!!!!
Όχι,μπογιές!!!Ούτε εγώ δεν του παίρνω ακόμα...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημερούδια!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Τι μου κάνετε;;;;
Όντως κρύωσε ο καιρός mangio μου, μπρρρρ, αλλά υπομονή, από Πέμπτη θα αρχίσει να ζεσταίνει και πάλι...

Σχετικά με το μπανάκι, κι εγώ τιτίκα θα έλεγα ότι μια πρώτη κίνηση είναι να φέρεις τη μπανιερίτσα μέσα στη μεγάλη μπανιέρα. Καταρχήν για να συνηθίσει το χώρο. Και μετά κάποια στιγμή θα ξαναδοκιμάσετε μέσα στη μεγάλη μπανιέρα... Η δικιά μου κάνει καθημερινά μπανάκι (όπως έχω πει και παλιότερα) και φαίνεται να της αρέσει πολύ ana μου! Μόνο που δεν κολυμπάει εκεί μέσα, αν χωρούσε θα το έκανε κι αυτό! Της δίνω πολλά παιχνιδάκια και πλατσουρίζει, στριφογυρίζει, την αφήνω όσο θέλει (και μισάωρο αν λάχει) μέχρι να εκτονωθεί. Μετά μου ηρεμεί και κοιμάται πολύ εύκολα...

Σχετικά με το infanrix hexa, λογικά το λέω σωστά ότι έχει βγει από τη λίστα, αλλά η συνταγή και πάλι εκτελείται κανονικά. Απλά αν προσέξει εγκαίρως ο φαρμακοποιός ότι έχει βγει από τη λίστα και δεν θα του περαστεί στο άλλο σύστημα λογικά θα αρνηθεί να σου την εκτελέσει (όπως έκανε και σ' εμάς). Mommy εσύ κάνε την πάπια και άσε τον να σου την εκτελέσει. Αν υπάρχει πρόβλημα (αυτό και για σένα Γεωργία μου) λογικά μετά από κανα μήνα θα σε ειδοποιήσει. Δεν ξέρω δηλαδή τι μπορεί να κάνει μετά, αλλά σίγουρα το ταμείο δε θα τον καλύψει και θα αναγκαστεί να τα βάλει από την τσέπη του. Τώρα το αν θα σου πει εσένα να επιστρέψεις τα λεφτά δεν το ξέρω. Και αυτά που λέω ισχύουν για το ΕΟΠΥΥ, δε νομίζω ότι παίζει ρόλο το ΟΑΕΕ... Μακάρι να κάνω λάθος σε όλα αυτά, αλλά δυστυχώς κι εγώ στο ίντερνετ δε βρήκα πλέον καμιά λίστα ΕΠΕ που να περιλαμβάνει το infanrix hexa (6πλο), αλλά μόνο αντ' αυτού το infanrix hepb (4πλο ή 5πλο δεν είμαι σίγουρη). Αυτά...

Ana μου περαστικά σου, ταλαιπωριέσαι τώρα που είσαι στο τέλος!!! Ευτυχώς θα μπεις καισαρική έτσι κι αλλιώς, γιατί αν ήταν για φυσιολογικό θα είχες πρόβλημα με το μπούκωμα...

Αχ, αλικάκι μου σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση για τη Γεωργία (τουρτίτσα). Ας είναι ο υπολογιστής! Ξέρεις, πήγαινε ο νους μου σε χειρότερα, φτου μακριά! Να ναι καλά η κοπέλα και θα φτιάξει και ο υπολογιστής! Smile

Κι όσο για τις λεξούλες, βιάζεσαι πολύ mangio μου, καλά στα λέει το αλικάκι μας! Very Happy Εδώ παλεύουμε να τις πούμε καταρχήν, θέλεις και να τις πούμε σωστά; Εεεεεε; Razz Η μικρή έχει φαγωθεί να μου λέει όλη την ώρα γιαγιά και παππού (είναι από τις τελευταίες της λέξεις και είναι πολύ ενθουσιασμένη). Κατά τ' άλλα συνεχίζει αβέρτα τα ακαταλαβίστικα, αφού λέμε ξένη γλώσσα μιλάει το παιδί; Laughing

Α, όσο για το τραπεζάκι αλικάκι μου, εμείς θα της πάρουμε μάλλον από ikea. Έχουμε ήδη 2 καρεκλίτσες από εκεί (αποφεύγω όμως να τις εμφανίζω γιατί προς το παρόν η μικρή σκαρφαλώνει όρθια πάνω τους!) Δεν ξέρω αν σε βολεύει σαν ιδέα.
Αυτά.........

πως πατε απο δοντακια εσεις;γιατι εμας μας εχει βγαλει την πιστη.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Τι μου κάνετε;;;;

Αυτά.........

Τα ίδια ακόμα, 5 δοντάκια! Βάζει συχνά δαχτυλάκια στο στόμα, τρέχουν τα σάλια γενικά, αλλά δεν έχω δει κάτι άλλο. Και η παιδίατρος είπε ότι κανονικά στα 2 θα πρέπει να έχει 20 δόντια. Όχι πως είναι αναγκαίο, αλλά αυτό είναι το τυπικά αναμενόμενο.... Πάντως όλα τα ούλα της είναι πρησμένα... Εσάς έβγαλε κι άλλα; Κουράγιο και υπομονή (τα λέω και για μένα με αυτά που θα αντιμετωπίσω!)

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου,καλημερούδια!!!!
Όχι,δυστηχώς,δεν μας κάνουν του IKEA.Πήγαμε για να αγοράσουμε από κει αλλά του άντρα μου δεν του άρεσαν καθόλου.Βασικά οι καρέκλες δεν του φάνηκαν σταθερές...θα δούμε και στα τζάμπο και αποφασίζουμε...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

τι μου κανετε?

ειχα δει καπου οτι βαζεις χαρτονι σε τοιχους και του λες να βαφει εκει.και λεω αν δω οτι το χει αχαχχαχχα να βαλω σε ολο τον διαδρομο χαχαχαχ

Χμμμ... Βιβήκα μου δεν ξέρω αν συμφωνώ με αυτό! Θα μάθει ότι μπορεί να βάφει τους τοίχους και αυτό δε νομίζω ότι είναι και πολύ καλό!!!!!! Χάθηκε να τον βάζεις σ' ένα τραπεζάκι; Η πάρε του από αυτούς τους πίνακες που ζωγραφίζουν καλύτερα...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου,καλημερούδια!!!!
Όχι,δυστηχώς,δεν μας κάνουν του IKEA.Πήγαμε για να αγοράσουμε από κει αλλά του άντρα μου δεν του άρεσαν καθόλου.Βασικά οι καρέκλες δεν του φάνηκαν σταθερές...θα δούμε και στα τζάμπο και αποφασίζουμε...
Κοίτα, σίγουρα δεν είναι και οι πιο σταθερές, αλλά σίγουρα οι καρέκλες δείγματα είναι και πολύ ταλαιπωρημένες. Πάντως, εμείς που τις πήραμε αντέχουν μια χαρά το σωματάκι της, αφού καθόμαστε κι εμείς και δεν παθαίνουν τίποτα... Πηγαίνετε τότε και σε Jumbo, νομίζω ότι κι εκεί θα βρείτε...

Κοριτσούμπες σας φιλώ γλυκά!!!!!!!! Καλή συνέχειααααααα!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Τι μου κάνετε;;;;

Αυτά.........

Τα ίδια ακόμα, 5 δοντάκια! Βάζει συχνά δαχτυλάκια στο στόμα, τρέχουν τα σάλια γενικά, αλλά δεν έχω δει κάτι άλλο. Και η παιδίατρος είπε ότι κανονικά στα 2 θα πρέπει να έχει 20 δόντια. Όχι πως είναι αναγκαίο, αλλά αυτό είναι το τυπικά αναμενόμενο.... Πάντως όλα τα ούλα της είναι πρησμένα... Εσάς έβγαλε κι άλλα; Κουράγιο και υπομονή (τα λέω και για μένα με αυτά που θα αντιμετωπίσω!)

εμεις ειμαστε στα 11 τωρα και απο οτι βλεπω ετοιμαζεται και το 12ο.τι να πω στα 2 τους πρεπει να εχουν 20 δοντια;ποτε θα προλαβουν τα δικα μας; Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλάκια,συμπεθερούλα μου!!!Καλή δουλειά!!!
Εμμμμ,δεν μας είπες πόσα και τι φρουτάκια δίνεις στην μικρή....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιβικα ξεχασα να σου πω εφτιαξα την συνταγη του κιμα που μου ειπες.περιττο να σου πω οτι τα εσπαγε ο κιμας.τωρα θελω να μου πεις αλλη συνταγη σεφ μου.σκεφτομαι το σκ να της κανω μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο .τι βαζεις στον κιμα για μπιφτεκια;το τονιζω το μπιφτεκια. Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις