851 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #4 Τρι Μαρ 13, 2012 12:57 am
zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μανουλες τι κανετε? εχω καιρο να μπω γιατι με τιν μικρη μου τρεχαμε.... σαββατο ξημερωματα τρεχαμε σε νοσοκομεια ,η μικρη ειναι δυσκοιλια λογου αυτου και με πονο στιν κοιλια και εναν εμετο πρωι πρωι στις 6 παρα πηγαμε στο νοσοκομειο γιατι δεν εβρισκα τον παιδιατρο τελικα μας ειπαν οτι ειναι απο τα κακα τις το ηξερα γιατι τιν προηγουμενη μερα περιμενα να κανει και δεν εκανε ....γενικα ειμαστε με κλισματακια και σιροπι θεραπευτικο γιατιν δυσκιλιοτητα μετα τον νοσοκομειο πηγαμε στον παιδιατρο μου που ειναι παιδογαστρεντερολογος και τιν εκανε δαχτυλικη το κλαμα
και μας ειπε οτι ειναι γεματο κοπρολιθους!!!δοξα το θεο ειναι καλα τωρα παιζουμε γελαμε αλλα εγω κοριτσια ειμαι μεσα στον φοβο νομιζα οτι σκολικοειδιτι εχει ρωτησα τον παιδιατρο αλλα μου ειπε δεν εχει συμπτωματα!!!ΕΥΤΗΧΩΣ
τελος ολα καλα!!!!
οσο αναφορα για μπογιες τιν πηρα εχτες και μπλοκ με σκιτσα για βαψιμο και μαρκαδορους που δεν βαφουν εκτος απο το μπλοκ!!!μπορω να σας πω τις αρεσει πολυ ,προχτες πηγαμε στον αδερφο μου για καφε και εκλεγε με μαυρο δακρυ επειδη τιν ειχε παρει η νυφη μου τιν ξυλομπογια...ΠΡΟΣΟΧΗ μην παρετε ξυλομπογιες χτυπησε στο ματι με τιν ξυλομπογια ευτηχως εξω!!!
σημερα θα κανω λαχανο με κρεας αλλα πιο μετα!!!!!
οσο για τραπεζακι και καρεκλιτσες και εμεις απο ικεα θα τα παρουμε αλλα οχι τωρα οταν αρχισουμε το δωματιο τις , τωρα θα τιν παρω ενα φουσκοτο που σκαρφαλωνεις εχει τσουλιθρες και ειναι τελειο ..θα το παρω για το γκαζον στιν αυλη το καλοκαιρι!!!
κοριτσια μου ευχομαι να ειναι καλα τα παιδακια σας και εσυς φυσικα!!!σας φιλω
και μας ειπε οτι ειναι γεματο κοπρολιθους!!!δοξα το θεο ειναι καλα τωρα παιζουμε γελαμε αλλα εγω κοριτσια ειμαι μεσα στον φοβο νομιζα οτι σκολικοειδιτι εχει ρωτησα τον παιδιατρο αλλα μου ειπε δεν εχει συμπτωματα!!!ΕΥΤΗΧΩΣ
τελος ολα καλα!!!!
οσο αναφορα για μπογιες τιν πηρα εχτες και μπλοκ με σκιτσα για βαψιμο και μαρκαδορους που δεν βαφουν εκτος απο το μπλοκ!!!μπορω να σας πω τις αρεσει πολυ ,προχτες πηγαμε στον αδερφο μου για καφε και εκλεγε με μαυρο δακρυ επειδη τιν ειχε παρει η νυφη μου τιν ξυλομπογια...ΠΡΟΣΟΧΗ μην παρετε ξυλομπογιες χτυπησε στο ματι με τιν ξυλομπογια ευτηχως εξω!!!
σημερα θα κανω λαχανο με κρεας αλλα πιο μετα!!!!!
οσο για τραπεζακι και καρεκλιτσες και εμεις απο ικεα θα τα παρουμε αλλα οχι τωρα οταν αρχισουμε το δωματιο τις , τωρα θα τιν παρω ενα φουσκοτο που σκαρφαλωνεις εχει τσουλιθρες και ειναι τελειο ..θα το παρω για το γκαζον στιν αυλη το καλοκαιρι!!!
κοριτσια μου ευχομαι να ειναι καλα τα παιδακια σας και εσυς φυσικα!!!σας φιλω