Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 39]

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μανουλες τι κανετε? εχω καιρο να μπω γιατι με τιν μικρη μου τρεχαμε.... Sad σαββατο ξημερωματα τρεχαμε σε νοσοκομεια Crying or Very sad ,η μικρη ειναι δυσκοιλια λογου αυτου και με πονο στιν κοιλια και εναν εμετο πρωι πρωι στις 6 παρα πηγαμε στο νοσοκομειο γιατι δεν εβρισκα τον παιδιατρο τελικα μας ειπαν οτι ειναι απο τα κακα τις το ηξερα γιατι τιν προηγουμενη μερα περιμενα να κανει και δεν εκανε ....γενικα ειμαστε με κλισματακια και σιροπι θεραπευτικο γιατιν δυσκιλιοτητα μετα τον νοσοκομειο πηγαμε στον παιδιατρο μου που ειναι παιδογαστρεντερολογος και τιν εκανε δαχτυλικη το κλαμα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 35 534787
και μας ειπε οτι ειναι γεματο κοπρολιθους!!!δοξα το θεο ειναι καλα τωρα παιζουμε γελαμε αλλα εγω κοριτσια ειμαι μεσα στον φοβο νομιζα οτι σκολικοειδιτι εχει ρωτησα τον παιδιατρο αλλα μου ειπε δεν εχει συμπτωματα!!!ΕΥΤΗΧΩΣ

τελος ολα καλα!!!!

οσο αναφορα για μπογιες τιν πηρα εχτες και μπλοκ με σκιτσα για βαψιμο και μαρκαδορους που δεν βαφουν εκτος απο το μπλοκ!!!μπορω να σας πω τις αρεσει πολυ ,προχτες πηγαμε στον αδερφο μου για καφε και εκλεγε με μαυρο δακρυ επειδη τιν ειχε παρει η νυφη μου τιν ξυλομπογια...ΠΡΟΣΟΧΗ μην παρετε ξυλομπογιες χτυπησε στο ματι με τιν ξυλομπογια ευτηχως εξω!!!

σημερα θα κανω λαχανο με κρεας αλλα πιο μετα!!!!!

οσο για τραπεζακι και καρεκλιτσες και εμεις απο ικεα θα τα παρουμε αλλα οχι τωρα οταν αρχισουμε το δωματιο τις , τωρα θα τιν παρω ενα φουσκοτο που σκαρφαλωνεις εχει τσουλιθρες και ειναι τελειο ..θα το παρω για το γκαζον στιν αυλη το καλοκαιρι!!!

κοριτσια μου ευχομαι να ειναι καλα τα παιδακια σας και εσυς φυσικα!!!σας φιλω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 35 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνελα μου πες μου γιαυτους τους μαρκαδορους πουθ πηρες και αλλα να μαθαινω .ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕς ΟΚ.

καλα ρε τι ειναι αυτο που επαθε το παιδακι σου?τωρα καλα?συνεχεια ετσι ειναι γαμωτο?τι σου ειπε ο γιατρος?τι πρεπει να κανεις?περαστικα σας μωλε. Very Happy

τιτικα ε?ειδες?

λοιπον μπιφτεκια.

κιμας, κρεμυδακι,ψιχα απο ψωμι,την στιβεις πολυ καλα ε?μια ντοματουλα τριμμενη ,αλατακι,πιπερακι,λαδακι,λιγο γαλατακι να ειναι αφρατα,μαιντανοκαι ενα αυγο και λιγη ριγανιτσα. θα τα πλασεις θα τα αφησεις να δεσουν κανα μισαωρο στο ψυγειο και μετα πλασιμο και φουρνο.αν κανεις αρκετα φυλαξε και στην καταψυξη για την επομενη εγω ετσι κανω.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ζουζουνελα μου πες μου γιαυτους τους μαρκαδορους πουθ πηρες και αλλα να μαθαινω .ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕς ΟΚ.

καλα ρε τι ειναι αυτο που επαθε το παιδακι σου?τωρα καλα?συνεχεια ετσι ειναι γαμωτο?τι σου ειπε ο γιατρος?τι πρεπει να κανεις?περαστικα σας μωλε. Very Happy

τιτικα ε?ειδες?

λοιπον μπιφτεκια.

κιμας, κρεμυδακι,ψιχα απο ψωμι,την στιβεις πολυ καλα ε?μια ντοματουλα τριμμενη ,αλατακι,πιπερακι,λαδακι,λιγο γαλατακι να ειναι αφρατα,μαιντανοκαι ενα αυγο και λιγη ριγανιτσα. θα τα πλασεις θα τα αφησεις να δεσουν κανα μισαωρο στο ψυγειο και μετα πλασιμο και φουρνο.αν κανεις αρκετα φυλαξε και στην καταψυξη για την επομενη εγω ετσι κανω.

γαλα εβαπορε φρεσκο ή δεν παιζει ρολο;

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
τους πηρα απο βιβλιοπολειο ειναι ειδικα για παιδακια απο αυτην τιν ηλικια!!!ειναι χοντρη και δεν βαουν σε χερια σε ολα τα υπολοιπα του σπιτιου γραφουν μονο σε μπλοκ ,εμενα κανει μουτζουρες γραμμες χιχιχιχιχι

οσο για το νινι μου,τωρα ειναι καλα δοξα το θεο,απλα πεινη το σιροπακι τις και οκ,ο γιατρος ειπε οτι δεν χριαζεται να λαξω κατι στιν διατροφη τις απλα να κανω σωστα τι θεραπεια!!!οσο για τιν δυσκοιλιοτητα μας πιανει συχνα αλλα τωρα μας επιασε πολυ!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ζουζουνελα μου πες μου γιαυτους τους μαρκαδορους πουθ πηρες και αλλα να μαθαινω .ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕς ΟΚ.

τιτικα ε?ειδες?

λοιπον μπιφτεκια.

δεν παιζει ρολο.λιγο γαλατακι για να ειναι παντα αφρατα.εγω βαζω εβαπορε λιγο που εχω.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

τιτικα ε?ειδες?

λοιπον μπιφτεκια.

δεν παιζει ρολο.λιγο γαλατακι για να ειναι παντα αφρατα.εγω βαζω εβαπορε λιγο που εχω.

ωραια μια χαρα.αντε να δουμε θα τα πετυχω αυτα οσο πετυχα και τον κιμα;ηταν πεντανοστιμος λεμε ε;ολοι ξετελαθηκαν.μπραβο βιβη μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 35 328109

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:τους πηρα απο βιβλιοπολειο ειναι ειδικα για παιδακια απο αυτην τιν ηλικια!!!ειναι χοντρη και δεν βαουν σε χερια σε ολα τα υπολοιπα του σπιτιου γραφουν μονο σε μπλοκ ,εμενα κανει μουτζουρες γραμμες χιχιχιχιχι

οσο για το νινι μου,τωρα ειναι καλα δοξα το θεο,απλα πεινη το σιροπακι τις και οκ,ο γιατρος ειπε οτι δεν χριαζεται να λαξω κατι στιν διατροφη τις απλα να κανω σωστα τι θεραπεια!!!οσο για τιν δυσκοιλιοτητα μας πιανει συχνα αλλα τωρα μας επιασε πολυ!!

δλδ θα πω μαρκαδορους που βαφουν μονο σε χαρτι για παιδακια 20 μηνων ας πουμε?κατι τετοιο?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:τους πηρα απο βιβλιοπολειο ειναι ειδικα για παιδακια απο αυτην τιν ηλικια!!!ειναι χοντρη και δεν βαουν σε χερια σε ολα τα υπολοιπα του σπιτιου γραφουν μονο σε μπλοκ ,εμενα κανει μουτζουρες γραμμες χιχιχιχιχι

δλδ θα πω μαρκαδορους που βαφουν μονο σε χαρτι για παιδακια 20 μηνων ας πουμε?κατι τετοιο?

νομιζω τους εχω διε και σε διαφημιση αυτους.που γραφουν μονο σε συγκεκριμενο υλικο.μπορει να εχει και το τζαμπο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[
ωραια μια χαρα.αντε να δουμε θα τα πετυχω αυτα οσο πετυχα και τον κιμα;ηταν πεντανοστιμος λεμε ε;ολοι ξετελαθηκαν.μπραβο βιβη μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 35 328109 [/quote]

ε δικη μου συνταγη.ειμαι της αποψης βαζε λαχανικα παντου.και οντως ειναι πεντανοστιμα.

να κανεις μοσχαρακι με πρασο και πατατα στην κατσαρολα.αυτο και αν τα σπαει.ο αντρας μου δεν τρωει λαχανικα και προσπαθω να τα χωνω παντου.Σε πληροφορω εφαγε ολη την κατσαρολα.. Very Happy Very Happy Very Happy να το κανεις οπωσδηποτε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να ρωτησω κοριτσια παραμυθακια τους διαβαζετε;και αν ναι εχετε να προτεινετε κατι;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:[
ωραια μια χαρα.αντε να δουμε θα τα πετυχω αυτα οσο πετυχα και τον κιμα;ηταν πεντανοστιμος λεμε ε;ολοι ξετελαθηκαν.μπραβο βιβη μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 35 328109

ε δικη μου συνταγη.ειμαι της αποψης βαζε λαχανικα παντου.και οντως ειναι πεντανοστιμα.

να κανεις μοσχαρακι με πρασο και πατατα στην κατσαρολα.αυτο και αν τα σπαει.ο αντρας μου δεν τρωει λαχανικα και προσπαθω να τα χωνω παντου.Σε πληροφορω εφαγε ολη την κατσαρολα.. Very Happy Very Happy Very Happy να το κανεις οπωσδηποτε.[/quote]

νια σχεδον παντου βαζω για να εχουμε και ευκολα κακα .αυτο δνε το ειχα σκεφτει κοκκινιστο μοσχαρι με πρασο και πατατα ε;μιαμ μιαμ μου κανει.καλα αυριο θα φτιαξω τις φακες που μου ειχες πεικαι δεν τις εχω κανει ακομη και μετα θα κανω τα μπιφτεκια και μετα το μοσχαρακι που μου ειπες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:να ρωτησω κοριτσια παραμυθακια τους διαβαζετε;και αν ναι εχετε να προτεινετε κατι;
εχω προσπαθησει παρα πολλες φορες να του διαβασω.Απλα μου τα κοπαναει στο κεφαλι και σηκωνετε και φευγει..
εγω βρηκα την υγεια μου με την ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.ειναι μικρα βιβλιαρακια απο χοντρο φυλλο,(δεν σπανε ,δεν σκιζοντε)και εχει διαφορες λεξουλες και εικονες.με αυτο λοιπον εχουμε μαθει πολλα πραγματακια.Αν και μου ειπε ο γιατρος ας ταλιμπανιζει εγω να καθομαι καπου σε ησυχο μερος και να διαβαζω και αυτος ας παιζει γυρω μου.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:να ρωτησω κοριτσια παραμυθακια τους διαβαζετε;και αν ναι εχετε να προτεινετε κατι;
εχω προσπαθησει παρα πολλες φορες να του διαβασω.Απλα μου τα κοπαναει στο κεφαλι και σηκωνετε και φευγει..
εγω βρηκα την υγεια μου με την ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.ειναι μικρα βιβλιαρακια απο χοντρο φυλλο,(δεν σπανε ,δεν σκιζοντε)και εχει διαφορες λεξουλες και εικονες.με αυτο λοιπον εχουμε μαθει πολλα πραγματακια.Αν και μου ειπε ο γιατρος ας ταλιμπανιζει εγω να καθομαι καπου σε ησυχο μερος και να διαβαζω και αυτος ας παιζει γυρω μου.

αυτο το εχουμε και εμεις.απλα τις τελευταιες ημερες εχει φαει κολλημα και διαβαζουμε συνεχεια 4 παραμυθακια που εχουμε.οποτε πρεπει να της παρω και αλαλ παραμυθακια.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ναι ετσι ειπα μαρκαδορους που βαφουν σε ειδικο μπλοκ ειναι λιγο τσιμπημενες η τιμες για 5 μαρκαδορους 9 ευρω και το μπλοκ 7 αλλα τι νακανεις πρεπει σιγα σιγα να αρχιζουμε να μαθενουν να πιανουν το μολιβη εμενα πρωσοπικα το πιανει κανονικα και ειναι και δεξιοχειρα!!!κανει μουτζουρες τραβαει γραμμες !!!οσο για παραμυθια τις πηρα ενα για τιν ηλικια 12 με 24 μηνων ειναι χοντρο που δεν σκιζει ειναι η φαρμα τον ζωον που βγαζει ηχους δεν καταλαβενει οταν διαβαζω αλλα τις αρεσει να το περνει και να βλεπει τα χρωματα και τα ζωακια που βγαζουν ηχους,εχει μαθει και πως κανει το σκυλακι βαβ βαβ

Sot2010

Sot2010
Καλημέρααααααααααα κοριτσάρες μου!!! Τι πολυλογία είναι αυτή που σας έπιασε πάλι!!! Δε σας προλαβαίνωωωωωωωωωωωωω!!!

Λοιπόν, τα νέα μας......
απο την προηγούμενη Τετάρτη, μ' έπιασε η κωλοΐωση και ανέβασα πυρετό 40,5!!! Πήγα νοσοκομείο για εξετάσεις αλλά ευτυχώς δεν είχα κάτι ανησυχητικό και μου είπαν οτι θα περάσει με αντιπυρετικά και καλό φαϊ. Πού θα τη βρώ την όρεξη για φαί δεν μου είπαν αλλά οκ. Ευτυχώς δεν κόλλησα το παιδάκι μου, που είχε περάσει κάτι ανάλογο λίγο πριν απο μένα αλλά με maximum πυρετό 38,5!
Αυτή την εβδομάδα δεν θα τον στείλω παιδικό γιατί φοβάμαι. Αυτή η ίωση είναι πολύ επικίνδυνη φίλες μου! Κρατάει απο 5 μέρες εως 3 βδομάδες. Εγώ ακόμα δεν είμαι τελείως καλά.

Αλικάκι μου γλυκό μ' έψαχνες είδα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 35 417472
Φρουτάκια που ρωτούσες εγώ ακόμα του δίνω μήλο,μπανάνα,αχλάδι και πορτοκάλι.

Γραμματικούλα μου εγώ τον κάνω μπάνιο στη ντουζιέρα, Τη μικρή τη μπανιερίτσα τη χρησιμοποιήσαμε μέχρι τον 12ο μήνα και μετά μπήκαμε στην μεγάλη μπανιέρα. Απο τον 17ο μήνα όμως κάνει κι αυτός στη ντουζιέρα όπως κι εμείς. Μάλιστα κλείνει και τις πόρτες και θέλει την ησυχία του ο μάγκας!!!

Αυτά τα νεάκια μας! Έβγαλε ήλιο επιτέλους!!!! Μόλις γυρίσω σπίτι θα τον πάρω να φύγουμε!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατρε μου περαστικα σου ,και καλη και γρηγορη αναρρωση.
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

40 πυρετο?που πας ετσι?

παντως εχει τσακισει αυτη η κωλοιωση πολυ κοσμο.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:γιατρε μου περαστικα σου ,και καλη και γρηγορη αναρρωση.
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

40 πυρετο?που πας ετσι?

παντως εχει τσακισει αυτη η κωλοιωση πολυ κοσμο.

Σ'ευχαριστώ πολύ Βιβάκι μου!!! Άστα να πάνε!!!Είχα να κάνω τέτοιο πυρετό απο παιδάκι που είχα ακόμα αμυγδαλές!!!
Τα παιδάκια μας να είναι καλά και εμείς αντέχουμε!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι?ακουει κανεις? Very Happy Very Happy

εκανα εναρξη ,ψιλοεκανα δλδ.βαριεμαι ρε συ και εχω βουνο δουλειαααααααααα Very Happy Very Happy
περασε και η αδελφουλα μου για μια καλημερα.μου αγορασε εσωρουχακια... Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ναι?ακουει κανεις? Very Happy Very Happy

εκανα εναρξη ,ψιλοεκανα δλδ.βαριεμαι ρε συ και εχω βουνο δουλειαααααααααα Very Happy Very Happy
περασε και η αδελφουλα μου για μια καλημερα.μου αγορασε εσωρουχακια... Very Happy Very Happy

τι εννοεις εκανες εναρξη;μμμ εσωρουχακια για καυτες νυχτες με τον αντρουλη;ή τελος παντων καυτες μερες;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

τι εννοεις εκανες εναρξη;μμμ εσωρουχακια για καυτες νυχτες με τον αντρουλη;ή τελος παντων καυτες μερες;

ετσι λεγετε αυτο που κανω.στελνω χαρτια στο ΥΠΕΚΑ π.χ οτι ξεκιναει νεος κυκλος μαθηματων.Κρυες νυχτες -βρακες μου πηρε αχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχ Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ετσι λεγετε αυτο που κανω.στελνω χαρτια στο ΥΠΕΚΑ π.χ οτι ξεκιναει νεος κυκλος μαθηματων.Κρυες νυχτες -βρακες μου πηρε αχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχ Very Happy Very Happy Very Happy

βρακες σου πηρε;χαχαχαχαχαχα ενταξει δε πειραζει χρησιμες ειναι και αυτες

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

βρακες σου πηρε;χαχαχαχαχαχα ενταξει δε πειραζει χρησιμες ειναι και αυτες
γελας ??γελας?πηγα να της τα πεταξω στο κεφαλι.αχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχ αλλα τα κρατησα τελικα Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
Xaxaxaxaxaxaxxaxaxa....ααα ρε Βιβήκα...χαμηλομάσχαλα τα βρακάκια;;; χαχαχαχαχχαχαχαχχα

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Xaxaxaxaxaxaxxaxaxa....ααα ρε Βιβήκα...χαμηλομάσχαλα τα βρακάκια;;; χαχαχαχαχχαχαχαχχα
αχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχα ακριβως.

μα βρακες η χαζη ?και μου λεει αυτο το νουμερο σου αναλογει...τι σπας στο ξυλο μετας?φορωντας και τα βρακια????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:Xaxaxaxaxaxaxxaxaxa....ααα ρε Βιβήκα...χαμηλομάσχαλα τα βρακάκια;;; χαχαχαχαχχαχαχαχχα
αχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχα ακριβως.

μα βρακες η χαζη ?και μου λεει αυτο το νουμερο σου αναλογει...τι σπας στο ξυλο μετας?φορωντας και τα βρακια????? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχααααχχχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις