Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
645 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 645 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 39]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:κατι εχει παιχτει μου φαινεται και το εχουμε χασει εμεις.οσο παει και εξαφανιζονται οι περισσοτερες.

ναι ρε μας της επεσε ο γιουρι γκελερ?
Very Happy Very Happy

συμφωνω με ζουζουνιτσα και ναι ξεχασα οτι και εγω βαζω καροτο (οποτε το θυμαμαι βεβαια)ας πουμε σημερα θα κανω για αυριο.
Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:βρε κοριτσια εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποια ειναι ποια στο φεις.
η ευα ποια ειναι?και χιλια συγνωμη που ρωταω αλλα μπερδευομαι.επισης η alice?η αλικη?ποια η crazymmommy?
ουφφφ πολυ μπερδεμα.

καντε μια ομαδα στο φεις να μπουμε ολες εμεις .

παρακαλωωωω Very Happy Very Happy Very Happy

Όποια ξέρει να κάνει ομαδούλα να κάνει,κοριτσόπουλά μου!!!
Εγώ,Βιβήκα μου είμαι η Alice!!
Η τρελλομαμά είναι η Αliki!!

grammatiki έγραψε:κατι εχει παιχτει μου φαινεται και το εχουμε χασει εμεις.οσο παει και εξαφανιζονται οι περισσοτερες.

Όχι,δεν νομίζω να έχει παιχτεί κάτι...εξάλλου εμείς οι συχνότερες είμαστε εδώ.Οι άλλες κοπελιές έτσι έγραφαν και πιο παλιά,πιο αραιά...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι καιρος ειναι αυτος καλε;εδω ριχνει χαλαζι .

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:τι καιρος ειναι αυτος καλε;εδω ριχνει χαλαζι .
ΧΑΛΑΣΜΟς ΚΥΡΙΟΥΥΥΥ

με πηρε η αδελφη μου και με το που βγηκε απο την δουλεια εγινε μουσκεμα ,μεχρι και το βρακι της (με το συμπαθιο)πω πωωωωωωωωω εχω απλωσει ρουχα ρε συ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:τι καιρος ειναι αυτος καλε;εδω ριχνει χαλαζι .
ΧΑΛΑΣΜΟς ΚΥΡΙΟΥΥΥΥ

με πηρε η αδελφη μου και με το που βγηκε απο την δουλεια εγινε μουσκεμα ,μεχρι και το βρακι της (με το συμπαθιο)πω πωωωωωωωωω εχω απλωσει ρουχα ρε συ

το να τα πλυνεις ειναι το λιγοτερο το να στα εχει κανει κουρελια το χαλαζι ειναι το βασικοτερο. Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανούλες!!!Τικάνετε??
Ο μικρος μου κοιμαται τωρα, μετά από ένα σ/κ που δεν κοιμηθηκε το μεσημερια,ο άντρας μου δουλευε και εγώ βγήκα οφ affraid!!ξυπνησε ο μικρος στις 9 αντί 7μησι οπως καθε μερα,κακώς κοιμηθηκε 12-1 και πώς να κοιμηθει μετα το απογευμα!Εκανε και ένα σκίσιμο στο κουτελο στης πεθερας μου, ετσι που τρέχει πώς να μην πέσει!
Δε με λέτε κοπελιές???Ξεμπερδέψατε με τις φακές και το ποια είναι ποια Razz ??Δοκιμαστε και το φακόρυζο, εμενα τουλάχιστον το τρώει με ευχαριστηση, οπως και το μπρόκολο, από αυτά που πρήζουν τελοσπαντων Razz !!
Τιτίκα πάλι αρρώστησε η μικρή??
Βρε τρελομαμα, το επάγγελμα σου είναι αθλήτρια???Εγω νομιζα οτι είναι το χόμπι σου, αλλά εσύ είσαι καλήηηηη!!Είσαι και διάσημη χιχι??Εχουμε διάσημη φίλη Very Happy ??
Οσο για τις Σακοράφα και Βερούλη που έλεγαν οι κυρίες Βιβή και Τιτίκα, από ό,τι μου έλεγε η μαμα μου όταν ήμουν στην κοιλιά της ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 4872 , ήταν από τις γνωστότερες αθλήτριες Very Happy !!
Μα τι γιαούρτι δίνετε??Το αντβανς ή από τα δικά μας??Εγω δε δινω καθολου, δεν του άρεσαν ποτε τα αντβανς.Προτιμαει να τρωει γραβιερα, όλο τυζι και τυζί θέλει!!
Λοιπά κοριτσάκια, ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα ζουζούνια σας!!
Θα τα ξαναπούμε.........!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Γεια σας μανούλες!!!Τικάνετε??
Ο μικρος μου κοιμαται τωρα, μετά από ένα σ/κ που δεν κοιμηθηκε το μεσημερια,ο άντρας μου δουλευε και εγώ βγήκα οφ affraid!!ξυπνησε ο μικρος στις 9 αντί 7μησι οπως καθε μερα,κακώς κοιμηθηκε 12-1 και πώς να κοιμηθει μετα το απογευμα!Εκανε και ένα σκίσιμο στο κουτελο στης πεθερας μου, ετσι που τρέχει πώς να μην πέσει!
Δε με λέτε κοπελιές???Ξεμπερδέψατε με τις φακές και το ποια είναι ποια Razz ??Δοκιμαστε και το φακόρυζο, εμενα τουλάχιστον το τρώει με ευχαριστηση, οπως και το μπρόκολο, από αυτά που πρήζουν τελοσπαντων Razz !!
Βρε τρελομαμα, το επάγγελμα σου είναι αθλήτρια???Εγω νομιζα οτι είναι το χόμπι σου, αλλά εσύ είσαι καλήηηηη!!Είσαι και διάσημη χιχι??Εχουμε διάσημη φίλη Very Happy ??
Οσο για τις Σακοράφα και Βερούλη που έλεγαν οι κυρίες Βιβή και Τιτίκα, από ό,τι μου έλεγε η μαμα μου όταν ήμουν στην κοιλιά της ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 4872 , ήταν από τις γνωστότερες αθλήτριες Very Happy !!
Μα τι γιαούρτι δίνετε??Το αντβανς ή από τα δικά μας??Εγω δε δινω καθολου, δεν του άρεσαν ποτε τα αντβανς.Προτιμαει να τρωει γραβιερα, όλο τυζι και τυζί θέλει!!

κατσε περιμενε ερχεσαι πυροβολεις καιφευγεις;πρωτον ησουν στην κοιλια της μαμας σου;εδω γελαμε. Very Happy
δευτερον παλι αρρωστη η δικια μυο ναι .δυστυχως
τριτον το φακορυζο πως το φτιαχνεις;(οχι που θα μου ξεφευγες εσυ) Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 328109

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

κατσε περιμενε ερχεσαι πυροβολεις καιφευγεις;πρωτον ησουν στην κοιλια της μαμας σου;εδω γελαμε. Very Happy
αχαχχαχαχαχχαχχαχχαχαχχαχαχα

τριτον το φακορυζο πως το φτιαχνεις;(οχι που θα μου ξεφευγες εσυ) Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 328109

αχαχχαχαχαχχα τιτικααααααααααααα αχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχα Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

αχαχχαχαχαχχαχχαχχαχαχχαχαχα

αχαχχαχαχαχχα τιτικααααααααααααα αχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχα Very Happy Very Happy Very Happy

ε ναι ρε συ βιβικα θελω περισσοτερες πληροφοριες.τι εστι φακορυζο;πως φτιαχνεται; να μην ξερω η δολια μανα; Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λογικα πριν το τελικο βρασιμο ριχνεις και ρυζακι .αυτο μαλλον εννει .ωραια ιδεα θα το κανω σημερα που θα φτιαξω φακι γκουρμε!!! Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:λογικα πριν το τελικο βρασιμο ριχνεις και ρυζακι .αυτο μαλλον εννει .ωραια ιδεα θα το κανω σημερα που θα φτιαξω φακι γκουρμε!!! Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχα δε θελω λογικα θελω να μου πειτε σιγουρα. Very Happy καντο και πες μου αυριο εντυπωσεις.οποτε καταληγουμε θα φτιαξω εγω αυριο τις φακες με τον κλασικο τροπο οπως μου ειπες συν πατατα και καροτο και εσυ φτιαξε το φακορυζο να μου πεις εντυπωσεις.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

οσο για γιαουρτι που ρωτησες της δινω ή κρι κρι ή ολυμπος ή ενα καινουριο που εβγαλε η δελτα που εχει ξεχωριστα την μαρμελαδα.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαχα Τιτικα πυροβολώ και φεύγω γιατί ξύπνησε ο μικρος!!
Καταρχήν, δεν κατάλαβα δηλαδή Razz Razz !!!Γιατί να μην είμαι στην κοιλιά της μαμας μου ε Razz Razz ??Με αυτά που άκουγα γενικώς τότε(από την κοιλιά ξαναλέω, μην ξεχνιόμαστε!!), καταλάβα ότι ήταν πολύ γνωστές αθλήτριες!!
Εντάξει, αφού δεμε αφήνεια να ζωστον ψεύτικο κόσμο μου, ε δεν ημουν στην κοιλιά, ημουν παιδάκι Twisted Evil !!Εντάξει τώρα Very Happy ??
Το φακόρυζο γίνεται ή οπως έιπε η μις σεφ Βιβή ήαν θες το φτιάχνεις ξεχωριστά και το ενωνεις, αλλά καλύτερα η πρώτη εκδοχή!καλυτερα ρυζι καρολινα θα έλεγα που είνα ιπιο μαλακό!!
Αυτα για σήμερα!!
Αρχιζει το ματς πάλι!!Μακια!!!

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα. Είμαι καινούρια στην ομάδα, με προσκαλεσαι το αλικακι. Γεννησα 1/9/10. Όσον αφορά τις φακες, εγώ βάζω πάντα ρύζι γιατί έτσι έχει υψηλότερη πρωτεινικη αξία. Μη ξεχνάτε μετά τις φακες κ το σπανάκι να δίνεται στα παιδιά βιταμίνη c ( πορτοκαλί, μανταρινι, ακτινιδιο...) για να αποθηκευεται ο σιδηρος.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι καινούρια στην ομάδα, με προσκαλεσαι το αλικακι. Γεννησα 1/9/10. Όσον αφορά τις φακες, εγώ βάζω πάντα ρύζι γιατί έτσι έχει υψηλότερη πρωτεινικη αξία. Μη ξεχνάτε μετά τις φακες κ το σπανάκι να δίνεται στα παιδιά βιταμίνη c ( πορτοκαλί, μανταρινι, ακτινιδιο...) για να αποθηκευεται ο σιδηρος.

ευχαριστουμεεε
καλωσηρθες κοπελιτσα μουυυυυυ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy πες μας για το μπεμπακι σου και εσυ. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

annibal

Καλώς σας βρήκα!! Κοιμήθηκε πριν απο λίγο ο μικρός. Τον κοίταγα κ σκεφτόμουν ότι είναι σαν αγγελουδι όταν κοιμάται, ενώ 1 ώρα νωρίτερα σκαρφαλωνε στα έπιπλα. Τα δικά σας παιδάκια σκαρφαλωνουν;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annibal έγραψε:Καλώς σας βρήκα!! Κοιμήθηκε πριν απο λίγο ο μικρός. Τον κοίταγα κ σκεφτόμουν ότι είναι σαν αγγελουδι όταν κοιμάται, ενώ 1 ώρα νωρίτερα σκαρφαλωνε στα έπιπλα. Τα δικά σας παιδάκια σκαρφαλωνουν;

KAI OXI MONO..εμενα σημερα θεωρησε κατορθωμα να ανεβαινει στο μεγαλο πουφ -καναπε και να πηδαει με το κεφαλι κατω...(εις τριπλουν)τα ειδα ολα! Shocked Shocked Shocked
πως δεν εσπασε το κεφαλι του ελα πες μου Shocked Shocked Shocked

επισης δηλωνω οτι οι φακες με το ρυζι τα σπανεεεεεεεεεε.μολις γινανε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εδώ είναι και η Γεωργία, Βιβήκα μου...
Πωπω!!! Τι ήταν και αυτό το σ/κ παναγιά μου...

Αλλά ας ξεκινήσω πρώτα από εσάς...
Τιτικά μου,μια συμβουλή και απο μένα για φακές αλλά και για όλα τα λαδερά, το λάδι ρίξτο στο τέλος, 5 λεπτά πριν κλείσεις το μάτι, και 2ο αν βάλεις φρέσκια ντομάτα και όχι έτοιμη σάλτσα μην ξεχάσεις να βάλεις μισή κουταλιά του γλυκού ζάχαρη... Επίσης εγώ στην φακή βάζω και μια κουταλιά του γλυκού κύμινο... δίνει μια γεύση ανατολής... Wink
Επίσης ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας πάλι, τι να πω... εύχομαι του χρόνου να μην δείτε άλλες ιώσεις...

Annibal, καλώς όρισες στην παρέα μας, αγοράκι και εσύ??? το πρώτό??? (αν επιτρέπεται)... είναι και ο δικός σου ταλιμπάν βλέπω.... ωραία μπες στο κλαμπ...

Αλικάκι, μην νιώθεις παράξενα, για το μικρό σου που είσαι από πίσω, ίσως οι άλλες να είχαν μεγαλύτερα παιδιά, ή να είχαν εκπαιδευμένη συνείδηση, και εγώ όποτε πάω στον παιδότοπο, μπορεί να κάθομαι αλλά μόνο αν ξέρω ότι δεν έχει πολλά παιδάκια, και μια κοπέλα έχει στον νου της στο μικρό, αλλιώς και εγώ είμαι συνέχεια απο πίσω... εκτός από το να πάθει κάτι από μόνο του, ή από άλλο παιδάκι, δεν ακούμε και λίγα... την σήμερον ημέρα σε δημόσιους χώρους... λίγα γίνονται???!!!! Rolling Eyes

Βιβίκα αν και σχολιάσα στο φεις... θέλω να πω και εδώ... τι μάγκας ο δικός σου ρε??, αν έχετε φαν κλαμπ θα ήθελα μια εγγραφή..

Ζουζουνίτσα, τι τυχερή που έχετε αυλή... μακάρι να είχαμε και εμείς... αλλά ούτε πυλωτή δεν έχουμε... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Mangio μου, την αμέριστη συμπαράσταση μου στην ταλαιπώρια σου... ειδικά αυτό το σ/κ συμπάσχω με όλες τις ξενυχτησμένες, κουρασμένες μανούλες και νοικοκυρές... δείτε στο επόμενο μου μνμ γιατί....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Εδώ είναι και η Γεωργία, Βιβήκα μου...
Πωπω!!! Τι ήταν και αυτό το σ/κ παναγιά μου...

Αλλά ας ξεκινήσω πρώτα από εσάς...
Τιτικά μου,μια συμβουλή και απο μένα για φακές αλλά και για όλα τα λαδερά, το λάδι ρίξτο στο τέλος, 5 λεπτά πριν κλείσεις το μάτι, και 2ο αν βάλεις φρέσκια ντομάτα και όχι έτοιμη σάλτσα μην ξεχάσεις να βάλεις μισή κουταλιά του γλυκού ζάχαρη... Επίσης εγώ στην φακή βάζω και μια κουταλιά του γλυκού κύμινο... δίνει μια γεύση ανατολής... Wink
Επίσης ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας πάλι, τι να πω... εύχομαι του χρόνου να μην δείτε άλλες ιώσεις...

Annibal, καλώς όρισες στην παρέα μας, αγοράκι και εσύ??? το πρώτό??? (αν επιτρέπεται)... είναι και ο δικός σου ταλιμπάν βλέπω.... ωραία μπες στο κλαμπ...

Αλικάκι, μην νιώθεις παράξενα, για το μικρό σου που είσαι από πίσω, ίσως οι άλλες να είχαν μεγαλύτερα παιδιά, ή να είχαν εκπαιδευμένη συνείδηση, και εγώ όποτε πάω στον παιδότοπο, μπορεί να κάθομαι αλλά μόνο αν ξέρω ότι δεν έχει πολλά παιδάκια, και μια κοπέλα έχει στον νου της στο μικρό, αλλιώς και εγώ είμαι συνέχεια απο πίσω... εκτός από το να πάθει κάτι από μόνο του, ή από άλλο παιδάκι, δεν ακούμε και λίγα... την σήμερον ημέρα σε δημόσιους χώρους... λίγα γίνονται???!!!! Rolling Eyes

Βιβίκα αν και σχολιάσα στο φεις... θέλω να πω και εδώ... τι μάγκας ο δικός σου ρε??, αν έχετε φαν κλαμπ θα ήθελα μια εγγραφή..

Ζουζουνίτσα, τι τυχερή που έχετε αυλή... μακάρι να είχαμε και εμείς... αλλά ούτε πυλωτή δεν έχουμε... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Mangio μου, την αμέριστη συμπαράσταση μου στην ταλαιπώρια σου... ειδικά αυτό το σ/κ συμπάσχω με όλες τις ξενυχτησμένες, κουρασμένες μανούλες και νοικοκυρές... δείτε στο επόμενο μου μνμ γιατί....

κοριτσαρα μου που εισαι εσυ?ξενυχτια ακουω?

και θελω να δηλωσω οτι εισαι μια κουκλαααααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

annibal

Mamavivo σε καταλαβαίνω απόλυτα... Ο δικός μου ανεβαίνει και με κοιταω με ένα χαμόγελο... Μ'εχει πάρει χαμπάρι ότι τρεμω κάθε φορά. Μα δεν υπάρχει μέρα που να μη χτυπήσει και να φανταστείτε ότι είμαι συνέχεια δίπλα του.
Γιωργια μου αγοράκι έχω και είναι το πρώτο.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
... η συνέχεια

Το πρόγραμμα του σ/κ ήταν κανονικά να πάμε στην πεθερά μου στο Σάβατο το μεσημέρι για φαί και να δούνε και το μικρό (ω ναι, το έκανα και αυτό μετά από 4 μήνες)...

Αν και πήγα φορτωμένη γιατί ήδη ο άντρας μου μου είχε πει ότι όταν το κανονίζανε, σχεδόν την έβρισε, όταν άρχισε να τον πρήζει με τα εξής παρακάτω...: "Δηλαδή αν του πεις πως κάνει η κοτούλα, δεν λέει?", "Δηλαδή δεν κάνει κοκοκοκο?","Τίποτα δεν λέει κανένα ζωάκι, την γατούλα, το σκυλάκι???", "Δεν μιλάει, εμένα της συναδέρφου μου το κοριτσάκι που είναι και 5 μήνες πιο μικρό, τα λέει όλα, και την κοτούλα και όλα!!!"
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 654655

Ήθελα να την πω, όταν μου τα είπε ο άντρας μου, τι την θέλεις την κότα μωρή για να συνενοήστε???, αλλά μετά σκέφτηκα ότι είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, αλλά προειδοποιήσα τον άντρα μου ότι αν αρχίσει το μονόλογο της κότας, θα βριστούμε άσχημα....

Παραδόξος, όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, και ο μικρός ήταν άψογος, και τα είπε όλα (όσα ξέρει), και τα έκανε, και ήταν τόσο υπάκουος και ήσυχος... έπαθα πλάκα... φάγαμε 40 λεπτά και αυτό τα 20 καθόταν μαζί μας στο τραπέζι και τα άλλα 20 στο πάτωμα έπαιζε με ένα αυτοκινητάκι που του πήρε δώρο, μας πήρε άλλα ρούχα, και μπουφάν, μέχρι και λεφτά για τα γλυκά που πήγαμε ήθελα να μας δώσει...
ΦΤΟΥ,ΦΤΟΥ!!!

Μετά το πρόγραμμα έλεγε να πάμε τον μικρό στην μαμά μου, γιατι οι δουλειές στο σπίτι είχαν πιάσει ταβάνι, μετά το προηγούμενο τριήμερο απραγίας που πήγαμε στο χωριό... όπως από το πρωι δεν μπορούσα να βρω πουθενά την μάνα μου, κατα τις 3, όταν την πέτυχα, (ήδη ανησυχούσα)έπαθα σοκ!! affraid affraid affraid
Ο θείος μου (ο μόνος αδερφός της), είχε μόλις βγει από το νοσοκομείο όπου έκανε εγχείρηση διπλό μπαλονάκι, είχε 12 χρόνια καρδιά από τότε που πέθανε ο παππούς μου, δεν είχε πει τίποτα σε κανένα ούτε στην γυναίκα και στα παιδιά του, έπαιρνε φάρμακα, αλλά μετά από κάτι πόνους και κούραση την προηγούμενη βδομάδα, ο γιατρός του διάγνωσε έμφραγμα και τον έβαλε άρον άρον μέσα, τότε μίλησε στην οικογένεια του, αλλά του όρκισε να μην πούνε τίποτα στην γιαγιά μου και την μαμά μου μέχρι να βγει από το νοσοκομείο, αν του έβλεπε μόλις έβγαινε από το χειρουργείο είχε πει ότι θα έβγαινε από την εντατική... ε?? τι να έκανε και η θεία μου??? Τελικά πήγαν όλα καλά και τις ειδοποίησαν όταν πήγε σπίτι!!!! Παρόλαυτά η μαμα μου πήγε τον είδε και το απόγευμα επέμενε να της αφήσω τον μικρό... δεν ήθελα γιατί δεν ήθελα να την ζορίσω, αλλά όταν άρχισε να κλαίει και να μου λέει τον χρείαζομαι να ξεχαστώ... τότε κατάλαβα...

Κανονικά το πρόγραμμα ήταν να τον πάρω σήμερα, αλλά την Κυριάκή το πρωι με πήρε άρον άρον η μαμά μου να πάω να τον πάρω, γαιτι θα πήγαινε στο χωριό στην αδερφή μου που είχε 6 μέρες πυρετό , και την πήγε και ο άντρας της στο κέντρο υγείας, η μαμα μου το ξενύχτισε στο σπίτι της χτες, και εμείς μέιναμε με τον μικρό...

Παράτησα και τις δουλειές και όλα, και τον πήρα την Κυριακή και τον πήγα 2 ώρες στην παιδική χαρά, ξεπατωθήκαμε και οι δύο, αλλά έπεσε ξερός το μεσημέρι γαι 3,5 ώρες, κοιμήθηκα και εγώ καμιά ωρίτσα σηκώθηκα έκανε και τις δουλειές μου...

Αλλά εδώ έρχονται τα ξενύχτια, ενώ κουτουλούσε από την νύστα κατα τις 9.30 και είπα να τον πάω για ύπνο, άρχισε να μου κάνει παράξενα πράγματα, δεν με άφηνε να τον βάλω στην κούνια του, μόλις έφευγα από το δωμάτιο έκλαιγε με μαύρο δάκρυ, ούτε την πιπίλα του δεν ήθελε, μπορεί να είναι και δόντι, του έβαλα μουντισαλ, αλλά ποτέ πριν δεν έκανε έτσι, και ενώ τον κοίμησα αγκαλιά στις 11.30 ξύπνησε σε μια ώρα και έκλαιγε πάλι, και πάλι τα ίδια αλλά αυτή την φορά δεν του έκανε ούτε η αγκαλιά, ήθελε να ξαπλώσω και να ξαπλώσει πάνω μου, για να κοιμηθεί... τα έπαιξα, όχι τόσο από την κούραση, αλλά επειδή δεν ήξερα τι να κάνω???? δεν τα είχαμε ποτέ αυτά... τελικά τον κοίμησα στις 2... και είπα θα σηκωθεί αργά σήμερα, αλλά από τις 8.30 ήταν στο πόδι, αγχώθηκα μην έχουμε πάλι τα ίδια σήμεα... γιατι πραγματικά κουτουλάω αλλά όλα καλά... κοιμήθηκε πριν καμιά ώρα και ούτε κιχ μέχρι στιγμής... ευτυχώς...
Αυριο έχουμε παιδιάτρο, θα πάμε για το τελευταίο μας έμβόλιο, άντε να ξεμπερδέψουμε να ησυχάσουμε...
Σήμερα είχαμε κοτόσουπα...

Συγνώμη για το σεντόνι, αλλά αυτά έγιναν και με συγκλόνισαν το σ/κ που πέρασε... Τα φιλιά μου σε όλες... παρούσες και απούσες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:... η συνέχεια

Το πρόγραμμα του σ/κ ήταν κανονικά να πάμε στην πεθερά μου στο Σάβατο το μεσημέρι για φαί και να δούνε και το μικρό (ω ναι, το έκανα και αυτό μετά από 4 μήνες)...

Αν και πήγα φορτωμένη γιατί ήδη ο άντρας μου μου είχε πει ότι όταν το κανονίζανε, σχεδόν την έβρισε, όταν άρχισε να τον πρήζει με τα εξής παρακάτω...: "Δηλαδή αν του πεις πως κάνει η κοτούλα, δεν λέει?", "Δηλαδή δεν κάνει κοκοκοκο?","Τίποτα δεν λέει κανένα ζωάκι, την γατούλα, το σκυλάκι???", "Δεν μιλάει, εμένα της συναδέρφου μου το κοριτσάκι που είναι και 5 μήνες πιο μικρό, τα λέει όλα, και την κοτούλα και όλα!!!"
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 654655

Ήθελα να την πω, όταν μου τα είπε ο άντρας μου, τι την θέλεις την κότα μωρή για να συνενοήστε???, αλλά μετά σκέφτηκα ότι είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, αλλά προειδοποιήσα τον άντρα μου ότι αν αρχίσει το μονόλογο της κότας, θα βριστούμε άσχημα....

Παραδόξος, όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, και ο μικρός ήταν άψογος, και τα είπε όλα (όσα ξέρει), και τα έκανε, και ήταν τόσο υπάκουος και ήσυχος... έπαθα πλάκα... φάγαμε 40 λεπτά και αυτό τα 20 καθόταν μαζί μας στο τραπέζι και τα άλλα 20 στο πάτωμα έπαιζε με ένα αυτοκινητάκι που του πήρε δώρο, μας πήρε άλλα ρούχα, και μπουφάν, μέχρι και λεφτά για τα γλυκά που πήγαμε ήθελα να μας δώσει...
ΦΤΟΥ,ΦΤΟΥ!!!

Μετά το πρόγραμμα έλεγε να πάμε τον μικρό στην μαμά μου, γιατι οι δουλειές στο σπίτι είχαν πιάσει ταβάνι, μετά το προηγούμενο τριήμερο απραγίας που πήγαμε στο χωριό... όπως από το πρωι δεν μπορούσα να βρω πουθενά την μάνα μου, κατα τις 3, όταν την πέτυχα, (ήδη ανησυχούσα)έπαθα σοκ!! affraid affraid affraid
Ο θείος μου (ο μόνος αδερφός της), είχε μόλις βγει από το νοσοκομείο όπου έκανε εγχείρηση διπλό μπαλονάκι, είχε 12 χρόνια καρδιά από τότε που πέθανε ο παππούς μου, δεν είχε πει τίποτα σε κανένα ούτε στην γυναίκα και στα παιδιά του, έπαιρνε φάρμακα, αλλά μετά από κάτι πόνους και κούραση την προηγούμενη βδομάδα, ο γιατρός του διάγνωσε έμφραγμα και τον έβαλε άρον άρον μέσα, τότε μίλησε στην οικογένεια του, αλλά του όρκισε να μην πούνε τίποτα στην γιαγιά μου και την μαμά μου μέχρι να βγει από το νοσοκομείο, αν του έβλεπε μόλις έβγαινε από το χειρουργείο είχε πει ότι θα έβγαινε από την εντατική... ε?? τι να έκανε και η θεία μου??? Τελικά πήγαν όλα καλά και τις ειδοποίησαν όταν πήγε σπίτι!!!! Παρόλαυτά η μαμα μου πήγε τον είδε και το απόγευμα επέμενε να της αφήσω τον μικρό... δεν ήθελα γιατί δεν ήθελα να την ζορίσω, αλλά όταν άρχισε να κλαίει και να μου λέει τον χρείαζομαι να ξεχαστώ... τότε κατάλαβα...

Κανονικά το πρόγραμμα ήταν να τον πάρω σήμερα, αλλά την Κυριάκή το πρωι με πήρε άρον άρον η μαμά μου να πάω να τον πάρω, γαιτι θα πήγαινε στο χωριό στην αδερφή μου που είχε 6 μέρες πυρετό , και την πήγε και ο άντρας της στο κέντρο υγείας, η μαμα μου το ξενύχτισε στο σπίτι της χτες, και εμείς μέιναμε με τον μικρό...

Παράτησα και τις δουλειές και όλα, και τον πήρα την Κυριακή και τον πήγα 2 ώρες στην παιδική χαρά, ξεπατωθήκαμε και οι δύο, αλλά έπεσε ξερός το μεσημέρι γαι 3,5 ώρες, κοιμήθηκα και εγώ καμιά ωρίτσα σηκώθηκα έκανε και τις δουλειές μου...

Αλλά εδώ έρχονται τα ξενύχτια, ενώ κουτουλούσε από την νύστα κατα τις 9.30 και είπα να τον πάω για ύπνο, άρχισε να μου κάνει παράξενα πράγματα, δεν με άφηνε να τον βάλω στην κούνια του, μόλις έφευγα από το δωμάτιο έκλαιγε με μαύρο δάκρυ, ούτε την πιπίλα του δεν ήθελε, μπορεί να είναι και δόντι, του έβαλα μουντισαλ, αλλά ποτέ πριν δεν έκανε έτσι, και ενώ τον κοίμησα αγκαλιά στις 11.30 ξύπνησε σε μια ώρα και έκλαιγε πάλι, και πάλι τα ίδια αλλά αυτή την φορά δεν του έκανε ούτε η αγκαλιά, ήθελε να ξαπλώσω και να ξαπλώσει πάνω μου, για να κοιμηθεί... τα έπαιξα, όχι τόσο από την κούραση, αλλά επειδή δεν ήξερα τι να κάνω???? δεν τα είχαμε ποτέ αυτά... τελικά τον κοίμησα στις 2... και είπα θα σηκωθεί αργά σήμερα, αλλά από τις 8.30 ήταν στο πόδι, αγχώθηκα μην έχουμε πάλι τα ίδια σήμεα... γιατι πραγματικά κουτουλάω αλλά όλα καλά... κοιμήθηκε πριν καμιά ώρα και ούτε κιχ μέχρι στιγμής... ευτυχώς...
Αυριο έχουμε παιδιάτρο, θα πάμε για το τελευταίο μας έμβόλιο, άντε να ξεμπερδέψουμε να ησυχάσουμε...
Σήμερα είχαμε κοτόσουπα...

Συγνώμη για το σεντόνι, αλλά αυτά έγιναν και με συγκλόνισαν το σ/κ που πέρασε... Τα φιλιά μου σε όλες... παρούσες και απούσες... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 417472

τι λες βρε πουλακι μου..περαστικα σα εις διπλουν για θειο και αδελφη...φανταζομαι σοκ που θα επαθες.

μπραβο στο αγορακι σου που ειναι καλο και ησυχο αγορακι και διπλο μπραβο για την κοτοσουπα.
τωρα για τον υπνο μπορει να ηταν και τυχαιο γεγονος ή να ειναι λιγο ψιλοκρυωμενος και να εχει ανησυχια .Ετσι ηταν ο διονυσης.*(στο απευχομαι ομως πολυυυυυυυυυυ)

https://www.facebook.com/groups/126828370777522/

το γκρουπακι μας στο φεις.

για κοπιαστεεεεεε.

γεωργια εισαι admin λεμεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααααααϊ να 'μαι κι εγώ!!!! Καλέ δεν υπάρχει συνωμοσία, τυχαίο ήταν. Απλά με έχει διαλύσει η μικρή που έχει αλλάξει πολύ συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες, και είχα και έναν αγώνα στον οποίο πήρα μέρος Embarassed οπότε δε μου έμεινε και καθόλου χρόνος!

Λοιπόν, ας εξηγηθώ: η μικρή έκανε μια απότομη αλλαγή ξαφνικά μέσα στο σ/κ. Κι από εκεί που απλά ταλιμπάνιζε μέσα στα όρια, τώρα έχει ψιλοξεφύγει! Κορίτσια όλη μέρα (όλη μέρα όμως!) χοροπηδάει -σηκώνεται κανονικά στον αέρα λέμε- και τρέχει κανονικά πλέον,όχι γρήγορο περπάτημα. Κανονικό τρέξιμο! Κάνει διαρκώς αταξίες και δε με υπακούει καθόλου - μα στον τοίχο μιλάω; Και που της θυμώνω αυτή με κοιτάει πονηρά και σκάει στα γέλια... Κι ας μην γελάω εγώ! Έχω ξεμείνει από ιδέες, μιας και δεν θέλω να της φωνάξω, οπότε απλά παλεύω να της αποσπάσω την προσοχή με κάτι άλλο. Δεν πιάνει πάντα και η μικρή δεν ξεγελιέται εύκολα, οπότε έχουμε δράματα! Επίσης όλη μέρα τριγυρνάει με κριτσίνια ή δημητριακά ή ψωμάκι στο χέρι (και επιμένει κιόλας να με ταΐσει με το ζόρι μου το χώνει στο στόμα λέμε!) και κάνει το σπίτι χάλια. Σήμερα μου άδειασε για πολλοστή φορά τα δημητριακά κάτω, καταλαβαίνετε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 688264 Μετά θέλει και να πατήσει πάνω τους! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 585182 Επίσης, το άλλο, ξαφνικά άρχισε να μιλάει ακαταλαβίστικα (λέω μιλάει,εννοώ φωνάζει!) και χαχανίζει μόνη της! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 606100 Τουλάχιστον χρησιμοποιεί καινούριους φθόγγους, να και κάτι καλό... Τέλος, σήμερα έκανε μια ωραιότατη βουτιά από τον καναπέ με το κεφάλι κάτω. Είχαμε δράματα, τρόμαξε κιόλας. Εγώ παραδόξως πιο ήρεμη, μάλλον συνήθισα, εεε; Αααααα θα κρατήσει πολύ ακόμα αυτό;;; Οκ, μην απαντήσετε! Βιβίκα ειδικά εσύ είσαι ήρωααααας!!!!!

Καλέ έχω πεθάνει πάλι με το θέμα-διάλογο "φακές", χαχα! Καλέ Τιτίκα δεν της είχες κάνει ποτέ της μικρής; Γεωργία μου εγώ βάζω πάντα φρέσκια ντομάτα (εκτός κι αν οι ντομάτες είναι μαύρα χάλια) αλλά δε βάζω ζάχαρη. Μόνο στα γεμιστά προσθέτω λίγη...

Mangio μου τι αθλήτρια καλέ; Ποια είναι η αθλήτρια; Αθλούμενη (φοβερή χαχα) παρούσα! Ναι, πήγα και έτρεξα η τρελή -έπρεπε να αποδείξω ότι αξίζω το όνομα Razz - αλλά ο αγώνας έγινε στο Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας, σε μια πίστα όλο γκαζόν και είχε και λιακάδα... Ήταν πολύ όμορφα αλλά η σκατουλίτσα μαύρισε (δεν είχα προβλέψει τόση ηλιοφάνεια και δεν πήρα μαζί μου καπελάκι-αντηλιακό!). Παρεμπιπτόντως, ποια Βερούλη και Σακοράφα; Από φωτογραφίες μόνο τις έχω προλάβει! Razz

Annibal καλωσόρισες! Καλά έκανε το αλικάκι (είναι και συνονόματή μου) και σε κάλεσε διότι τα ζουζουνάκια μας είναι σχεδόν ίδια σε ηλικία. Ειδικά με εμάς έχετε 3 μέρες διαφορά!

Αλικάκιιιιιι, κι εγώ την κυνηγάω!!! Δεν ξέρω αν αυτό σε παρηγορεί, χαχαχα!

Γεωργία μου τώρα διάβασα τη συνέχεια (ήμουν έτοιμη να ποστάρω). Κουράγιο εύχομαι, όλα θα πάνε καλά! Ο μικρός πράγματι μπορεί να είχε ανησυχία για 1002 λόγους, συμβαίνει που και που και σ' εμάς, απλά συνέπεσε με όλα τ' άλλα και σε διέλυσε. Εύχομαι απόψε να είναι όλα καλύτερα!!! I love you Όσο για το θέμα "δόντια" σκέψου ότι εμείς θα τα βρούμε μπροστά μας!

Αχ, κορίτσια, το άλλο που πάθαμε, της κάναμε την τελευταία (προς το παρόν; ) δόση του 6απλού infanrix hexa, το οποίο μας συνταγογράφησε η παιδίατρος. Στο φαρμακείο η φαρμακοποιός μας πήρε τη συνταγή και μας έδωσε το εμβόλιο αλλά 3 μέρες μετά, δηλ την Παρασκευή βραδάκι μας πήρε η φαρμακοποιός για να μας πει ότι το εμβόλιο αυτό είναι πλέον εκτός λίστας και πρέπει να το πληρώσουμε! Ήρθε νέα εγκύκλιος μέσα στο Φλεβάρη (την περιμένανε λέει κανονικά από Δεκέμβρη) η οποία βγάζει κάποια εμβόλια εκτός. Γκρρρρ, πρέπει να σκάσουμε τώρα ένα 50ρικο! Έτυχε κάτι ανάλογο σε άλλη κοπέλα; Μιλάω για το νέο ταμείο ΕΟΠΥΥ... Rolling Eyes

Αυτά προς το παρόν!!!! Σας φιλώωωωω!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Ααααααααϊ να 'μαι κι εγώ!!!! Καλέ δεν υπάρχει συνωμοσία, τυχαίο ήταν. Απλά με έχει διαλύσει η μικρή που έχει αλλάξει πολύ συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες, και είχα και έναν αγώνα στον οποίο πήρα μέρος Embarassed οπότε δε μου έμεινε και καθόλου χρόνος!

Λοιπόν, ας εξηγηθώ: η μικρή έκανε μια απότομη αλλαγή ξαφνικά μέσα στο σ/κ. Κι από εκεί που απλά ταλιμπάνιζε μέσα στα όρια, τώρα έχει ψιλοξεφύγει! Κορίτσια όλη μέρα (όλη μέρα όμως!) χοροπηδάει -σηκώνεται κανονικά στον αέρα λέμε- και τρέχει κανονικά πλέον,όχι γρήγορο περπάτημα. Κανονικό τρέξιμο! Κάνει διαρκώς αταξίες και δε με υπακούει καθόλου - μα στον τοίχο μιλάω; Και που της θυμώνω αυτή με κοιτάει πονηρά και σκάει στα γέλια... Κι ας μην γελάω εγώ! Έχω ξεμείνει από ιδέες, μιας και δεν θέλω να της φωνάξω, οπότε απλά παλεύω να της αποσπάσω την προσοχή με κάτι άλλο. Δεν πιάνει πάντα και η μικρή δεν ξεγελιέται εύκολα, οπότε έχουμε δράματα! Επίσης όλη μέρα τριγυρνάει με κριτσίνια ή δημητριακά ή ψωμάκι στο χέρι (και επιμένει κιόλας να με ταΐσει με το ζόρι μου το χώνει στο στόμα λέμε!) και κάνει το σπίτι χάλια. Σήμερα μου άδειασε για πολλοστή φορά τα δημητριακά κάτω, καταλαβαίνετε... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 688264 Μετά θέλει και να πατήσει πάνω τους! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 585182 Επίσης, το άλλο, ξαφνικά άρχισε να μιλάει ακαταλαβίστικα (λέω μιλάει,εννοώ φωνάζει!) και χαχανίζει μόνη της! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010  #4 - Σελίδα 19 606100 Τουλάχιστον χρησιμοποιεί καινούριους φθόγγους, να και κάτι καλό... Τέλος, σήμερα έκανε μια ωραιότατη βουτιά από τον καναπέ με το κεφάλι κάτω. Είχαμε δράματα, τρόμαξε κιόλας. Εγώ παραδόξως πιο ήρεμη, μάλλον συνήθισα, εεε; Αααααα θα κρατήσει πολύ ακόμα αυτό;;; Οκ, μην απαντήσετε! Βιβίκα ειδικά εσύ είσαι ήρωααααας!!!!!

Καλέ έχω πεθάνει πάλι με το θέμα-διάλογο "φακές", χαχα! Καλέ Τιτίκα δεν της είχες κάνει ποτέ της μικρής; Γεωργία μου εγώ βάζω πάντα φρέσκια ντομάτα (εκτός κι αν οι ντομάτες είναι μαύρα χάλια) αλλά δε βάζω ζάχαρη. Μόνο στα γεμιστά προσθέτω λίγη...

Mangio μου τι αθλήτρια καλέ; Ποια είναι η αθλήτρια; Αθλούμενη (φοβερή χαχα) παρούσα! Ναι, πήγα και έτρεξα η τρελή -έπρεπε να αποδείξω ότι αξίζω το όνομα Razz - αλλά ο αγώνας έγινε στο Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας, σε μια πίστα όλο γκαζόν και είχε και λιακάδα... Ήταν πολύ όμορφα αλλά η σκατουλίτσα μαύρισε (δεν είχα προβλέψει τόση ηλιοφάνεια και δεν πήρα μαζί μου καπελάκι-αντηλιακό!). Παρεμπιπτόντως, ποια Βερούλη και Σακοράφα; Από φωτογραφίες μόνο τις έχω προλάβει! Razz

Annibal καλωσόρισες! Καλά έκανε το αλικάκι (είναι και συνονόματή μου) και σε κάλεσε διότι τα ζουζουνάκια μας είναι σχεδόν ίδια σε ηλικία. Ειδικά με εμάς έχετε 3 μέρες διαφορά!

Γεωργία μου τώρα διάβασα τη συνέχεια (ήμουν έτοιμη να ποστάρω). Κουράγιο εύχομαι, όλα θα πάνε καλά! Ο μικρός πράγματι μπορεί να είχε ανησυχία για 1002 λόγους, συμβαίνει που και που και σ' εμάς, απλά συνέπεσε με όλα τ' άλλα και σε διέλυσε. Εύχομαι απόψε να είναι όλα καλύτερα!!! I love you Όσο για το θέμα "δόντια" σκέψου ότι εμείς θα τα βρούμε μπροστά μας!

Αχ, κορίτσια, το άλλο που πάθαμε, της κάναμε την τελευταία (προς το παρόν; ) δόση του 6απλού infanrix hexa, το οποίο μας συνταγογράφησε η παιδίατρος. Στο φαρμακείο η φαρμακοποιός μας πήρε τη συνταγή και μας έδωσε το εμβόλιο αλλά 3 μέρες μετά, δηλ την Παρασκευή βραδάκι μας πήρε η φαρμακοποιός για να μας πει ότι το εμβόλιο αυτό είναι πλέον εκτός λίστας και πρέπει να το πληρώσουμε! Ήρθε νέα εγκύκλιος μέσα στο Φλεβάρη (την περιμένανε λέει κανονικά από Δεκέμβρη) η οποία βγάζει κάποια εμβόλια εκτός. Γκρρρρ, πρέπει να σκάσουμε τώρα ένα 50ρικο! Έτυχε κάτι ανάλογο σε άλλη κοπέλα; Μιλάω για το νέο ταμείο ΕΟΠΥΥ... Rolling Eyes

welcome to the zone club..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αυτο με το ΕΟΠΥΥ σκαχτικο ειναι .αλλα δεν ξερω κατι ,εμεις θα κανουμε απριλη οποτε τοτε θα δω . Shocked Shocked Shocked

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:Ααααααααϊ να 'μαι κι εγώ!!!! Καλέ δεν υπάρχει συνωμοσία, τυχαίο ήταν. Απλά με έχει διαλύσει η μικρή που έχει αλλάξει πολύ συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες, και είχα και έναν αγώνα στον οποίο πήρα μέρος Embarassed οπότε δε μου έμεινε και καθόλου χρόνος!

welcome to the zone club..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αυτο με το ΕΟΠΥΥ σκαχτικο ειναι .αλλα δεν ξερω κατι ,εμεις θα κανουμε απριλη οποτε τοτε θα δω . Shocked Shocked Shocked

Το δικό μας ήταν το τελευταίο προς το παρόν. Εκτός κι αν τα παίξει η μάνα μου που κρατάει τη μικρή -σήμερα δήλωσε εξουθενωμένη! - και αναγκαστούμε να τη στείλουμε κανα παιδικό, οπότε θα έχουμε και της ηπατίτιδας Α'. Ρε συ, τόσα λεφτά δίνουμε και αυτοί βγάζουν φάρμακα και εμβόλια από τις λίστες... Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις