176 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 !!!!!! #5 Κυρ Φεβ 19, 2012 12:40 pm
HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
IreneM έγραψε:Βάλαμε τα παπούτσια μας. Χα χα χα
Εγώ πάντως μπερδέφτηκα
χαχα παπουτσοπολεμος!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εγώ πάντως μπερδέφτηκα
Εγώ πάντως μπερδέφτηκα
September έγραψε:Ηλιάνα και Γεωργία, τι γλυκές νυφούλες κι εσείς! Τώρα εξηγείται γιατί έχουμε τόσο όμορφα μωράκια σε αυτή την ομάδα. Μπράβο κορίτσια μου, πολύ όμορφες όλες!!!!!
Σταυρούλα το ναυτάκι σου είναι κουκλάκι
Ειρήνη μου χρόνια πολλά για το γιο σου, γερό και τυχερό να είναι.
bouba έγραψε:Καλησπέρα!
Πωπω καλε τι κουκλες νυφουλες είστε όλες;;φτου φτου!! βαζω και γω μια, που βασικα την ποσταρα απο το σαιτ του φωτογραφου γιατι δεν εχω σε ηλεκτρονικη μορφη τις φωτο του γαμου.
α, Σταυρουλα σου στελνω σε πμ τα στοιχεια του φωτογραφου μου μιας και μεις ειμαστε κοντα και μπορει να σε βολευει. εχει καλες τιμες και κανει καλη δουλεια! Παρεπιπτοντως κουκλι το ναυτακι σου!!
Ηλιανα και γω ελεγα οτι δεν θα ντυσω κανενα φετος. Η κορη μου ομως βρεθηκε με τρεις στολες!!Τη μια της την πηρε η νονα της (επειδη ειπα οτι δεν θα της παρω και με σκυλοβρισε!!) και της αλλες δυο μου της εφερε μια φιλη. Θα χει και γα του χρονου λοιπον γιατι η μια ειναι λιγο μεγαουτσικη. Γυρναει οοοοοοοοολη μερα με τα φουστανια!! Τον μικρο δεν τον ντυνω αλλα σημερα που βγηκαμε του εβαλα ενα ζακετακι κροκοδειλο. Θα τον βγαλω φωτο και θα σας βαλω γιατι ειναι δυσολο να το περιγραψω!!
bouba έγραψε:Καλησπέρα!
Πωπω καλε τι κουκλες νυφουλες είστε όλες;;φτου φτου!! βαζω και γω μια, που βασικα την ποσταρα απο το σαιτ του φωτογραφου γιατι δεν εχω σε ηλεκτρονικη μορφη τις φωτο του γαμου.
α, Σταυρουλα σου στελνω σε πμ τα στοιχεια του φωτογραφου μου μιας και μεις ειμαστε κοντα και μπορει να σε βολευει. εχει καλες τιμες και κανει καλη δουλεια! Παρεπιπτοντως κουκλι το ναυτακι σου!!
Ηλιανα και γω ελεγα οτι δεν θα ντυσω κανενα φετος. Η κορη μου ομως βρεθηκε με τρεις στολες!!Τη μια της την πηρε η νονα της (επειδη ειπα οτι δεν θα της παρω και με σκυλοβρισε!!) και της αλλες δυο μου της εφερε μια φιλη. Θα χει και γα του χρονου λοιπον γιατι η μια ειναι λιγο μεγαουτσικη. Γυρναει οοοοοοοοολη μερα με τα φουστανια!! Τον μικρο δεν τον ντυνω αλλα σημερα που βγηκαμε του εβαλα ενα ζακετακι κροκοδειλο. Θα τον βγαλω φωτο και θα σας βαλω γιατι ειναι δυσολο να το περιγραψω!!
Καλημέρα γεωργία,tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!!ΤΖΕΝΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
candy έγραψε:Καλημέρα γεωργία,tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!!ΤΖΕΝΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
Τη Τζένη Bouba εννοείς, για να μην μπερδευτούνε χιχιχιιχιχι
candy έγραψε:Καλημέρα γεωργία,tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!!ΤΖΕΝΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
Τη Τζένη Bouba εννοείς, για να μην μπερδευτούνε χιχιχιιχιχι
antzelinino έγραψε:Καλημερα κοριτσια...
Τι κανετε?
Γεωργια μου να κρατηθεις και να μην φας γλυκακια... Αυτα ειναι βεβαια που δεν μα ς αφηνουν να χασουμε κιλο... Εγω σημερα κλεινω μια βδομαδα διαιτας... Ακομαδεν θα ζυγιστω... Την αλλη βδομαδα... Αλλα οταν θελω γλυκο, τρωω η ενα κοματι κουβερτουρα, η μια κουταλια γκυκο του κουταλιου... Θα φανει αν εχω χασει... Παντος νιωθω σιγουρα πιο αναλαφρη...
Εγω την Τζενη Bouba γιατι δεν την εχω φιλη στο facebook?
tzef έγραψε:ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΝΕΙΣ;ΔΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2 ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΧΑΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης