876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 7:18 am
mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σου, Τζενάκι!!! Καιρό έχουμε να βρεθούμε και οι δύο on line!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariabel έγραψε:Γεια σου, Τζενάκι!!! Καιρό έχουμε να βρεθούμε και οι δύο on line!!
evi27 έγραψε:γεια σου νυχτοπούλι....1-2 1-2 όβερ...με λαμβάνεις?
jenjen έγραψε:ευη....που εισαι????ε ναι λοιπον σιδερωσα μεχρι τις 5 και μιση και κοιμηθηκα αισιως με πολυ προσπαθεια στις 8 και μιση το πρωι!!!αμαρτησα!!!!στειλε λιγες μπαμιες απο εδω που ειναι το αγαπημενο φαγητο του αντρουλη μου!!!!!μπας και γλυτωσω και λαντζα!!!!
evi27 έγραψε:jenjen έγραψε:ευη....που εισαι????ε ναι λοιπον σιδερωσα μεχρι τις 5 και μιση και κοιμηθηκα αισιως με πολυ προσπαθεια στις 8 και μιση το πρωι!!!αμαρτησα!!!!στειλε λιγες μπαμιες απο εδω που ειναι το αγαπημενο φαγητο του αντρουλη μου!!!!!μπας και γλυτωσω και λαντζα!!!!
ελήφθη! όβερ! το "πακέτο" θ'αποσταλλεί εντώς 1 ώρας...όβερ..
mariabel έγραψε:Μακάρι Τζένη μου!!! Χαίρομαι προκαταβολικά αν και φοβάμαι ότι θα έρθει πάλι...
Εύη, και εμένα μου αρέσουν πολύ οι μπάμιες με κοτόπουλο!! Μιαμ, μιαμ!! Αλλά ο άντρας μου δε θέλει να τις βλέπει ούτε από μακριά!
jenjen έγραψε:evi27 έγραψε:jenjen έγραψε:ευη....που εισαι????ε ναι λοιπον σιδερωσα μεχρι τις 5 και μιση και κοιμηθηκα αισιως με πολυ προσπαθεια στις 8 και μιση το πρωι!!!αμαρτησα!!!!στειλε λιγες μπαμιες απο εδω που ειναι το αγαπημενο φαγητο του αντρουλη μου!!!!!μπας και γλυτωσω και λαντζα!!!!
ελήφθη! όβερ! το "πακέτο" θ'αποσταλλεί εντώς 1 ώρας...όβερ..
θα στειλεις και ψωμι η να πεταχτω μια στο φουρνο?
mariabel έγραψε:
Εύη, και εμένα μου αρέσουν πολύ οι μπάμιες με κοτόπουλο!! Μιαμ, μιαμ!! Αλλά ο άντρας μου δε θέλει να τις βλέπει ούτε από μακριά!
boubou έγραψε:ηρθα κι εγωωωω!! απο τη δουλεια αυτη τη φορα!!! Μαρακι μακαρι κοπελα μου!!! Να σου πω οτι αυτο το νιωθω εγκυος μου χτυπησε καπως και μου ανεβασε τις ελπιδες στο φουλ???? ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙ!!ο λαος απαιτει τεστ!!!!!
jenjen έγραψε:κοριτσια επιστρεφω σε λιγο..παω να φαω....τις μπαμιες της ευης!!!μολις ηρθε το πακετο ευη...το ψωμι εκπληκτικο και φρεσκο...ασε που οι μπαμιες φαινονται υπεροχες...δοκιμαζω και θα σου πω εντυπωσεις!!!ελλη ετοιμασε καφε και ερχομαι!!!
evi27 έγραψε:jenjen έγραψε:κοριτσια επιστρεφω σε λιγο..παω να φαω....τις μπαμιες της ευης!!!μολις ηρθε το πακετο ευη...το ψωμι εκπληκτικο και φρεσκο...ασε που οι μπαμιες φαινονται υπεροχες...δοκιμαζω και θα σου πω εντυπωσεις!!!ελλη ετοιμασε καφε και ερχομαι!!!
χαχαχαχχα τρελοκομείο!
jenjen έγραψε:evi27 έγραψε:jenjen έγραψε:κοριτσια επιστρεφω σε λιγο..παω να φαω....τις μπαμιες της ευης!!!μολις ηρθε το πακετο ευη...το ψωμι εκπληκτικο και φρεσκο...ασε που οι μπαμιες φαινονται υπεροχες...δοκιμαζω και θα σου πω εντυπωσεις!!!ελλη ετοιμασε καφε και ερχομαι!!!
χαχαχαχχα τρελοκομείο!
να ξερες που εχεις μπλεξει!!!!!!
evi27 έγραψε:χαχαχχα σωστή Έλλη!!! κορίτσια σόρρυ αν αργώ ν'απαντήσω αλλά ζωγραφίζω παράλληλα κι έχω απορροφηθεί λίγο..
boubou έγραψε:evi27 έγραψε:χαχαχχα σωστή Έλλη!!! κορίτσια σόρρυ αν αργώ ν'απαντήσω αλλά ζωγραφίζω παράλληλα κι έχω απορροφηθεί λίγο..
Τι καλο φτιαχνεις παλι?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης