Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
581 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 581 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 43]

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ευχαριστώ πολύ mariabel Smile

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αργυρώ030509 έγραψε:jen jen έχεις δίκιο!!!
Παρα το μέγεθος,η μικρή είναι ταρζάν σκέτος.Ο μεγάλος πάλι σαν μωρό κάνει!!!
Το καλύτερό του όταν παίζει με τα παιδιά!!!!ΧΑΜΟΣ!!! Smile

ειδες τα μαναρια μου???αγαπη και προδερμ θελουν μονο και ειναι κομπλε!!!οχι σαν και εμας με εγωισμους και πεισματα!!!!γι αυτο τα λατρευω...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παιδια, σκυλια στο σπιτι χαμος θα γινεται!!!!!!!

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Και τα μυαλά στα κάγκελα σου λέω!!! Very Happy

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariabel έγραψε:Ιωάννα μου, δε θα έλεγα όχι σε ένα ξελογιασματάκι... χιχιχιχιχι
Τζένη, σούπερ ξελογιάστρα, γιατί με σταματάς;;;;;;;; Μέχρι ποια μέρα να περιμένω;
Αργυρώ, τι ωραία σκυλάκια είναι αυτά!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 417472

αφου σου ειπα!!!παρε μια θερμοκρασια ετσι για αναγνωριστικη....αλλα για το τεστ περιμενε λιγο ακομη...ειμαστε σε εποχες να χαλαμε λεφτα σε τεστ?????χοριακη απευθειας!!!!αλλα απο εβδομαδα...

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
jenjen έγραψε:
mariabel έγραψε:Ιωάννα μου, δε θα έλεγα όχι σε ένα ξελογιασματάκι... χιχιχιχιχι
Τζένη, σούπερ ξελογιάστρα, γιατί με σταματάς;;;;;;;; Μέχρι ποια μέρα να περιμένω;
Αργυρώ, τι ωραία σκυλάκια είναι αυτά!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 417472

αφου σου ειπα!!!παρε μια θερμοκρασια ετσι για αναγνωριστικη....αλλα για το τεστ περιμενε λιγο ακομη...ειμαστε σε εποχες να χαλαμε λεφτα σε τεστ?????χοριακη απευθειας!!!!αλλα απο εβδομαδα...
Δίκιο έχουν τα κορίτσια,απο εβδομάδα και όχι τεστ...χωριακή κατ'ευθείαν!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια μπαίνω για μπανάκι κι επανέρχομαι...

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευη.....που εισαι??????αστα τα καρβουνα....εδω ειμαστε σε αναμενα καρβουνα με την μαρια....

mariabel

mariabel
Κορίτσια, στον Αντωνάκη δεν είχα κάνει καθόλου χοριακή... Θα κάνω τεστ τη Δευτέρα και αν είναι θετικό θα πάω για υπέρηχο τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Δεν κάνω χοριακή. Έχω τεστάκια από τη hometest (είχα πάρει 5 με 8,6), οπότε δε σκέφτομαι τα χρήματα για το τεστ.

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariabel έγραψε:Κορίτσια, στον Αντωνάκη δεν είχα κάνει καθόλου χοριακή... Θα κάνω τεστ τη Δευτέρα και αν είναι θετικό θα πάω για υπέρηχο τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Δεν κάνω χοριακή. Έχω τεστάκια από τη hometest (είχα πάρει 5 με 8,6), οπότε δε σκέφτομαι τα χρήματα για το τεστ.

ποσες μερες εχεις καθυστερηση???περαν απο την καθυστερηση εχεις η νιωθεις αλλα συμπτωματα????με τα πρωινα ουρα δεν θα πρεπει να το κανεις η μπορεις να το κανεις και τωρα?

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ιωαννα γιατρε του φορουμ δωσε μας τα φωτα σου...τι προτεινεις να κανει η ξελογιαστρα μου?

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Λέτε να την αφήσουμε να το κάνει?!!! scratch

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλε τι σκυλονια ειναι αυτα!!!!! ΑΧ ΑΧ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 379767

Τζενη ...ετοιμος ο καφες με το ασπρο το υγρο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 40746 που ησουν πριν και τον αφησες να κρυωσει????ΕΕΕ??χαχαχαχα

Δεσποινακι αρχησαν οι λιγουρες η απο τη ζηλεια τα θες ολα οσα βλεπεις??γιατι εγω τα ζηλευω ηδη..φανταζεστε τι εχει να γινει αν μεινω εγκυος !!!!

Μαρια εγω με τοσα τεστ που εχω δν θα κρατιομουν!! αλλα το καλυτερο ειναι σιγουρα να κρατηθεις οχι για να μην απογοητευεσαι , αλλα γιατι αν ειναι να ερθει θα τα εχεις χαλασει τσαμπα!!

Deb

Deb
mariabel έγραψε:
Δέσποινα, τι κάνεις εγγυούλα μας; Άρχισαν οι αναγούλες;

Έχουν αρχίσει εδώ και μία εβδομάδα αλλά τα πάω καλά!!!

Αργυρώ να χαίρεσαι τα κουκλιά σου!!!Είναι πολύ φάτσες και τα 2!!!
Κορίτσια μόλις μου άνοιξε η όρεξη!!!Θέλω τώρα κανελόνιαααααααα!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 M147

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αργυρώ030509 έγραψε:Λέτε να την αφήσουμε να το κάνει?!!! scratch

κοιτα εαν τα εχει στο σπιτι ηδη τα τεστ να το κανει αλλα να εχει καποιες μερες δικαιολογημενης καθυστερησης..γιατι μου φαινεται οτι μπορει να ειναι και απο τον θηλασμο...εγω πρωτη πρωτη θελω να το κανει αλλα εαν το κανει την δευτερα αυξανονται οι πιθανοτητες να εχει ενα πιο σιγουρο αποτελεσμα!!!

Deb

Deb
boubou έγραψε:

Δεσποινακι αρχησαν οι λιγουρες η απο τη ζηλεια τα θες ολα οσα βλεπεις??γιατι εγω τα ζηλευω ηδη..φανταζεστε τι εχει να γινει αν μεινω εγκυος !!!!

Δεν ξέρω Έλλη μου,από την μία δεν έχω καθόλου όρεξη αλλά από την άλλη θέλω να φάω μέχρι να σκάσω!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 M147

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα αγαπες μου..τι κανετε?
Βλεπω οι περισσοτερες ειστε σκυλομανες...ειναι πανεμορφα ολα!! Κι εγω ειχα 2 σκυλακια..το ενα μεγαλωσε και "εφυγε" πριν 2 χρονια και το αλλο πριν λιγους μηνες μου το εριξαν φολα! Sad δεν θελω αλλο σκυλακι γιατι δενομαι μαζι τους και οταν παθαινουν κατι στεναχωριεμαι πολυ!

Μαρια μακαρι να μην ερθει η ακατανομαστη..να χασει το δρομο.. δωσε μου λιγη χαρα μαρακι..πες μας τα ευχαριστα!!!

Evi συγχαρητηρια..το εχεις παιδι μου..το εχεις..εισαι μεγαλο ταλεντο στη ζωγραφικη!

Εχθες κοριτσια θυμαστε που σας ειπα οτι αρχισα να ειμαι λιγο καλυτερα??? τι ηθελα και μιλησα? ας μου εκλεινε καμια το στομα! δυστυχως και αλλα δυσαρεστα! σημερα πεθανε η μαμα του καλυτερου μου φιλου και αυριο ειναι η κηδεια..το περιμεναμε αλλα οχι τοσο συντομα..σε 2-3 χρονια ειχαν πει οι γιατροι! αλλα ο θεουλης απο πανω ειχε αλλα σχεδια!

Εσεις ελπιζω να ειστε καλα.. πολλα φιλακια σε ολες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 417472

mariabel

mariabel
Είμαι στην 35η μέρα. Έκανα ένα τεστ τη Δευτέρα 32η μέρα και ήταν αρνητικό. Το έκανα όμως όχι με τα πρωινά ούρα. Φυσικά υπάρχει περίπτωση να μην είμαι έγκυος, αλλά έχω ενθουσιαστεί όσο περνάνε οι μέρες... Smile Θερμοκρασία δεν έχω σταθερή... Αυτές τις μέρες είχα δέκατα (την Τρίτη ανέβηκε ο πυρετός στους 38 βαθμούς). Βάζω θερμόμετρο αυτές τις μέρες και τη μια έχω 37 και, την άλλη 36,8... Σχετικά με τα άλλα συμπτώματα... Μοιάζουν με της περιόδου... Πού και πού ζαλίζομαι ελάχιστα, αλλά μπορεί να είναι από τα δέκατα. Έχω τρελή όρεξη για φαγητό... Πονάκια χαμηλά, τραβηγματάκια... Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη όμως για κάτι... Αυτό που με προβλημάτισε λίγο είναι μια αίσθηση σφιξίματος στο στήθος, καρδιά... Σαν να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Θυμάμαι ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη ένιωθα σαν να είχα πάθει ηλίαση (ήταν καλοκαίρι τότε...) και ένιωθα ώρες-ώρες ασφυξία... Επίσης κουράζομαι εύκολα και άλλα πολλά... Συνεπώς ή είμαι έγκυος Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 328109 ή είμαι άρρωστη Shocked Shocked ....

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Καλε τι σκυλονια ειναι αυτα!!!!! ΑΧ ΑΧ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 379767

Τζενη ...ετοιμος ο καφες με το ασπρο το υγρο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 40746 που ησουν πριν και τον αφησες να κρυωσει????ΕΕΕ??χαχαχαχα

Μαρια εγω με τοσα τεστ που εχω δν θα κρατιομουν!! αλλα το καλυτερο ειναι σιγουρα να κρατηθεις οχι για να μην απογοητευεσαι , αλλα γιατι αν ειναι να ερθει θα τα εχεις χαλασει τσαμπα!!

ε μα κυρια μου δεν σερβιρουν το καφε οταν ο αλλος τρωει ακομη...επρεπε να καθισω στο τραπεζι του φορουμ για να με σερβιρεις....αιντε αιντε ετσι παμε κουτουρου??????? Shocked
αυτος ο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 438696 μαλιστα ειναι καλυτερος απο τον προηγουμενο...και το γλυκακι Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 9664 που τον συνοδευει καλο ειναι...γεια στα χερια σου!!!και ασε τα κανελονια για τις εγκυες και σταματα να λιγουρευεσαι...πρεπει να σε κρατησω σε φορμα μεχρι τον γαμο!!!!!

δεσποινα μου φαει οσο θελεις τωρα ειναι η ευκαιρια σου!!!!!

Deb

Deb
jenjen έγραψε:
Αργυρώ030509 έγραψε:Λέτε να την αφήσουμε να το κάνει?!!! scratch

κοιτα εαν τα εχει στο σπιτι ηδη τα τεστ να το κανει αλλα να εχει καποιες μερες δικαιολογημενης καθυστερησης..γιατι μου φαινεται οτι μπορει να ειναι και απο τον θηλασμο...εγω πρωτη πρωτη θελω να το κανει αλλα εαν το κανει την δευτερα αυξανονται οι πιθανοτητες να εχει ενα πιο σιγουρο αποτελεσμα!!!

Αν έχει τόσα πιστεύω πως δεν πειράζει!!Εγώ έπερνα συνήθως 5 τέστ από την hometest και κατέληγα την 1η μέρα καθυστέρησης να έχω μόνο ένα!!!Σιγά......ας το κάνει!!!!!

Deb

Deb
jenjen έγραψε:
δεσποινα μου φαει οσο θελεις τωρα ειναι η ευκαιρια σου!!!!!

χαχα!!!Ε,εντάξει να φάω για μένα,άντε να φάω και για την Έλλη γιατί έχει τον γάμο αλλά να μην το παρακάνουμε ε!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 39 M177

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριλυ ποσο λυπαμαι για την μαμα του φιλου σου!!! Αλλα ισως ειναι καλυτερα που εφυγε πιο γρηγορα γιατι ταλαιπωρηθηκε λιγοτερο!!Ετσι ειναι καλυτερα να το σκεφτονται!!!

Ευη τωρα το ειδα!!!Εισαι καλλιτεχνης κοριτσι μου!!Τι να λεμε τωρα???

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
jenjen έχεις δίκιο,να περιμένει καλύτερα!!!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marilly συλληπητηρια...ισως ειναι καλυτερα να φευγουν ορισμενοι νωριτερα απο το να ταλαιπωρουνται...εγω ετσι τουλαχιστον σκεφτομουν για την γιαγια μου που εφυγε απο λευχαιμια...

mariabel KANE TO TEST!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!οτι μας περιεγραψες μαλλον εγκυμοσυνη μου μυριζει....

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
marily συλληπητήρια!!! Crying or Very sad
deb με το καλό κουκλίτσα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις