951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 10:36 am
Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ευχαριστώ πολύ mariabel
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αργυρώ030509 έγραψε:jen jen έχεις δίκιο!!!
Παρα το μέγεθος,η μικρή είναι ταρζάν σκέτος.Ο μεγάλος πάλι σαν μωρό κάνει!!!
Το καλύτερό του όταν παίζει με τα παιδιά!!!!ΧΑΜΟΣ!!!
mariabel έγραψε:Ιωάννα μου, δε θα έλεγα όχι σε ένα ξελογιασματάκι... χιχιχιχιχι
Τζένη, σούπερ ξελογιάστρα, γιατί με σταματάς;;;;;;;; Μέχρι ποια μέρα να περιμένω;
Αργυρώ, τι ωραία σκυλάκια είναι αυτά!!
Δίκιο έχουν τα κορίτσια,απο εβδομάδα και όχι τεστ...χωριακή κατ'ευθείαν!!!jenjen έγραψε:mariabel έγραψε:Ιωάννα μου, δε θα έλεγα όχι σε ένα ξελογιασματάκι... χιχιχιχιχι
Τζένη, σούπερ ξελογιάστρα, γιατί με σταματάς;;;;;;;; Μέχρι ποια μέρα να περιμένω;
Αργυρώ, τι ωραία σκυλάκια είναι αυτά!!
αφου σου ειπα!!!παρε μια θερμοκρασια ετσι για αναγνωριστικη....αλλα για το τεστ περιμενε λιγο ακομη...ειμαστε σε εποχες να χαλαμε λεφτα σε τεστ?????χοριακη απευθειας!!!!αλλα απο εβδομαδα...
mariabel έγραψε:Κορίτσια, στον Αντωνάκη δεν είχα κάνει καθόλου χοριακή... Θα κάνω τεστ τη Δευτέρα και αν είναι θετικό θα πάω για υπέρηχο τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Δεν κάνω χοριακή. Έχω τεστάκια από τη hometest (είχα πάρει 5 με 8,6), οπότε δε σκέφτομαι τα χρήματα για το τεστ.
Αργυρώ030509 έγραψε:Λέτε να την αφήσουμε να το κάνει?!!!
boubou έγραψε:Καλε τι σκυλονια ειναι αυτα!!!!! ΑΧ ΑΧ!!!
Τζενη ...ετοιμος ο καφες με το ασπρο το υγρο που ησουν πριν και τον αφησες να κρυωσει????ΕΕΕ??χαχαχαχα
Δεσποινακι αρχησαν οι λιγουρες η απο τη ζηλεια τα θες ολα οσα βλεπεις??γιατι εγω τα ζηλευω ηδη..φανταζεστε τι εχει να γινει αν μεινω εγκυος !!!!
Μαρια εγω με τοσα τεστ που εχω δν θα κρατιομουν!! αλλα το καλυτερο ειναι σιγουρα να κρατηθεις οχι για να μην απογοητευεσαι , αλλα γιατι αν ειναι να ερθει θα τα εχεις χαλασει τσαμπα!!
jenjen έγραψε:Αργυρώ030509 έγραψε:Λέτε να την αφήσουμε να το κάνει?!!!
κοιτα εαν τα εχει στο σπιτι ηδη τα τεστ να το κανει αλλα να εχει καποιες μερες δικαιολογημενης καθυστερησης..γιατι μου φαινεται οτι μπορει να ειναι και απο τον θηλασμο...εγω πρωτη πρωτη θελω να το κανει αλλα εαν το κανει την δευτερα αυξανονται οι πιθανοτητες να εχει ενα πιο σιγουρο αποτελεσμα!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης