Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 43]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσε Εύη για το θέμα με τη ζήλια μιλάμε...
Εγώ απλά δεν ξανασχολούμαι με άλλα θέματα (μακάρι να το κρατήσω)

Μένω σε αυτό με τίτλο "Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι" που με εκφράζει απόλυτα αυτόν τον καιρό Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 M199 !!!

Πέρα από την παραπάνω ειρωνεία στον ίδιο μου τον εαυτό, μου αρέσει πολύ η παρέα σας κ ελπίζω να με θέλει κ η θεματογράφος κ να μη με διώξει!! Razz

Υ.Γ στο θέμα με τις φωτό στο google έχει κ τον "μπαμπά" σου Laughing Laughing

Αργυρώ συμφωνώ με το τι είπες για τα greeklish κ με την Ιωάννα που έστω γλίτωσες την απόξεση Sad

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλή δουλίτσα!!! Smile

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Άσε Εύη για το θέμα με τη ζήλια μιλάμε...
Εγώ απλά δεν ξανασχολούμαι με άλλα θέματα (μακάρι να το κρατήσω)

Μένω σε αυτό με τίτλο "Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι" που με εκφράζει απόλυτα αυτόν τον καιρό Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 M199 !!!

Πέρα από την παραπάνω ειρωνεία στον ίδιο μου τον εαυτό, μου αρέσει πολύ η παρέα σας κ ελπίζω να με θέλει κ η θεματογράφος κ να μη με διώξει!! Razz

Υ.Γ στο θέμα με τις φωτό στο google έχει κ τον "μπαμπά" σου Laughing Laughing τι εννοείς??

+μφωνώ!!είμαστε η καλύτερη παρέακι ευχομαι έτσι να μείνουμε!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αργυρώ030509 έγραψε:ioanna Τυχερή που δεν έκανα απόξεση ήμουν...αλλά... Crying or Very sad
Μη στεναχωριεσαι! Ξερω τωρα τα βλέπεις ολα μαυρα αλλα πιστεψε με οσο περναει ο καιρος θα εισαι καλυτερα! Σκεψου εσυ εχει τα μωρακια σου διπλα σου...εγω ενα αγγελουδι ειχα και αυτο ειναι στον ουρανο!Και δεν το λεω ετσι γιατι δε στεναχωρηθηκα...ημουν πολυ κομματια και θα το δεις αν διαβασεις το θεμα που ειχα ανεβασει τοτε!Απλα ο καιρος ειναι γιατρος.....

Ελλη καλη δουλεια!!!!

Αντα δεν καταλαβα τι λες για ειρωνειες, θεματογραφους και τετοια....ειμαι λιγο χαζουλι μωρε!!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 M130

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα σε ολες τις κοπελουδες.
ιωαννα εισαι εδω να σε ρωτησω κατι?

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ξανα πες μου το κεντρο που ειπες χθες για να κανω εξετασεις , Ειναι καλο?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικη....
http://www.intergenetics.eu/home.html
Ειναι πολυ καλο και το ξερω γιατι ο γιατρος που δουλευα συνεργαζονταν με αυτο!Ποτε δεν εγινε λαθος, αψογοι και επαγγελματίες!Παρε ενα τηλέφωνο και ρωτα γενικα αλλα και τιμές. Μπες και στο σαιτ τους να δεις αναλυτικα τις εξετάσεις...

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Ιωάννα μου το ξέρω,αλλά σοκαρίστηκα με αυτό!!!
Ευτυχώς τα παιδάκια μου,με κάνουν και γελάω και δεν προλαβαίνω να σκεφτώ!!!
Έχω και εσας!!!Ευτυχώς!!!

lia-ka

lia-ka
γεια σας!ηρθα παλι!εριξα εναν υπνο τρικουβερτο για να παρω δυναμεις για το βραδυ και ηρθα!εγω εκανα μπατσελορ,ημουνα 20 χρονων στο γαμο και ειχα ολες τις φιλες μου απο το δημοτικο!ειχα κλεισει ενα μπαρ μονο για εμας και καηκε το πελεκουδι!μετα ημουνα ψιλομεθυσμενη και στον δρομο που περπατουσα ελεγα...δεν παντρευομαι δεν παντρευομαι...και ημουνα και ξυπολητη!πολυ γελιο σας λεω!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 M146!ιωαννα μου εισαι καλητερα?γι αυτο που με ρωτησες πριν,οταν θες να μεταλαβεις κρατας δυο μερες!εκτος τις μεγαλης εβδομαδας που δεν κανει και την βδομαδα για τα χριστουγεννα!τωρα για μενα ειναι αλλιως τα πραγματα!τωρα ομως που προσπαθω για παιδι ειμαι ελευθερη με την ευλογια του εξομολογου! Razz Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σκεψου σοκ για μενα...Το πρωτο μου παιδι!Ειχα ακουσει και καρδουλα και ολα...

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Το ξέρω...όμως εμένα το σοκ ήταν λίγο μεγαλύτερο...άσε δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα!!!
Να ευθυμήσουμε παρακαλά...αλλιώς θα τσακίσω την Λάκτα!!!

kira

kira
ioanna85 έγραψε:Σκεψου σοκ για μενα...Το πρωτο μου παιδι!Ειχα ακουσει και καρδουλα και ολα...

Άσε Ιωάννα προσπαθώ να σε νιώσω...Σίγουρα είναι τραγικά δύσκολο,αλλά τα καλύτερα έρχονται!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 567772 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 49454 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 265569

Και συνήθως δε λένε ότι αν ακούσεις καρδιά,δεν έχεις πολλές πιθανότητες για τέτοια ατυχία?

lia-ka

lia-ka
ιωαννα μου μην στεναχωριεσαι,θα ερθει αλλο μωρακι πιο δυνατο και γερο!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 M032Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 M032Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 M032

kira

kira
lia-ka έγραψε:γεια σας!ηρθα παλι!εριξα εναν υπνο τρικουβερτο για να παρω δυναμεις για το βραδυ και ηρθα!εγω εκανα μπατσελορ,ημουνα 20 χρονων στο γαμο και ειχα ολες τις φιλες μου απο το δημοτικο!ειχα κλεισει ενα μπαρ μονο για εμας και καηκε το πελεκουδι!μετα ημουνα ψιλομεθυσμενη και στον δρομο που περπατουσα ελεγα...δεν παντρευομαι δεν παντρευομαι...και ημουνα και ξυπολητη!πολυ γελιο σας λεω!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 M146!ιωαννα μου εισαι καλητερα?γι αυτο που με ρωτησες πριν,οταν θες να μεταλαβεις κρατας δυο μερες!εκτος τις μεγαλης εβδομαδας που δεν κανει και την βδομαδα για τα χριστουγεννα!τωρα για μενα ειναι αλλιως τα πραγματα!τωρα ομως που προσπαθω για παιδι ειμαι ελευθερη με την ευλογια του εξομολογου! Razz Razz

Βρε Λιάνα εμένα γιατί 40 μέρες no??

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε ρωτησα παλι γιατι σκεφτομουν μηπως εκανα λαθος. Πηρε ο ανδρας μου το πρωι τηλεφωνο και ρωτησε για καρυοτυπο ζευγους 400 € . Εκλεισε ραντεβου γιατην αλλη εβδομαδα, Εχει νοημα να ψαξω και σε αλλο κεντρο?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Νίκη κ Λιάνα Very Happy

Εύη στο θέμα με τις φωτό των παιδιών στο google μια κοπέλα έκανε link κ φαίνονται εικόνες από το φόρουμ.

Πέρα από εσένα με το άλογο έχει κ την εικόνα με τον μπαμπά που έκανες κ ανέβασες!! Laughing Laughing

Βασικά τώρα ξαναβλέποντάς το έχει κ το σκυλάκι της Τζένης κ τον κοντό της Έλλης στα χιόνια!! Shocked

lia-ka

lia-ka
κοιτα να δεις,ειναι και θεμα εξομολογου,ποσο αυστηρος ειναι!εγω λογο οτι ειμαι παπαδια ξερω οτι δεν κανει ανεξαρτητος νυστειας,τεταρτη παρασκευη και σαββατο!και στην νυστεια τα ιδια!τωρα που κανω για παιδι μου ειπε οτι δεν θα κανω ετσι!γιατι αν τυχη οωρρηξια παρασκευη και σαββατο τι θα κανεις?δεν προκειτε ποτε να μεινω!χαμος!εσυ πας σε εξομολογο?

kira

kira
Ada έγραψε:Καλησπέρα Νίκη κ Λιάνα Very Happy

Εύη στο θέμα με τις φωτό των παιδιών στο google μια κοπέλα έκανε link κ φαίνονται εικόνες από το φόρουμ.

Πέρα από εσένα με το άλογο έχει κ την εικόνα με τον μπαμπά που έκανες κ ανέβασες!! Laughing Laughing

Βασικά τώρα ξαναβλέποντάς το έχει κ το σκυλάκι της Τζένης κ τον κοντό της Έλλης στα χιόνια!! Shocked

Aντα άλλο πονεμένο θέμα από το πρωί!!!

kira

kira
lia-ka έγραψε:κοιτα να δεις,ειναι και θεμα εξομολογου,ποσο αυστηρος ειναι!εγω λογο οτι ειμαι παπαδια ξερω οτι δεν κανει ανεξαρτητος νυστειας,τεταρτη παρασκευη και σαββατο!και στην νυστεια τα ιδια!τωρα που κανω για παιδι μου ειπε οτι δεν θα κανω ετσι!γιατι αν τυχη οωρρηξια παρασκευη και σαββατο τι θα κανεις?δεν προκειτε ποτε να μεινω!χαμος!εσυ πας σε εξομολογο?

Ναι.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:

ναι ναι κατι πήρε το μάτι μου cyclops τι να πω!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιάνα ήθελα να σε ρωτήσω , υπάρχει κάποιος "κανόνας" ότι οι παπαδιές πρέπει να φοράνε μόνο φούστες?

Μου το είπαν πρόσφατα αλλά δεν το είχα ξανακούσει κ παπαδιές που ήξερα φορούσαν τζιν.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια πάω για κάτι δουλίτσες!θα τα πούμε αργότερα!! τα φιλιά μου!

lia-ka

lia-ka
οχι καλε!εγω ντυνομαι οπως θελω!φουστα φοραω μονο στην εκκλησια!μην τα ακους αυτα!

kira

kira
Kαι μιας και το αναφέραμε πάει το σπιτάκι μου!!Πάλι έβαλα κάτι δικό μου,αλλά όχι αποκλειστικά,το άρωμα μου!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! - Σελίδα 21 351126

kira

kira
Καλέ λέτε να θεωρηθεί διαφήμιση και να μην κάνει???????????????????
Τώρα το σκέφτηκα αυτό
Rolling Eyes Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις