976 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 11:04 am
jenjen
Πανταχού παρούσα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
jenjen έγραψε:
ε μα κυρια μου δεν σερβιρουν το καφε οταν ο αλλος τρωει ακομη...επρεπε να καθισω στο τραπεζι του φορουμ για να με σερβιρεις....αιντε αιντε ετσι παμε κουτουρου???????
αυτος ο μαλιστα ειναι καλυτερος απο τον προηγουμενο...και το γλυκακι που τον συνοδευει καλο ειναι...γεια στα χερια σου!!!και ασε τα κανελονια για τις εγκυες και σταματα να λιγουρευεσαι...πρεπει να σε κρατησω σε φορμα μεχρι τον γαμο!!!!!
mariabel έγραψε:Οk, κορίτσια!! Ψηφίσατε και κατέληξα στο συμπέρασμα... Θα περιμένω!!! Μέχρι πότε όμως;
jenjen έγραψε:mariabel έγραψε:Οk, κορίτσια!! Ψηφίσατε και κατέληξα στο συμπέρασμα... Θα περιμένω!!! Μέχρι πότε όμως;
ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙς?????ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕς ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ????????????????????χαχαχαχαχα σαν και εμενα εισαι τελικα αναποφασιστη!!!!!!οτι σε κανει να νοιωθεις ανετα...παντως αυτα που περιεγραψες εγκυμοσυνη μου μυριζουν....απλα την δευτερα θα εχεις πιο σιγουρο αποτελεσμα!!!!ξελογιαστρα μου μην μου ανχωνεσαι...ολα καλα θα πανε..απλα το θεμα 13 τελειωνει και δεν εχουμε καμια εγκυουλα και θελω πολυ να εισαι εσυ!!!χιχιχιχιχι
boubou έγραψε:νομιζω οτι ηρθε η ωρα καποιο κοριτσακι να μας ανοιξει το #14 μηπως Μαρια να το ανοιξεις εσυ μιας και θα μας ανακοινωσεις συντομα ευχαριστα???
mariabel έγραψε:jenjen έγραψε:mariabel έγραψε:Οk, κορίτσια!! Ψηφίσατε και κατέληξα στο συμπέρασμα... Θα περιμένω!!! Μέχρι πότε όμως;
ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙς?????ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕς ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ????????????????????χαχαχαχαχα σαν και εμενα εισαι τελικα αναποφασιστη!!!!!!οτι σε κανει να νοιωθεις ανετα...παντως αυτα που περιεγραψες εγκυμοσυνη μου μυριζουν....απλα την δευτερα θα εχεις πιο σιγουρο αποτελεσμα!!!!ξελογιαστρα μου μην μου ανχωνεσαι...ολα καλα θα πανε..απλα το θεμα 13 τελειωνει και δεν εχουμε καμια εγκυουλα και θελω πολυ να εισαι εσυ!!!χιχιχιχιχι
Τζενάκι, έστειλα και άλλο μνμ μετά...
Αν κάνω τώρα, θα δείξει;
Αργυρώ030509 έγραψε:Γιατί δεν μιλάει καμμία???
Αργυρώ030509 έγραψε:Ή είμαστε τσακάλια ή άργησες στο μπάνιο!!!
evi27 έγραψε:καλά με κάνετε πλάκα έτσι???? στην 48 μπήκα για μπάνιο στην 50 βγήκα?????έλεοςςςςς!!!! χαχαχαχ
Μαρίλυ μου συλληπητήρια!!
σας ευχαριστώ όλες κορίτσια μου για τα καλά σας λόγια,για την ζωγραφική μου!!
jenjen έγραψε:evi27 έγραψε:καλά με κάνετε πλάκα έτσι???? στην 48 μπήκα για μπάνιο στην 50 βγήκα?????έλεοςςςςς!!!! χαχαχαχ
Μαρίλυ μου συλληπητήρια!!
σας ευχαριστώ όλες κορίτσια μου για τα καλά σας λόγια,για την ζωγραφική μου!!
και το καλυτερο ξερεις ποιο ειναι????ε?μεσα σε 2 σελιδες που ελειπες να βγαλουμε και εγκυουλα!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης