226 Απ: ΦΩΤΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ GOOGLE Τετ Φεβ 22, 2012 9:33 am
irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Οκ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.αγγελικημαρια έγραψε:irini οχι δεν υπαρχει τροπος να κατεβουν
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Οκ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.αγγελικημαρια έγραψε:irini οχι δεν υπαρχει τροπος να κατεβουν
dora. έγραψε:athina24 έγραψε:επειδη εγω δεν γνωριζω και πολλα ρωτησα μια φιλη η οποια ΞΕΡΕΙ.....!!!!
για την κατάσταση αυτή δεν φταίει το φορουμ, ούτε ο σχεδιασμός του... ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. Αν πληκτρολογήσεις το όνομά σου όπως το έχεις στο fb, το πιθανότερο είναι να σου βγάλει φώτος απο το fb ή στην καλύτερη την φώτο του προφίλ σου. Αν πληκτρολογήσεις το ψευδώνυμο που έχεις σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ, θα σου βγάλει τις φώτος απο το αντίστοιχο φόρουμ...
θα το ξαναγράψω για άλλη μια φορά γιατί μάλλον δεν διαβάστε τι ειχα γράψει.. Στο Fb εχεις την δυνατότητα επιλογής,μπορείς αν θες να κάνεις το προφίλ σου πιο "μυστικό" έτσι σε καμία μηχανή αναζήτησης να μην σε βρίσκουν,καμία φωτό σου να μην είναι ορατή από άλλους. Μη το συγκρίνεται με το φόρουμ. Σαφώς και ό,τι κάνεις αποθηκεύεται σε βάσεις δεδομένων,ακόμα κ τα like. Αλλά δεν γνωστοποιούνται σε ασχετους..ούτε όταν πατάς στο google μπισκοτόκρεμα ή παιχνίδι της fisher price σου εμφανίζει τη φωτό του παιδιού σου,του ανιψιού σου που έχεις στο fb. Εκεί είναι το θέμα... Θεωρώ πως θα έπρεπε να υπάρχει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... να γνωρίζει και η πιο άσχετη πως ο,τι ανεβάσει εδώ θα συνδεθεί με τον Γιώτη κ με κάθετι άλλο και έτσι εκθέτει το παιδί της στην μηχανή αναζήτησης.. Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.. στις συχνές ερωτησεις,αναφέρεται πως ανεβάζει φωτογραφία,δεν γράφει τίποτα άλλο... Στους όρους λέει για τις πληροφορίες που καταχωρούνται.Φυσικά όμως λέει οτι δεν δίδονται σε τρίτους χωρίς την αδεια μας.. οι φωτό τι είναι?! Οι φωτό που έχουν σβηστεί μήνες γιατί παραμένουν?
Βίβιαν, νόμιζα οτι είσαι διαχειρίστρια και οτι εσυ γνωρίζεις και εισαι σε θέση να επιλύεις τέτοιου είδους θέματα.Γι αυτό θεώρησα οτι απαντάς επιλεκτικά. Αφού δεν έχεις τέτοιες αρμοδιότητες σου ζητώ συγνώμη. Θα περιμένω την θέση της Ολίβιας.
Για να μην παρεξηγηθώ θέλω να πω πως είναι κρίμα για αυτό το φόρουμ να υπάρχουν "τρύπες που μπάζουν". Κ δυστυχώς όσο είμαι μέλος όλο ανακαλύπτω κάτι, θα ήθελα Ολιβία μου να γίνει κάτι να "οχυρωθεί" το φόρουμ. Είναι κρίμα..
sassaX έγραψε:florentiab έγραψε:ξέρετε τι καταλαβαίνω;
οτι δεν το ξέρατε για τις φωτογραφίες, σοκαριστήκατε (και σεβαστό) αλλά δεν θέλετε να αναλάβετε την ευθύνη. γιατί η ευθύνη είναι δική σας και μόνο.
το θέμα το ανοίξατε όχι για να μάθετε τι συμβαίνει αλλά για να μαζευτούμε όλες και να λέμε τι κακό που είναι το φόρουμ που δεν μας προστάτευσε.
αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα
βαρεθηκα παω στο νινι μου...
dora. έγραψε:florentiab έγραψε:ξέρετε τι καταλαβαίνω;
οτι δεν το ξέρατε για τις φωτογραφίες, σοκαριστήκατε (και σεβαστό) αλλά δεν θέλετε να αναλάβετε την ευθύνη. γιατί η ευθύνη είναι δική σας και μόνο.
το θέμα το ανοίξατε όχι για να μάθετε τι συμβαίνει αλλά για να μαζευτούμε όλες και να λέμε τι κακό που είναι το φόρουμ που δεν μας προστάτευσε.
Πλακα κάνεις έτσι?!! Δε μπορεί... Τι να πω...για αυτό δεν συμμετέχω στις συζητήσεις σας τόσο καιρό... πάντα καταλήγουν σε καυγά! Λοιπόν δεν θα το συνεχίσω,δεν με αφορά η αντιπαράθεση. αν θες ξαναδιάβασε όοσα έχω γράψει μπας και καταλάβεις γιατί ανοίξαμε αυτό το θέμα. Κ αν δεν απάντήσει κάποιος ύπευθυνος για όλο αυτά,τι να πω?!λυπάμαι πραγματικά... Τόσα μέλη κ κανένας υπευθυνος/διαχειριστης. θα κλείσουμε 24ωρό σε λίγο.. Αυτά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την βανια στις Τετ Φεβ 22, 2012 9:50 am, 1 φορά
florentiab έγραψε:sassaX έγραψε:florentiab έγραψε:ξέρετε τι καταλαβαίνω;
αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα
βαρεθηκα παω στο νινι μου...dora. έγραψε:florentiab έγραψε:ξέρετε τι καταλαβαίνω;
Πλακα κάνεις έτσι?!! Δε μπορεί... Τι να πω...για αυτό δεν συμμετέχω στις συζητήσεις σας τόσο καιρό... πάντα καταλήγουν σε καυγά! Λοιπόν δεν θα το συνεχίσω,δεν με αφορά η αντιπαράθεση. αν θες ξαναδιάβασε όοσα έχω γράψει μπας και καταλάβεις γιατί ανοίξαμε αυτό το θέμα. Κ αν δεν απάντήσει κάποιος ύπευθυνος για όλο αυτά,τι να πω?!λυπάμαι πραγματικά... Τόσα μέλη κ κανένας υπευθυνος/διαχειριστης. θα κλείσουμε 24ωρό σε λίγο.. Αυτά.
πραγματικά ότι και να πω θα είναι λίγο. θα έπρεπε να ντρέπεστε τουλάχιστον. εγώ από το πρωί απαντάω σε ότι γνωριζω για να λύσω απορίες πολύ ευγενικά και χωρίς να θίξω ή αν ειρωνευτώ κανενανα και επειδή δεν σας αρέσουν οι απαντήσεις που παίρνετε με προσβάλετε!
ντροπή σας και δεν θα πω τίποτα άλλο. οποιος θέλει να μάθει κάτι σχετικά με το θέμα έχουν απαντηθεί οι απορίες πολλές σελίδες πιο πριν.
koukida έγραψε:δεν εχω διαβασει ολα τα 'πόστα' αλλα ρωτησα τον άντρα μου που ειναι κάπως σχετικος με το θεμα και μου ειπε πως 'ενδεχεται' ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ στο φόρουμ, ψαχνοντας στο γκουγκλ να βρουν μια φωτο που ανεβηκε εδω. αλλα τηρει τις επιφυλάξεις του και το θεωρει λιγο τραβηγμενο να ψαχνεις στις κρεμες 'Γιωτης' και μεσα στα τοσα χιλιαδες αποτελέσματα να βρεις την φωτο σου. δεν ξερω κοριτσια....
dora. έγραψε:koukida έγραψε:δεν εχω διαβασει ολα τα 'πόστα' αλλα ρωτησα τον άντρα μου που ειναι κάπως σχετικος με το θεμα και μου ειπε πως 'ενδεχεται' ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ στο φόρουμ, ψαχνοντας στο γκουγκλ να βρουν μια φωτο που ανεβηκε εδω. αλλα τηρει τις επιφυλάξεις του και το θεωρει λιγο τραβηγμενο να ψαχνεις στις κρεμες 'Γιωτης' και μεσα στα τοσα χιλιαδες αποτελέσματα να βρεις την φωτο σου. δεν ξερω κοριτσια....
το δοκίμασαν πολλές κοπέλες και πάλι φαίνεται... κάνε μια δοκιμη πάτα μπισκοτόκρεμα γιώτης στις εικόνες και θα δεις
dora. έγραψε: Για να τελειώνει αυτή η αντιπαράθεση.. για να μην χαλάσει το θέμα για άλλη μια φορά.. Θα σου παραθέσω την απάντηση μου..δεν ήταν αυτή που ανέβασες εσύ,αλλά στην σελίδα 9.dora. έγραψε:athina24 έγραψε:επειδη εγω δεν γνωριζω και πολλα ρωτησα μια φιλη η οποια ΞΕΡΕΙ.....!!!!
για την κατάσταση αυτή δεν φταίει το φορουμ, ούτε ο σχεδιασμός του... ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. Αν πληκτρολογήσεις το όνομά σου όπως το έχεις στο fb, το πιθανότερο είναι να σου βγάλει φώτος απο το fb ή στην καλύτερη την φώτο του προφίλ σου. Αν πληκτρολογήσεις το ψευδώνυμο που έχεις σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ, θα σου βγάλει τις φώτος απο το αντίστοιχο φόρουμ...
θα το ξαναγράψω για άλλη μια φορά γιατί μάλλον δεν διαβάστε τι ειχα γράψει.. Στο Fb εχεις την δυνατότητα επιλογής,μπορείς αν θες να κάνεις το προφίλ σου πιο "μυστικό" έτσι σε καμία μηχανή αναζήτησης να μην σε βρίσκουν,καμία φωτό σου να μην είναι ορατή από άλλους. Μη το συγκρίνεται με το φόρουμ. Σαφώς και ό,τι κάνεις αποθηκεύεται σε βάσεις δεδομένων,ακόμα κ τα like. Αλλά δεν γνωστοποιούνται σε ασχετους..ούτε όταν πατάς στο google μπισκοτόκρεμα ή παιχνίδι της fisher price σου εμφανίζει τη φωτό του παιδιού σου,του ανιψιού σου που έχεις στο fb. Εκεί είναι το θέμα... Θεωρώ πως θα έπρεπε να υπάρχει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... να γνωρίζει και η πιο άσχετη πως ο,τι ανεβάσει εδώ θα συνδεθεί με τον Γιώτη κ με κάθετι άλλο και έτσι εκθέτει το παιδί της στην μηχανή αναζήτησης.. Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.. στις συχνές ερωτησεις,αναφέρεται πως ανεβάζει φωτογραφία,δεν γράφει τίποτα άλλο... Στους όρους λέει για τις πληροφορίες που καταχωρούνται.Φυσικά όμως λέει οτι δεν δίδονται σε τρίτους χωρίς την αδεια μας.. οι φωτό τι είναι?! Οι φωτό που έχουν σβηστεί μήνες γιατί παραμένουν?
Βίβιαν, νόμιζα οτι είσαι διαχειρίστρια και οτι εσυ γνωρίζεις και εισαι σε θέση να επιλύεις τέτοιου είδους θέματα.Γι αυτό θεώρησα οτι απαντάς επιλεκτικά. Αφού δεν έχεις τέτοιες αρμοδιότητες σου ζητώ συγνώμη. Θα περιμένω την θέση της Ολίβιας.
Για να μην παρεξηγηθώ θέλω να πω πως είναι κρίμα για αυτό το φόρουμ να υπάρχουν "τρύπες που μπάζουν". Κ δυστυχώς όσο είμαι μέλος όλο ανακαλύπτω κάτι, θα ήθελα Ολιβία μου να γίνει κάτι να "οχυρωθεί" το φόρουμ. Είναι κρίμα..
Δεν αναφέρομαι πουθενά σε εσένα.Δεν με αφορά η αντιπαράθεση με κανέναν. Αλλά δεν γίνεται κάθε φορά σε διάφορα θέματα να φοβόμαστε να πούμε την γνώμη μας γιατί θα εξελιχθεί σε καυγά. Νομίζω οτι ακόμα υπάρχει η ελευθερία σκέψης και γραφής.
koukida έγραψε:dora. έγραψε:koukida έγραψε:δεν εχω διαβασει ολα τα 'πόστα' αλλα ρωτησα τον άντρα μου που ειναι κάπως σχετικος με το θεμα και μου ειπε πως 'ενδεχεται' ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ στο φόρουμ, ψαχνοντας στο γκουγκλ να βρουν μια φωτο που ανεβηκε εδω. αλλα τηρει τις επιφυλάξεις του και το θεωρει λιγο τραβηγμενο να ψαχνεις στις κρεμες 'Γιωτης' και μεσα στα τοσα χιλιαδες αποτελέσματα να βρεις την φωτο σου. δεν ξερω κοριτσια....
το δοκίμασαν πολλές κοπέλες και πάλι φαίνεται... κάνε μια δοκιμη πάτα μπισκοτόκρεμα γιώτης στις εικόνες και θα δεις
ΛΙΤΣΑΚΟΟΟΟΣ πατησα μπισκοτοκρεμα- και μου έβγαλε το μικρό σου σε μια φωτο που ειχες ανεβασει
ααααααα εμενα στο χαρα βγαζει την χαρα βερα!!!!!!!!koukida έγραψε:τωρα πατησα στο γκουγκλ koukida και βλεπω άβαταρ παλια δικά μου και άλλων μελών του φορουμ.
Nena έγραψε:Ευτυχως που υπάρχουν οι γυμνές φωτος της Νενας Χρονοπουλου, και στην αναζητηση "Νενα" βγαζει αυτες
Nena έγραψε:Εμενα παλι, εκτος απο το τωρινο μου αβαταρ, δεν βρισκω καμια απο τις παλιες φωτος που ειχα βαλει.
Ευτυχως που υπάρχουν οι γυμνές φωτος της Νενας Χρονοπουλου, και στην αναζητηση "Νενα" βγαζει αυτες. Και την Νενα την τραγουδιστρια με τα 99 red/luft balloons...
koukida έγραψε:
ΛΙΤΣΑΚΟΟΟΟΣ πατησα μπισκοτοκρεμα- και μου έβγαλε το μικρό σου σε μια φωτο που ειχες ανεβασει
Nena έγραψε:Εμενα παλι, εκτος απο το τωρινο μου αβαταρ, δεν βρισκω καμια απο τις παλιες φωτος που ειχα βαλει.
Ευτυχως που υπάρχουν οι γυμνές φωτος της Νενας Χρονοπουλου, και στην αναζητηση "Νενα" βγαζει αυτες. Και την Νενα την τραγουδιστρια με τα 99 red/luft balloons...
chicken έγραψε:Λοιπόν,
Ναι είναι ενοχλητικό να υπάρχουν τα γραπτά και οι εικόνες μας με ένα απλό googlάρισμα.
Απο την άλλη όμως αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να ελεγθεί. Θέμα με τα troll για ενημέρωση ανοίχτηκε εφόσον είχε τεθεί θέμα και διαπιστώθηκε πως κάποιες κοπέλες δεν το γνώριζαν. Θεωρώ πως θα υπάρξει και τώρα ενημέρωση εφόσον τέθηκε και σε αυτό το ζήτημα θέμα.
Είναι όμως λίγο ευθυνοφοβικό να λέμε πως "εγώ κοιμόμουν ήσυχη και ήρθε το google και με ξύπνησε ενώ θα έπρεπε να με έχεις ξυπνήσει ΕΣΥ" και το εσύ να αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που είναι αδύνατο να γνωρίζει τι γνώσεις έχουν σχετικά με το διαδίκτυο έξι και χιλιάδες μέλη.
Επίσης είναι και το άλλο, μπορεί εγώ να έχω γεμίσει το ίντερνετ με φωτογραφίες του παιδιού μου & δικές μου και να μη φοβάμαι, γιατί να υποθέσω πως εσύ φοβάσαι? Εσύ που φοβάσαι δεν πρέπει να το ψάξεις λίγο πριν ξανοιχτείς? Και αν δεν το ψάξεις, γιατί αποποιείσαι κάθε ευθύνης και την μετατοπίζεις την ευθύνη σε άλλον?
Και άντε την μετατοπίζεις την ευθύνη, μετατόπισέ την σωστά τουλάχιστον....
Η καθεμία μας πρέπει να προστατέψει τον εαυτό της και τα παιδιά της. Κανένας άλλος δεν έχει αυτή την υποχρέωση.
sassaX έγραψε:το εμπεδωσαμε απο τα χαραματα ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ GOOGLE!!!!!!
απλα δεν ειμασταν ενημερωμενες οτι το παιδι μου θα βγαινει στης Γιωτης το γκουκλαρισμα δεν το γουσταρω!!!!δεν το ξερα αν το ξερα δεν θα εβαζα φωτο να μας λεγανε οι φωτο θα εμφανιζονται παντου,,,αν πειτε εδω μεσα για στρινγk θα δεις την φατσα του μωρου σου κορνιζα!!που?sto GOOGLE!!!!!
sassaX έγραψε:Γεωργια μου peace...
μαζι με μενα την ιδια απορια ειχαν τοσες..σε μενα την επεσες νυχτιατικα?ορεξεις ειχες?κ αλλες τοσες που δεν τολμουν να το πουν για προφανεις πια λογους...
το κλεισα απο μερους μου το θεμα...
βραδυ ειναι ας ηρεμησουμε ειχαμε μια μεγαλη κ γκρινιαρικη μερα..σπουδαγμενα κοριτσια εξυπνα ειμαστε...μην υποβιβαζουμε την νοημοσυνη αλλο...το καταλαβα ..
καλο μας βραδυ...
υ.γ.στην ιδια ομαδα ειμαστε ολες εδω...
γεωργία02/07/10 έγραψε:
Αυτο που νομίζω πιο σωστό είναι να σβηστούν και τα δυο θέματα από τους διαχειρηστές (για να μην στοχοποιηθούν περισσότερο οι φώτο σας) και αν θέλουν να βγει μια ανακοίνωση, και να βάλουν μια διευκρίνηση στους όρους συμμετοχής.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ....
Γιατι θα ήθελα να ξανατονίσω ότι δεν ήταν υποχρέωση τους...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης