26 Απ: ΦΩΤΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ GOOGLE Τρι Φεβ 21, 2012 2:40 pm
TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
πως το βλεπεται ρε κοριτσια?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:πως το βλεπεται ρε κοριτσια?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bell στις Τρι Φεβ 21, 2012 2:47 pm, 1 φορά
η αληθεια,μονο τουρτες μου εβγαλε και μου ανοιξε την ορεξη.bell έγραψε:ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ εσένα το πολύ πολυ να σου βγάλει καμιά ντουζίνα τούρτες!
Όπως σε μένα έβγαλε κουδούνια και καμπάνες!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η αληθεια,μονο τουρτες μου εβγαλε και μου ανοιξε την ορεξη.bell έγραψε:ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ εσένα το πολύ πολυ να σου βγάλει καμιά ντουζίνα τούρτες!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η αληθεια,μονο τουρτες μου εβγαλε και μου ανοιξε την ορεξη.bell έγραψε:ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ εσένα το πολύ πολυ να σου βγάλει καμιά ντουζίνα τούρτες!
αγγελικημαρια έγραψε:κοριτσια η καθεμια θα κρινει ποσο θα αναστατωθει.μπραβο σε οσες δε βαζουν φωτογραφιες ,μπραβο σε οσες βλεπουν κατι αλλο .αλλα εγω θελω να μαθω γιατι δε το γνωριζαμε και αν ειναι δυνατον πως διαγραφεται.συγνωμη αν ειμαι αποτομη αλλα εμενα με πειραξε πολυ.ναι το ξερω /ελπιζω οτι δε θα γινει τιποτα αλλα δε γουσταρω να γκουγκλαρω <μπισκοτοκρεμα γιωτης> και να βλεπω πχ την ανιψια μου.
ΓΑΤΑ έγραψε:ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΣΟΚΑΡΟΜΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΜΠΤΟ!!! ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΛΑ!!!! ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ?" ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!
dora. έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:πως το βλεπεται ρε κοριτσια?
Γράψε ενα ψευδωνυμο στο google στις εικονες .. μάλλον κ εσύ τι γλιτώνεις λόγω τούρτας!!
Ναι όπως το λες που μπαίνει στο FORUM!!!!ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!tsipita!! έγραψε:Κορίτσια κι εγώ έβαλα το ψευδώνυμό μου και μου έβγαλε τη φώτο προφίλ μου καθώς και τις φώτο πολλών άλλων μελών.
Έτσι κι αλλιώς όμως ο κάθε επισκέπτης που μπαίνει στο φόρουμ μπορεί να βλέπει τις φώτο προφίλ μας..
ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORUM ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΣΙ ΠΧ ΜΠΟΣΚΟΤΟΚΡΕΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ.tsipita!! έγραψε:Κορίτσια κι εγώ έβαλα το ψευδώνυμό μου και μου έβγαλε τη φώτο προφίλ μου καθώς και τις φώτο πολλών άλλων μελών.
Έτσι κι αλλιώς όμως ο κάθε επισκέπτης που μπαίνει στο φόρουμ μπορεί να βλέπει τις φώτο προφίλ μας..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης