76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 Πεμ Φεβ 23, 2012 1:31 pm
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη το νυφικό το πληρώνεις εσύ δλδ ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Δν θελουν να βαλουν καθολου λιστα!!θεωρουν οτι οι κοντινοι ουτως οι αλλως θα δωσουν λεφτα και οι απλοι θα παρουν δωρα οπως και να εχει..οποτε ειναι ανουσιο να βαλουμε λιστα!! (μπορει και να γινει και ετσι!)
ο πεθερος μου ειναι της λογικης οτι αφου πληρωνει θα τα κανονισει οπως αυτος νομιζει! και εγω αφου τον εχω αναγκη να πληρωσει δν θα ασχοληθω καθολου!!Για αυτο και δν εχω ορεξη να ασχοληθω με τιποτα απο τα του γαμου!!! και ασχολουμαι μονο με αυτα που πληρωνω εγω..και για τα αλλα πραγματικα παιζει να μη με νοιαζει και ΚΑΘΟΛΟΥ!!! γιατι ετσι και με νοιαξει θα σκοτωθουμε και μονο γαμος δν θα γινει!
boubou έγραψε:Δν θελουν να βαλουν καθολου λιστα!!θεωρουν οτι οι κοντινοι ουτως οι αλλως θα δωσουν λεφτα και οι απλοι θα παρουν δωρα οπως και να εχει..οποτε ειναι ανουσιο να βαλουμε λιστα!! (μπορει και να γινει και ετσι!)
ο πεθερος μου ειναι της λογικης οτι αφου πληρωνει θα τα κανονισει οπως αυτος νομιζει! και εγω αφου τον εχω αναγκη να πληρωσει δν θα ασχοληθω καθολου!!Για αυτο και δν εχω ορεξη να ασχοληθω με τιποτα απο τα του γαμου!!! και ασχολουμαι μονο με αυτα που πληρωνω εγω..και για τα αλλα πραγματικα παιζει να μη με νοιαζει και ΚΑΘΟΛΟΥ!!! γιατι ετσι και με νοιαξει θα σκοτωθουμε και μονο γαμος δν θα γινει!
jenjen έγραψε:ελλη μου δικιο εχει η ευη...δεν καταλαβα δικος σου γαμος ειναι οτι θες κανεις!!!και στο κατω κατω πες του πεθερου εαν εχει την ορεξη να αλλαζει 15 σιδερα,20 λεμονοστυφτες και 12 βαζα που δεν σου αρεσουν μετα τον γαμο?ετσι θα καταντησεις εαν δεν βαλεις λιστα η λογαριασμο.....ολοι τα ιδια και κλασικα δωρα κανουν και μετα μπαινουν στο κοπο να τα αλλαζει το ζευγαρι...
evi27 έγραψε:jenjen έγραψε:ελλη μου δικιο εχει η ευη...δεν καταλαβα δικος σου γαμος ειναι οτι θες κανεις!!!και στο κατω κατω πες του πεθερου εαν εχει την ορεξη να αλλαζει 15 σιδερα,20 λεμονοστυφτες και 12 βαζα που δεν σου αρεσουν μετα τον γαμο?ετσι θα καταντησεις εαν δεν βαλεις λιστα η λογαριασμο.....ολοι τα ιδια και κλασικα δωρα κανουν και μετα μπαινουν στο κοπο να τα αλλαζει το ζευγαρι...
επίσης σωστό...το τι μ@λ@κία μαζέψαμε απ'το άλλο σόι δεν λέγεται...ευτυχώς στο χωριό μου έχουν το συνήθειο να δίνουν λεφτά
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη το νυφικό το πληρώνεις εσύ δλδ ;
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη με το καλό να γίνει ο γάμος να είστε ευτυχισμένοι και μην δίνεις σημασία. Ευχομαι να μην χρειαστείς ποτέ ξανά βοήθεια απο αυτούς αν το βλέπουν έτσι.
boubou έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Ελλη το νυφικό το πληρώνεις εσύ δλδ ;
ναι για το νυφικο πηρα λεφτα απο τον μπαμπα μου (ανεργος με 0 εισοδημα εδω και μηνες!)
κοριτσακια μου..εκανε μια μερα μια συζητηση με μια κυρια που μολις ειχε παντρεψει τα παιδια της και ελεγε η κορη μου εκανε ροκ γαμο γιατι δν αρεσαν τα λαικα στον γαμπρο... και λεει ο πεθερος μου "α, εμενα τα παιδια μου μεχρι να παντρευτουν <<μου ανηκουν>> ...και αφου πληρωνω θα παντρευτουν οπως θελω εγω!! μετα ας κανουν οτι θελουν!!".. εκει ημουν ετοιμη να φυγω και να μην ξαναγυρισω ποτε!!!Αλλα επειδη παντρευομαι τον γιο τους και οχι αυτους... κι επειδη θα τα πληρωσουν ολα αυτοι γιατι οι δικοι μου δν εχουν λεφτα, ... ειπα να κανω την καρδια μου πετρα ...μια μερα ειναι.. ακομη και αν δν μου αρεσει, θα περασει..!!!
jenjen έγραψε:
ελλη δυστυχως δεν παει ετσι!!!δεν παντρευεσαι μονο τον αντρα σου αλλα παιρνεις πακετο ολη την οικογενεια οπως και ο δικος σου αντρας την οικογενεια σου!!!δεν ειναι μια απλη μερα ειναι η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ μερα αγαπη μου!!!!αλλα τι σου λεω και γω αμα ειναι στραβοξυλο καποιος δεν του αλλαζεις την γνωμη με τιποτα!φροντισε μονο να μην ανακατευονται και στην ζωη σας αφου θα μενετε πανω κατω!
boubou έγραψε:jenjen έγραψε:
ελλη δυστυχως δεν παει ετσι!!!δεν παντρευεσαι μονο τον αντρα σου αλλα παιρνεις πακετο ολη την οικογενεια οπως και ο δικος σου αντρας την οικογενεια σου!!!δεν ειναι μια απλη μερα ειναι η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ μερα αγαπη μου!!!!αλλα τι σου λεω και γω αμα ειναι στραβοξυλο καποιος δεν του αλλαζεις την γνωμη με τιποτα!φροντισε μονο να μην ανακατευονται και στην ζωη σας αφου θα μενετε πανω κατω!
ειμαι λιγο τυχερη λοιπον μεσα στην ατυχια μου.. γιατι εγω αν δν ηταν για τα λεφτα που θα μαζεψουμε δν θα παντρευομουν ΚΑΝ!... δν ονειρευομουν ποτε να γινω νυφουλα!!! θελω να ειναι τα παντα ΤΕΛΕΙΑ και δν ειναι στο χερι μου...οποτε αφου δν ειναι στο χερι μου.. δν τα θελω καθολου!! απο αναγκη το κανω!!!οποτε δν με νοιαζει και πολυ ειναι η αληθεια!!!
evi27 έγραψε:Έλλη μου τι να πώ...υπομονή και να είστε πάντα ευτυχισμένοι...κι άσε τους άλλους να κουρεύονται..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Πεμ Φεβ 23, 2012 1:48 pm, 1 φορά
αμήν Παναγίτσα μου !!evi27 έγραψε:Έλλη μου τι να πώ...υπομονή και να
κι αν ερθει κι ενα μωρακι στην πορεια πιστευω οτι θα ολοκληρωσει αυτη την αγαπη μας και την ζωη μας γενικοτερα!!!
boubou έγραψε:evi27 έγραψε:Έλλη μου τι να πώ...υπομονή και να είστε πάντα ευτυχισμένοι...κι άσε τους άλλους να κουρεύονται..
η αληθεια ειναι οτι ειμαστε πολυ αγαπημενοι με τον αντρουλη μου και οσο περνανε τα χρονια αγαπιομαστε ακομη περισσοτερο!!! ειμαι σιγουρη οτι μια χαρα θα τα καταφερουμε !!! μην ανησυχειτε!!
κι αν ερθει κι ενα μωρακι στην πορεια πιστευω οτι θα ολοκληρωσει αυτη την αγαπη μας και την ζωη μας γενικοτερα!!! (η αληθεια ειναι οτι αυτο μονο με νοιαζει ..ολα τα αλλα μου φαινονται πολυ μικρα μπροστα σε αυτο για να χαλιεμαι και να αναλωνομαι!!)
jenjen έγραψε:
ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ!!!!εισαι τοσο θετικος σαν ανθρωπος που μονο καλα μπορουν να σου συμβουν!!!!
evi27 έγραψε:άσχετο...η Ιωάννα ακόμη συνταγές κοιτάει??
jenjen έγραψε:evi27 έγραψε:άσχετο...η Ιωάννα ακόμη συνταγές κοιτάει??
ναι συνταγες για τα επομενα 3 χρονια τοση ωρα που αργει!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης