Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
477 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 477 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη το νυφικό το πληρώνεις εσύ δλδ ;

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Δν θελουν να βαλουν καθολου λιστα!!θεωρουν οτι οι κοντινοι ουτως οι αλλως θα δωσουν λεφτα και οι απλοι θα παρουν δωρα οπως και να εχει..οποτε ειναι ανουσιο να βαλουμε λιστα!! (μπορει και να γινει και ετσι!)

ο πεθερος μου ειναι της λογικης οτι αφου πληρωνει θα τα κανονισει οπως αυτος νομιζει! και εγω αφου τον εχω αναγκη να πληρωσει δν θα ασχοληθω καθολου!!Για αυτο και δν εχω ορεξη να ασχοληθω με τιποτα απο τα του γαμου!!! και ασχολουμαι μονο με αυτα που πληρωνω εγω..και για τα αλλα πραγματικα παιζει να μη με νοιαζει και ΚΑΘΟΛΟΥ!!! γιατι ετσι και με νοιαξει θα σκοτωθουμε και μονο γαμος δν θα γινει!

τι να πώ βρε κούκλα μου!κι εμάς οι γονείς μας τα πλήρωσαν αλλά πήραμε ότι μας άρεσε!σε λογικά πλαίσια βέβαια για να μπορούν να το πληρώσουν οι άνθρωποι! αυτό που έλεγα εγώ είναι..αυτοί παντρεύτηκαν έκανα το γάμο που ήθελαν...αφήστε με λοιπόν να κάνω τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ όπως θέλω εγώ...κι έτσι κι έγινε..

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Δν θελουν να βαλουν καθολου λιστα!!θεωρουν οτι οι κοντινοι ουτως οι αλλως θα δωσουν λεφτα και οι απλοι θα παρουν δωρα οπως και να εχει..οποτε ειναι ανουσιο να βαλουμε λιστα!! (μπορει και να γινει και ετσι!)

ο πεθερος μου ειναι της λογικης οτι αφου πληρωνει θα τα κανονισει οπως αυτος νομιζει! και εγω αφου τον εχω αναγκη να πληρωσει δν θα ασχοληθω καθολου!!Για αυτο και δν εχω ορεξη να ασχοληθω με τιποτα απο τα του γαμου!!! και ασχολουμαι μονο με αυτα που πληρωνω εγω..και για τα αλλα πραγματικα παιζει να μη με νοιαζει και ΚΑΘΟΛΟΥ!!! γιατι ετσι και με νοιαξει θα σκοτωθουμε και μονο γαμος δν θα γινει!

αχ ελλη μου πως εχεις μπλεξει ετσι?δεν μπορεις να το συζυτησεις μαζι τους?δικος σου ειναι ο γαμος αυτη η ημερα ανηκει σε εσενα και τον αντρα σου και θα πρεπει να κανετε αυτο που θελετε!τι θα πει πληρωνει και θα κανει οτι θελει?ας σου δωσει ενα budget και με αυτο να κανεις αυτα που θελετε τα 2 σας....τι να σου πω...κουραγιο κοπελα μου...πρεπει παντως να εχεις γαιδουρινη υπομονη για να τα υπομενεις ολα αυτα!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenjen έγραψε:ελλη μου δικιο εχει η ευη...δεν καταλαβα δικος σου γαμος ειναι οτι θες κανεις!!!και στο κατω κατω πες του πεθερου εαν εχει την ορεξη να αλλαζει 15 σιδερα,20 λεμονοστυφτες και 12 βαζα που δεν σου αρεσουν μετα τον γαμο?ετσι θα καταντησεις εαν δεν βαλεις λιστα η λογαριασμο.....ολοι τα ιδια και κλασικα δωρα κανουν και μετα μπαινουν στο κοπο να τα αλλαζει το ζευγαρι...

επίσης σωστό...το τι μ@λ@κία μαζέψαμε απ'το άλλο σόι δεν λέγεται...ευτυχώς στο χωριό μου έχουν το συνήθειο να δίνουν λεφτά

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:
jenjen έγραψε:ελλη μου δικιο εχει η ευη...δεν καταλαβα δικος σου γαμος ειναι οτι θες κανεις!!!και στο κατω κατω πες του πεθερου εαν εχει την ορεξη να αλλαζει 15 σιδερα,20 λεμονοστυφτες και 12 βαζα που δεν σου αρεσουν μετα τον γαμο?ετσι θα καταντησεις εαν δεν βαλεις λιστα η λογαριασμο.....ολοι τα ιδια και κλασικα δωρα κανουν και μετα μπαινουν στο κοπο να τα αλλαζει το ζευγαρι...

επίσης σωστό...το τι μ@λ@κία μαζέψαμε απ'το άλλο σόι δεν λέγεται...ευτυχώς στο χωριό μου έχουν το συνήθειο να δίνουν λεφτά

αστα ευη μου....τα εχω δει χιλιαδες φορες αυτα λογω δουλειας και τα εχω σιχαθει!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη το νυφικό το πληρώνεις εσύ δλδ ;

ναι για το νυφικο πηρα λεφτα απο τον μπαμπα μου (ανεργος με 0 εισοδημα εδω και μηνες!)

κοριτσακια μου..εκανε μια μερα μια συζητηση με μια κυρια που μολις ειχε παντρεψει τα παιδια της και ελεγε η κορη μου εκανε ροκ γαμο γιατι δν αρεσαν τα λαικα στον γαμπρο... και λεει ο πεθερος μου "α, εμενα τα παιδια μου μεχρι να παντρευτουν <<μου ανηκουν>> ...και αφου πληρωνω θα παντρευτουν οπως θελω εγω!! μετα ας κανουν οτι θελουν!!".. εκει ημουν ετοιμη να φυγω και να μην ξαναγυρισω ποτε!!!Αλλα επειδη παντρευομαι τον γιο τους και οχι αυτους... κι επειδη θα τα πληρωσουν ολα αυτοι γιατι οι δικοι μου δν εχουν λεφτα, ... ειπα να κανω την καρδια μου πετρα ...μια μερα ειναι.. ακομη και αν δν μου αρεσει, θα περασει..!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη με το καλό να γίνει ο γάμος να είστε ευτυχισμένοι και μην δίνεις σημασία. Ευχομαι να μην χρειαστείς ποτέ ξανά βοήθεια απο αυτούς αν το βλέπουν έτσι.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη με το καλό να γίνει ο γάμος να είστε ευτυχισμένοι και μην δίνεις σημασία. Ευχομαι να μην χρειαστείς ποτέ ξανά βοήθεια απο αυτούς αν το βλέπουν έτσι.

Γενικα δν ειναι ετσι!!Μας εχουν βοηθησει πολυ και δν μας χτυπησαν ποτε τιποτα!! Μονο με το θεμα γαμος ειναι λιγο κολλημενα μυαλα!!! τι να τους κανεις??? Ξερω οτι δν ειναι κακοι και τα αγαπανε τα παιδια τους!απλα εχουν διαφορετικο τροπο να το δειχνουν! Razz Razz Razz Razz

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη το νυφικό το πληρώνεις εσύ δλδ ;

ναι για το νυφικο πηρα λεφτα απο τον μπαμπα μου (ανεργος με 0 εισοδημα εδω και μηνες!)

κοριτσακια μου..εκανε μια μερα μια συζητηση με μια κυρια που μολις ειχε παντρεψει τα παιδια της και ελεγε η κορη μου εκανε ροκ γαμο γιατι δν αρεσαν τα λαικα στον γαμπρο... και λεει ο πεθερος μου "α, εμενα τα παιδια μου μεχρι να παντρευτουν <<μου ανηκουν>> ...και αφου πληρωνω θα παντρευτουν οπως θελω εγω!! μετα ας κανουν οτι θελουν!!".. εκει ημουν ετοιμη να φυγω και να μην ξαναγυρισω ποτε!!!Αλλα επειδη παντρευομαι τον γιο τους και οχι αυτους... κι επειδη θα τα πληρωσουν ολα αυτοι γιατι οι δικοι μου δν εχουν λεφτα, ... ειπα να κανω την καρδια μου πετρα ...μια μερα ειναι.. ακομη και αν δν μου αρεσει, θα περασει..!!!

ελλη δυστυχως δεν παει ετσι!!!δεν παντρευεσαι μονο τον αντρα σου αλλα παιρνεις πακετο ολη την οικογενεια οπως και ο δικος σου αντρας την οικογενεια σου!!!δεν ειναι μια απλη μερα ειναι η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ μερα αγαπη μου!!!!αλλα τι σου λεω και γω αμα ειναι στραβοξυλο καποιος δεν του αλλαζεις την γνωμη με τιποτα!φροντισε μονο να μην ανακατευονται και στην ζωη σας αφου θα μενετε πανω κατω!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
άσχετο..
Τζένη η φωτο στο άβαταρ σου είναι απο την Ρόδο ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenjen έγραψε:
ελλη δυστυχως δεν παει ετσι!!!δεν παντρευεσαι μονο τον αντρα σου αλλα παιρνεις πακετο ολη την οικογενεια οπως και ο δικος σου αντρας την οικογενεια σου!!!δεν ειναι μια απλη μερα ειναι η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ μερα αγαπη μου!!!!αλλα τι σου λεω και γω αμα ειναι στραβοξυλο καποιος δεν του αλλαζεις την γνωμη με τιποτα!φροντισε μονο να μην ανακατευονται και στην ζωη σας αφου θα μενετε πανω κατω!

ειμαι λιγο τυχερη λοιπον μεσα στην ατυχια μου.. γιατι εγω αν δν ηταν για τα λεφτα που θα μαζεψουμε δν θα παντρευομουν ΚΑΝ!... δν ονειρευομουν ποτε να γινω νυφουλα!!! θελω να ειναι τα παντα ΤΕΛΕΙΑ και δν ειναι στο χερι μου...οποτε αφου δν ειναι στο χερι μου.. δν τα θελω καθολου!! Razz Razz Razz Razz απο αναγκη το κανω!!!οποτε δν με νοιαζει και πολυ ειναι η αληθεια!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη μου τι να πώ...υπομονή και να είστε πάντα ευτυχισμένοι...κι άσε τους άλλους να κουρεύονται..

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:
jenjen έγραψε:

ειμαι λιγο τυχερη λοιπον μεσα στην ατυχια μου.. γιατι εγω αν δν ηταν για τα λεφτα που θα μαζεψουμε δν θα παντρευομουν ΚΑΝ!... δν ονειρευομουν ποτε να γινω νυφουλα!!! θελω να ειναι τα παντα ΤΕΛΕΙΑ και δν ειναι στο χερι μου...οποτε αφου δν ειναι στο χερι μου.. δν τα θελω καθολου!! Razz Razz Razz Razz απο αναγκη το κανω!!!οποτε δν με νοιαζει και πολυ ειναι η αληθεια!!!

ελλη μου αρεσει η οπτικη γωνια που τα βλεπεις!!!!!σου ευχομαι να περασεις αυτην την μερα οσο πιο τελεια γινεται λοιπον...εμεις θα ειμαστε εδω παντως ο σακος του μποξ σου να βγαζεις τα απωθημενα σου...

λεμονακιοχι απο την λευκαδα ειναι!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:Έλλη μου τι να πώ...υπομονή και να είστε πάντα ευτυχισμένοι...κι άσε τους άλλους να κουρεύονται..

η αληθεια ειναι οτι ειμαστε πολυ αγαπημενοι με τον αντρουλη μου και οσο περνανε τα χρονια αγαπιομαστε ακομη περισσοτερο!!! ειμαι σιγουρη οτι μια χαρα θα τα καταφερουμε !!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 669659 μην ανησυχειτε!!

κι αν ερθει κι ενα μωρακι στην πορεια πιστευω οτι θα ολοκληρωσει αυτη την αγαπη μας και την ζωη μας γενικοτερα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 228222  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 228222 (η αληθεια ειναι οτι αυτο μονο με νοιαζει ..ολα τα αλλα μου φαινονται πολυ μικρα μπροστα σε αυτο για να χαλιεμαι και να αναλωνομαι!!) Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Πεμ Φεβ 23, 2012 1:48 pm, 1 φορά

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="boubou"]
evi27 έγραψε:Έλλη μου τι να πώ...υπομονή και να

κι αν ερθει κι ενα μωρακι στην πορεια πιστευω οτι θα ολοκληρωσει αυτη την αγαπη μας και την ζωη μας γενικοτερα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 228222  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 228222
αμήν Παναγίτσα μου !!

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:
evi27 έγραψε:Έλλη μου τι να πώ...υπομονή και να είστε πάντα ευτυχισμένοι...κι άσε τους άλλους να κουρεύονται..

η αληθεια ειναι οτι ειμαστε πολυ αγαπημενοι με τον αντρουλη μου και οσο περνανε τα χρονια αγαπιομαστε ακομη περισσοτερο!!! ειμαι σιγουρη οτι μια χαρα θα τα καταφερουμε !!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 669659 μην ανησυχειτε!!

κι αν ερθει κι ενα μωρακι στην πορεια πιστευω οτι θα ολοκληρωσει αυτη την αγαπη μας και την ζωη μας γενικοτερα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 228222  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 228222 (η αληθεια ειναι οτι αυτο μονο με νοιαζει ..ολα τα αλλα μου φαινονται πολυ μικρα μπροστα σε αυτο για να χαλιεμαι και να αναλωνομαι!!) Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ!!!!εισαι τοσο θετικος σαν ανθρωπος που μονο καλα μπορουν να σου συμβουν!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
άσχετο...η Ιωάννα ακόμη συνταγές κοιτάει??

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenjen έγραψε:

ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ!!!!εισαι τοσο θετικος σαν ανθρωπος που μονο καλα μπορουν να σου συμβουν!!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi27 έγραψε:άσχετο...η Ιωάννα ακόμη συνταγές κοιτάει??

ναι συνταγες για τα επομενα 3 χρονια τοση ωρα που αργει!!!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenjen έγραψε:
evi27 έγραψε:άσχετο...η Ιωάννα ακόμη συνταγές κοιτάει??

ναι συνταγες για τα επομενα 3 χρονια τοση ωρα που αργει!!!!!!

χαχχαχαχαχχα

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια εγω θα σας καληνυχτισω!!!!παω για νανι με το ζορι μπας και φτιαξω λιγο το βιολογικο μου ρολοι....ελπιζω να σας πετυχω αυριο εδω το πρωι η το μεσημερακι!!!

επππππ.....ευη!!!κλεισε το ντουλαπι...σε βλεπω...μην κοιτας παλι τα σοκολατακια!!!φτανει για σημερα!

ελλη...περαστικα στον κοντο!!ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα!!!

λεμονακι...καληνυχτα!!

ιωαννα....τσελεμεντε γραφεις παιδι μου????που εισαι τοση ωρα?παω νανι!

μακια κοριτσακια μου!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω βγαινω γιατι σχολαω σε λιγο!! θα μπω μετα απο το σπιτι!!Ελπιζω να μην εχετε φυγει ολες μεχρι τοτε!!!

ΤΗΑΝΧ που με ακουτε να γκρινιαζω καμια φορα και συνεχιζετε να με αγαπατε!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 417472 θα προσπαθησω να μην το κανω συχνα!!!μου αρεσει να ειμαστε  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 604962 και  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 654316 και κυριως  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 215994 εδω μεσα!!χαχαχαχα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη ο παππους μου οταν τον ρωτας παππου πειραζει να κανω εκεινο ή το αλλο; και θελοντας να σου πει οτι δεν πειραζει σου λεει πως το μονο που πειραζει ειναι τα φασολια . που πειραζουν το εντερο και πρηζεσαι. Ρωτησες πειραζει που θελω γλυκο; και αντι να σου πω οχι σου απαντησα οπως ο παππουλακος μου! WinkΕισαι πολυ τυχερη στο θεμα του γαμου!Κι εμενα τα πληρωσαν μισα μισα, αλλα οι δικοι μου δεν ανακατευτηκαν πουθενα, τα πεθερικα αλλη ιστορια....

Αργυρω...ουτε 51!!!Ειπα!Καλο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 215994 !Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 Md043

Λεμονακι δεν το πηρε ο αντρας μου να δουμε τι λεει!Ρωταω αν το πηρατε εσεις να μου πειτε τουλαχιστον το ρεζουμε!Εγω μολις παραγγειλα απο μια ταβερνα απαιχτη πιτουλα απολα με σουβλακι χοιρινο!Ηδη μου τρεχουν τα σαλια!Το μποιφρεντ που θα ελεγες κι εσυ τσινισε αλλα...!Εμεις επειδη ειναι κολλητος του αντρα μου και εχουμε το θαρρος ειπαμε δε σου κανουμε δωρο δε μας κανεις, αν κι εμενα με ετρωγε επειδη ειμαι των τυπων! Rolling Eyes Εμεις το αφησαμε το δωρο ελευθερο θεμα και πηραμε φακελακια κυριως με χρηματα!

Ελλη παλια το δωρο το εδιναν στην εκκλησια αλλα εξαρταται και απο το δωρο...φαντασου να ειναι το δωρο πλυντήριο!Χαχαχαχαχα!Παρε τους κατι συμβολικο!Ενας φιλος πηρε ρολοι στον κουμπαρο και κατι για το λαιμο στην κουμπαρα!Τα πηρε κανα 300€ και τα εβαλε δοσεις!Βρε Ελλη μου δεν ειναι ωραια διαφορετικα καλεσματα...γνωμη μου!Αν θες να σου πω και κατι αλλο αν ειναι ετσι στο θεμα γαμος και δεν ειπωθει κουβεντα ετσι θα ειναι σε ολα παντα!Δεν αλλάζει ο ανθρωπος!Αλλα ο αντρας τι λεει;

Τζενη το θαρρος το αποκτουν επειδη πληρωνουν καποια εξοδα!Να ξερεις οσο σου δινει ο άλλος τοσο σου ζηταει!Θα ερθει και η σειρα σου και θα δεις συστυχως τη γλύκα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζενη καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 4 Md008

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζένη καληνύχτα !!

Ιωαννάκι θα φας καλά !!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις