51 Απ: ποσο κοστιζουν τα cupcakes? Τετ Φεβ 29, 2012 12:59 am
totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αν μπεις στο site του alpha μπορεις να το δεις
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
v & a έγραψε:λoiπον μπορεις να παρεις την καπκεικ τοστιερα που εχει 50 ευρω, και να φτιαξεις παρα πολυ γρηγορα κ ευκολα τελεια καπκεικς μονη σου... *
εγω τα στολισα με νουτελα η με ετοιμο γλασο απο το βασιλοπουλο ....στα βαζω να τα δεις για να καταλαβεις πως αν δωσεις καποια χρηματα παραπανω (για τη τοστιερα) μπορεις να εχεις παρα παρα πολυ καλο αποτελεσμα και να σου μεινει και το "εργαλειο" για να φτιαχνεις οποτε θελεις!!!! εγω σε 3 ωρες ειχα κανει και στολισει 40-50!!!!( δεν ειμαι επαγγελματιας δε διαφημιζω τη δουλεια μου μη παρεξηγηθουμε ε!). και κρατανε 2 μερες εκτος, αλλα στο ψυγειο και παραπανω.
* η τοστιερα απο το telemarketing.gr
http://www.telemarketing.gr/files/images/products/kmeiker.jpg
Η ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
AYTA με ετοιμο γλασο μαρκα betty croker που προσθεσα χρωμα ζαχαροπλαστικης. το γλασο σκληραινει μετα απο λιγη ωρα γιαυτο οποια διακοσμηση πρεπει να τη βαλεις αμεσως
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΥΤΑ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ειναι με ετοιμο γλασο επισης και σμαρτις. εκανα καμια 30 αρια για το σχολειο.
ΑΥΤΑ
3 γευσεις!
1. η πρωτη σκετη με νουτελα και σπρινκλς χρωμματιστα (εχει το σουπερμαρκετ)
2. στη δευτερη εβαλα λιγο μεσα στη τοστιερα και εβαλα μεσα λιωμενη μπανανα και απο πανω παλι ζυμη. οποτε η μπανανα εγκλωβιστηκε σαν γεμιση μεσα στο κεκακι και απο πανω νουτελα και ενα κιτρινο σμαρτις
3. στη τριτη εκανα με τον ιδιο τροπο γεμιση απο μαρμελαδα κερασι, και απο πανω....βανιλια υποβρυχιο (που τρωμε με κουταλι σε νερο). αυτο ειναι μονο για να φαγωθει την ιδια μερα μετα σκληραινει πολυ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΥΤΑ
ΕΙΝΑΙ απλο κεικ με φαρινα πορτοκαλι και απο πανω νουτελα με σπρινκλς.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γενικα κανω οποιοδηποτε κεικ και απλα απο πανω στολιζω με οτι μου βρισκεται στο σπιτι. Παντα μπορουμε να κανουμε την απλη γαρνιτουρα με ζαχαρη αχνη και νερο ( οσο πιο πολυ ζαχαρη αχνη σε νερο, τοσο πιο πηχτο) γιατι τη βουτυροκρεμα δε τη προτιμουν πολυ επειδη ειναι πολυ βουτυρενια....προτιμω το πιο γλυκο προσωπικα....
αα και ξεχαΣΑ κι αυτα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] που ειναι με τη συνταγη της ολιβιας για το κεικ σε κουπα!http://www.eimaimama.gr/2011/11/sokolatenio-cake-se-5-lept.html
Αν χρειαστειτε ερωτησεις εδω θα ειμαι!!!
v & a έγραψε:totula τα εχω κανει σεπτεμβρη, το γλασο δε λιωνει γιατι σκληραινει. για το ετοιμο μιλαω, το αλλο ειναι νουτελα το σοκολατενιο το οποιο συμοεριφερεται πως η νουτελα το καλοκαιρι αλλα αν δε βαλεις παρα πολυ δεν εχεις θεμα!!!!.... εγω τα ειχα βαλει ετσι κ αλλιως στο ψυγειο γιατι δε το ξερα οτι το ετοιμο σκληραινει!! μετα την επομενη φορα που τα κανα με το ετοιμο , δε τα βαλα...
v & a έγραψε:Ναι αυτο! Το ετοιμο το βανιλια στο στρογγυλο κουτι. Λεει πως διατηρειται αν ανοιχτο στο ψυγειο αλλα εγω τα κεκακια δε τα βαλα για μερικες ωρες. Μπορεις να τα βαλεις αν ειναι για την επομενη μερα η για πολλεσ ωρεσ μετα αν ειναι καλοκαιρι, κ να τα βγαλεις απλα μιση ωρα πριν τα σερβιρεις, δε θα ναι κρυα αλλα αν φοβασαι μη χαλασει το γλασο ( οχι να πεσει γιατι οπως σου λεω σκληραινει) αλλα απο θεμα διατροφικο μπορεις να το κανεις οπως σου λεω. Παντως εμεις δεν ειχαμε κανενα προβλημα...
athina24 έγραψε:Ομορφοκκλησιάς 4Α, Περισσός Δακιδης
Αττικής 15 Ν. Ηράκλειο, Ηράκλειο
Γυμναστηρίου 19 Δάφνη,
αυτα τα μαγαζια συνηθως εχουν να κανουν με επαγγελματιες αλλα κανουν και λιανικη πωληση απλα πρεπει να παρεις καποια συγκεκριμενη ποσοτητα.....πχ δεν μπορεις να παρεις 10 καραμελοχαρτα (τα χαρτινα που βαζουμε τα cupcakes) αλλα 50!
παντως εχουν τα παντα...σοκολατες,τρουφες,παραστασεις απο τουρτες τα παντα!!!!
επισης στην Αθηνα στην Ευρυπιδου εκει που ειναι τα μπαχαραδικα υπαρχουν μαγαζια που πουλαν πρωτες υλες και πιο "ειδικα" προιοντα οπως γλυκερινη κλπ!
litsakos έγραψε:Επειδη μ αρεσει να χαζευω σελιδες με ιδεες για παρτυ και οτι εχει να κανει με cupcakes και τουρτες με ζαχαροπαστα εχω μερικες στο fb που παρακολουθω,τις βαζω για να παρετε ιδεες.
Μου φτιαχνει την διαθεση να τα χαζευω ολα αυτα
https://www.facebook.com/Fairydust.Stylish.Stationery
https://www.facebook.com/pages/Party-Inspirations/154411031265777
https://www.facebook.com/pages/Spoon-and-Fork-Cookies-and-Cakes/102650919785226?sk=photos
https://www.facebook.com/pages/Cake-Chick-Sam/130048573705696
https://www.facebook.com/bellacupcakesnz
https://www.facebook.com/cakeevents
Aυτη ειναι στην Αθηνα, εχει παρει τουρτα γεννεθλιων μια φιλη μου απο εκει,η δουλεια της ειναι εξαιρετικη! Σαν ψευτικη ηταν! Μονο που τσιμπαει στις τιμες (αλλα εχει τοση δουλεια πανω ρε παιδια) και κανει κ σεμιναρια φετος.
https://www.facebook.com/PartyCakesBySamantha
litsakos έγραψε:
Aυτη ειναι στην Αθηνα, εχει παρει τουρτα γεννεθλιων μια φιλη μου απο εκει,η δουλεια της ειναι εξαιρετικη! Σαν ψευτικη ηταν! Μονο που τσιμπαει στις τιμες (αλλα εχει τοση δουλεια πανω ρε παιδια) και κανει κ σεμιναρια φετος.
https://www.facebook.com/PartyCakesBySamantha
florentiab έγραψε:litsakos έγραψε:
Aυτη ειναι στην Αθηνα, εχει παρει τουρτα γεννεθλιων μια φιλη μου απο εκει,η δουλεια της ειναι εξαιρετικη! Σαν ψευτικη ηταν! Μονο που τσιμπαει στις τιμες (αλλα εχει τοση δουλεια πανω ρε παιδια) και κανει κ σεμιναρια φετος.
https://www.facebook.com/PartyCakesBySamantha
πραγματικά η Σαμάνθα κάνει καταπληκτική δουλειά! τη συστήνω. είναι βέβαια ακριβή αλλά μπορέι να κάνει τα πάντα!
νομίζω οτι καλές τιμές για cupcakes είχε το fresh. ρωτήστε, δεν χάνετε τίποτα.
athina24 έγραψε:προχθες ανακαλυψα τη samantha αλλα ρε κοριτσια πολυ τρελλη τιμη!!!!παρακολουθησε η ξαδερφη μου που αρχιζει να ασχολειται τωρα επαγγελματικα με τη ζαχαροπλαστικη σεμιναρια της!!!!!και ετσι μου την εδειξε....ωραια δουλεια αλλα πανακριβη!!!!!
florentiab έγραψε:athina24 έγραψε:προχθες ανακαλυψα τη samantha αλλα ρε κοριτσια πολυ τρελλη τιμη!!!!παρακολουθησε η ξαδερφη μου που αρχιζει να ασχολειται τωρα επαγγελματικα με τη ζαχαροπλαστικη σεμιναρια της!!!!!και ετσι μου την εδειξε....ωραια δουλεια αλλα πανακριβη!!!!!
είναι ακριβή Αθηνά έχεις δίκιο, αλλά η τούρτα ήταν τέλεια. λυπόμουν να την κόψω!
athina24 έγραψε:florentiab έγραψε:athina24 έγραψε:προχθες ανακαλυψα τη samantha αλλα ρε κοριτσια πολυ τρελλη τιμη!!!!παρακολουθησε η ξαδερφη μου που αρχιζει να ασχολειται τωρα επαγγελματικα με τη ζαχαροπλαστικη σεμιναρια της!!!!!και ετσι μου την εδειξε....ωραια δουλεια αλλα πανακριβη!!!!!
είναι ακριβή Αθηνά έχεις δίκιο, αλλά η τούρτα ήταν τέλεια. λυπόμουν να την κόψω!
καλα απο φωτο που ειδα...ενθουσιαστηκα δεν το συζητω!!!!πανεμορφες!!!!!απο γευση καλη??
florentiab έγραψε:athina24 έγραψε:florentiab έγραψε:athina24 έγραψε:προχθες ανακαλυψα τη samantha αλλα ρε κοριτσια πολυ τρελλη τιμη!!!!παρακολουθησε η ξαδερφη μου που αρχιζει να ασχολειται τωρα επαγγελματικα με τη ζαχαροπλαστικη σεμιναρια της!!!!!και ετσι μου την εδειξε....ωραια δουλεια αλλα πανακριβη!!!!!
είναι ακριβή Αθηνά έχεις δίκιο, αλλά η τούρτα ήταν τέλεια. λυπόμουν να την κόψω!
καλα απο φωτο που ειδα...ενθουσιαστηκα δεν το συζητω!!!!πανεμορφες!!!!!απο γευση καλη??
κέικ είναι, γιατί τόσο βάρος από τη ζαχαρόπαστα δεν μπορεί να το σηκώσει απλή τούρτα. ωραίο ήταν, ειδικά η σοκολάτα. καθόλου στεγνό. όχι όπως τα κέικ που φτιάχνουμε εμείς. ήταν κάπως.....υγρό/νωπό.
βιολετα3 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΚΑΚΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ Η ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΚΑΝΑΣ
v & a έγραψε:bioleta ειναι πραγματικα τελεια!!!!!!
Παντως για αυτο που συζητατε για το κεικ και τη ζαχαροπαστα, εμενα μου εκαναν 2 φορες φετος στο ζαχ/στειο σχεδιο που διαλεξα εγω που το χα δει στο ιντερνετ το ενα μονή (κανονικη) και τη δευτερη διοροφη τουρτα, οχι κεικ, ολη με επικαλυψη ζαχαροπαστα και φυσικα σταθηκε τελεια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης