26 Απ: ποσο κοστιζουν τα cupcakes? Κυρ Φεβ 26, 2012 10:40 am
v & a
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
λoiπον μπορεις να παρεις την καπκεικ τοστιερα που εχει 50 ευρω, και να φτιαξεις παρα πολυ γρηγορα κ ευκολα τελεια καπκεικς μονη σου... *
εγω τα στολισα με νουτελα η με ετοιμο γλασο απο το βασιλοπουλο ....στα βαζω να τα δεις για να καταλαβεις πως αν δωσεις καποια χρηματα παραπανω (για τη τοστιερα) μπορεις να εχεις παρα παρα πολυ καλο αποτελεσμα και να σου μεινει και το "εργαλειο" για να φτιαχνεις οποτε θελεις!!!! εγω σε 3 ωρες ειχα κανει και στολισει 40-50!!!!( δεν ειμαι επαγγελματιας δε διαφημιζω τη δουλεια μου μη παρεξηγηθουμε ε!). και κρατανε 2 μερες εκτος, αλλα στο ψυγειο και παραπανω.
* η τοστιερα απο το telemarketing.gr
http://www.telemarketing.gr/files/images/products/kmeiker.jpg
Η ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
AYTA με ετοιμο γλασο μαρκα betty croker που προσθεσα χρωμα ζαχαροπλαστικης. το γλασο σκληραινει μετα απο λιγη ωρα γιαυτο οποια διακοσμηση πρεπει να τη βαλεις αμεσως
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΥΤΑ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ειναι με ετοιμο γλασο επισης και σμαρτις. εκανα καμια 30 αρια για το σχολειο.
ΑΥΤΑ
3 γευσεις!
1. η πρωτη σκετη με νουτελα και σπρινκλς χρωμματιστα (εχει το σουπερμαρκετ)
2. στη δευτερη εβαλα λιγο μεσα στη τοστιερα και εβαλα μεσα λιωμενη μπανανα και απο πανω παλι ζυμη. οποτε η μπανανα εγκλωβιστηκε σαν γεμιση μεσα στο κεκακι και απο πανω νουτελα και ενα κιτρινο σμαρτις
3. στη τριτη εκανα με τον ιδιο τροπο γεμιση απο μαρμελαδα κερασι, και απο πανω....βανιλια υποβρυχιο (που τρωμε με κουταλι σε νερο). αυτο ειναι μονο για να φαγωθει την ιδια μερα μετα σκληραινει πολυ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΥΤΑ
ΕΙΝΑΙ απλο κεικ με φαρινα πορτοκαλι και απο πανω νουτελα με σπρινκλς.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γενικα κανω οποιοδηποτε κεικ και απλα απο πανω στολιζω με οτι μου βρισκεται στο σπιτι. Παντα μπορουμε να κανουμε την απλη γαρνιτουρα με ζαχαρη αχνη και νερο ( οσο πιο πολυ ζαχαρη αχνη σε νερο, τοσο πιο πηχτο) γιατι τη βουτυροκρεμα δε τη προτιμουν πολυ επειδη ειναι πολυ βουτυρενια....προτιμω το πιο γλυκο προσωπικα....
αα και ξεχαΣΑ κι αυτα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] που ειναι με τη συνταγη της ολιβιας για το κεικ σε κουπα!http://www.eimaimama.gr/2011/11/sokolatenio-cake-se-5-lept.html
Αν χρειαστειτε ερωτησεις εδω θα ειμαι!!!
εγω τα στολισα με νουτελα η με ετοιμο γλασο απο το βασιλοπουλο ....στα βαζω να τα δεις για να καταλαβεις πως αν δωσεις καποια χρηματα παραπανω (για τη τοστιερα) μπορεις να εχεις παρα παρα πολυ καλο αποτελεσμα και να σου μεινει και το "εργαλειο" για να φτιαχνεις οποτε θελεις!!!! εγω σε 3 ωρες ειχα κανει και στολισει 40-50!!!!( δεν ειμαι επαγγελματιας δε διαφημιζω τη δουλεια μου μη παρεξηγηθουμε ε!). και κρατανε 2 μερες εκτος, αλλα στο ψυγειο και παραπανω.
* η τοστιερα απο το telemarketing.gr
http://www.telemarketing.gr/files/images/products/kmeiker.jpg
Η ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
AYTA με ετοιμο γλασο μαρκα betty croker που προσθεσα χρωμα ζαχαροπλαστικης. το γλασο σκληραινει μετα απο λιγη ωρα γιαυτο οποια διακοσμηση πρεπει να τη βαλεις αμεσως
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΥΤΑ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ειναι με ετοιμο γλασο επισης και σμαρτις. εκανα καμια 30 αρια για το σχολειο.
ΑΥΤΑ
3 γευσεις!
1. η πρωτη σκετη με νουτελα και σπρινκλς χρωμματιστα (εχει το σουπερμαρκετ)
2. στη δευτερη εβαλα λιγο μεσα στη τοστιερα και εβαλα μεσα λιωμενη μπανανα και απο πανω παλι ζυμη. οποτε η μπανανα εγκλωβιστηκε σαν γεμιση μεσα στο κεκακι και απο πανω νουτελα και ενα κιτρινο σμαρτις
3. στη τριτη εκανα με τον ιδιο τροπο γεμιση απο μαρμελαδα κερασι, και απο πανω....βανιλια υποβρυχιο (που τρωμε με κουταλι σε νερο). αυτο ειναι μονο για να φαγωθει την ιδια μερα μετα σκληραινει πολυ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΥΤΑ
ΕΙΝΑΙ απλο κεικ με φαρινα πορτοκαλι και απο πανω νουτελα με σπρινκλς.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γενικα κανω οποιοδηποτε κεικ και απλα απο πανω στολιζω με οτι μου βρισκεται στο σπιτι. Παντα μπορουμε να κανουμε την απλη γαρνιτουρα με ζαχαρη αχνη και νερο ( οσο πιο πολυ ζαχαρη αχνη σε νερο, τοσο πιο πηχτο) γιατι τη βουτυροκρεμα δε τη προτιμουν πολυ επειδη ειναι πολυ βουτυρενια....προτιμω το πιο γλυκο προσωπικα....
αα και ξεχαΣΑ κι αυτα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] που ειναι με τη συνταγη της ολιβιας για το κεικ σε κουπα!http://www.eimaimama.gr/2011/11/sokolatenio-cake-se-5-lept.html
Αν χρειαστειτε ερωτησεις εδω θα ειμαι!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την v & a στις Τρι Φεβ 28, 2012 11:49 am, 2 φορές συνολικά