126 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Τετ Φεβ 29, 2012 7:52 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
καλά που πήγατε όλες ξαφνικά καλέ ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλησπέρα.καμμιά κρεμουλα;evi27 έγραψε:παρούσα! απλά χαζεύω συνταγές! έχω 1,5 λίτρο γάλα και πρέπει κάτι να το κάνω γιατί έληξε χθες...καμιά ιδέα εκτός από ρυζόγαλο(σήμερα είχα λαχανοντολμάδες,δεν λέει κι άλλο ρύζι) !!!???
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα.καμμιά κρεμουλα;evi27 έγραψε:παρούσα! απλά χαζεύω συνταγές! έχω 1,5 λίτρο γάλα και πρέπει κάτι να το κάνω γιατί έληξε χθες...καμιά ιδέα εκτός από ρυζόγαλο(σήμερα είχα λαχανοντολμάδες,δεν λέει κι άλλο ρύζι) !!!???
xristina_29 έγραψε:Μολις ξύπνησα...ειχα αναγκη απο ξεκουραση με τοσους πονους..ξυπνησα ομως με τρομερο πονοκεφαλο...και με τρομερη υπογλυκαιμια επισης...βλεπω που γραφετε κ συνταγες και με εχει πιασει τρομερη λιγουρα..θα ηθελα κ εγω τωρα να φτιαξω μια πολυ ευκολη συνταγη που ειχα δει στο ΣΚΑΙ με μηλα κ μπανανες και ειναι νοστιμοτατη κ ο,τι πρεπει γι'αυτο το κρυο αλλα...δεν εχω κουραγιο...θα κατσω στο κρεβατι κ θα περιμενω να αρχισει το σηριαλ που παρακολουθω...εσεις τι κανετε???οι εγκυουλες μας καλα????
evi27 έγραψε:xristina_29 έγραψε:Μολις ξύπνησα...ειχα αναγκη απο ξεκουραση με τοσους πονους..ξυπνησα ομως με τρομερο πονοκεφαλο...και με τρομερη υπογλυκαιμια επισης...βλεπω που γραφετε κ συνταγες και με εχει πιασει τρομερη λιγουρα..θα ηθελα κ εγω τωρα να φτιαξω μια πολυ ευκολη συνταγη που ειχα δει στο ΣΚΑΙ με μηλα κ μπανανες και ειναι νοστιμοτατη κ ο,τι πρεπει γι'αυτο το κρυο αλλα...δεν εχω κουραγιο...θα κατσω στο κρεβατι κ θα περιμενω να αρχισει το σηριαλ που παρακολουθω...εσεις τι κανετε???οι εγκυουλες μας καλα????
καλώς την!ε να σου στείλω ένα γλυκάκι τότε
xristina_29 έγραψε:
a-niki έγραψε:Κοριτσακια καλησπερααα και καλη Σαρακοστη. Τι κανετε? Σας ελειψα καθολου η με ξεχασατε Σας δικαιολογω βεβαια γιατι ηταν και τριημερο αρα ολο και κατι καλο κανατε.. Αλλα μ'αρεσει να γκρινιαζωωωωωωωωωωωωωω
lia-ka έγραψε:καλοριζικο το θεματακι!ευχομαι να ειναι τοσο τυχερο οσο το αλλο!!να δωσω για ακομη μια φορα τα για την μαρια μας και τη αλεξια μας!ευχομαι ολα καλα να πανε!!ιωαννα μου εχεις δικιο,δεν πρεπει να φοβαμαι,ειδικα αν ειμαι παλι,γιατι εχω τα ιδια ακριβως συμπτωματα οπως ειχα πριν!αν ειναι ετσι πρεπει να ειμαι λιγο πρεσεκτικη!ευχομαι και εσυ κοπελα μου τωρα που θα αρχισεις παλι ελευθερα να ερθει γρηγορα το σπορακι!τι κανουν τα αλλα κοριτσια?λεμονακι,ευουλι,anda,evi,αργυρω περαστικα στο ζουζουνακι σου!fourfouraki,ελλη,marilly,φιλια σε ολες
Elenisig έγραψε:xristina_29 έγραψε:
Τέλεια φωτογραφία!!!!!
evi27 έγραψε:όπως είπα και πριν πρέπει να κάνω κάτι με το 1,5λιτρο γάλα που έληξε χθες...κάτι με κρέμα και μπισκότα σκέφτομαι...μαλλον δικής μου έμπνευσης συνταγή..
lia-ka έγραψε:8 μαρτιου ειναι κοπελα μου,εχω τα ιδια ακριβως,πολλα υγρα και θερμοκρασια ανεβασμενη και μασχαλη και κολπικα!τι να πω!θα δουμε!
Ada έγραψε:Γεια σας κι από μενα, δεν μπόρεσα τελικά να κοιμηθώ κόλλησα με ένα βιβλίο κ όλο αλλά δε με ρίχνει!
Εύη πού χάθηκες συντοπίτισσα, συντονιστήκαμε επιτέλους!
Χριστίνα το λατρεύω κι εγώ αυτό το τραγούδι Ευτυχώς να ακούμε κ κανα ξένο στο θεματάκι αυτό Με έλιωσες με την εικόνα
Λιάνα θετική σκέψη!!Αλλιώς θα σε μαλώσω!!
Νίκη φυσικά κ δε σε ξεχάσαμε, είσαι καλύτερα?
φιλιά σε όλες που είναι ον λαιν
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης