876 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Παρ Μαρ 02, 2012 2:42 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΝΤΥΜΕΝΗ ΝΥΦΟΥΛΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lia-ka έγραψε:γεια σας κοπελες μου,καλα ποτε φτασατε στην 44?καντε λιγο κρατει για να σας ανοιξω εγω το 16!δεν θα προλαβω ετσι οπως πατε!χιχιχι!καταλαβατε μαλλον γιατι μηλαω,κοριτσια μου καταλαβα οτι ειμαι παλι εγκυος,το μονο που περιμενω ειναι η καθυστερηση και παρακαλαω τον θεο να πανε ολα καλα!!εχθες κοιμομουνα ορθια και γι αυτο δεν μπηκα!ελλη μου τι τελεια τα παππουτσια,αντε να σε καμαρωσουμε νυφουλα!!ευουλι,αγαπη και σε ολα τα κοριτσια καλημεραααα!θα διαβασω τις σελιδες μια μια για να δω τα νεα σας!
lia-ka έγραψε:γεια σας κοπελες μου,καλα ποτε φτασατε στην 44?καντε λιγο κρατει για να σας ανοιξω εγω το 16!δεν θα προλαβω ετσι οπως πατε!χιχιχι!καταλαβατε μαλλον γιατι μηλαω,κοριτσια μου καταλαβα οτι ειμαι παλι εγκυος,το μονο που περιμενω ειναι η καθυστερηση και παρακαλαω τον θεο να πανε ολα καλα!!εχθες κοιμομουνα ορθια και γι αυτο δεν μπηκα!ελλη μου τι τελεια τα παππουτσια,αντε να σε καμαρωσουμε νυφουλα!!ευουλι,αγαπη και σε ολα τα κοριτσια καλημεραααα!θα διαβασω τις σελιδες μια μια για να δω τα νεα σας!
Ευούλι έγραψε:Αλήθεια Λιάνα μου;!Μακάρι να επιβεβαιωθείς σύντομα! Πώς το κατάλαβες βρε θηρίο;
jenjen έγραψε:ουφφφφφφφφφφφ.....ποσες σελιδες γραψατε μωρε???στειλε και απο ενα κομματι τουρτα μιας και λαχταραω γλυκο τωρα!!!!
λιανα μακαρι να σου πανε ολα καλα!!!αντε να ανοιξεις εσυ το 16!!!!
μακαρι να σας εχω και εγω τετοια νεα στις 6 του μηνος!
lia-ka έγραψε:ναι αγαπη μου το καταλαβα,δεν προκειτε να το πω πουθενα,μονο εσεις το ξερετε!
lia-ka έγραψε:ναι αγαπη μου το καταλαβα,δεν προκειτε να το πω πουθενα,μονο εσεις το ξερετε!
boubou έγραψε:Αχ ποσο χάρηκα που σας αρεσουν!!! αργει ακομη λιγο αυτο αλλα σας το χρωστάω!! δν το ξεχνω
εχω και αλλο ενα ζευγαρι αν δν με βολεψουν αυτα στον χορο..αλλάζω και δν το βλεπει και κανεις κατω απο το τουρτονυφικο μου χαχαχαχα
lia-ka έγραψε:εχω φουλ θερμοκρσια,πολλα υγρα με κατι ασπραδακια μεσα,που ειναι απο τις ορμονες και πολυ πρησμενο στηθος,μην πω για συχνοουρια,πριν κοντεψα νσ κατουρηθω!και ολα αυτα αρχισαν απο την ωορρηξια και μετα!
lia-ka έγραψε:μια μια της ερωτησει!δεν περιμενω στις 8!και την αλλη φορα αν θυμαστε το καταλαβα απο πριν την καθυστερηση!δεν προκειτε να κανω τιποτα!θα περασουν οι βδομαδες και θα παω κατευθειαν για καρδουλα!ουτε στους γονεις θα το πω!μακαρι να πανε ολα καλα!
lia-ka έγραψε:μια μια της ερωτησει!δεν περιμενω στις 8!και την αλλη φορα αν θυμαστε το καταλαβα απο πριν την καθυστερηση!δεν προκειτε να κανω τιποτα!θα περασουν οι βδομαδες και θα παω κατευθειαν για καρδουλα!ουτε στους γονεις θα το πω!μακαρι να πανε ολα καλα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης