151 Απ: ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Παρ Μάης 04, 2012 7:29 am
trelomana
Πανταχού παρούσα!
ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5,30 ΣΤΟ ΤΑΛΩΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nikvik έγραψε:Καλησπερα Μαμαδες απο Ηρακλειο .
Ειμαι και εγω απο Ηρακλειο. Εχω ενα κοριτσακι 23 μηνων. Μενουμε στο Αγ. Ιωαννης-Κνοσσου.
Πουλαω το παρκο μας. Μηπως καποια μαμα θελει να το παρει;
Αυτο ειναι: http://forum.eimaimama.gr/t10493-topic
Ευχαριστω!
trelomana έγραψε:ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5,30 ΣΤΟ ΤΑΛΩΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ????
inakriti έγραψε:Καλησπερα κοριτσια ... ειμαι και εγω απο Ηρακλειο Κρητης ... ηθελα μια βοηθεια απο καποια κοπελα που εχει γεννησει στο ΠΕΠΑΓΝΗ ...
inakriti έγραψε:καλημερα Φωτεινη ... να σου ζησει το αγορακι σου και να το δεις οπως ποθεις!!!
ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις τι παιζει με τα δωματια ... μπορεις να διαλεξεις σε τι δωματιο θα εισαι ? ισχυει οτι το παγνη εχει δικλυνα - μονοκλινα κτλ ? 6κλινα ηξερα οτι ειχε σιγουρα!!!
nikvik έγραψε:Κοριτσια γεια σας!
θα ηθελα τη βοηθεια σας για τους παιδικους στο Ηρακλειο.Έχω μια κορουλα που είναι τώρα 25 μηνων.
Λεμε να παει παιδικο απο Σεπτεμβρη .
Μενουμε στο Αγιο Ιωαννη-Κνοσσου.
Ψαχνω σταθμο σε ολο Ηρακλειο.
Εχω ακουσει καλα γαι το ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ και για το ΔΗΜΙΟΥΡΤΙΑ.
Εχετε να μου προτεινετε καλο παιδικο σταθμο;
Ευχαριστω!
maryz-iraklio kritis έγραψε:nikvik έγραψε:Κοριτσια γεια σας!
θα ηθελα τη βοηθεια σας για τους παιδικους στο Ηρακλειο.Έχω μια κορουλα που είναι τώρα 25 μηνων.
Λεμε να παει παιδικο απο Σεπτεμβρη .
Μενουμε στο Αγιο Ιωαννη-Κνοσσου.
Ψαχνω σταθμο σε ολο Ηρακλειο.
Εχω ακουσει καλα γαι το ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ και για το ΔΗΜΙΟΥΡΤΙΑ.
Εχετε να μου προτεινετε καλο παιδικο σταθμο;
Ευχαριστω!
Γειά σου Βικτώρια! Εμένα η μιρκούλα μου είναι λίγο πιο μικρή κ ψάχνω κ εγώ για βρεφονηπιακό μιας που δεν έχουμε βγάλει παμπερς! έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τη Λιλιπούπολη είναι Μεσσαμπελιές! Καλό είναι όμως να κάνει μια βόλτα στους σταθμούς που σε ενδιαφέρουν για να δεις τους χώρους έτσι σκέφτομαι να κάνω κ έχω ακούσει από πολλές μαμάδες που το ψάχνουν εξονυχιστικά το θέμα παιδικό! Βρήκα κ αυτό κ μπορεί να σε ενδιαφέρει http://www.edu-crete.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=85%3Apaidikoistathmoi&catid=37&Itemid=210 Να χαίρεσαι τη μικρούλα σου!
eva_riri έγραψε:Elenisig έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?
Κ εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Ο γιατρός μου είναι στο Μητέρα αλλά ψάχνω γιατρό στο δημόσιο γιατί το ταμείο είναι μείον!!!
Μου είπαν για την Αλεξίου στο ΠΑΓΝΗ. Την ξέρετε?
[/quote
καλημερα!!σε ποια βδομαδα εισαι??εγω απο παγνη εχω ακουσει για το μανιδακη και το σηφακη..τι σου εχουν πει γι αυτην??
Για τους δυο προαναφερθεντες δε κρινω σκοπιμο να εκφραστω δημοσια απο την εμπειρια μου. Η Αλεξιου αν κ ειδικευομενη...απλα εξαιρετικη επιστημων.
elbar έγραψε:eva_riri έγραψε:Elenisig έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?
Κ εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Ο γιατρός μου είναι στο Μητέρα αλλά ψάχνω γιατρό στο δημόσιο γιατί το ταμείο είναι μείον!!!
Μου είπαν για την Αλεξίου στο ΠΑΓΝΗ. Την ξέρετε?
[/quote
καλημερα!!σε ποια βδομαδα εισαι??εγω απο παγνη εχω ακουσει για το μανιδακη και το σηφακη..τι σου εχουν πει γι αυτην??
Για τους δυο προαναφερθεντες δε κρινω σκοπιμο να εκφραστω δημοσια απο την εμπειρια μου. Η Αλεξιου αν κ ειδικευομενη...απλα εξαιρετικη επιστημων.
Κορίτσια γεια σας και εγω από ηράκλειο ειμαι και είπα νέα μπω και εγω στην παρέα σας . . Εγω έχω γεννήσει δύο φορές στο μητέρα και δεν μπορώ να πω από φροντίδα και προσοχή άλλο τίποτα όλα στην εντέλεια δυστυχώς όμως και της δύο φορές προέκυψε πρόβλημα με τα μωράκια μου και τα έστειλαν στο ΠΑ ΓΝΗ. Αυτό είναι το κακό μόλις δουν τα ζόρικα σηκώνουν τα χέρια. Και εγω δεν θελω να αλλάξω τον γιατρό μου αλλά δυστυχώς θα αναγκαστώ πρώτον γιατι είναι πολλα τα λεφτά και δεύτερον γιατι δεν θα αντέξω να ξανάαποχωριστώ το μωράκι μου αν(κούφια η ώρα που το ακούει) υπάρξει
πρόβλημα . Δεν θελω όμως να πάω στο ΠΑ ΓΝΗ μήπως ξέρετε κάποιον καλό γιατρό στο Βενιζέλειο;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΕΛΝΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ κ.ΤΖΑΓΚΑΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΘΗΣΕΩΣdidumomama έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!
Μήπως ξέρετε κάποιον καλό παιδοοδοντίατρο εδώ στο Ηράκλειο;
Βρήκα στο google αρκετούς αλλά αν έχετε κάποιον και είναι καλός θα το προτιμούσα.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης