176 Απ: ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Κυρ Νοε 04, 2012 2:05 pm
eua gk
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
peppa pig έγραψε:Καλησπερα μανουλεs απο ηρακλειο ειμαι και γω νέα στη παρέα σαs!!!!
Σημερα πηγα στο γιατρο και μου επιβεβαιωσε την εγκυμοσυνη μου. δυστηχωs δεν εχω να του δινω καθε φορα 60 ευρω και να πληρωσω και το ασκληπιειο στο τέλοs. (ανεργη εγω και εποχιακοs ο αντραs μου)
Σαs παρακαλω θέλω να με βοηθήσετε.. εχω σκασει απο το αγχοs μου 1ον ψαχνω για γιατρο στο ΠΑΓΝΗ.
2ον τιs εξετασειs που θα μου γραφει για να τιs κανω στο ΠΑΓΝΗ πρεπει να μου τισ γραφει πρωτα γιατροσ του ΙΚΑ;;ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΒΟΗΘΑΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 13.07.2012 ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΔΑΚΗ ΛΟΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ...ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ...ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΔΑΚΗ Μ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ..ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΧΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ INTERNET..ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ...ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΑΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ...ΑΛΕΞΑΚΗΣ Τ ΟΝΟΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ...Η ΜΑΙΕΣ...ΤΕΛΕΙΕΣ...ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ...ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΚΗ..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ Η ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΣ ΜΟΥ
3ον ακουσα οτι οι γιατροι δε σε αναλαμβανουν πριν το 3 μηνα;;;ειναι αληθεια;; και γω τι θα κανω μεχρι τοτε...
Δεν εχω ιδεα για τιποτα....
Καποια μανουλα που γεννησε προσφατα εκει μπορει να μου πει;;;;
Σαs ευχαριστωωωωω!!!!